kafkas oyunu kıyafetleri / azerbaycan kafkas kostümü folklor kıyafeti

Kafkas Oyunu Kıyafetleri

kafkas oyunu kıyafetleri

KAFKAS YORESEL KİYAFETİ

KAFKAS YORESEL KİYAFETİ

Kafkas Erkek Kostümü Diger Adı İle Azeri Kafkas Kostümü. Kafkas Kostümü İki Çeşit Kumaş Kalitesine Göre İmalatı Yapılmaktadır. Birincisi Çuha Kumaşı Ve Alpaga Kumaştır. Kafkas Erkek Kostümünün İçerisinde Şu Aksesuarlar Bulunmaktadır. Dizlere Kadar Elbise , İçerisine İstege Göre Poplin Gömlek Yada Şile Bezi Gömlek , Belinde Deri Kafkas Kemeri , Başında Yün'den Başlığı Diger Adı İle Kalpak , Ayagında İse Deri Çizmesi yada Yine İstege Göre Körüklü Çizme.

Kafkas Kız Kostümünün de Erkek Kostmündeki Gibi İki Çeşit kumaş kalitesine göre imalatı yapılmaktadır. birincisi kristal saten kadife , ikincisi ise satendir. Kafkas kız kostümünün içerisindeki aksesuarları şunlardır. Kafkas kostümün'deki gibi saten'den yada kristal kadifeden elbise, içerisine hakim yaka ve kolları dökümlü gömleği,başında kafkas tacı , tacın üzerine kafkas tülü, alt kısmında ise eteği , ayakkabı olarak ise istege göre tokalı hakiki deri ayakkabılar verilmektedir. Ürünün toptan ve perakende satışı mevcuttur.

Kafkas Yöresi Erkek Halk Oyunları Kıyafeti


Ürün Özellikleri

Kafkas Yöresel ELbisesi

kafkas kostümü

Kafkas kostümü diger adı ile Azeri halk oyunları kostümü dogu Türkiye Azerbaycan ve Türkiye sınırları içerisinde bulunan illerimizden Ardahan , Kars illerinin yöresel oyunu olan kafkas Azeri oyunu'nun kendisine özgü kostüm ve kıyafetleri bulunmaktadır. kafkas erkek kostümünün üretiminde kullanılan çeşitli kumaş türleri vardır. aktek bossa çuha ve aplaga kumaş türlerinden üretimi yapılmaktadır. alıcının isteği üzerine değişken olabilen bu kumaş türleri üürnün maliyetini düşürken adına başvurulan bir diger yoldur.
Kafkas erkek kostümünün baş kısmında keçe fes veya yünlü kumaştan kalpak , poplin gömlek , deri bel silahlıgı , kafkas yeleği , tayt fişeklik ve deri çizmesi bulunmaktadır.
Kafkas bayan kostümününde başına pullu ve simli işlemelerden oluşan pullu kafkas tacı , mertajı yüksek olan kafkas tülü , kenarları koç boynuzu ile süslenmiş kafkas gömleği , kadife veya koton kadife kumaş türünden dikilmiş ve kenarları simli pullu lase işlemesinden geçilmiş olan kafkas yeleği , belinde pullu kemer karnarları koç boynuzu ile işlenmiş pullu işlemelerden oıluşan kafkas eteği ve deri ayakkabısı bulunmaktadır. Kafkas erkek kostüm imalatında kullanılan kumaşlar özenle seçilmektedir. İstanbulda bulunan 2 şube ve 2 imalathanede usta eller eşliğinde kostümlerin özenle dikimleri gerçekleştirilmektedir. Türkiyenin her iline ve her ilçesine kapıda teslimat imkanları sunulmaktadır. Bu hizmetin sınırları Türkiye ile sınırlı değildir dünyanın her kıtasına ve her ülkesine 12 saatte teslimat imkanları sunulmaktadır. ödemeler sanal ortamlarda zahmetsiz bir şekilde olmaktadır. alıcının talebi üzerine alınan sparişlerin maximum hazırlanış zamanı 1 haftadır. bu süre azalır veyahut kısalmaktadır bu zamanın azalması yada kısalması tamamen alıcının talebinde bulunan kostüm adetine göre değişken olabilmektedir.

Kafkas Yöresel Kıyafeti

kafkas

Kafkas yöresel folklor kostümü kumaş kalitesi olarak erkeklerde alpaka kumaş bayanlarda ise kadife ve saten kumaştıfunduszeue.infoşların üzerine kız ve erkek kostümünde sırma geçilir.Özel yada farklı siparişlerinizle ayrıca işlemeler etek uçlarına işlemeler yapıfunduszeue.infoı müşterilerimz Türkiye Bayrağında bulunan ay ve yıldızı kostümün sırt kısmına yaptırdığı gibi ayrıca kostümün üzerine pelerin pelerinede bu işlemeyi yaptırmaktadır ve bizlerde yapmaktayız.

Erkek kafkas yöresel kıyafeti başında kalpak belinde sallama fişeklik üzerinde şile bezi yada poplin hakim yaka gömlek, Kaftan kol ağızları kırmızı satenden, göğüs bölgesinde fişfunduszeue.info ve Vinneks yada Deri çizme bulunmaktadır.

Bayan kafkas yöresel kıyafetinde ise başında işlemeli yada boncuklu el işi taç arkadan cırtlı yada lastikli arkadan yere uzanıcak sekilde krep yazma, belinde kemer içinde saten kumaştan kolları volenli gömlek ve etek olarakta kiloş etek yapılmaktadıfunduszeue.info ürünlerin renklerini değiştirebilir yada işleme nakış yaptıfunduszeue.infoümün en öndeki parçası ise kadife Yarım kollu cepken bu cepkende sırma süslemeleri kullanılmaktadır ve ön birleşim yerleri cırtlıdır.

Kafkas kostümü kiralama ve kiralık kafkas kostüm satış mağza istanbul ankara ve izmir de mağzalara kostüm satışı toptan fiyatları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası