pişman bulmaca sözlüğü / PIŞMANLIK 2 - 12 harfli - Bulmaca Sözlüğü ve Cevapları

Pişman Bulmaca Sözlüğü

pişman bulmaca sözlüğü

Pişmanlık Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'pişmanlık' Yanıtları


Cevabı birçok kişi tarafından merak edilen pişmanlık sorusunun en kısa yanıtı 5 harfli iken, en uzun cevabı ise 10 harflidir. Bulmaca çözmeyi sevenler çıkan harflere göre bu kelimelerden birini cevap olarak yazabilir.

Pişmanlık Bulmaca Cevabı Nedir?

Pişmanlık Kelimesinin 5 harfli yanıtları

İRMAN

İrman sözcüğünün ilk anlamı gerçekleştirilmek istenen hedef ve arzudur. Kelime aynı zamanda kişinin geçmişte yaptığı davranışlardan dolayı pişman olması ve bunları telafi etmeye çalışması anlamına gelir.

Harf Harf Bulmacada Pişmanlık Yanıtları

Pişmanlık Kelimesinin 7 harfli yanıtları

NEDAMET

Arapça kökenli bir kelime olan nedamet pişmanlık ile eş anlamlıdır.

Pişmanlık Kelimesinin 10 harfli yanıtları

HAYIFLANMA

Hayıflanma kelimesi hem üzüntü duymak hem de pişman olmak anlamına gelir.

Pişman Bulmaca Anlamı Nedir?

Bulmacalar ülkemizde gencinden yaşlısına 7 den 70’e hemen herkesin zaman geçirmek için ilgilendiği hobilerin başında geliyor. Zekayı güçlendirmesi, hafızayı tazelemesi, genel kültürü arttırması ve kelime dağarcığını zenginleştirmesi yönüyle dikkat çeken bulmacalar yapılarına göre farklı türlerde ayrılırlar. Dünyaca kabul gören ve ülkemizde de sevilen belli başlı bulmaca türleri şunlardır:
Çengel: Çengel bulmacanın bir diğer adı da kare bulmacadır. Yan yana veya alt alta yazılmış karelere sorulan soruya uygun harf ve kelimelerin yerleştirilmesi ile yapılır.
Halka: Halka bulmacaların yapısı kare bulmacada benzer. Her halka kendi içinde saat yönünde ve ters yönde olmak üzere çözülür.
Altıgen çengel: Altıgen şeklinde olan bulmaca türüdür.
Sözcük avı: Bulmacada sorulan soruya uygun cevabı harf kombinasyonlarıyla oluşturmak gerekir.
Bulmacalar zeka, mantık, hafıza ve dikkat yönünden insanlara faydalıdır. Doktorlar, yaşlı insanlara hastalıklardan korunmaları için düzenli olarak bulmaca çözmelerini tavsiye ederler. Sitemizde, bulmacalarda sorulan kelim-deyim-cümle-eş anlam ve deyişlerin cevaplarını ve bulmaca anlamlarını bulabilirsiniz. Sitemizde on binden fazla bulmaca terimi ve cümlesinin anlamını ve cevabını bulabilirsiniz. Arama yaparak kolaylıkla çözümlere ulaşabilirsiniz.

Bulmacada Pişman cevabı nedir?



Pişman nedir sorusunun cevabı, Pişman bulmaca cevabı nedir, kare, Pişman çengel, gazetelerin tüm bulmaca cevapları, arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz.





  • pişman bulmaca
  • pişman anlamı
  • pişman bulmaca cevabı
  • pişman ne demek
  • Bulmacada pişman nedir


bulmacada pişman olma hali = evgenc
bulmacada pişman olma hali = nedamet
bulmacada pişman nedir = yaptığı bir işin veya davranışın olumsuz sonucunu görerek üzülen, nadim
bulmacada pişman eş anlamlısı = nadim
bulmacada suçtan pişman olma = yerinme - nedm
bulmacada pişmanlık bildiren söz = keşke - heyhat - neyazıkki
bulmacada pişman = ildem - nadim



Bulmaca cevaplarına kolayca ulaşmak için arama kutusunda sorunuzu yazınız.

Bulmaca; gazete ve dergilerin yayınladıkları eklerinde bulunan özellikle haftasonlarının vazgeçilmez eğlencesi olan Kare bulmaca, Çengel bulmaca, sudoku şeklindeki zeka, mantık, dikkat ve hafıza gibi zihinsel yeteneklerini kullanarak çözdükleri bulunması istenilen şeyi düşündürerek, aratarak buldurmayı amaçlayan bir sözcük bulma oyunudur,

En çok Sabah, Hürriyet, Habertürk, Posta, Milliyet gazetesi tercih edilmektedir, gazete bulmacaları Çengel bulmaca, Kelime Bulmaca, Kare bulmaca, sorularının cevaplarını bulmaca sözlüğü sitemizden öğrenebilirsiniz, takıldığınız sorularda sizlere yardımcı olacaktır, bu sayede diğer kelimeleride kolaylıkla çözebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz, tüm güncel bulmaca cevapları sitemizde mevcuttur, yaklaşık 300.000 adet sorunun cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz.

Ayrıca sitemizde kelime anlamı, eş anlamlısı, zıt anlamlısı, ters anlamlısı, ödev ve ders konularınıda takip edebilir, türkçe sözlük bölümümüzden faydalanabilirsiniz, okulların açılması ile işlenen ders konularına yardımcı ödevler kitap özetleri, matematik, coğrafya, edebiyat, din kültürü, tarih konulu ödevlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz,

Bulmaca sözlüğü, Bulmaca cevapları, çözümlerinde eksik gördüğünüz herhangib bir sorunun cevaplarına dilerseniz sizde katkıda bulunabilirsiniz, yolladığınız her cevap sistemimize eklenecektir, ayrıca bulmaca sözlüğü sitemizde bulamadığınız sorular olursa bunlarıda bildirerek sözlüğümüze eklenmesinde katkı sağlayabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası