modalife düğün paketi istanbul / Modalife AVM'leri ile büyüyor

Modalife Düğün Paketi Istanbul

modalife düğün paketi istanbul

Midyat Gündem Com

İSTANBUL (AA) - Modalife, yeni evlenecek çiftler için sadece ihtiyaç duyulan ürünlerin alınabileceği 22 farklı midi düğün paketi hazırladı.

Modalife açıklamasına göre, uygun fiyat avantajlarıyla sunulan paketlerde 3+2+1 koltuk takımı, masa, 4 adet sandalye, konsol, konsol aynası, 6 kapaklı gardırop, şifonyer, şifonyer aynası ve 2 adet komodin bulunuyor.

Hem mağazadan hem de internetten alınabilecek midi düğün paketleri, 18 bin TL'den başlıyor, kredi kartına 9 taksit veya ING Bank iş birliğiyle peşin fiyatına 36 aya kadar vade uygulanabiliyor.

Açıklamada Midi Düğün Paketleri kampanyasına ilişkin değerlendirmeleri yer alan Modalife Kurumsal Satış Direktörü Haluk Özel, her ihtiyacı karşılayan ekonomik paketlerin tüketiciye avantaj sunan muhteşem bir alternatif olduğunu bildirdi.

Özel, yeni evlerinin ihtiyaçlarını temin ederken çok da ihtiyaç duyulmayan ya da "sonra da alırız, şimdi gerek yok" denilen ürünlerin paketlerde bulunmadığını aktardı.

- İsteyene midi, isteyene standart düğün paketi

Haluk Özel, Modalife'ın Standart Düğün Paketi'nin ise pek çok markadan daha zengin bir içerik sunduğunu kaydederek, şu bilgileri verdi:

"Konsol, konsol aynası, TV ünitesi, masa ve sandalye (altılı), 2 adet üçlü koltuk ve berjer, altı kapaklı gardırop, yatak başlığı, şifonyer, şifonyer aynası, 2 adet komodin ile birlikte yatak bazası da hediye. Diğer markaların düğün paketlerinde opsiyon olarak yer alan ürünler, Modalife'ta standart. Tam 19 parçalık, rekor bir sayıdan söz ediyoruz."

Özel, Modalife'ın 3+3+1 koltuk takımları, köşe mobilyaları, yatak setleri, genç odaları ve farklı ürünlerinde "Bahar Fırsatı" kampanyasının devam ettiğini belirterek, "Mobilyada Erken Rezervasyon" kampanyasının da büyük ilgi gördüğünü anlattı.

Siparişleri bir günde teslim edebildiklerini aktaran Özel, hemen alınan indirimli ürünleri ve düğün paketini müşterinin talebi üzerine kendi depolarında bekletebildiklerini aktardı

Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi

Anadolu AjansıAnadolu Ajansı

İSTANBUL (AA) - Modalife Mobilya, yılında 20'nin üzerinde yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yılında yurt genelinde toplam 50 bin metrekare alana yayılan 11 yeni mağaza yatırımıyla tüketicisine daha da yakınlaşan Modalife Mobilya, ’de bu rakamı ikiye katlayarak 20'nin üzerinde yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Sektöre kazandırdığı 'Düğün Paketi' kavramı ile tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini kalite, tasarım ve konforun ulaşılabilir halini sunarak karşılayan Modalife’ın 13 bin metrekare büyüklüğündeki İstanbul-Silivri AVM’si açıldı. Çocuk oyun alanı, kafe, otopark ve mescit alanlarıyla konforlu bir alışveriş deneyimi sunan, ayrıca deposu da bulunan İstanbul-Silivri AVM’nin ardından 7 bin metrekarelik İstanbul-Avcılar AVM de evini güzelleştirmek isteyenlerin buluşma noktası oluyor.

- Modalife, Malatya'da

Ulaşılabilir fiyatlar için tüketiciye doğrudan temas ilkesini benimseyen Modalife’ın, Türkiye’nin dört bir yanında kendi bünyesinde ’den fazla mağazası bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Modalife Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tonga, ferah ve konforlu alışveriş mekanları sunmak için çalıştıklarını belirterek, ' yılında mağazamızın olmadığı yerleşim birimlerini hedefleyerek toplamda 50 bin metrekare büyüklüğünde 11 yeni mağazamızı hizmete açtık. 50’ye yakın mağazamızı da yeni konseptimize uyarladık. Yenileme çalışmalarımız artan bir ivme ile devam ediyor. İstanbul-Silivri AVM ve İstanbul-Avcılar AVM’miz çok beğenildi. Şimdi de ilk kez Malatyalılarla buluşacak olmanın heyecanı içindeyiz.' ifadelerini kullandı.

Modalife Mobilya, 20’den fazla düğün paketi, 30’dan fazla koltuk takımı, 20’den fazla yemek ve yatak odası, 20’den fazla köşe takımı, 10 genç odası, 8 minimal yaşam konsepti ürünü pratik mobilyalar ve aksesuar setleri sunuyor.

Nisan ayında ülke genelinde evini güzelleştirmek isteyen dekorasyon tutkunları ile buluşmaya hazır ’nin en yeni mobilya grupları 'funduszeue.info'da ön satışta bulunuyor. Vanesa, Hürrem, Vivaldi düğün paketleri, şimdiden “funduszeue.info”da bulunan ürünler arasında yer alıyor.

Türkiye genelinde kendi işlettiği ’den fazla mağazanın yanı sıra Modalife, 30’u aşkın deposu ve Türkiye'nin her yerine en kısa sürede ulaşan sevkiyat ağıyla, tüm ürünlerini, '1 günde teslim' özelliğiyle satışa sunuyor.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası