koç burcu neye sinirlenir / Hangi Burç Neye Sinirlenir? - AstrodehA

Koç Burcu Neye Sinirlenir

koç burcu neye sinirlenir

Koç Burcu Erkeğinin Zorlu Bir İnsan Olarak Anılmasının 12 Nedeni

1- Sab&#;rs&#;zl&#;&#;&#;

Koç burcu erkekleri beklemeyi, bekletilmeyi sevmez. &#;stedi&#;i bir &#;ey varsa hemen olsun ister. Karar alma mekanizmas&#; geli&#;mi&#;tir ve heveslidir. Hatta aç&#;k konu&#;mak gerekirse o kadar heveslidir ki çok fazla kafa yormadan harekete geçme taraftar&#;d&#;r. Ama giri&#;ti&#;i i&#;te an&#;nda sonuç alamazsa bu hevesini hemen kaybeder. &#;&#; hayat&#;nda da, özel hayat&#;nda da zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Sab&#;rs&#;zl&#;klar&#; bazen i&#;lerini kötü etkileyebilir.

2- Maceraperest ruhu

koç burcu erke&#;i E&#;er heyecan ar&#;yorsan&#;z, buldu&#;unuza emin olabilirsiniz çünkü bu burcun erke&#;inin enerjisi ve heyecan&#; asla tükenmez. Kendisine sürekli yeni maceralar arar. Do&#;as&#; gere&#;i hayat&#; bir aksiyon filmi gibidir. Her zaman e&#;lenceye ay&#;racak vakti vard&#;r. Dinamik yap&#;s&#; ile dikkat çeker, spor yapmay&#; çok sever. Bu nedenle koç burcu erkekleri ço&#;unlukla atletik yap&#;l&#; insanlard&#;r.

3- Önder olmas&#;

koç burcu erke&#;i Liderlik vas&#;flar&#; geli&#;mi&#;tir. Bu önder yan&#;n&#; Zodyak’&#;n ilk burcu olmas&#;ndan al&#;r. Her anlamda rekabetçidir ve otorite sahibi olmay&#; sever. Ayn&#; anda birçok alanda ba&#;ar&#;l&#; idare sa&#;layabilir. K&#;s&#;tlamalara gelemez ve emir almaktan hiç ho&#;lanmaz. Bu nedenle kendi i&#;inin ba&#;&#;nda olmay&#; tercih eder. Gözü karad&#;r, kontrolü sa&#;layamayaca&#;&#; ortamlardan ayr&#;l&#;r.

4- Sosyal Hayat&#;

Koç erke&#;i arkada&#; ortam&#;nda da gözde ve lider olmaya tabi ki bay&#;l&#;r. Asl&#;nda bunu istemsiz yapar ve herkesin onu gerçekten lider olarak gördü&#;ünü dü&#;ünür. &#;nsanlara kendini kabul ettirir. Otoritesi sars&#;ls&#;n istemez. Her zaman herkesin duymak isteyece&#;i fikirleri oldu&#;una emindir. Ortamda kesinlikle en e&#;lenceli hikâyeleri anlatan, en maceraperest, en cesur odur.

5- &#;natç&#;l&#;&#;&#;

Bu burcun erkekleri genellikle “inatla” inatç&#; olmad&#;klar&#;n&#; savunurlar. Bu ki&#;iden ki&#;iye de&#;i&#;ir tabii ama genel bir kan&#; olarak söyleyebiliriz ki bir koç erke&#;inin fikrini de&#;i&#;tirmeye çal&#;&#;mak sizi epey zorlayabilir. Konu&#;kan ve sevimli bir ki&#;ili&#;i olmas&#;na kar&#;&#;n dü&#;ünceleri konusunda hassast&#;r. Kolay kolay de&#;i&#;mez. Kendi do&#;rular&#; vard&#;r ve asla haks&#;z oldu&#;unu dü&#;ünmez. Fikirlerinin arkas&#;nda durmak onun için hayattaki en önemli husustur. Haks&#;z olmay&#; kendine bir hakaret gibi görür.

6- Zor olan&#; sevmesi

koç burcu erke&#;i Koç burcu erke&#;i tam bir sava&#;ç&#;d&#;r ve hiç y&#;lmaz. &#;steklerinin ve amaçlar&#;n&#;n bilincindedir. Hedeflerine kolayca ula&#;maktan ho&#;lanmaz ve kendini zorlamay&#; sever. &#;&#;leri çok önemlidir ve ba&#;ar&#;l&#; olmak onun için tek seçenektir. Be&#; paras&#;z bir hayata bile ba&#;lasa birkaç y&#;l içinde geli&#;mi&#; ve i&#;inde ba&#;ar&#;l&#; olmu&#; olaca&#;&#;na emin olabilirsiniz. Sürekli kendini geli&#;tirmeye çal&#;&#;&#;r, yeni &#;eyler ö&#;renmeye bay&#;l&#;r. Çal&#;&#;kand&#;r ama paraya çok önem vermez. Onun yerine takdir görmeyi tercih eder. E&#;er istedi&#;i takdiri göremezse gözünü k&#;rpmadan o i&#;i b&#;rakabilir.

7- Çapk&#;nl&#;&#;&#;

Bütün koç erkeklerinin de art&#;k bunu kabul etti&#;ini varsayarsak san&#;r&#;m bu burcun erkekleri çapk&#;nd&#;r diyebiliriz. &#;lgisi çabuk da&#;&#;l&#;r, bir anda de&#;i&#;ebilir. Ayn&#; zamanda zorlu bir e&#;tir. Sürekli ilgi oda&#;&#; olmak ister. Takdir edilmek, övülmek, aranmak, sorulmak ister ama k&#;s&#;tlanmalara, hayat&#;na kar&#;&#;&#;lmas&#;na tahammül edemez. Evet, gerçekten zorludur. Bir süre ilgilenmeyin ve olanlar&#; izleyin. Kendisine daha çok ilgi gösteren birini bulaca&#;&#;na dair inanc&#; tam oldu&#;u için herkesten kolayca vazgeçebilir. Ayr&#;ca onun önem verdi&#;i konulara önem verilmesini ve hayat&#;na alaca&#;&#; ki&#;inin kendi gibi zorlu biri olmas&#;n&#; ister.

8- Kinci olmamas&#;

Unutmaya meyilli yap&#;s&#;yla koç burcu erke&#;i genellikle kin tutan insanlardan de&#;ildir. Ona bir hata yapt&#;&#;&#;n&#;zda ve özür diledi&#;inizde sizi kolayl&#;kla affeder ve hiç ya&#;anmam&#;&#; gibi davranabilir. Dostlar&#;na çok önem verir, bu nedenle her zaman dürüst davranmaya çal&#;&#;&#;r. Kendi bir hata yapt&#;&#;&#;nda, biraz gururu incinse de sizden özür dileyecek ve hayat&#;na devam edecektir. Tabi bu durum her zaman çok pozitif etki yaratmayabilir. Çünkü unutmaya meyilli yap&#;s&#; ayn&#; zamanda ders ç&#;karmaktan uzak oldu&#;unu gösterir. Yani ayn&#; olaylar&#; birkaç kez ya&#;asa da ak&#;llanmayabilir.

9- Hep en iyiyi istemesi

koç burcu erke&#;i

Mükemmeliyetçidir, her konuda en iyi olmak ve en iyisine sahip olmak ister. E&#;er bir aile kurmaya karar verirse bunu da hakk&#;yla yapmak isteyecektir. &#;stedi&#;i ilgiyi görür ve arad&#;&#;&#; gibi enerjik, sa&#;lam karakterli k&#;saca kendi gibi bir partner bulursa dünyan&#;n en mükemmel adam&#;na dönü&#;ebilir. Tek e&#;lili&#;e önem verecek ve çocuklar&#;na bakacakt&#;r. Koç burcu erkeklerinde bo&#;anma az görülür çünkü asl&#;nda çok cana yak&#;n ve sevecen insanlard&#;r. Tabi biraz da ald&#;klar&#; karardan dönmeme huylar&#;n&#;n da bunda etkisi olabilir.

Cesur olmas&#;

koç burcu erke&#;i Kesinlikle cesurdur. Korkular&#;n&#;n kurban&#; olmaz, onlar&#;n üzerine gider ve yüzle&#;ir. Hayat&#;n&#;n her alan&#;nda bunu uygular.

Merakl&#; olmas&#;

Tahmin edece&#;iniz gibi koç burcu erkeklerinin her konuda bir bilgisi, her lafa bir cevab&#; vard&#;r. Bunun nedeni ara&#;t&#;rmaya ve yeni &#;eyler ö&#;renmeye aç&#;k olmas&#;d&#;r. Kendi do&#;rular&#;n&#; savunurken kullanmak için bilgi toplar. Her zaman, her &#;eyi merak eder ve ö&#;rendikleri ona asla yetmez, bilgiye aç hisseder.

Kolay sinirlenmesi

Koç burcu erke&#;inin kolay sinirlendi&#;ini de unutmayal&#;m. Her ne kadar kinci insanlar olmasalar da ani ç&#;k&#;&#;lar&#; vard&#;r. Kendini savunurken h&#;rç&#;nla&#;abilir. Bencil olabilir ve kar&#;&#;s&#;ndaki insan&#; kolayl&#;kla k&#;rabilir. &#;natç&#;l&#;&#;&#; nedeniyle çok &#;ey kaybedebilir ve biraz da açgözlü oldu&#;unu söyleyebiliriz. Ama tabi ki bu özelliklerin hepsi onlar&#; zorlu insanlar m&#; yoksa karakter sahibi ki&#;iler mi yapt&#;&#;&#; size kalm&#;&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Burçlar en çok neye sinirlenir?

Herkesin bir yüreği, sesi, nefesi ve tabii ki doğruları var. Kendi yaşanmışlıklarına göre verdiği tepkiler dışında bir de 14 yaşından sonra insanın doğduğu Ay'ın, Güneş'in sinerjisinden aldığı kendine özgü tepkileri de var. Biz buna yaradılış huyu ya da fıtratı diyoruz. Sınırlarımızı, tepkilerimizi, doğrularımızı belirleyen çizgileri ise yine Güneş'in burç değiştirdiği sınırlarla belirliyoruz. Yani Allah'ın gökyüzünde kurduğu muhteşem, görülmeyen ama bilinen yıldız takımları neyi nereye kadar uzatabileceğinizi de anlatıyor. İşte buyurun… KOÇ: Tepki insanıdır. Yolunda gitmeyen her şey onu sinirlendirebilir. Ancak en çok bir işin doğru yapılmaması, işin işine hile katılması sinirlendirir.
BOĞA: Hassas noktası yalandır. Yalan karşısında asla sakinliğini koruyamaz.
İKİZLER: Herhangi bir şeyin olduğundan farklı anlatılması, olayların çarpıtılması sinir kat sayısını hızla artırır.
YENGEÇ: Her hareketi nezaket içeren bu burçlar kime saygısızlık yapılırsa yapılsın tepkisini ortaya koyar ve haddini bildirir.
ASLAN: Önemsenmemek, hor görülmek onları çok sinirlendirir. Değerinin azına asla razı gelmez ve hakkını almak için elinden geleni yapar.
BAŞAK: Başak burçlarını en çok dinlenmemek ve ciddiye alınmamak sinirlendirir. Hiçbir konudan, olaydan geri kalmak istemediği için dinlenmemesini bir hakaret olarak algılar.
TERAZİ: Doğası gereği her ne kadar sakin olsa da adaletsizlik karşısında bu sakinliğini koruyamayabilir. Onun için hak yememek ve yedirmemek çok önemlidir.
AKREP: Dünyaya bakış açısı herkesten farklı olan Akrep burçlarının sinirlerini en çok zorlayan şey ihanettir.
YAY: En çok ahlak kuralları dışındaki davranışlar onu sinirlendirir.
OĞLAK: Düzensizlik ve kaos onun için tam bir işkence demektir ve inanılmaz sinirlendirir.
KOVA: Her zaman eşitlikten yana olan bu burcu haksızlık çok sinirlendirir. Öyle ki gözü hiçbir şeyi görmeyebilir.
BALIK: Bir Balık burcunu sinirlendirmek kolay değildir. ama kandırıldığını hissettiği an kontrollü siniri devreye girer.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Plüton 60'lığı, İsrail hükümetinin iç karışıklıklarını artırırken 'Burcu Boğa olan ülkeye neler oluyor?' diyen çok olacak. Uluslararası bankacılık sistemleri önümüzdeki üç ayın konusu olurken, dünya arenasında var olan para birimlerinin itibarı sarsılmaya başlıyor.

Hangi Burç Neye Sinirlenir?

Her insanın öfkelendiği olaylar farklıdır. Kimilerine göre önemsiz olan bir şey kimileri için de küplere binmek için bir sebeptir. Peki, burçların sinirleri de etkilediğini biliyor muydunuz? İşte burçlar ve genellikle sinirlendikleri şeyler…

BURCUNUZ SİNİRLENDİĞİNİZ ŞEYİ BELİRLİYOR!

Koç: Koç burcunu kızdırmanın en basit yolu egosunu zedelemektir. Onaylanmamaktan oldukça nefret eden koç burcu böyle bir durum ile karşılaşınca küplere biner. Eğer bu onaylanmama kalabalık bir ortam da gerçekleşiyor ise vay haline!

Boğa: Boğa burçlarına özellikle açken pek yaklaşmayın. Açken sinir kat sayıları bir hayli artan boğa burcu ile bir konuşma gerçekleştirmek istiyorsanız ilk önce tokluk durumunu analiz edin.


İkizler: İkizleri yapmadıkları herhangi bir şey ile suçlarsanız öfkesiyle karşılaşırsınız. Sağı solu belli olmayan bu burç için iftira kabul edilmesi en zor olan şeylerden biridir.

Yengeç: Karşısındakinin kendisine güvenmediğinizi hissedince ortalığı ayağa kaldıran yengeç burcunun en çok sinirlendiği olay kendisine duyulan güvensizliktir.

Aslan: Aslan burcu Zodyak’ın her şeye en hızlı kızan burcudur. En çok sinirlendiği şey ise gururunun incinmesidir. Lider bir özelliği olan aslan burcu için onaylamadığı her şeye karşı aşırı bir reaksiyon gösterebilir.

Başak: Başağın en çok öfkelendiği şeyler içinde eşyalarına, kendisine, hayatına müdahale edilmesidir. Başağın sinirinden kendinizi korumak adına onun özel alanına saygı duyun.

Terazi: Terazi burçları ne kadar Zodyak’ın dengeli burçlardan olsa da onun dengesini öfke bozar. Neye öfkelendiği değişkendir. Her an her şey olabilir! Tedbiri elden bırakmayın.

Akrep: Akrep burçlarının sinirlendirmenin en basit yolu, onlara hatalı olduklarında hatalı olduğunun söylenmesidir. Hata duymaya tahammülü olmayan akrep burcu böyle bir durumda sinirlerine hakim olamaz.

Yay: Yay burcunun özgürlüğünü kısıtlamaya kalkarsanız işler değişir. Hayatında özgürlük mottosunun bir hayli büyük yer kapladığı yay burcu baskı anında sinirden küplere biner!


Oğlak: Oğlak burcunu kızdırmanın en kolay yolu onu sıradan hissettirmek olacaktır. Özel hissedilmesi zaman vay halinize!

Kova: Çok güçlü ve katı olmalarına rağmen devamlı kırılgan ve ilgi açı olan kovaları sinirlendirmenin en hızlı yolu onlara ilgi göstermemeniz olacaktır. İlginizi kestiğiniz an kovalardan korkun!

Balık: Bir Balık burcunu en çok öfkelendiren şey ihanettir. İhanet karşısında öfke krizi bile geçirebilir!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası