sanayi tipi çaycı fiyatları / Remta Sanayi Tipi Çay Makinesi Bardak Elegance Çaymatik Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Sanayi Tipi Çaycı Fiyatları

sanayi tipi çaycı fiyatları

Çay Makineleri

Kahvaltı sofraların vazgeçilmezi, uzun ve meşakkatli çalışma saatlerinin ardından verilen molaların olmazsa olmazı olan çayın kültürümüz ve mutfağımız için yeri çok büyüktür. Yüzyıllardır gencinden yaşlısına kadar her yaştan ve her kesimden insanın sürekli olarak tükettiği yegane içecektir çay. Çoğu kimse için çaysız bir hayat düşünülemez. Peki hayatımızda bu kadar yer edinen bir içeceğin işyerlerimize, çalışma ofislerimize, fabrikalarımıza, atölyelerimize girmemesinin olanağı var mıdır? Tabi ki yoktur. Bundan dolayıdır ki iş yerinde en fazla tüketilen su haricindeki içecek çay olmaktadır.

Evlerde veya küçük çalışma ofislerine klasik bir çaydanlık veya çaycı yeterli olurken çalışan sayısının fazla olduğu iş yerleri, fabrika ve kurumsal kurumlarda bu klasik çaydanlık ve çaycılar yetersiz olmakta ve daha profesyonel çözümler aranmaktadır. Aynı şekilde büyük kitlelere hitap eden kahvehane ve cafe gibi işletmelerde de endüstriyel çay makinelerine ihtiyaç duyulmaktadır. Endüstriyel çay makineleri sayesinde bir saatte bardağa kadar çay üretebilirsiniz. Sanayi tipi çay makinelerinin diğer önemli özellikleri ise musluklu sistemleri sayesinde çayı bardaklara daha kolay bir şekilde doldurabilip, daha az enerji tüketerek daha fazla çay üretebilmenizdir. Ofis tipi çay makineleri sahip oldukları termostatlı sistemleri sayesinde ayarlanabilir bir sıcaklıkta kalmaktadır. Böylelikle sürekli sıcak ve taze çay servisi yapabilirsiniz.

Çay otomatlarının bazılarında su göstergesi bulunmaktadır. Bu su göstergesi sayesinde çay makinasında ne kadar su ve çay kaldığını görebilir, aksaklık yaşamadan çay servisi yapabilirsiniz.

Hangi Endüstriyel Çay Makinesi Tavsiye Edilir?

Endüstriyel çay makinelerinin en büyük avantaji kısa zamanda çok çay yapmaktır. Endüstriyel çay makineleri bir satte bardak çay üretmek gibi yüksek kapasiteye sahiplerdir bu endüstriyel çay makineleri büyük fabrika, personel sayısının fazla olduğu kurumsal kurumlar ve kahvehane gibi yerlere tavsiye edilmektedir. Çayı tüketecek, kitlesi çok büyük olmayan işletme ve kurumlara ise saatte 80 bardak çay üreten daha küçük ve daha uygun endüstriyel çay makineleri tavsiye edilir. Bunun yanında çayın lezzeti ve sıcaklığı gibi önemli etkenlere de çok dikkat edilmektedir. Öztiryakiler ve Silver çay makinelerinde çay demleme kabı su kazanının içinde bulunur, kazanın içinde buhar basıncı fazla olduğu için çay daha kısa sürede demlenir.

Bazı çay makinesi modellerinde ise çay demleme yeri kazanın dışında hemen üstünde bulunur bu sistem sayesinde ise çayın tazeliğini daha uzun süre muhafaza edersiniz. Endüstriyel çay makinelerinin sahip oldukları termik sistemi sayesinde fazla ısınmadan dolayı rezistans yanması gibi potansiyel arızalar önlenmiş olur. Bu termik sistemi bütün çay makinelerinde bulunur. İhtiyaç duyduğunuz bütün sanayi tipi çay makinelerini funduszeue.info'da bulabilir canlı destek sistemimiz sayesinde makinelerle ilgili istediğiniz bilgileri anında öğrenebilirsiniz.

Endüstriyel Çay Makinelerinin Fiyatları

Endüstriyel çay makinelerinin fiyatları da büyük çeşitlilik göstermektedir. Çay makinesinin büyüklüğüne ve özelliklerine bağlı olarak değişen bu fiyat aralığının temel parametresi çay makinesinin kapasitesidir. Saatte üretilen çay miktarı arttıkça çay makinelerinin fiyatı da artış göstermektedir. Ürünün rengi, musluk sistemi gibi diğer parametreler de mevcuttur. Hepsi alanında öncü, yüksek kalite standartlarında üretim yapan ve gerekli sertifikalara sahip üretici firmaların ürünlerini sizler için tek çatı altında buluşturduk. Ayrıca ihtiyaç duyabileceğiniz semaver gibi daha küçük çay makinelerini de sitemizde bulabilirsiniz. Farklı markaların ürünlerini karşılaştırabilir ve aklınıza takılan soruları canlı destek hattımıza 7/24 sorabilirsiniz. İstediğiniz endüstriyel çay makinesini funduszeue.info'da bulabilir ve hemen temin edebilirsiniz.

Endüstriyel Çay Makineleri funduszeue.info’da!

Pratik bir şekilde kullanılabilen ve kalitesiyle kullanıcılardan tam not almayı başaran çay makinesi çeşitleri sitemizde! Sanayi tipi mutfaklar için özel olarak tasarlanan bu ürün modelleri tüm işletmelerde rahatlıkla tercih edilebilir. Yeni teknolojilerle üretimi gerçekleştirilen ve kullanıcı dostu özellikler ile donatılmış olan çay makinesi modellerini hemen satın almak için sipariş verebilirsiniz.

Sizlere endüstriyel çay makinesi modellerini bir arada sunuyor ve böylece ihtiyacınıza uygun tercihler yapmanızı sağlıyoruz. Ürün modellerinin tüm teknik özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu sayede nasıl bir tasarım istediğinize karar vermeniz de çok daha kolay olacak. Seçkin markaların ürün modellerini markalar tarafından sunulan garanti kapsamında satın almak için en doğru adrestesiniz.

80, , , ve bardak çay kapasiteli olarak tasarlanan sanayi tipi çay makinesi modelleri işletmenizde her daim sıcak çay servisi yapmanızı sağlıyor. Aynı zamanda cihazın susuz bir şekilde çalıştırılması durumunda rezistansın yanmasını önleyen bir sistemle donatılmış çay makineleri de seçenekleriniz arasında mevcut. Tercihinizi bu güvenli ürün modellerinden yana kullanabilirsiniz.

Tek demlikli çay makinesi modelleri az sayıda çaya ihtiyacı olanlar için cazip bir seçenek olabilir. Taşıma kulpu sayesinde istenen her yere rahatlıkla taşınabilen ürün modelleri arasında çalışma durumunu gösteren lambaların yer aldığı modeller de mevcut. Basmalı musluk yapısı ise ürün modellerinin son derece konforlu bir şekilde kullanılabilmesine olanak tanıyor.

Sanayi Tipi Çay Makinelerini Hemen İnceleyin!

Elbette 2 demlikli çay kazanı modellerini de seçenekleriniz arasına ekledik. Dilerseniz tercihinizi bu ürün modellerinden yana kullanabilirsiniz. Hem gövde hem de demleme bölümü paslanmaz çelik materyalden üretilmiş olan çay makineleri kullanım kolaylığı kadar temizleme kolaylığı sunuyor olmasıyla da beğeni topluyor. Kararınızı vermeden önce bu ürünleri de mutlaka gözden geçirin.

Çok sayıda kişinin ortak tercihi haline gelen Öztiryakiler çay makinesi modelleri de sitemizde incelemeniz için sizi bekliyor. Markanın diğer mutfak ekipmanlarını ve malzemeleri de diğer ürün koleksiyonlarımız içerisinde bulabilirsiniz. En düşük fiyatla satın alma işlemini tamamlamak için sitemiz üzerinden sipariş vermeniz yeterli olacak. Bu sayede seçtiğiniz ürün kısa zamanda adresinize ulaşabilir.

Dilerseniz tercihinizi Silver çay makinesi modellerinden yana da kullanabilirsiniz. Marka seçimi yapabilir ve seçtiğiniz marka tarafından üretilen çay makinelerinin sizin için görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Sayfanın sol bölümünde bulunan filtreleme seçenekleri yardımı ile aradığınız ürünlere çok daha kısa sürede ulaşmanız da mümkün olacak. Ürünleri hem özellikleri hem de fiyatları açısından kıyaslama şansınız da bulunuyor.

Kafe ve restoranların yanı sıra çay bahçeleri, oteller gibi işletmelerde de rahatlıkla kullanılabilen çay otomatı çeşitleri hızlı bir şekilde çay hazırlamak istediğiniz her an devreye girebiliyor. Aynı zamanda sıcak su ihtiyacını karşılamak için de bu ürünleri kullanabilirsiniz. Beğendiğiniz çay otomatlarının üzerine tıklamanız durumunda çok daha detaylı bilgiye anında ulaşacaksınız.

Ayrıca bu sayede çay otomat modellerinin kaç bardak çay kapasiteli olduğu bilgisi de hemen karşınıza çıkıyor. Şık tasarımları, kompakt yapıları ve konforlu kullanım yönüyle dikkat çeken bu ürünler için yüksek rakamlardan oluşan bir ödeme yapmayın. Sitemizde bu ürünler en düşük fiyatla sizlerin beğenisine sunuluyor. Ödeme kolaylıkları ve indirim fırsatlarından faydalanma şansı da var.

Remta Sanayi Tipi Çay Makinesi Bardak Elegance Çaymatik ER 14

Remta Sanayi Tipi Çay Makinesi Bardak Elegance Çaymatik

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : EnuygunBizde

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

62 favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün EnuygunBizde tarafından gönderilecektir.
  • Sanayi Tipi Çay Makinesi Bardak İnox Remta Elegance Çaymatik 15 Lt Ürün kalite krom paslanmaz çelikten üretilmiştir. Çay haznesi ve süzgeci paslanmaz çelikten üretilmiştir. Çay lezzetinin uzun süre bozulmamasını sağlar. Toplu tüketim için uygun kullanım sağlar. Hijyenik ve dayanıklıdır. Otomatik ısı kontrol sistemi ile tasarrufludur. Isı yalıtımlı kulpları vardır. Ürünün su ve çay seviyesi için göstergeleri vardır. Su ısıtma sistemi özel olarak tasarlanmıştır. Üründe paslanmaz çelik tüp rezistans kullanılmıştır. Özel model muslukları ile ergonomik kullanım sağlar. Isıtıcıyı koruyan emniyet sistemi mevcuttur. Damlalık vardır. Kod / ER 14 Açıklama / BARDAK Litre / 15 LT Ölçü / X X CM Ağırlık / 4,5 KG Güç / W 2 YIL GARANTİLİ - ÜCRETSİZ KARGO - SIFIR KUTUSUNDA STOKLU ÜRÜNLER AYNI GÜN KARGO
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

Kampanya Mut Ekp Gıd Tks

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

TL'ye TL İndirim

Özen Endüstriyel Mutfak

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Remta Sanayi Tipi Çay Makinesi Bardak Elegance Çaymatik

  • Sanayi Tipi Çay Makinesi Bardak İnox Remta Elegance Çaymatik 15 Lt Ürün kalite krom paslanmaz çelikten üretilmiştir. Çay haznesi ve süzgeci paslanmaz çelikten üretilmiştir. Çay lezzetinin uzun süre bozulmamasını sağlar. Toplu tüketim için uygun kullanım sağlar. Hijyenik ve dayanıklıdır. Otomatik ısı kontrol sistemi ile tasarrufludur. Isı yalıtımlı kulpları vardır. Ürünün su ve çay seviyesi için göstergeleri vardır. Su ısıtma sistemi özel olarak tasarlanmıştır. Üründe paslanmaz çelik tüp rezistans kullanılmıştır. Özel model muslukları ile ergonomik kullanım sağlar. Isıtıcıyı koruyan emniyet sistemi mevcuttur. Damlalık vardır. Kod / ER 14 Açıklama / BARDAK Litre / 15 LT Ölçü / X X CM Ağırlık / 4,5 KG Güç / W 2 YIL GARANTİLİ - ÜCRETSİZ KARGO - SIFIR KUTUSUNDA STOKLU ÜRÜNLER AYNI GÜN KARGO
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

80 Bardak Elektrikli Paslanmaz Çay Makinesi (Endüstriyel Çay Demleme Kazanı, Sanayi Tipi Çay Yapma Semaveri)

9 LİTRE 80 BARDAKLIK ÇAY OTOMATI R12

Elektrikli Çay Makinesi

- 80 Bardaklık Çay Makinası

* Çapı 22 cm.

* Yüksekliği 42 cm.

* Paslanmaz kromdan imal edilmiştir

* Çay makinasının demleme sistemi makinenin iç bölümündedir ve çayın tazeliğini uzun süre sağlar.

* Çay makinası rezistansı Paslanmaz krom çelik’den imal edilmiştir

* Çay makinasında damlatmaya karşı özel silikon contalı muslukları vardır

* Bu çay makinası lezzetli ve ekonomik çay yapmak için tasarlanmıştır

* Çay makinası seri ve sık kullanım için üretilmiştir

* Çay makinasındaki Çay ve su seviye göstergeleri ile çay ve su kapasitesi kontrol edilir.

* Çay makinasından Otomatik ısı termostatı ile istenilen sıcaklıkta su alınabilir.

* Çay makinası üretiminde Isı yalıtımlı özel tasarım kulplar kullanılmıştır

* Çay makinasının içindeki süzgeç çayı tortusuz ve berrak verir

* Çay makinası V. Elektrik ile çalışır

* Çay makinası hijyeniktir,kullanımı ve temizliği kolaydır, Sorunsuz bir çay makinasıdır.

* Çay makinasının Bol ve Ucuz Yedek Parçası devamlı olarak yedekparça deposu stoğunda mevcuttur

* Çay makinası 2 yıl garantilidir Çay makinasının bütün parçaları 15 yıl yedek parça bulundurma garantimiz altındadır

* Çay makinalarının sürekli geliştirilmesi sebebiyle bu çay makinasının şekil teknik özellik değişiklik hakkını kuruluşumuz saklı tutar Paslanmaz Krom Çelik Saçdan mamul Elektrikli Çay Makinası, Ayrı Ayrı Sıcak Su Kazanı ve Demleme Kazanı, Her ikisinde ayrı ayrı seviye göstergeli musluklar, Ayarlanabilir Otomatik Termostatlı Sıcaklık Derecesi, Kolay Çalışan Musluklar, Musluk İçleri Silikon Contalı, Aksan Çay Makinası Paslanmaz Krom Çelik Rezistansı ile kesintisiz ve randımanlı çalışma sağlar, Dem kabı içerisinde bulunan paslanmaz çelik süzgeçli Alüminyum Çay Süzgeciyle Çay Çöplerinin Çay Demi içerisine gitmesini engeller. Kullanımı Kolaydır.

Büyük olan su haznesine su koyunuz, termostatı sonuna kadar açınız, Alüminyum çay süzgeci içerisine istediğiniz miktar çay koyunuz, Bekleyiniz, Su kaynadıktan sonra bir kap yardımıyla sıcak su musluğundan alacağınız suyu; çay makinasının kapağını açarak, küçük haznedeki içerisinde kuru çay olan alüminyum süzgecin üzerine boşaltınız. Kapağı kapatıp, otomatik termostatı 60 derece civarına alınız, çay demlenmesi için bir süre bakleyiniz. Süre sonunda bardağınıza uygun miktar dem alıp üzerine sıcak su ekleyiniz. Bu kadar

Aksan Çayınızı afiyetle içmenizi Diler Dilerseniz sadece sıcak su alarak; diğer hazır poşet çay, espresso kahve, 3 bir arada kahve, sıcak hazır çorba da hazırlayarak içebilirsiniz. Bu çay makinasını Aldığınızda kullanım rahatlığını göreceksiniz, çay makinasının yedek parça bulundurma garantisi ve olası fabrikasyon hatalarına karşı teknik desteği ve satış sonrası hizmetleri kesinlikle kusursuzdur.

- Çay makinası [email protected]

Kaynak : funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası