aslı bekiroğlu yılmaz kunt / Gülümse Yeter ()

Aslı Bekiroğlu Yılmaz Kunt

aslı bekiroğlu yılmaz kunt

G&#;l&#;mse Yeter 7. yeni b&#;l&#;m heyecanı başladı!

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

'Gülümse Yeter' dizisine taze kan
Yapımcılığını MF Yapım'n üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları 'Gülümse Yeter'in kadrosuna, Elit Andaç Çam da dahil oldu.

'Gülümse Yeter' dizisinde 'Doktor Kemal'in (Pamir Pekin), Cerrahi bölüm başkanı eski eşini canlandıran Elit Andaç Çam, 'Gül' (Seray Kaya ) ve 'Doktor Kemal'in arasında filizlenen aşkın ivmesini değiştirecek gibi gözüküyor.

Erdal Özyağcılar kimdir?

Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Özyağcılar, bu kurumdan emekli olmuştur. Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol almış ve seslendirme çalışmaları yapmıştır. Sanatçı, Bizimkiler ve Elveda Rumeli dizileri ile geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir.

Haberin Devamı

Sahip olduğu ödüller
Antalya Film Şenliği, , En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu,

Rol aldığı tiyatro oyunları
Hoşgeldin Boyacı : Donald Churchill - Tiyatro Martı -
Maviydi Bisikletim : Dincer Sümer - İstanbul Şehir Tiyatrosu -
Aç Sınıfın Laneti : Sam Shepard - İstanbul Şehir Tiyatrosu -
Beş Para Etmez Oyun : Bertolt Brecht - İstanbul Şehir Tiyatrosu -
Zengin Mutfağı : Vasıf Öngören - İstanbul Şehir Tiyatrosu -
Yolcu : Nazım Hikmet - İstanbul Şehir Tiyatrosu -
Montserrat : Emmanuel Robles - İstanbul Şehir Tiyatrosu

Best Model of Turkey Birincisi Yılmaz Kunt, Ömer Dizisinde

Ömerdizisi Pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. OGM Pictures imzalı dizi Star TV’nin etkileyici hikâyesiyle en sevilen projeleri arasında yer alıyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Simay Barlas, Melike Güner ve Barış Falay gibi yıldız isimlerden oluşan dizinin oyuncu kadrosuna Best Model of Turkey birincisi Yılmaz Kunt katılıyor.

Birsen Altuntaş&#;ın haberine göre Yılmaz Kunt, “Ömer”in ekibine dahil oldu. Kunt sevilen dizide “Özgür” adlı şefe hayat verecek. Çekimleri başlayan yakışıklı oyuncu diziye renkli karakteriyle yeni bir soluk getirecek.

yilmaz kunt 2

Yılmaz Kunt Burcu Özberk&#;le Afili Aşk Dizisinde Oynadı

Best Model of Turkey birincisi, model ve oyuncu Yılmaz Kunt &#;da MF Yapım imzası taşıyan, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu Banu Kiremitçi&#;nin yazdığı Gülümse Yeter dizisinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Seray Kaya, Pamir Pekin ve Sermet Yeşil gibi isimlerle başrolü paylaştı. Yakışıklı oyuncu yılında yapımcılığını Muharrem Gürer&#;in üstlendiği, komedi ve aksiyon türündeki Bahtiyar Ölmez dizinde konuk oyuncu olarak yer aldı ve dizinin başrollerini Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı’nın paylaşıyordu. Başarılı oyuncu ARC Film imzalı, 12 Haziran prömiyer tarihli, yönetmenliğini Serdar Gözelekli&#;nın yaptığı, senaryosunu ise Barış Erdoğan, İlker Arslan, Okşan Tavaslıoğlu, Kübra Sülün ve Meryem Demirli&#;nin kaleme aldığı romantik komedi Afili Aşk dizinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul gibi yıldız isimlerle başrolde yer aldı. Yılmaz Kunt yine ARC Film imzası taşıyan, yönetmen koltuğuna Murat Onbul’un oturduğu, senaryosunu Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Orçun Okşar ve Ramazan Demirli&#;nin yazdığı romantik komedi, aksiyon ve polisiye türündeki Baş Belası () dizinde oynadı.

Ömer dizisiyle ilgili gelecekteki güncellemeleri kaçırmamak için Stambulu&#;yu takip etmeye devam edin.

Gülümse Yeter

Gülümse Yeter, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 12 Temmuz tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu Banu Kiremitçi'nin yazdığı, başrollerini Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Seray Kaya, Pamir Pekin ve Sermet Yeşil'in paylaştığı, Show TV'de yayımlanan aile ve komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, 17 Ocak tarihinde yayımlanan bölümüyle final yaparak sona ermiştir.

Oyuncu kadrosu ve karakterler[değiştir

Başrol oyuncusu &#;z&#;c&#; haberi sosyal medyadan verdi

Geçen yaz başlayan ve aldığı iyi reytinglerle kış sezonunda da yayında kalmayı başaran ender yaz dizilerinden biri olan "Gülümse Yeter" son haftalarda yaşadığı reyting kaybı nedeniyle erken final kararı aldığı söyleniyordu.

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil'in rol aldığı "Gülümse Yeter" hakkında çıkan final söylentileri doğru çıktı. Dizinin başrolünde yer alan Aslı Bekiroğlu, dizinin final sahnesi çekildikten sonra rol arkadaşı Yılmaz Kunt'la çektiği selfie pozunu paylaşırken dizinin sevenlerine şu sözlerle veda etti;

"Düğünle başlayıp düğünle bitti Yasemin'in macerası.. Canım dizi, canım yapım, canım ekip, canım arkadaşlarım.. Söylenecek fazla bir şey yok, hepimiz çok sevdik birbirimizi, çok iyi geçindik, güldük, eğlendik.. En güzel anılarımı belki de bu inanılmaz ekip sayesinde Yasemin'le biriktirdim, ama sonuna geldik, Emeği geçen herkese, bizi izleyen, destek veren herkese sonsuz teşekkürler!! Biz hep gülümsedik, sizi de geçirdiğimiz bu kötü günlerde gülümsetebildiysek ne mutlu bize."

Başrol oyuncusu üzücü haberi sosyal medyadan verdi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası