en iyi ve ucuz telefonlar 2020 / Alınabilecek En iyi Telefonlar - Cepkolik

En Iyi Ve Ucuz Telefonlar 2020

en iyi ve ucuz telefonlar 2020

 Ekran boyutu:  inç

Alınabilecek En iyi Telefonlar

Yüzlerce akıllı telefon arasından alınabilecek en iyi telefon modellerini ve fiyatlarını listeledik. Bütçene en uygun akıllı telefonu kolayca seçebilirsin. Uzun bir makale seni bekliyor, umarım beğenirsin.

yılındayız ve akıllı telefon seçerken oldukça zorlanıyoruz. Çünkü artık alabileceğimiz binlerce akıllı telefon modeli mevcut. Bu aslında iyi bişey fakat haliyle seçim yapmakta çok zorlanıyoruz.

Cepkolik bu durumun farkında ve yılı içerisinde farklı bütçelerde alabileceğiniz en iyi telefonları listeledik. Bu listeyi hazırlarken akıllı telefonların fiyatlarını, çıkış yıllarını, kullanıcı yorumlarını tüm sitelerden kontrol edip kısa bir liste oluşturduk.

Bu sayede bütçenize uygun akıllı telefonları seçmeniz daha da kolaylaşmış olacak. Tek sorun 3 ya da 4 akıllı telefon arasından size uygun tasarımı seçmeniz kalıyor. Burada da bazı faktörler öne çıkabiliyor. Örnek verecek olursak daha önce kullanımınıza aşina olduğunuz bir markayı kullanmayı isteyebilirsiniz. Ya da marka bağımlılığınız varsa bu da sizi kısa listemizdeki tefonları seçmenize yardımcı olacaktır. Hadi gelin size en iyi akıllı telefonu bulalım.

Ayrıca bkz:Akıllı Telefon Filtreleme Aracı

Alınabilecek En iyi Alt Segment Akıllı telefonlar

Bu kategoride TL&#;ye kadar alınabilecek en iyi akıllı telefon modellerini listeliyoruz. Bu akıllı telefonlar özellikleri, tasarımı ve fiyatı bakımından editörümüzün seçtiği modellerdir.

Xiaomi Redmi Note 8

Xiaomi Redmi Note 8

Xiaomi Redmi Note 8 akıllı telefon Android v (Pie) işletim sistemi ile çalışır. Telefon 8 çekirdekli (2 GHz, Dört çekirdekli, Kryo + GHz, Dört çekirdekli, Kryo ) işlemci ile geliyor. Telefon Qualcomm Snapdragon Chipset üzerinde çalışıyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahiptir.

Redmi Note 8 akıllı telefonun inç IPS LCD ekranı var.  mm x mm x mm ölçülerinde ve gram ağırlığındadır. Ekran x piksel çözünürlüğe ve ppi piksel yoğunluğuna sahiptir. En boy oranı 9 ve ekran / gövde oranı % 

Arka tarafta dörtlü bir kamera kurulumu var. Bu kameralar 48 + 8 + 2 + 2 MP çözünürlükte. Ön tarafta ise 13 MP, f/ çözünürlükte tek lens bulunuyor. Telefon mAh pil ile desteklenmektedir. Akıllı telefondaki bağlantı özellikleri arasında WiFi, Bluetooth, GPS, Volte ve daha fazlası bulunur.

Redmi Note 8 akıllı telefon fiyatı TL. Xiaomi Redmi Note 8 Ekim &#;da (Resmi) piyasaya sürüldü. Akıllı telefonun 2 farklı depolama ve RAM modeli bulunuyor. 3GB RAM ve GB. Renk seçeneklerine gelince, Xiaomi Redmi Note 8 akıllı telefonu mavi, beyaz, mor renklerinde satın alabilirsiniz.

Samsung Galaxy M30s

Samsung Galaxy M30s

Galaxy M30s, geçtiğimiz yılın başlarında piyasaya sürülen Samsung Galaxy M30&#;un bir güncellemesidir. Bu yeni akıllı telefon, mAh bataryaya sahip. Telefonun ekranı AMOLED teknolojisi kullanıyor ve inçlik dev bir boyuta sahip.

Samsung, Galaxy A50&#;lerdeki aynı işlemciyi Galaxy M30&#;larda da kullanmayı tercih etmiş. Exynos chipsetini 64GB depolama alanına sahip 4GB RAM ve GB depolama alanına sahip 6GB RAM seçenekleri ile alabiliyorsunuz. İşlemci Snapdragon kadar güçlü değil, ancak Snapdragon ile aynı seviyede.

Galaxy M30s, 48 ​​megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera kurulumuna sahiptir. Galaxy M30&#;ların kamera performansından memnun kaldık, ancak makro çekerken odaklanmak yavaştı. Video kaydı 4K&#;da zirveye ulaşıyor, ancak sabitleme yok. Diğer yandan, p&#;de çekilen videolar gayet iyiydi.

Galaxy M30&#;lardaki büyük pil, telefonu uzun süre şarj cihazından uzak tutmaya yardımcı oluyor. Telefonun şarj edilme süresi, birlikte verilen 15W şarj cihazıyla yaklaşık 2 buçuk saat sürdü.

Ayrıca bkz: Akıllı Telefon Karşılaştırma Aracı

Realme 3 Pro

Realme 3 Pro

Realme 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 7 Pro&#;ya tasarım olarak çok benzeyen en yeni amiral gemisi. Bazı yeni renk seçeneklerine ve selefi Realme 2 Pro ile aynı küçük çentik ve ince çerçevelere sahiptir. 6,3 inç full HD + IPS ekran canlı renkler üretir ve doğrudan güneş ışığı altında çok okunaklıdır. Ayrıca iki adet Nano-SIM yuvası ve bir microSD kart için özel bir girişi de bulunmaktadır.

Telefonda yeni Qualcomm Snapdragon işlemci kullanılmış. 10nm üretim süreci üzerine inşa edilmiş verimli bir çip, kıyaslamalarda ve oyunlarda gösterilen Snapdragon &#;e kıyasla daha iyi bir GPU&#;ya sahiptir. Telefonun iki seçeneği bulunmaktadır. 4GB RAM ve 64GB depolama alanı ve 6GB RAM ve GB depolama alanı. ColorOS 6, sorunsuz çalışan ve size birçok kısayol ve jest sağlayan Android 9 Pie&#;a dayanıyor.

Uygulama ve oyun performansı çok iyi. Telefon düzenli kullanım sırasında ısınmıyor ve oyun oynarken bile zar zor ısınıyor. Ana 16 megapiksel sensör ayrıntılı manzaraları ve makroları iyi ışık altında çekiyor. İkinci 5 megapiksel sensör de kenar algılamada iyi. Geceleri görüntüler genellikle yumuşaktır, ancak Nightscape modu nesnelerde daha iyi ayrıntılar elde edilmesine yardımcı olur. Videolar sabitleme olmadan 4K çözünürlüğe kadar kaydedilebilir. Son olarak, mAh pil tek bir şarjla tam gün dayanır ve kutuda bir VOOC hızlı şarj cihazı bulunur.

Alınabilecek En iyi Orta Segment Akıllı telefonlar

Bu kategoride TL&#;ye kadar alınabilecek en iyi akıllı telefon modellerini listeliyoruz. Bu akıllı telefonlar özellikleri, tasarımı ve fiyatı bakımından editörümüzün seçtiği modellerdir.

Oppo Reno

Oppo Reno akıllı telefon Nisan &#;da piyasaya sürüldü. Telefon, (ppi) piksel yoğunluğunda ve 9 en boy oranında x piksel çözünürlüğe sahip inç dokunmatik ekranla geliyor.

Oppo Reno

Oppo Reno, GHz hızında sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemci ile kullanılmış ve 8GB RAM ile birlikte geliyor.

Oppo Reno, Android Pie işletim sistemi kullanıyor ve mAh batarya ile çalışıyor.

Kameralar söz konusu olduğunda, arkadaki ise arka tarafta 48 MP (f/) + 5 MP (f/) + TOF (Time of Flight) 3D kamera ile 3 lens kurulumu tercih etmiş.

Selfie&#;ler için ise ön tarafta 16 megapiksel kamera ve f/ diyafram açıklığına sahip.

Oppo Reno, Android Pie tabanlı ColorOS 6 arayüzünü çalıştırıyor ve GB dahili depolama alanı sunuyor. Oppo Reno, Nano-SIM kartları kabul eden çift SIM kart destekli bir akıllı telefon.

Oppo Reno&#;daki bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi, GPS, Bluetooth v, NFC, USB Type-C, 3G ve 4G bulunmaktadır. Telefondaki sensörler arasında ivmeölçer, ortam ışığı sensörü, pusula, jiroskop, yakınlık sensörü ve parmak izi sensörü bulunur. Oppo Reno yüz ile kilidi açmayı destekler.

Oppo Reno x x mm (yükseklik x genişlik x kalınlık) ölçülerinde ve gram ağırlığında. Extreme Night Black, Fog Sea Green, Mist Powder ve Nebula Purple renklerinde piyasaya sürüldü.

29 Mart itibarıyla satışa sunulan Oppo Reno fiyatı TL seviyesinde.

Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71 akıllı telefon 12 Aralık &#;da piyasaya sürüldü. Telefon, x piksel çözünürlüğe ve 9 en boy oranına sahip inç dokunmatik ekranla geliyor.

Samsung Galaxy A71

Galaxy A71, Android 10&#;u çalıştırıyor ve mAh batarya ile çalışıyor. Samsung Galaxy A71, hızlı şarjı destekler.

Kameralar söz konusu olduğunda, arka tarafta 4 kamera kurulumu ile geliyor. Bu kameralar 64 MP, f/ + 12 MP, f/ + 5 MP, f/ + 5 MP, f/ çözünürlük ve diyafram açıklığına sahip. Telefon ayrıca p@30fps, p@30/fps, p@fps çözünürlükte video kaydı gerçekleştiriyor.

Selfie&#;ler için ön tarafta f/ diyafram açıklığına sahip 32 megapiksel kamera bulunuyor.

Samsung Galaxy A71, Android 10 tabanlı bir UI çalıştırıyor ve özel bir yuvaya sahip microSD kart (GB&#;a kadar) ile genişletilebilen GB dahili depolama alanı sunuyor. Samsung Galaxy A71, Nano-SIM kartları kabul eden çift SIM kart destekli bir akıllı telefon.

Samsung Galaxy A71&#;deki bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi ac, GPS, Bluetooth v, USB Type-C, 3G ve 4G bulunmaktadır. Telefondaki sensörler arasında ivmeölçer, ortam ışığı sensörü, pusula, jiroskop, ekran içi parmak izi sensörü, yakınlık sensörü ve parmak izi sensörü bulunur. Galaxy A71 yüz kilidini destekler.

Galaxy A71, x x mm (yükseklik x genişlik x kalınlık) ölçülerinde ve gram ağırlığında. Prizma Crush Black, Prizma Crush Silver ve Prizma Crush Blue renklerinde piyasaya sürüldü.

29 Mart tarihi itibariyle Türkiye&#;deki Samsung Galaxy A71 TL&#;den başlıyor.

Honor 20

Honor 20, göz alıcı bir tasarıma ve çok kompakt bir form faktörüne sahiptir, bu da telefonu avuç içlerinde tutmayı oldukça kolaylaştırır, ancak parlak arka panel parmak izi bırakıyor.

Honor 20

Yana monteli parmak izi sensörü son derece hızlıdır ve konumlandırmasıyla ilgili herhangi bir sorun oluşturmaz. Telefon, Android Pie tabanlı Magic UI &#;i çalıştırıyor.

inç full HD + ( x piksel) All-View ekran, canlı renkler sunar ve iyi görüntüleme açıları sunuyor. Honor 20, ağır çoklu görev veya oyun gibi tüm senaryolarda yetenekli bir oyuncu olduğunu kanıtlayan Kirin chipset tarafından desteklenmektedir. Ancak oyun oynarken telefon hızla ısınıyor.

Honor 20&#;nin dörtlü arka kameraları, çok miktarda ayrıntı ve keskinliğe sahip fotoğraflar çeken 48 megapiksel bir sensör tarafından yönetiliyor, ancak renkler biraz aşırı doygun ve bazı tutarlılık sorunları da var. Selfie kamerası işini oldukça iyi yapıyor, ancak tüm insanlar fotoğraflarda yapılan düzeltmeyi sevmeyecek. Telefon, tüm gün kullanımda kolayca dayanır ve birlikte verilen 22,5W hızlı şarj cihazı sayesinde mAh pili kısa sürede tamamen şarj edilebilir.

Alınabilecek En iyi Orta-Üst Segment Akıllı telefonlar

Bu kategoride TL&#;ye kadar alınabilecek en iyi akıllı telefon modellerini listeliyoruz. Bu akıllı telefonlar özellikleri, tasarımı ve fiyatı bakımından editörümüzün seçtiği modellerdir.

Samsung Galaxy S10 Plus

Çıkış tarihi: Şubat

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.