nba 2k20 logo / NBA 2K20 Mod Apk Ücretsiz indirin: MB

Nba 2k20 Logo

nba 2k20 logo

Yeni Sezon, Yeni Umutlar: NBA 2K20

NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K20, bu yıl da mikro ödemeler sistemine (Virtual Currency) yönelik eleştiriler eşliğinde çıkış yaptı. Buna rağmen oyunun saha içi detaylarına odaklandığımızda gayet başarılı bir basketbol oyunu karşılıyor bizi. Oyuncuların en gerçekçi şekilde sahaya yansıtıldığı, top kontrolü ve savunma başta olmak üzere oynanış mekaniklerinin geliştirildiği NBA 2K20’de birçok farklı oyun modu yer alıyor. Tek bir basketbolcuyu kontrol edip kariyer mi yapmak istiyorsunuz? Favori NBA takımınızın başına geçip onu şampiyonluğa mı ulaştırmak istiyorsunuz? Yoksa seriye ilk kez eklenen WNBA takımları sayesinde farklı bir deneyim mi yaşamak istiyorsunuz? Aşağıda sıralayacağım oyun modları arasında mutlaka kendinize göre bir şey bulacaksınız.

NBA 2K20 MyCAREER modu

NBA 2K20 MyCAREER modu

NBA 2K serisinin bel kemiği, 2K’in en büyük gelir kaynağı ve oyuncuların günlerini, haftalarını, hatta aylarını harcadıkları bir numaralı adres. Yıllardır alışıldığı üzere MyCAREER’da oyun tarzımıza en uygun şekilde bir basketbolcu yaratıyoruz. Senaryosu LeBron James ve Maverick Carter ikilisinin başında olduğu SpringHill Entertainment işbirliğiyle hazırlanan kariyerimize Bay City Flames forması giyerek başlıyoruz. LeBron James'in yanı sıra Idris Elba ve Rosario Dawson gibi isimlerin boy gösterdiği hikayenin ilk saatlerinde yapacağımız tercihler, göstereceğimiz performans draft’taki seviyemizi belirliyor. Draft sonrası süreç ise yine performansımıza bağlı olarak ilerliyor ve parkerlerin gördüğü en iyi basketbolcu olmaya çalışıyoruz. MyCAREER’ın asıl eğlencesi ise tabii ki The Neighborhood’da diğer oyuncularla mücadeleye girince başlıyor.

NBA 2K20 MyTEAM modu

NBA 2K20

MyTEAM’e giriş yapar yapmaz ücretsiz paketleri açmaya başlıyor ve bu paketlerden çıkan oyuncularla ilk kadromuzu kuruyoruz. Paketlerden sadece oyuncu değil, logo ve forma dahil diğer takım öğeleri de çıkıyor. Öte yandan logo, forma ve saha görsellerini gerekli seviyeye ulaşınca Create-a-Team bölümünden kendimiz tasarlayabiliyoruz. Bu detayları geçtikten sonra hem tek kişilik, hem de çoklu oyuncu (multiplayer) seçenekleri altından farklı maçlara ve mücadelelere girebiliyoruz. Maçlardan ve mücadelelerden “token” ve paket kazanıyor, bunları takımımızı geliştirmek için kullanıyoruz. (Eğer benim gibi şanslıysanız, açacağınız ilk paketlerden birinden 97’lik Blake Griffin çıkarmanız mümkün!) Daha hızlı güçlenmek için bol bol maç yapmak ya da para harcamak arasındaki tercih ise tamamen size kalmış.

NBA 2K20 MyLEAGUE modu

NBA 2K20

MyLEAGUE sayesinde dilediğimiz gibi özelleştirebildiğimiz NBA sezonları oynayabiliyoruz. League Expansion kısmından lige kendi tasarladığımız en fazla altı takımı dahil etmemiz mümkün. Bu sayede NBA’in yıllardır süregelen Las Vegas dedikodularına son verebilir ya da Seattle'ı tekrar NBA sahnesine dahil edebilirsiniz. Bu yıl “MyGM ” olarak lanse edilen MyGM’de bir organizasyonun başına genel menajer oluyor ve insan ilişkileri dahil olmak üzere her konuyla ilgilenip başarı peşinde koşuyoruz. Seriye bu yıl eklenen WNBA içeriğini WNBA Season sayesinde sezon formatında tecrübe etmem mümkün. Bu bölümdeki diğer seçenekler ise MyLEAGUE Online, Season, Playoffs ve 22 Ekim’de açılacak Start Today olarak sıralanıyor.

NBA 2K20 platform ve fiyat bilgisi

NBA 2K20

6 Eylül’de oyuncularla buluşan NBA 2K20, PC’nin yanı sıra PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platfomları için çıkış yaptı. PC sahiplerinin Steam üzerinden satın alabileceği oyunun standart sürümü TL, Digital Deluxe Edition’ı TL ve Legend Edition'ı TL. PS4'te standart sürüm TL, Digital Deluxe Edition TL ve Legend Edition TL iken, Xbox One'da standart sürüm ,50 TL, Digital Deluxe Edition TL ve Legend Edition TL'den satışta. Eğer gerçek bir NBA 2K tutkunuysanız, üst paketleri satın aldığınızda sahip olacağınız ekstra içerikler şöyle:

Digital Deluxe Edition

  • - Virtual Currency

  • - MyTEAM puanı

  • - 10 MyCAREER yetenek güçlendirmesi

  • - MyPLAYER kapsül kıyafet koleksiyonu

  • - 10 MyTEAM lig paketi

  • - 10 MyTEAM Heat Check paketi

  • - 1 safir MyTEAM kapak sporcusu kartı

Legend Edition

  • - Virtual Currency

  • - MyTEAM puanı

  • - 20 MyCAREER yetenek güçlendirmesi

  • - MyPLAYER kapsül kıyafet koleksiyonu

  • - MyPLAYER kıyafet koleksiyonu

  • - Pick 10 MyPLAYER ayakkabı koleksiyonu

  • - 20 MyTEAM lig paketi

  • - 20 MyTEAM Heat Check paketi

  • - 5 MyTEAM temalı paket

  • - 2 safir MyTEAM kapak sporcusu kartı

NBA 2K20 sistem gereksinimleri

NBA2K 20

NBA 2K20’nin görsel anlamda önceki oyundan pek bir farkı olduğunu söyleyemem, haliyle geçen yılki oyunu PC’de oynayanlar için performans açısından bu yıl herhangi bir fark olmayacaktır. Eğer oyunu PC’de oynamak istiyorsanız, sahip olmanız gereken minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şöyle:

Minimum

  • - Intel Core i ya da AMD FX işlemci

  • - NVIDIA GeForce GT ya da AMD Radeon HD ekran kartı

  • - 4 GB bellek

  • - 80 GB disk alanı

Önerilen

  • - Intel Core i ya da AMD FX işlemci

  • - NVIDIA GeForce GTX ya da AMD Radeon R9 ekran kartı

  • - 8 GB bellek

  • - 80 GB disk alanı

NBA 2K20 Super Version şık APK

5 yeni NBA hikayesi, yeni bir MyCareer hikayesi olan 5 yeni NBA hikayesi olan NBA 2K20 ile Klasik 2K aksiyonu alın, yeni bir MyCareer hikayesi ve Sokaklar Modu'nun tümünü değiştirin! Blacktop'ta StreetBall'a Mevcut veya Tüm Zamanlı Great NBA Takımları ile 5-on-5 Basketbol, ​​NBA 2K20, tüm oyuncular için çeşitli oyun modları ile doludur. Özellikler: Tüm yeni caddeler modunu çalıştırın Herhangi bir NBA 2K oyunda ilk defa, 3-on-3 streetball yarışması dizisinde dünyanın dört bir yanındaki MyPlayer'ınızı alın. Sıcak bir çizgi açın ve oyunu büyük ölçüde geliştirilmiş yetenekler ve niteliklerle devralın. Sıva edilen lider tablosundaki bir yer için diğer oyunculara karşı yarışın veya şampiyonluktan ne kadar uzağa gidebileceğinizi görün. NBA Hikayeleri Döner En ünlü NBA oyuncularından bazılarının tarihini ve oynaması gereken 5 yeni NBA hikayesi olan takımları yaşayın. Yeni MyCareer Hikayesi MyPlayer'ınızı oluşturun ve kolejden NBA'ya gidin. NBA tüm zamanlar arasında yerinizi kazanmak için gerekenlere sahip olacak mısın? Derneği Bir takımın kontrolünü GM olarak alın. Listeyi yönet, izci ve gelen çaylak sınıfını taslağını yönet, bütçeyi idare et ve daha fazlası! Çok oyunculu Rakipleri bulmak, yeni bir hızlı maç özelliğiyle her zamankinden daha kolay ve daha hızlıdır. 5 on-5 maç veya blacktop oyunları oynamak için LAN veya Google oyun oyunları aracılığıyla diğer oyuncularla bağlantı kurun. Yeni 2K Beats Soundtrack Yeni bir film müziği, Drake, Diplo, T-Pain ve Daha Fazla Şarkılara sahip NBA'nin tepesine yolculuğunuzda size eşlik eder!

// Seçenek A //

funduszeue.info'dan NBA 2K20 Super Version modunu indirmek için.
"Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor.
1. NBA 2K20 Super Version mod APK'sını indirmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.
2. Dosyayı cihazınızın İndirilenler klasörüne kaydedin.
3. Şimdi Kur'a dokunun ve kurulumun bitmesini bekleyin.
4. Bittiğinde oyunu açın ve hemen oynamaya başlayın.

// Seçenek B //

HappyMod APP'den NBA 2K20 Super Version indirmek için şunu takip edebilirsiniz:
1. Tarayıcınızı açın ve HappyMod'un tek resmi web sitesi olan funduszeue.info'dan HappyMod APK dosyasını indirin.
2. Android Ayarları'nı açın ve Gizlilik veya Güvenlik'e gidin.
3. Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver seçeneğine dokunun ve etkinleştirin.
4. Android indirmelerinize gidin ve APK dosyasına dokunun.
5. Yüklemek için ekrandaki yönergeleri izleyin.
6. HappyMod Uygulamasında NBA 2K20 Super Version arayın.

// İndirme Bilgileri //

BoyutMB
versiyon
Sürüm Kodu98
Langaf am ar as az be bg bn bs ca cs da de el en-AU en-CA en-GB en-IN en-XC es es-US et eu fa fi fr fr-CA gl gu hi hr hu hy in is it iw ja ka kk km kn ko ky lo lt lv mk ml mn mr ms my nb ne nl or pa pl pt pt-BR pt-PT ro ru si sk sl sq sr sr-Latn sv sw ta te th tl tr uk ur uz vi zh-CN zh-HK zh-TW zu

Daha[+]

// İşletim Sistemleri //

izinWRITE_EXTERNAL_STORAGE READ_EXTERNAL_STORAGE CHECK_LICENSE BILLING INTERNET WAKE_LOCK ACCESS_NETWORK_STATE ACCESS_WIFI_STATE BLUETOOTH_ADMIN BLUETOOTH INTERNET ACCESS_NETWORK_STATE READ_PHONE_STATE ACCESS_WIFI_STATE WRITE_EXTERNAL_STORAGE READ_EXTERNAL_STORAGE GET_TASKS REQUEST_INSTALL_PACKAGES
İzin Metni DİĞER:
Depolama:
Bir uygulamanın harici depoya yazmasına izin verir.
Bir uygulamanın harici depolamadan okunmasına izin verir.
Bir uygulamanın harici depoya yazmasını sağlar.
Bir uygulamanın harici depolamadan okumasını sağlar.
Diğer:
Uygulamaların ağ soketlerini açmasına izin verir.
PowerManager Wakelocks, işlemciyi uykudan veya ekrandan karartmasını engellemek için izin verir.
Uygulamaların ağlarla ilgili bilgilere erişmesine izin verir.
Uygulamaların Wi-Fi Ağları hakkında bilgi erişmesine izin verir.
ve Bluetooth cihazlarını çifti.; Uygulamaların eşleştirilmiş Bluetooth cihazlarına bağlanmasına izin verir. Uygulamaların ağ soketlerini açmasına izin verir.; Uygulamaların ağlarla ilgili bilgilere erişmesine izin verir.; Uygulamaların Wi-Fi ağları hakkındaki bilgilere erişmesine izin verir.; bu sabit:

API seviyesi Artık uygulanmaz.; Bir uygulamanın paketleri yükleme talebinde bulunmasına izin verir.:

Telefon:
Cihazın telefon numarası, mevcut hücresel ağ bilgileri, devam eden aramaların durumu ve cihazda kayıtlı herhangi bir PhoneAccount'ların bir listesini içeren telefon durumuna sadece erişime izin verir.
Min Sdk18
Min Sdk Txt$mod_unpack_funduszeue.info_sdk_txt}}
Hedef SDK28
Hedef SDK TxtAndroid
Çok pencereNo
Ekranları desteklerküçük, normal, büyük, Xlarge
işlemciarmv8a
Açık Gl Int0
Herhangi Bir Yoğunluğu DesteklerYes
yoğunlukları, , , , ,

// Kullanıcı Özellikleri //

Kullanıcı Özelliği Wi-Fi Donanım Özellikler:
Uygulama, cihazdaki ağ (Wi-Fi) özelliklerini kullanır.
Kullanıcı Özelliği Uygulama, genellikle diğer Bluetooth özellikli cihazlarla iletişim kurmak için cihazın Bluetooth özelliklerini kullanır. # Diğer. # Diğer. # Diğer.:

cihazda. #:

// imza //

MD5AFDC5E9D3F8FAEB9A4E87
imzaC7FBDFAB2A5D9EFBDD
CE81BABA2BDF3EC01FF88C59B9BB
GeçerliFri Jan 19 CET until: Sun Dec 26 CET
Seri numarası

// Geliştirici //

Geliştiricic
OUcc
organizasyonc
yerelc
ülkec
şehirc

Milyonlarca kullanıcıyla gerçek zamanlı sohbete katılmak için HappyMod'u indirin.

  • Kullanıcı Yorumları
  • Kullanıcı istekleri

Şunun için inceleme yazın NBA 2K20 Super Version şık APK

Oy verin:

Bir inceleme gönderin

Kullanıcı Yorumları (34)

En son sürümünü isteyin NBA 2K20 Super Version şık

Bu mod çalışmazsa, HappyMod topluluğuna istek gönderebilirsiniz. Kullanıcılar, varsa yeni bir mod yükleyecektir.

Bir istek gönderin

Şununla ilgili son istekler NBA 2K20 Super Version

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası