instagram yeni hesap açmak istiyorum / Instagram hesap açma nasıl yapılır? Instagram giriş ekranı (Kaydol) - CHIP Online

Instagram Yeni Hesap Açmak Istiyorum

instagram yeni hesap açmak istiyorum

Instagram Hesabı Nasıl Açılır? Instagram Hesap Açma Ve Kaydolma Linki: Adım Adım Instagram'da Yeni Hesap Oluşturma ve Açma

Günümüzün en popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram'a, hem iOS ve Android tabanlı cep telefonlarından uygulama aracılığıyla hem de bilgisayar ve telefonların tarayıcılarından giriş yapmak mümkün. Fakat Instagram'ın kullanıcılarına, tarayıcı ve uygulama aracılığıyla sunduğu özellikler aynı değil. Örneğin Instagram'a bilgisayar veya telefonlarının tarayıcılarından giriş yapan kullanıcılar, uygulamada yer alan DM özelliğini kullanamıyor. Bu sebeple Instagram'a giriş yöntemlerinin her biri merak ediliyor. Peki Instagram'a nasıl giriş yapılır? Yeni bir Instagram hesabı açmak için ne yapmak gerekiyor?

INSTAGRAM HESABI NASIL AÇILIR?

Instagram'da hesap açabilmek için halihazırda iki farklı yöntem mevcut:

  1. Android işletim sistemli telefonlarda Play Store, iOS işletim sistemli Apple telefonlarda ise App Store marketlerinden Instagram uygulamasını indirilebilir, bu uygulamalar üzerinden hesap oluşturabilirsiniz.
  2. Bir diğer yöntemde ise bilgisayarınızın internet bağlantısı aracılığıyla Instagram'ın web sitesine giriş yapabilir ve tarayıcı üzerinden Instagram hesabı oluşturabilirsiniz.

İnstagram hesabınızı silmek için İnstagram hesap silme linkine tıklayınız

Cep telefonu ya da tablet üzerinden Instagram hesabı açma

Akıllı cihazınızdan Instagram hesabı açmak için öncelikle Instagram uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Eğer akıllı cihazınız Android işletim sistemi ile çalışıyor ise Play Store, iOS işletim sistemi ile çalışıyor ise App Store marketleri aracılığıyla Instagram uygulamasını indirebilirsiniz.

Instagram uygulamasını indirdikten sonra Instagram hesabı açmak için takip etmeniz gereken adımlar şu şekilde:

  1. Telefonunuza indirdiğiniz Instagram uygulamasının ikonuna dokunarak uygulamayı açın.
  2. Karşınıza çıkan ekranda yer alan "Hesabın yokmu?" butonuna dokunun.
  3. Ardından gelen ekranda ise "E-posta adresi veya telefon numarasıyla kaydol" butonuna dokunmanız gerekiyor.
  4. Bir sonraki aşamada Instagram'da yeni hesap açma işlemlerinin gerçekleştirildiği ekran karşınıza gelecek. Bu ekrandaki 1. satıra halihazırda kullandığınız cep telefonunuzu ya da e-posta adresinizi girin. 2. satıra ise isim ve soyisim bilgisi girin. 3. satırda Instagram hesabınızda kullanacağınız kullanıcı adınızı yazın. 4. satırda ise şifrenizi belirleyip "Kaydol" butonuna dokunun.

Bilgisayarda Instagram hesabı açma

Bilgisayardan Instagram hesabı açmak için öncelikle aşağıdaki bağlantıya tıklayın, ardından yazının devamında paylaştığımız adımları takip edin.

Instagram hesabı açmak için tıklayınız.

Bilgisayardan Instagram hesabı açma adımları şu şekilde:

  1. Yukarıdaki Instagram hesap açma linki bağlantısına tıkladığınız takdirde karşınıza Instagram'a giriş ve kayıt işlemlerinin yapıldığı sayfa gelecek. Yeni bir Instagram hesabı açmak için bu sayfada yer alan kaydol butonuna tıklayın.
  2. Instagram'a kayıt olmak için en üstte yer alan satıra cep telefonunuzu ya da e-posta adresinizi yazın.
  3. İkinci satıra ise isim ve soyisim bilgisi girin.
  4. Üçüncü adımda ise Instagram hesabınızda kullanacağınız kullanıcı adınızı belirlemeniz gerekiyor. Bu aşamada belirleyeceğiniz kullanıcı adının, daha önce Instagram'da kullanılmamış olması gerekiyor.
  5. Son adımda ise Instagram hesabınızın şifresini belirleyip kaydol butonuna tıklayın.

INSTAGRAM HESABIMI DONDURMAK İSTİYORUM, NE YAPMALIYIM?

Eğer halihazırda bir Instagram hesabınız var ve bu hesabı geçici olarak dondurmak istiyorsanız, bu işlemi hesap işlemleri sayfası üzerinden kolay bir şekilde askıya alabilirsiniz. Hesabınızı geçici olarak dondurduktan sonra tekrar aktif hale getirmek istemeniz durumunda ise kullanıcı adınız ve şifrenizle birlikte Instagram'a giriş yapmanız yeterli. Dolayısıyla "Kapatılan veya dondurulan Instagram hesabı nasıl açılır?" sorusu için bahsedilecek farklı bir yöntem yok. Yalnızca Instagram'a giriş yapmak yeterli.

INSTAGRAM DONDURMA VE SİLME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

Instagram hesap açma linki paylaştık. Kolay ve yeni instagram hesabı aç stalklamaya başla.

işlemleri oldukça basittir. Bunun için kısaca şu adımları takip etmeniz yeterli olacaktır;

  • www.instagram.com ya da telefonunuza indirdiğiniz instagram uygulamasına erişin.
  • Kaydol kısmında tıklayarak devam edin.
  • Telefon numarası, isim soy isim ve kullanıcı adı şifre bilgilerinizi oluşturun.
  • Ardından kaydol kısmına tıklayarak devam edin.

Yeni Hesap Açma

Instagram&#;a kaydolmanın farklı birkaç yolu bulunmaktadır. Bunlardan iki tanesi, telefon numarası ile kayıt olmak ve Google ile direkt giriş yapmak.

Instagram Hesap Açma

Bu adımları takip etmeniz halinde yeni hesabınızı oluşturabilirsiniz. Yeni hesabı bilgileriniz ile hemen giriş yaparak profilinizi düzenlemeye başlayabilirsiniz.

Instagram Hesap Açma

Kolay Instagram Açma

Kolay Instagram açma işlemlerini hem web sitesi üzerinden hem de uygulama üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Eğer web sitesinden açmayı istiyorsanız tarayıcınıza seafoodplus.info adresini yazarak erişim sağlayın. Instagram uygulaması ile hesabı açmayı düşünüyorsanız da hemen telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Android ya da İOS cihazlarınızın Google play marketlerinden Instagramı indirip hemen kaydol seçeneğine tıklayarak yeni üyeliğinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Instagram Hesap Açma Linki

Instagram hesap açmaLinki de kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Eğer hemen yeni hesabı oluşturmak istiyorsanız seafoodplus.infoadresine erişim sağlamanız yeterli olacaktır. Bu adresi açtığınız zaman karşınıza direk hesabı giriş sayfası çıkacaktır. En alt kısımda ‘’Hesabın yok mu, kaydol’’ alanı yer alıyor. Buraya tıklayarak hesabınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Telefon numarası ya da e-posta bilgilerinizi, adınızı ve soyadınızı girip daha sonra hesabı kullanıcı adınızı ve şifrenizi de oluşturup kaydol kısmına tıklayın. Böylece yeni hesabınızı hızlıca oluşturmuş olacaksınız.

Instagram hesap açma Linki

Instagram hesap açma işlemlerini Instagram uygulaması üzerinden de yapabilirsiniz. Telefonunuza indirdiğiniz uygulamayı hemen açarak eranın alt kısmında yer alan hesabın yok mu, kaydol kısmına tıklayarak hesabınızı birkaç dakika içerisinde açabilirsiniz.

Telefon Numarası İle Instagram Açma

Telefon numarası ile Instagram açma daha güvenlidir. Çünkü ilerleyen süreçlerde hesabı şifrenizi unutmanız halinde hemen bağlı olan telefon numaranız aracılığıyla kolayca şifrenizi güncelleyebilirsiniz. Hesabı oluştur sayfasına ulaştığınız zaman e-posta ya da telefon numarası diye seçenek sunuluyor. Eğer telefon numaranız ile hesap açmak istiyorsanız bu alana telefon numaranızı girerek işlemlere devam edebilirsiniz.

Numarasız Instagram nasıl açılır?

Instagram ana sayfada giriş bölümünün alt kısmında yer alan &#;Kaydol&#; tıklayın ve kayıt olamak için gereken bilgilerinizi girin. Telefon numarası kısmına gelince sadece mail adresinizi yazarak kaydınızı tamamlayın.

E-posta olmadan Instagram açılır mı?

Instagram&#;a telefon numarası olmadan kayıt yapabilirsiniz. E-posta adresi olmadan hesap açmanız mümkün değildir. E-posta nasıl açılır?

Secretle Giriş Instagram 💁👌 (Gizli Profillere Bakma instagram APK)

İnstagram Giriş Yap Google Chrome: Instagram Web Login Linki

Instagram Hesap Açma – Kolay İnstagram Profil Açma Linki

Çalınan Eski Instagram Hesabı Kapatma

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir