apart cennet bahçesi / Apart Cennet Bahcesi Hotel, Oludeniz, Turkey - overview

Apart Cennet Bahçesi

apart cennet bahçesi

Apart Cennet Bahçesi

Sağolsunlar bize whatsap üzeriden video gönderdiler, bahçe katında kendi ailemizin odası dediler, gördük beğendik ,gitmeden bir hafta önce rezervasyon yaptırıp, anında ödemesini de yaptık. Fiyat ve konum olarak iyi. Bahçesi ve havuzu muazzam. Salih bey sürekli ilgileniyor. Aparta ilk geldiğimiz anda odamızı gösterdiler, hayal kırıklığı yaşadık, değiştirmekte istemedik. Bize gönderilen video da sadece odanın içi vardı ve güzeldi, ama odanın konumunun zeminden aşağıda ve kapkaranlık olmasını, önünde bütün apartın çamaşırlarını kuruttuklarını söylemediler, zira kapının önü yol geçen hanı gibiydi. Oda oldukça temiz olup güzel bir koku hakimdi, ikinci gün yerini rutubet kokusuna bıraktı. İşletmeci bayan eşime havuza penye ile girilmesi yasak diye saygısızca tavırlar sergiledi, ne yazık ki daha mayo ile penye yi bile ayırt edemeyen bir işletme. Telefonda yapılan konuşmamız da giriş saat çıkışlar saat olarak söylenmesine rağmen ayrılacağımız günün akşamı Salih bey en geç saat da odayı boşaltın diye telefona mesaj attı, Halbuki aracımız yolda arızalandığı için girişimizi saat de ancak yapabilmiştik. Ayrılacağımız akşam odanın girişindeki sinekliği çocuk açarken sadece desenini bozdu diye söylemediği laf kalmadı. Ortam güzel ama işletenler için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ne yazık ki.

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Toplam Gecelik Ortalama Oda Fiyatları

Fiyat Bulunamadı

Aradığın tarihlerde / kriterlerde sonuç bulunamadı.Tarih aralığını değiştirerek tekrar deneyin.

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
'Odalar güzel.'
'Hijyenik.'
'Konumu müthiş.'
'Atmosfer iyi.'

Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

Babadağ Cad. Sok. No. 9

Örnek Harita Görseli

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Oda Fiyatları

Fiyat bulunamadı

Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.

Apart Cennet Bahçesi Ölüdeniz

hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme

yorum / değerlendirme

'Odalar güzel.'
'Hijyenik.'
'Konumu müthiş.'
'Atmosfer iyi.'

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Memnun kaldik

Biz 3 gece kaldik. Şirin ve sakin bir apart. Balkondan Babadağ manzarasi cok güzeldi. Ciceklerle dolu havuzlu, temiz ve bakimli bir bahcesi var. Memnun kaldik. Herkese tavsiye ederiz.

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Harika pansiyonda

Biz bu sene Eylül ayında bu harika pansiyonda konakladık.. yıllarca otel tatili tercih ettiğimizden giderken biraz tedirgindik ama çıkarken çok özleyeceğimi bilerek ayrıldım nitekim de öyle oldu.. hala balkonumda arkada Babadağ önde çeşit çeşit çiçeklerin bulunduğu bahçe manzarası eşliğinde yaptığımız kahvaltılari anıyoruz eşimle.. Fethiye çok güzel, apart ayrı güzeldi.. Salih abi, hülya abla, tamer abi ve Selin ablaya çok teşekkürler. Seneye görüşmek üzere inşallah..

Tesis Cevabı

Hazel hanım, yaptığınız çok değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz,sizleri memnun etmek böyle güzel sözler duymak bizi çok mutlu kılıyor, her zaman başımızın üzerinde yeriniz olduğunu unutmayınız, tekrar görüşmek dileğiyle

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Mükemmel bir yer

MÜKEMMEL BİR YER Tesis hakkındaki yorumlara bakarsanız zaten ne kadar güzel bir yer olduğunu anlarsınız. 2 senedir bu güzel otelin müdavimi olduk. Gelmek isteyenler en ufak tereddüt etmeden gelsinler. Otel gerçekten isminin karşılığını bulmuş. CENNET BAHÇESİBu kadar harika bir otelin de sahipleri bir o kadar harika. Salih abi ve Hülya abla çok misafirperver ve sıcakkanlı insanlar. Bu otel hakkında olumsuz yorum bulamazsınız. Yorumların içtenlikle ve kalpten yazıldığı o kadar belli ki Yorumlar gerçek,fotoğraflar gerçek, Salih abi ve Hülya abla da gerçek. Bu devirde böyle harika insanlar da kalmış mı diyeceğiniz türden yani Otel tertemiz,havuz harika tertemiz,çarşaflar herşey tertemiz Çatı katında kalabilirseniz harika manzarayı da görebilirsiniz. Huzurlu ve rahat tatil geçirmek isteyenler hiç düşünmesinler. Gelecekler için son söyleyeceğim sakın üzmeyin Salih abimle Hülya ablamı

Tesis Cevabı

Hasan bey, yaptığınız çok değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz,sizleri memnun etmek böyle güzel sözler duymak bizi çok mutlu kılıyor, bizi tercih edip geldiginiz için bizde sizin gibi değerli bir aileyi tanımış olduk,her zaman başımızın üzerinde yeriniz olduğunu unutmayınız, tekrar görüşmek dileğiyle

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Bu sene de Harikulade

BU SENE DE HARİKULADE Geçen sene Eylül ayında gelmiştik. Çok memnun kaldık. Bu sene de tereddütsüz gitme kararı aldık. Bir arkadaş,bir dost,bir komşu gibi olduk diyebilirim. Daha önceki yorumumda yazdığım gibi bu bölgedeki apart arasından yaptığım araştırma sonucu tartışmasız en iyisi bu apart. Daha önce çatı katında kalmıştık. Bu senede çatı katında kalma imkanımız oldu. Çatı katını baştan yapmışlar resmen. Bana göre KRAL DAİRESİ olmuş açıkçası. Her konuda en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Herşey tertemiz harikaydı. Bu sene bizim 2. senemiz olduğu için resmen kendi yazlık evimize gelmiş gibi hissettik. Yeni yapılan çatı katı gerçekten harika olmuş. Emeğe saygı diyelim. Salih abi ve Hülya abla maşallah çok çalışkan insanlar. Hiç yerlerinde durmuyorlar. Müşteriyi nasıl memnun ederiz onun derdindeler. Çok yardımseverler. Her sene Apart Oteli bölüm bölüm yeniliyorlar. Bu apart Oteli başka oteller ile sakın kıyaslamayın. Diğer oteller genel olarak para kazanma derdinde, bu harika otel sahipleri müşteri memnuniyeti ve oteli daha ne kadar güzel hale getirebiliriz derdindeler. Empati yaptıklarına eminim. Kendilerini müşterilerin yerine koyup o doğrultuda ellerinden gelenin en iyisini yapiyorlar. Diğerleri ile arasındaki en büyük fark bu bence. Ayrıca otelde kalan müşteri profillerine baktığınız zaman onlar da kültürlü ve saygılı insanlar. Kısacası nezih bir ortam var. Kabalık ve görgüsüzlüğe yer yok bu otelde. Geçen sene havuz başında Salih abi ve Hülya abla ile oturup çay içip sohbet edememiştik. Bu sene nasip oldu. Akşam muhabbetleri gerçekten harika oldu. Otelin bahçe kapısından girdiğiniz ilk andaki huzur verici ambiyansı tarif edilemez. Bu arada otel fotoğrafları gerçek,fotoğrafları ilk gördüğümde bende yok artık gerçek değildir demiştim ama yanılmışım. Fotoğraflardan da güzelmiş. Anlatılmaz yaşanır cinsten Kafa dinlemek için harika bir yer. Sessiz sakin huzur dolu bir yer. Kafa dinlemek ve huzur arıyorsanız,temizliğe önem veriyorsanız; harika insanlar ile tanışmak istiyorsanız adresiniz burası olmalı. Özetle; Hülya abla ve Salih abi ye bize tekrar böyle güzel bir tatil yaşattıkları ve misafirperverlikleri için tekrar teşekkürlerİyiki varsınız

Tesis Cevabı

Atıf bey, bu kadar güzel bir yorumla bizi mutlu kıldığınız için çok teşekkür ederiz,sizler gibi değerli aileyi tanımaktan çok mutluyuz, başımızın üzerinde yeriniz olduğunu unutmayınız,selam ve saygılarımızla

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Çok ilgili ve alakalılar

Kesinlikle tereddüt etmeden gidin derim! Çünkü böyle muhteşem apart sahipleri bulmak çok zor tam aile için bir yer çok ilgili ve alakalılar Hülya teyzemiz ve Salih abimiz sizi evinizde gibi hissettiriyorlar zaten ayrılmak istemiyceksiniz ??

Otel Hakkında

Apart Cennet Bahçesi, Ölüdeniz'in sıcak atmosferinde, unutulmayacak bir tatil sunuyor konuklarına. ücretsiz otopark ve wi - fi interneti bulunan tesis, 7 adet 1+1 apartıyla konforlu bir konaklamanın kapılarını açıyor. Tesis havalimanına yaklaşık 55 kilometrelik bir uzaklıkta yer almaktadır. Uyandırma servisi, açık yüzme havuzu, şemsiye, şezlong, ek yatak hizmetleri bulunan Apart Cennet Bahçesi'nin odalarında sigara içilmemektedir. Fethiye - Ölüdeniz'in yeşil doğasına karşı konuşlanmış olan Apart Cennet Bahçesi yetkilileri talep gelmesi halinde havaalanı transferleri ve araç kiralama konularında yardımcı olmaktadır. Tüm konaklama birimleri klima ile donatılmış olup apart daireler ihtiyaç duyabileceğiniz tüm eşyalara sahiptir. Dairelerde uydu yayınına sahip televizyon, buzdolabı, ocak ve mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Saç kurutma makinesi ve havlu yer alan özel banyolar tüm apart dairelerde mevcuttur.

Otel Bilgileri

Konum

Örnek Harita Görseli

Sıkça Sorulan Sorular

Apart Cennet Bahçesi Ölüdeniz için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Apart Cennet Bahçesi Ölüdeniz için 1 gecelik ortalama fiyat bilgisi yoktur.

Apart Cennet Bahçesi Ölüdeniz için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Apart Cennet Bahçesi Ölüdeniz odalarında Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı/Derin Dondurucu, Kaliteli Yatak Takımı, Masa bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Apart Cennet Bahçesi Ölüdeniz için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Apart Cennet Bahçesi Ölüdeniz için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Apart Cennet Bahçesi Ölüdeniz için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Apart Cennet Bahçesi Ölüdeniz için popüler tesis özellikleri; Sigara İçme Alanı, Havalimanı Servis olmasıdır.

Villa Cennet Bahcesi, Kalkan (TR) - Fırsatlar ve Yorumlar

Patara Harabeleri'a 10 km mesafede yer alan Villa Cennet Bahcesi, panoramik bahçe manzaralı odalar sunmaktadır.

Konum

Patara Anfi Tiyatrosu'a hızlı ulaşım sağlayan otel, Kalkan şehrinin merkezinden 6 km mesafededir. Xanthos, tesise 9 km uzaklıktadır.

Otobüs durağı yakındadır.

Odalar

Tüm odalar kişisel iklim kontrolü, kasa, mini buzdolabı gibi konforlarla donatılmıştır. Elektrikli su ısıtıcısı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ile donatılmış bir mini mutfak ile oda içi yemek kolaydır.

Yemek ve İçecek

Ustalar Pide & Kebap, çok geniş yelpazede yemek sunmakta ve metre uzaklıkta bulunmaktadır.

Eğlence ve İş

Villa Cennet Bahcesi konukları özel yüzme havuzunda rahatlayabilir.

İnternet

Kablosuz internet villanın tümünde mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Tesis bünyesinde ücretsiz herkese açık otel park olanağı mevcut.

Apart Cennet Bahcesi adresi, iletişim bilgileri

Apart Cennet Bahcesi

Adres: Oludeniz Mah. Babadag Cad. Sok. No:9 Fethiye Mugla, Ölüdeniz Mahallesi, Oludeniz, Fethiye/Muğla, Türkiye

Telefon: 19 57



Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle


ilgili aramalar: apart yeşil bahçe ölüdeniz, cennet apart otel, apart yeşil bahçe fethiye, cennet apart marmaris, fethiye apart, cennet bahçesi ölüdeniz, ölüdeniz apart, cennet apart mersin

Yorumlar

Herşeyin doğal ve organik olanın arandığı şu günümüzde, tatilin doğalı da burası bence Samimi, nezih, temiz, sakin, huzurlu bir ortamda tatil yapmak isteyenler için gayet güzel bir yer. İlk kez gittiğimiz Fethiye'de beklentimizin çok üzerinde ve aile ortamında bir tatil geçirdik bu yaz. Özellikle Hülya Hanım'a Salih Bey’e ve çocuklarına çok teşekkür ediyorum. Konum olarak da gayet ferah ve serin bir yerde, klimaya ihtiyaç bile duyulmuyor. Ayrıca temizlik ve malzemeler konusunda da son derece başarılı, bahçesi zaten bir ömürlük, havuzu tertemiz… Size sadece kafa dinlemek kalıyor…
5 6 yıl önce ()

Bahçesi, havuz ve temizlik çok güzel. Hülya hn. ve eşine teşekkür ederiz. Diğer odaları görmedim ama Teras katında kalmayı düşünenler için birkaç tavsiyem olabilir. Çatı daire olduğundan tavanlar alçak yatak odasında ve banyo da kafanızı korumanız gerekir uzun boylulara tavsiye etmem iki büklüm dolaşıyorsunuz. Balkon demirleri çok sağlam görünmüyor çocuklara dikkat edin. Odalarda ihtiyacınız olan herşey mevcut
4 6 yıl önce ()

30 temmuz 4 ağustos tarihlerinde koonakladik tam ev ortamında tatilimizi geçirdik işletme sahipleri hülya abla ve eşi salik abi kızları selin ve şirin güler yüzlü insalar bizleri rahat ettirebilmek için ellerinden geleni yaptılar tam kafa dinlenecek bir yer doğayla baş başa bir yer herkese tavsiye edebilirim muhteşem bahçesi hijyenik havuzu çok güzel bir ortam odalarda hijyen temizlik çok güzel gönül rahatliyla kaldık 2 yaşında bebeğimiz vardı odaya hali istedik tertemiz halıyı hemen sediler herşey için çok çok teşekkür ederiz Ergül ailesi anketimizi geç yaptım sağlık sorunlarından dolayı bunun için çok özür diliyorum sizlerden herşey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın teşekkürler haydar ve çiçek AKTEPE
5 6 yıl önce ()

Ağustos ayında ailem ile birlikte konakladık. Hulya hanım adeta apartın neşesi. Kendimizi evimizde hissettik. İlgi alakaları çok güzel ve her zaman güler yüzlüler. Konum itibariyle de havası inanılmaz rahatlatıcı. Herkese tavsiye ederiz. Sabahları da isteğiniz üzerine serpme kahvaltı hizmetleri var.Güzel bir aile işletmesi gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederiz.
5 6 yıl önce ()

ADI GİBİ CENNETTEN BİR KÖŞE OLAN CENNET BAHÇESi APART TA. YEDİ GÜNLÜK TATİLiMiN BEŞİNCİ GÜNÜNDEYiM. HiZMET HARİKA. HiJYEN YANİ TEMiZLİK FEVKALADE. ADI GİBİ CENNET OLAN BAHÇESi FEVKALADENİNDE FEVKİNDE. BU GÜZELLİĞİN DAHADA ÖTESİDE BURANIN YÖNETiCİLERiNDE SINIRI OLMAYAN SONSUZ GÜLÜMSE VAR.. BU ANLARI YAŞAMIŞ BiRi OLARAK. SiZE TAVSiYEM. EĞER SOSYAL VE iŞ HAYATINIZDA RiYAKARLIKTAN. YALANDAN. FiTNE VE FESATTAN. BIKTIYSANIZ. HUZURUNUZU KAYBETTİYSENiZ. YANİ KISACASI HAYATINIZDA KAYBETTİĞİNİZ. HUZUR VE MUTLULUĞU. TEKRAR BULMAK iSTiYORSANIZ.. HUZUR VE MUTLULUĞUN ADRESİ. CENNET APART A GELiN.. DAHA NE DiYİM KARDEŞİM. HERŞEYİ SÖYLEDİM. iNANMIYORSANIZ GELİN GÖRÜN.. HEPiNiZE funduszeue.info SEVGiLER.
5 6 yıl önce ()

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası