kardeşlerim 11. bölüm izle / 📺Kardeşlerim BÖLÜM İZLE | Kardeşlerim son bölüm izle | Kardeşlerim yeni bölüm izle - Aspor

Kardeşlerim 11. Bölüm Izle

kardeşlerim 11. bölüm izle

📺Kardeşlerim BÖLÜM İZLE

Kardeşlerim Bölüm

Kardeşlerim Cumartesi 'de #atv'de!
Kardeşlerim Bölüm Özeti:
“Avuçlarımda hayal kırıklığı var benim, anlatsam anlar mısın?”
Kulüpte zehirlenenler apar topar hastaneye kaldırılırken, Emel yetimhanede kalmak konusunda kararlıdır. Akif yüzünden kulüpte yaşananlar, Ahmet’in sabrını iyice taşırırken; Ataman Koleji’ne gelen sürpriz misafir, tüm çocukları yeni bir proje ödevinde daha bir araya getirir. Akif, Nebahat ve Suzan cephesinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Ömer’in çaresiz haliyle bir kez daha yüzleşen Sevgi, radikal bir karar alır.


Oyuncular:
Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Nazlı Çetin (Leyla Barçın), Ecem Sena Bayır (Afra), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç ve Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz).

Kardeşlerim kanalına abone olmak için; seafoodplus.info
atv YouTube kanalına abone olmak için; seafoodplus.info
Kardeşlerim Facebook: seafoodplus.info
Kardeşlerim Instagram: seafoodplus.info
Kardeşlerim Twitter: seafoodplus.info

#Kardeşlerim #atv #Asdor #AyBer

Kardeşlerim dizisinin bölümü 1 Mayıs Cumartesi günü ATV kanalında yayınlandı. 

Kardeşlerim Bölümde ne oldu?

"Neyim olursa ol ama hayal kırıklığım olma, orası çok kalabalık, tanıyamam…"  Kadir, Ömer'i hapisten kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir. Şengül, Ömer'in Suzan'ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer. Ömer zengin olursa, hayatları kurtulacak hayaliyle yeni entrikalar peşine düşerken, herkesin hayatını etkileyecek hamleler yapar.

Kardeşlerim Bölümde ne olmuştu?

Ömer, Akif'in para teklifini kabul edince Kadir'le arasında ipler gerilir. Evi terk eden Ömer nereye gideceğini bilmez haldeyken sürpriz bir davet alır. Doruk kendisine güvenmeyen Asiye'nin kalbini kazanmak için elinden geleni yapar. Orhan çocukları evden kovan, üstüne bir de paralarını alan Şengül'e çok kızgındır. İkilinin arası iyice açılır. Ömer sıfırdan yükselerek, zengin olma hayallerine dalıp Akif'in yanında işe girer. Ancak kardeşlerinden uzakta, ait olmadığı bir dünyada zorlanır, eve geri döndüğünde herkesi şaşırtan bir gelişme olur.

Kardeşlerim dizisinin konusu

Birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmayan 4 kardeşin yürek burkan mücadelesini anlatıyor. Dizide; Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır.

Yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar bu böyle devam eder… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Kardeşlerim Bölüm İzle

Kardeşlerim dizisinin bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

NGM Yapım'ın imza attığı; yapımcılığını Nazlı Heptürk, yönetmenliğini Serkan Birinci ve senaryosunu da Gül Abus Semerci'nin üstlendiği Kardeşlerim dizisinin oyuncuları ise şöyle:

Celil Nalçakan (Akif Atakul)

Halit Özgür Sarı (Kadir Eren)

Ahu Yağtu (Suzan Manyaslı)

Fadik Sevin Atasoy (Şengül Eren)

Cüneyt Mete (Orhan Eren)

Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye Eren)

Yiğit Koçak (Ömer Eren)

Aylin Akpınar (Emel Eren)

Simge Selçuk

Damla Su İkizoğlu

Onur Seyit Yaran

Cihan Şimşek

Kaan Sevi

Kardeşlerim Bölüm Tek Parça Full İzleATV Kardeşlerim bölüm izleKardeşlerim dizisiATV dizileridizi izlekardeşlerim bölüm izledizi haberleribedava dizi izlekardeşlerim son bölüm izlekardeşlerim yeni bölüm izleatv izleatv canlı yayınkardeşlerim 1 mayıs

Kardeşlerim son bölüm izle

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir