neziroğlu kampanyalar / Ürünler – Neziroglu

Neziroğlu Kampanyalar

neziroğlu kampanyalar

TBMM GENEL SEKRETERİ NEZİROĞLU'DAN "KADINLARA VE KIZ ÇOCUKLARINA YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN" KAMPANYASINA DESTEK…

TBMM Genel Sekreteri Doç. Dr. İrfan Neziroğlu, BM tarafından başlatılan "Kadınlara ve Kız Çocuklarına Yönelik Şiddet Son Bulsun", "16 Gün Boyunca Dünyayı Turuncuya Boyayalım" temalı küresel kampanyaya TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı'nın verdiği destek ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

TBMM Genel Sekreteri Neziroğlu yaptığı açıklamada, TBMM İdari Teşkilatı olarak topluma faydası olan tüm sosyal kampanyalara destek verdiklerini, bu güne kadar Meclis'te kan bağışı kampanyası, sigarayı bırakma kampanyası ve emniyet kemerlerin takılmasına yönelik kampanyalar düzenlediklerini söyledi. 

BM tarafından başlatılan "Kadınlara ve Kız Çocuklarına Yönelik Şiddet Son Bulsun "kampanyasına ise TBMM olarak destek verdiklerini ifade eden Neziroğlu, " '16 Gün Boyunca Dünyayı Turuncuya Boyayalım' diye bir tema var. Biz bu çerçevede TBMM'nin dış cephesini turuncu renk ile aydınlatacağız. Bu kampanya ile bir takım afişler hazırladık. Personelimizin bu konudaki duyarlılığını artırmak amacı ile bu faaliyetleri çalışanlarımız ile paylaşacağız." diye konuştu. 

Bu konuda daha öncesinde de tüm Meclis çalışanlarına yönelik eğitimler düzenlediklerini anımsatan Neziroğlu, bazı ülkelerin parlamentoları ile "Toplumsal Cinsiyete Dayalı Bütçeleme" konusunda çalışmalar yaptıklarını bildirdi. 

Etiketler : TBMM Genel Sekreteri Doç. Dr. İrfan Neziroğlu "Kadınlara ve Kız Çocuklarına Yönelik Şiddet Son Bulsun"

Yorum Yaz

Otomotivde 46 yıldır Ankara’nın tek adresi Neziroğlu Otomotiv

Ankara’nın en eski ve köklü firmalarından Neziroğlu Otomotiv, 46 yıldır faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor. 23 marka ve ’ün üzerinde stokuyla ekonomik, orta ve lüks sınıf her segment marka ve modeli müşterilerine sunan Neziroğlu Otomotiv, ayrıca müşteri memnuniyeti ve ikinci el satışlarında verdiği güven ile otomotivde Ankaralılar’ın adresi olmaya devam ediyor. Şirketin üçüncü kuşak yöneticisi Serkan Neziroğlu, sahip oldukları şirket ve sundukları hizmetleri şöyle sıraladı: “Ankara’nın en eski köklü firmasıyız. Birçok markanın yetkili satıcılık faaliyetlerini sürdürüyoruz. ’li yılların başında Berat Serdar Neziroğlu tarafından, Neziroğlu ikinci el sistemini kurumsallaştırılarak, Türkiye’de ilk garanti sistemini getiren firma olduk. yılında Neziroğlu Otomotiv olarak 45 yıllık birikimimizi tek vücutta, tek adreste  toplayarak Neziroğlu otomotiv yeni konseptine başladık. 23 marka ve üzerinde stoğumuz ile hizmet veriyoruz.”

6 AY ŞANZUMAN GARANTİSİ

Serkan Neziroğlu ayrıca Neziroğlu Otomotiv’i rakiplerinden ayıran hizmetler için de şunları söyledi: “Bizi farklı kılan hizmetlerimize gelince, en büyük gücümüz olan 6 ay motor şanzıman garantisi Uzun süredir üzerinde çalıştığımız müşterinin güvenebileceği, Türkiye’de ilk olan Tüv-Süd  bağımsız ekspertiz raporlamasını yaptırmaktayız. Bu rapor ile satılan her otomobilin fren sistemi, lastikleri, direksiyon sistemi, hata boya durumu dahil raporda yer alıyor. 96 kontrolden geçen otomobillerimiz bakımları yapılmış, temizlikleri yapılmış ve tam faturalı olarak müşterilerimiz ile buluşuyor.”

HER MARKA MODEL MEVCUT

Serkan Neziroğlu satışa sundukları otomobil markalarını da şöyle anlattı: “Volkswagen, Peugeot, Renault, Opel, Hyundai, Citroen, Honda, Ford, Seat, Nissan, Skoda, Fiat, Toyota, Kia ,Suzuki, Dacia, Audi, Mercedes, Land Rover, Volvo, Porsche gibi markaların satışını yapıyoruz. 18 bin liradan bin liraya kadar her segmentte satış yaptığımız marka ve model bulunuyor.” İkinci elde garanti veren nadir firmalardan olduklarını söyleyen Neziroğlu “Ülkemizde her satılan 3 otomobilden 1 tanesi ikinci el, yani ülkemizde ikinci el büyümeye devam ediyor. Elbette tüketici de tercihini 2. el otomobilden yana kullanmak istiyor, daha uygun fiyatta binebileceği için. Bizde ilk önce güven verebilmemiz için garanti sistemini yurt dışında  faaliyet gösteren firmalarla çalıştık, 6 ay motor şanzıman garantisi uygulaması getirdik. Günümüzde birçok firma garanti verdiğini dile getiriyor. Ancak motor ve şanzımana detaylı veremiyorlar, ya da sözlü garanti veriyorlar burada tüketici çok dikkatli olması gerekiyor” dedi.

RENAULT’DA LİRA NAKİT İNDİRİMİ

Renault, mart ayında müşterilerine binek otomobil ve hafif ticari modellerinde cazip ek fırsatlar sunuyor. Clio HB, Clio Sport Tourer, Kadjar ve Captur modellerinde 11 Mart tarihinden itibaren 24 bin liraya 24 aya kadar Maxxi Koruma ile yüzde , Maxxi Korumasız yüzde faiz oranı sunuluyor. Bu tutarın üzerinde kredi talebinde ise maksimum 48 bin lira 48 aya kadar Maxxi Koruma ile yüzde , Maxxi Korumasız yüzde faiz oranı bulunuyor. Ayrıca finansman kampanyası kullanmak istemeyen müşteriler için model Clio HB, Clio Sport Tourer ve Captur modellerinde bin lira nakit alım indirimi devam ediyor.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir