kco uzatildimi / RAPOR SÜRELERİ UZATILDI MI? İlaç rapor süreleri ne zaman bitiyor?

Kco Uzatildimi

kco uzatildimi

Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitti? KÇÖ son durum

Pandemi süreciyle birlikte birçok işletmede kısa çalışmaya geçilmişti.. Kısa çalışmaya geçen işletmelerde ise çalışanlara nakdi ücret desteği yapılıyordu. KÇÖ'nün sona ermesiyle 'Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı?' Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı? Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitti? İşte KÇÖ son durum

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ UZATILACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde sona eren uygulamanın uzatılacağına dair henüz resmi bir gelişme yok. Konuya dair açıklamalar netleştikçe haberimizde yer vereceğiz.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN SONA ERDİ?

Kısa çalışma ödeneği 31 Mart tarihinde sona erdi.

TOBB'DAN UZATMA TALEBİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, kısa çalışma ödeneğinin yeniden başlatılması gerektiğini ifade etti.

Hisarcıklıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Pandemi sürecinde firmalarımızın sıkıntıları artıyor. Öncelikle, kısa çalışma ödeneğinin yeniden başlatılması gerekiyor. Kamuya yapılacak vergi ve benzeri ödemelerin ertelenmesine, işletmelerimize yeni kredi destekleri sağlanmasına acil ihtiyaç duyuluyor." değerlendirmesinde bulundu.

TOBB'un yanı sıra Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türk-İş'de kısa çalışma ödeneğinin yeniden başlaması gerektiğini ifade ettiler.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NEDİR?

Genel ekonomik, sektörel, bölgesel kriz veya zorlayıcı sebeplerle işyerindeki haftalık çalışma sürelerinin geçici olarak en az üçte bir oranında azaltılması veya süreklilik koşulu aranmaksızın işyerinde faaliyetin tamamen veya kısmen en az dört hafta süreyle durdurulması hallerinde, işyerinde üç ayı aşmamak üzere sigortalılara çalışamadıkları dönem için gelir desteği sağlayan bir uygulamadır.

Kısa çalışma ödeneği ne zaman sona eriyor? (Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı?)

Covid salgını sürecinde işi, işçiyi ve işvereni korumak amacıyla şartlar esnetilerek 'nin mart ayından beri uygulanan kısa çalışma ödeneğinde süre 30 Haziran itibarıyla sona erecek.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN BİTECEK, UZATILACAK MI?

Daha önce alınan kararlar ile uzatılan kısa çalışma ödeneği 30 Haziran tarihi itibariyle sona erecek. 

Ekonomide salgın kaynaklı olumsuzlukların sürdüğünü savunan işverenler ise, kısa çalışma ödeneğinin yılının sonuna kadar devam etmesi talebini yineledi.

İki aylık periyotlar halinde uzatılan kısa çalışma ödeneğinin aşılama çalışmalarının artması ve kısıtlamalarda hafifletmeye gidilmesi nedeniyle uzatılmayacağı düşünülüyor. Olası uzatma kararı gelmesi durumunda bunun kısıtlamaların devam edeceği sektörleri kapsaması bekleniyor.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE KADAR?

Günlük kısa çalışma ödeneği; sigortalının son on iki aylık prime esas kazançları dikkate alınarak hesaplanan günlük ortalama brüt kazancının yüzde 60’ıdır. Bu şekilde hesaplanan kısa çalışma ödeneği miktarı, aylık asgari ücretin brüt tutarının yüzde ’sini geçemez.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-playapp-storeHuawei App Gallery

İlaç rapor süreleri uzatıldı mı ? Sağlık raporları ne zamana kadar geçerli olacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından ilaç rapor süreleri ile ilgili açıklamalardan bulundu. Fahrettin Koca ilaç rapor sürelerinin uzatıldığını duyurdu. Daha önce Covid salgını ile mücadele kapsamında raporların 1 Ocak 'den sonra sona ermiş ve yenilenmemiş tüm süreli raporların 31 Aralık 'ye kadar geçerli kabul edileceği açıklanmıştı. Fahrettin Koca Twitter hesabından vatandaşlara sağlık raporu ile ilgili yeni gelişmeleri açıkladı. İşte, İlaç rapor süreleri uzatıldı mı? Sağlık raporları ne zamana kadar geçerli olacak? sorularının cevapları…

SAĞLIK RAPORLARININ SÜRESİ UZATILDI MI?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Kronik hastalığı olan ve sürekli ilaç kullanan kişilerle engellilerimizi korumak için 'de başlatılan rapor geçerlilik süresini uzatma uygulaması devam ediyor. Son olarak geçerlilik süresi 30 Hazirana kadar uzatılmıştı. Raporunu henüz yenileme imkânı bulamayan, güçlük yaşaması muhtemel vatandaşlarımız olduğundan mağduriyet yaşanmaması amacı ile süreli sağlık raporlarının geçerlilik süreleri 31 Aralık tarihine kadar yeniden uzatılmıştır. Raporlar, bu tarihten sonra kademeli olarak yenilenecek." dedi.

SAĞLIK RAPORLARI NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ OLACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık raporlarının geçerlilik sürelerinin 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası