uefa ülke sıralaması 2018 / UEFA ülke puanı sıralaması: Türkiye, Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım gönderecek? | funduszeue.info Türkçe

Uefa Ülke Sıralaması 2018

uefa ülke sıralaması 2018

UEFA ülke puanı sıralaması: Türkiye, Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım gönderecek?

Türkiye, UEFA ülkeler sıralamasında sırada yer aldığı sürece Şampiyonlar Ligi'ne bir takımını direkt olarak, bir takımını da elemelerle turnuvaya gönderebiliyor. Fakat son yıllarda kulüplerimizin Avrupa sahnesinde elde ettiği kötü sonuçlarla birlikte, sezonunu sırada tamamladık. Bu nedenle, sezonunda Süper Lig şampiyonunun gruplara direkt katılım hakkı olmayacak fakat bir istisna ile:

sezonu Süper Lig şampiyonunun,  Şampiyonlar Ligi gruplarına direkt gidebilmesi için, o sezon Devler Ligi'ni kazanan takımın kendi liginde de turnuvaya katılım bileti alması gerekiyor. Bu durumda, sıradaki ülkenin şampiyonu gruplara direkt gidiyor.

sezonunu bekleyen tehlike

Türkiye, Ekim itibarıyla Ukrayna ve İskoçya'ya geçilmiş ve sıralamada 'lüğe gerilemiş durumda. Eğer sezonunu 12 veya daha geride bir sırada tamamlarsak, sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkımız olmayacak.

Takımların son 5 sezonda elde ettikleri puanlara göre oluşan sıralama şu şekilde:

Güncel UEFA Ülkeler Sıralaması

Not: Puanlar son olarak 27 Ağustos 'de güncellenmiştir.

Editörün Seçtikleri

Galatasaray, Fenerbah&#;e, Beşiktaş ve Adana Demirspor'a Avrupa kupalarında b&#;y&#;k iş d&#;ş&#;yor! &#;lke puanı

Haberin Devamı

Avrupa kupalarında heyecan gelecek hafta Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ile başlarken temsilcilerimiz temmuz sonunda sahaya inecek. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray, Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor hem kendileri için hem de ülke puanı için mücadele edecek.

UEFA sıralamasında geçen sezonu temsilcilerimizin muhteşem performansı ile sırada bitiren Türkiye, sezonun puanlarının silinmesiyle yeni sezona puanla basamakta başlayacak.

PUANLAR 4’E BÖLÜNECEK

Ülkemizin bu yılki hedefi sezonu sırada bitirmek ola cak. Zira ancak o takdirde şampiyonumuz, sezonunda Devler Ligi’nde doğrudan gruplara kalacak. İlk 10 yolunda bu sezon Ukrayna, İsviçre, Avusturya, İskoçya ve Sırbistan en önemli rakiplerimiz olacak.

Haberin Devamı

Geçen sezon Avrupa’da 5 takımla temsil edilirken bu sezon 4 takımla yer alacağız. Bu da alınan puanların 4’e bölünmesi anlamına geliyor ki bu durum ülkemiz adına avantaj teşkil ediyor.

GELECEK SEZON YİNE 5 TAKIM

BU yıl tüm çabalar iki sezon sonrası için Gelecek sezonun kontenjanları ise belirlendi. sezonunda Süper Lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi play-off turu, ikincimiz Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunu gidecek. Kupa galibimiz Avrupa Ligi play-off turu, lig üçüncümüz Avrupa Ligi ikinci eleme turu, dördüncümüz Konferans Ligi ikinci eleme turuna katılacak.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspora Avrupa kupalarında büyük iş düşüyor Ülke puanı

UEFA &#;lke Puanı i&#;in kritik sezon! Temsilcilerimize b&#;y&#;k iş d&#;ş&#;yor

Avrupa kupalarında heyecan gelecek hafta Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ile başlarken temsilcilerimiz temmuz sonunda sahaya inecek. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray, Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor hem kendileri için hem de Ülke Puanı için mücadele edecek.

UEFA sıralamasında geçen sezonu temsilcilerimizin muhteşem performansı ile sırada bitiren Türkiye, sezonun puanlarının silinmesiyle yeni sezona puanla basamakta başlayacak.

PUANLAR 4’E BÖLÜNECEK

Ülkemizin bu yılki hedefi sezonu sırada bitirmek olacak. Zira ancak o takdirde şampiyonumuz, sezonunda Devler Ligi’nde doğrudan gruplara kalacak. İlk 10 yolunda bu sezon Ukrayna, İsviçre, Avusturya, İskoçya ve Sırbistan en önemli rakiplerimiz olacak.

Geçen sezon Avrupa’da 5 takımla temsil edilirken bu sezon 4 takımla yer alacağız. Bu da alınan puanların 4’e bölünmesi anlamına geliyor ki bu durum ülkemiz adına avantaj teşkil ediyor.

GELECEK SEZON YİNE 5 TAKIM

BU yıl tüm çabalar iki sezon sonrası için Gelecek sezonun kontenjanları ise belirlendi. sezonunda Süper Lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi play-off turu, ikincimiz Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunu gidecek. Kupa galibimiz Avrupa Ligi play-off turu, lig üçüncümüz Avrupa Ligi ikinci eleme turu, dördüncümüz Konferans Ligi ikinci eleme turuna katılacak.

UEFA Ülke Puanı için kritik sezon Temsilcilerimize büyük iş düşüyor

(Hürriyet)

UEFA Kuralda Güncellemeye Gitti: Ülke Sıralamasında Olmanın Bir Önemi Kalmadı

Haberler

Spor

Futbol

UEFA Kuralda Güncellemeye Gitti: Ülke Sıralamasında Olmanın Bir Önemi Kalmadı

Türkiye, geçtiğimiz sezonu UEFA Ülke Puanı klasmanında sırada tamamladı ve  sezonuna puanla sıradan başlayacak. Artık Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmak için ilk 10 içerisinde yer almak gerekirken sırada bulunmanın da bir önemi kalmadı.

Son beş sezonda toplam 32,1 puan

Son beş sezonda toplam 32,1 puan

Şampiyonlar Ligi'ne katılımda güncellemeye gidildi

Şampiyonlar Ligi'ne katılımda güncellemeye gidildi

UEFA ülke puanı sıralaması

UEFA ülke puanı sıralaması

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası