25 mart hangi burç / 25 Mart Hangi Burç? 25 Mart Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

25 Mart Hangi Burç

25 mart hangi burç

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün sağlık konuları gündemde olabilir sevgili koçlar. Hayatınızın birçok alanında sorumluluk almaktan kaçınmayacak ve kararlarınızın arkasında sağlam bir şekilde durabileceksiniz. Yakın çevrenizle alakalı kendinizi değerli hissedeceğiniz, sağlam ilişkiler kurabileceğiniz bir gün. 

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili boğalar; bugün güzellik, estetik ve dış görünüşünüzle alakalı konular gündemde olabilir. Huzurlu ortamlarda zaman geçirmek, kaliteli müzikler dinlemek bugün çok iyi gelecektir. Geleceğe dair maddi planlamalar ve kendinizi garantiye alacak iş görüşmeleri yapabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendi dünyanızda kalmak istiyorsunuz sevgili ikizler. Parasal konularla alakalı veya iş hayatınızda yaşadığınız sorunlar kendinizi değersiz hissetmenize sebep oluyor. Kafanız toparladığınızda yaptığınız girişimlerden daha fazla tatmin olacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal çevrenizle ilişkilerinizin güçleneceği ve kendinizi değerli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün sağlam ve kalıcı ilişkilerin temelleri atılabilir. Ailenizden gelen destekler güçlü hissetmenize sebep olacak. Geleceğinize dair planlar yapabilir ve bunları hayata geçirmek için küçük de olsa bir adım atabilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün istediğiniz gibi takdir görememek, onay alamamak özgüveninizi zedeleyebilir, kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz. Aşırı yemek yemekten kaçının. Maddi konularda önünüzü görmediğiniz konulara dalmayın. Çocuklarla vakit geçirmek bugün iyi gelebilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yoğun iş temponuza ara vermek, uzaklara gitmek isteyebilirsiniz sevgili başaklar. Çalışma hayatınızı ve özel hayatınızı birbirine karıştırmak strese girmenize sebep olabilir. Eğitimle alakalı bir gündeminiz varsa bugün pozitif gelişmeler var. Parasal konular ve kariyerle alakalı en verimli olduğunuz günlerdesiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz sevgili teraziler. İstemediğiniz sorumluluklar almak zorunda kalabilirsiniz. Uyumlu olmaya çalışmaktan ziyade gerektiğinde  ‘hayır’ diyebilmeyi öğrenmelisiniz. Bu kadar adaletli olmaya çalışmanız sizi yıpratıyor. Sağlık konuları gündemde olabilir. 

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili akrepler, bugün herkesi kendiniz gibi görmemeniz gerektiğini anlayacağınız bir gün olabilir. İlişkilerinizde çekişmeler, güç mücadeleleri gündemde olabilir. Sizi gerçekten yıpratan kişilerden uzaklaşmalısınız fakat sorunları kendi iç dünyanızda kendinizin büyütmediğinize emin olun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün beklenmedik konular gündeminize gelebilir sevgili yaylar. Yer değişikliği, taşınma, sağlık sorunları biraz huzurunuzu kaçırabilir. İş hayatınızda ilişkilerinizi sağlam zeminlere oturtmak için eyleme geçebilirsiniz. Çabayı elden bırakmayın, sabırlı olursanız işleriniz yoluna girecek.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün tamamen iş odaklı bir gün sevgili oğlaklar. Ekonomik durumunuzu daha sağlam bir zemine oturtmak istiyorsunuz. Bugün harekete geçebilir, önemli görüşmelerinizi yapabilirsiniz.  İşlerinizi biriktirmeden planlı hareket etmek sizi rahatlıyor. Biraz özel hayatınıza zaman ayırın, sevdiklerinizden kopmayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Duygularınızın inişli çıkışlı olacağı bir gün sizi bekliyor. Ailevi konularda yaşanan problemleri çözmek için doğru zaman. Kendinize zaman ayırmak istiyorsunuz fakat bugün pek mümkün olmayabilir. Ne istediğinize karar verin. Kendi değerinizi yok saymayın. Biraz da kendiniz için uğraşın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal çevrenizle olan bağlarınızı güçlendireceğiniz bir gün sevgili balıklar. Zihinsel olarak uyumlu olduğunuz kişilere vakit ayırmak, paylaşım yapmak bugün iyi hissettirecek. Çevrenizin desteğini görüyorsunuz. Ekonomik anlamda pozitif gelişmeler olabilir. 

25 Mart hangi burç? 25 Mart'ta hangi ünlüler doğdu?

Doğum haritası, bir bebeğin doğduğu an ilk nefesini solumasıyla oluşur. Doğum haritası doğum anındaki gökyüzünü resimleyen bir şema olarak düşünülebilir.  Astrolojide burçlar, ekliptiğin iki yanında, aşağı yukarı 17 derece genişliğinde, içinde Güneş'in ve gezegenlerin döndüğü zodyak kuşağı ile belirlenir. Ekliptik, dünyadan bakan birinin gözüktüğü şekliyle Yeryüzünün Güneş çevresinde bir yılda çizdiği görünür yörüngesinden başka bir şey değildir. 

* Ateş grubuna giren burçlar sırasıyla; Koç (Öncü), Aslan (Sabit) ve Yay (Değişken)

* Toprak grubuna giren burçlar sırasıyla; Oğlak (Öncü), Boğa (Sabit) ve Başak (Değişken)

* Su grubuna giren burçlar sırasıyla; Yengeç (Öncü), Akrep (Sabit) ve Balık (Değişken)

* Hava grubuna giren burçlar sırasıyla; Terazi (Öncü), Kova (Sabit) ve İkizler (Değişken)

Peki, 25 Mart hangi burç oluyor? 25 Mart'ta doğan kişi hangi burç olur? 25 Mart'ta hangi ünlüler doğdu? 25 Mart'ta doğan Türk ve yabancı ünlüler kimler?

25 MART HANGİ BURÇ OLUYOR? 

25 Mart'ta doğan biri Koç burcu oluyor.

25 MART'TA HANGİ ÜNLÜLER DOĞDU?

Bugün doğan Türk ünlüler şöyle:

- Evliya Çelebi

- Melih Birsel

- M. Sunullah Arısoy

- Hüseyin Aktaş

- Ayla Dikmen

- Demir Karahan

- Mehmet Keskinoğlu

- Dursun Karataş

- Dolunay Soysert

- Muratcan Güler

- Lev Yalçın

- Mehmet Ekici

Bugün doğan yabancı ünlüler şöyle:

- Juan Carreño de Mirand

- Johann Adolph Hasse

- Sophie Blanchard

- Jean-Baptiste Paulin Guérin

- Adolph Wagner

- Gérard Cooreman

- Alexej von Jawlensky

- Arturo Toscanini,

- Gutzon Borglum

- Zavel Kwartin

- Béla Bartók

- Burt Munro

- Ed Begley

- A.J.P. Taylor

- David Lean

- Norman Ernest Borlaug

- Simone Signoret

- Flannery O'Connor

- Jim Lovell

- Tommy Hancock

- Gloria Steinem

- Mina,

- Aretha Franklin

- Daniel Bensaïd

- Elton John

- Marcia Cross

- Avery Johnson

- Sarah Jessica Parker

- Stefka Kostadinova

- Jeff Heale

- Deirdre O'Kane

- Phil O'Donnell

- Marcin Wrona

- Vladimir Klitschko

- Darko Peric

- Bartók Eszter

- Casey Neistat

- Danica Patrick

- Jenny Slate

- Katharine McPhee

- Marco Belinelli

- Kyle Lowry

- Kim Cloutier

- Nobunari Oda

- Ryan Lewi

- Big Sean

- Alyson Michalka

- Scott Sinclai

- Alexander Esswein

- Sam Johnstone


Koç BurcuAstrolojiburç

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası