kaşüstü numune hastanesi / Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Kaşüstü Numune Hastanesi

kaşüstü numune hastanesi

Kaşüstü-Numune Hastane Durağı, Trabzon, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Trabzon şehrinde Kaşüstü-Numune Hastane Durağı konumuna Toplu Taşıma

Trabzon, Türkiye'deki Kaşüstü-Numune Hastane Durağı adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Kaşüstü-Numune Hastane Durağı adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Kaşüstü-Numune Hastane Durağı adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Kaşüstü-Numune Hastane Durağı için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Kaşüstü Aile Sağlığı; Kanuni Hast. 1; Kaşüstü Çok Prog. Lis..

OtobüsA

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Kaşüstü-Numune Hastane Durağı için yol tarifi alın.

Kaşüstü-Numune Hastane Durağı adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Trabzon konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Kaşüstü-Numune Hastane Durağı için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Trabzon

TRABZON NUMUNE HASTANESİ’NİN KAŞ&#;ST&#; EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE TAŞINMASINA TEPKİ

Trabzon Numune Hastanesi’nin bir çok bölümünün Kaşüstü'ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne taşınmasına tepki gösteren vatandaşlar, Numune Hastanesi önünde bir basın açıklaması yaptı.
"Hastaneme Dokunma, Sağlığımla Oynama" Platformu adına yapan bir açıklama Yıldız Czerwinski, Numune Hastanesi'nin kentin bir değeri olduğunu belirtirken, Trabzon Kesk Dönem Sözcüsü Muhammet İkinci de hastanenin taşınmasına tepki göstererek halkın mağdur edildiğini söyledi.
Basın açıklamasını okuyan Yıldız Czerwinski, şehir merkezi içindeki bir hastanenin kapatılarak şehir dışına taşınmasını eleştirerek, “Yıllardır bu şehre hizmet veren Numune Hastanemiz kapatılmak isteniyor. Numune hastanesi bu kentin bir değeridir. Vergilerimiz ile kurduğumuz bir hastanedir. Şehir merkezi içindeki bir hastanenin kapatılarak şehir dışına hastane yapılması yoksul halkımızı cezalandırmaktan başka bir şey değildir. Kamu hastanelerini şehir dışına taşımak insanlarımızı özel hastanelere mecbur bırakmaktır. Parası olanın nitelikli sağlık hizmeti aldığı, hastanın müşteri kabul edildiği bu düzen insanca bir düzen değildir. Numune hastanesinin kapatılmasında ısrar etmek halkın sağlığı ile oynamaktır” dedi.
"HASTANEME DOKUNMAYIN, SAĞLIĞIMIZLA OYNAMAYIN"
Czerwinski, “Numune hastanesinin taşınarak kapatılması söz konusu edilirken kent merkezinde özel hastanelerin açılması nasıl açıklanabilir? İnsan sağlığı ticarete tahvil edilebilir mi? Numune hastanemizin çok sayıda bölümünün şehir dışına taşınmasından sonra özel hastanelere başvuran hasta sayısındaki artışı nasıl izah edebilirsiniz? Hastanemizin kapatılması süreci yalnız ücretsiz, ulaşılabilir sağlık hizmetlerine darbe indirmedi. Bugün çok zor koşullar altında evlerine ekmek götüren küçük esnafımızı da perişan edip iflasın eşiğine getirdi. Bu süreçten sadece özel hastaneler hoşnut biz hoşnut değiliz. Kamuoyunda hastanemizin kapatıldıktan sonra arazisinin rant alanı haline getirileceği konuşuluyor. Yani kamuya, halka ait olan bir araziyi, birilerinin daha fazla kar edebilmesine araç olacak. Şimdiye değin tüm girişimlerimize rağmen sorumlular tarafından bu konuda bizlere ve kamuoyuna ikna edici bir açıklama yapılmadı. Hastanemize dokunmayın, sağlığımızla oynamayın. Biliniz ki bu şehrin sakinleri olarak sonuç alıncaya kadar mücadele etmeye, haklı taleplerimizi ifade etmeye devam edeceğiz” dedi.

Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Makaleler

Tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

Tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

Hastanede yaptırdığım Laboratuvar tahlillerinin sonuçlarını nasıl öğrenebilirim? Herhangi bir hastanede yada başka b

Romatoloji nedir? Neye bakar?

Romatoloji nedir? Neye bakar?

Romatoloji nedir? Hangi hastalıklara bakar? Romatoloji, romatizmal ve kas iskelet sistemini ile ilgili hastalıkları inceleyen b

Ürografi nedir?

Ürografi nedir?

Ürografi nedir? Nasıl Yapılır? Ürografi, idrar yollarını radyolojik  olarak görüntüleme metodudur. Böbrek tarafından dışarı atı

Biyokimya nedir

Biyokimya nedir

Biyokimya nedir? biyokimya hakkında bilgiler. Biyokimya, kimyanın canlılar üzerinde ayrıntılı araştırma yapan bir seafoodplus.info

Poliklinik nedir

Poliklinik nedir

Poliklinik nedir, ne demektir, tanımı :  Günlük yaşamda insanların karşısına sıkça çıkan poliklinik kelimesi, hastanelerde çeşi

Hemofili Hastalığı Nedir?

Hemofili Hastalığı Nedir?

Hemofili hastalığı nedir? neden olur?, kısaca hemofili hakkında bilgi. Hemofili, bir kan hastalığıdıseafoodplus.infoın pıhtılaşma özelliği

Tüm Konuları Gör

Dış Bağlantılar

Sağlık RehberiMerkezi Hekim Randevu Sistemi : seafoodplus.info e-Randevu RehberiSağlık Bakanlığı : seafoodplus.info Tahlil SonuçlarıE-Devlet : seafoodplus.info Sağlık Örgütü : seafoodplus.info Hematoloji Derneği : seafoodplus.infopedia : seafoodplus.infoıbbi Biyoloji Derneği : seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir