vestel v tab 1041 özellikleri / Vestel V Tab Windows Tablet Bilgisayar Klavyeli | DonanımHaber Forum

Vestel V Tab 1041 Özellikleri

vestel v tab 1041 özellikleri

Kredi Kartı Ödeme Koşulları

Vestel Mağazalarında Garanti Bankası (Bonus), İşbankası (Maximum), Akbank (Axess), Yapı Kredi Bankası (Worldcard), QNB Finans Bank (CardFinans), HSBC (Advantage), Halkbankası (Paraf), Ziraat Bankası (Bankkart) Kredi Kartlarıyla taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Vestel Mağazalarındaki Kredi Kartı kampanyalarımızın tüm detaylarına aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz. Alışveriş yapmak istediğiniz kartınızın kampanyalarımız dahilinde olup olmadığını açıklamaları inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Kredi Kartı Kampanya Detaylarını Gör

Mağaza İçi Kredi Sistemleri

Vestel Mağazalarında TL ve üzeri alışverişlerinizde senetsiz ve kefilsiz 3 aydan 9 aya kadar Vestel’in sunmuş olduğu V Taksit ile taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Türkiye Finans Katılım Bankası, ING Bank, Denizbank ve ZİP kredi sistemleri anlaşmalı Vestel Mağazalarında bulunmaktadır. Vestel mağazası ile iletişime geçerek V Taksit ve Mazağa İçi Kredi sistemlerinin kullanıp kullanmadığını sorgulayabilirsiniz. Size en yakın Vestel Mağazasını bulmak için tıklayınız.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin öğretim yılı için 6. sınıflara dağıttığı Vestel V TAB tabletin kurulumu, formatlama (fabrika ayarlarına döndürme ya da sıfırlama) ile ilgili bilgiler burada.

" boyutlarında, GHz işlemcisi, 4 GB DDR3 ram, 64 GB hafıza, 5 Mp kamerası ile orta ya da orta üst seviye sayılacak özelliklere sahip tableti kurmak için aşağıdaki resimli anlatımları aşama aşama gerçekleştirin.

 Yandaki fotoğrafta gördüğünüz gibi kırmızı oklar ile işaretlenen tutucu ve yuvalar dikkatli bir şekilde yaklaştırıp tablet ve klavye birbirine bağlanmalıdır. Burada mıknatıslar olduğundan birbirine yaklaştırınca hemen yapışacaktır zaten.




Tableti açma düğmesinden açtıktan kısa bir süre sonra yandaki ekran ile karşılacaksınız. Çıkan ekrandaki seçenekler bizler için uygundur ama değiştirmek isteyen olursa kutucuklara tıklayıp gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra "İleri" yazan yere tıklanıp bir sonraki aşamaya geçilir. sonraki aşamada çıkan şartlar "Kabul et" seçeneğine tıklanarak bir sonraki aşamaya geçilir. Bu işlemden sonra kablosuz ağ seçme seçenekleri karşımıza çıkar ve oradan kablosuz ağı seçip şifresini girdikten sonra kablosuz ağa bağlanmak için kısa bir süre bekleyecektir. Sonrasında "Hızlı Başlangıç Yapın" sayfası karşınıza çıkacaktır. Burada bazı ayarlar yapılabilir ama ben "Hızlı ayarları kullan" seçeneğini tıklayıp ilerlemenizi öneririm.


Bu kısımda tableti okul adına kuruyorsanız üstteki seçenek, öğrenci olarak kuruyorsanız alttaki seçenek işaretlenmelidir. Bu seçimi yaptıktan sonra "Yerel bir Active Directory alanına katılın tıklanarak" hesap kurmadan diğer aşamaya geçebilirsiniz.

Bu aşamada Windows kullanıcı adı belirlemeniz gerekmektedir. Kendi adınız, herhangi bir takma ad ya da kurum adı girdikten sonra isterseniz şifrede vererek "ileri" seçeneğine tıklayarak kurulumu bitirebilirsiniz. Şifre Windows'un açılışında karşınıza çıkar ve şifreyi girmeden Windows açılmaz. Bu yüzden unutmayacağınız bir şifre koyun gerek yoksa da şifre koymayın.

Şimdiki aşama tablet aktivasyon aşamasıdır. Bir yönetim paneli tarafından kontrol edilen tableti bu aktivasyonu yapmadan kullanamazsınız. Okulda tablet dağıtılırken sizlere bir kullanıcı adı ve şifre verilmiş olması gerekir. Öğrenciler için genelde ad ve soyadlardan bir kullanıcı adı verilmiş. Şifre ise 8 hanel bir sayıdır. Kurumlar için ve öğretmenler için ise farklı şifreler verilmiş. Bu kullanıcı adı ve şifreyi resimdeki gibi girdikten sonra "aktive et" yazan yere tıklanmalıdır. Eğer kullanıcı adı ve şifreyi doğru yazdıysanız, internet bağlantısı çalışıyor ve sistem de müsaitse kısa sürede aktive ediliyor. Fakat bazen yığılmalardan dolayı hemen aktive etmeyebilir. Bunun için ara sıra tekrar denemek gerekebilir. Bu konuda sabırlı olmanız gerekmektedir. Örneğin bir denediğiniz de saat ya da saat sonra tekrar denemeniz gerekebilir. Bu işlem sonunda aşağıdaki Windows masaüstü görüntüsü gelir ve tabletinizi kullanabilirsiniz.

Kurulum aşamasından sonra tableti kullanmaya başlayabilirsiniz. Fakat eminim kısa süre içinde tablete format atma yani fabrika ayarlarına döndürme sıfırlama isteyenler olacak. Kimi girdiği şifreyi unutacak kimi de kurduğu ve kurcaladığı programlardan dolayı tabletin çalışmasından memnun kalmayacak. Şimdi formatlama yani sıfırlama aşamalarından bahsedeyim. 

Vestel V TAB FORMATLAMA (Sıfırlama - Fabrika ayarlarına döndürme - Resetleme)

Tabletin şarjının tam olmasında fayda var. Çok az şarj varken formatlama işlemi yapmayınız. Sıfırlama esnasında şarjın bitmesi işlemin tamamlanmamasına ve tekrardan kurulum yapılmamasına neden olabilir. Bu durumda servise gönderilip yazılım yüklemesi yapılması gerekir.

Tablet yeniden başladığında hemen klavyeden F9 tuşuna basın ve sıfırlama ekranının çıkmasını bekleyin. Başlangıçta gecikme yapmadan F9 tuşuna birkaç defa da basabilirsiniz. Yandaki ekrandaki gibi "please wait" yazısı çıkacak ve biraz bekledikten sonra kurtarma seçenekleri çıkacak.

 Kurtarma bölümünde yanda gördüğünüz seçenekler karşınıza çıkar. Eğer bir USB bellekte kurtarma dosyalarınız var ise "Aygıt kullan" seçeneği seçilir. Ama fabrika ayarlarına dönmek yani tableti ilk aldığınız hale döndürmek için "Sorun Gider" seçeneği seçilir.

 Bu aşamada "Bu bilgisayarı sıfırla" seçeneği seçilir. Sonraki aşama olan aşağıdaki seçeneklere geçilir. Gelişmiş seçeneklerde Sistem Geri Yükleme, Sistem Görüntüsü Kurtarma, Başlangıç Onarma, Komut İstemi ve UEFI Yazılım ayarları vardır. Bu konuya konunun sonunda değineceğim.

 Bu aşamada eğer var olan dosyalarınızın kalmasını istiyor ve sadece Windows dosyalarının sıfırlanmasını istiyorsanız. "Dosyalarımı sakla" seçeneğinden gidilir. Her şeyi kaldırıp ilk aldığınız gibi tertemiz hale döndürmek istiyorsanız. "Her şeyi Kaldır" seçeneği seçilir. Sonra bu bilgisayarı sıfırla seçeneği çıkar ve burada Windows kullanıcı adı ya da adları görünür. İstediğiniz Windows adına tıklayıp sıfırlama işlemi için aşağıdaki seçenekler çıkar. Eğer Windows kullanıcısı çıkmazsa aşağıdaki seçenekler çıkar.

 Bu seçeneklerde "Yalnızca dosyalarımı kaldır" seçeneğini seçerseniz sizin dosyalarınız kaldırılarak sıfırlama işlemi yapılır. Ama tam temizlik istiyor ve direk fabrikadaki kurulumun karşınıza çıkmasını istiyorsanız "Sürücüyü tümüyle temizle" seçeneği seçilir. Yukarıdaki şarj uyarısını da dikkate alarak bu işlemin uzun süreceğini de göz önüne alın ve gerekirse tableti şarja takarak bu resetleme işlemini yapın.


Gelişmiş Seçeneklerin detayları;

Sıfırlama işleminde gelişmiş seçenekler daha profesyonel kullanıcılar içindir. Daha önceki bir zamanda sistem geri yükleme noktası oluşturulduysa. Sistemin o zamanki haline dönmek için "Sistem Geri Yükleme" seçeneği tıklanır.

Daha önceden bir sistem görüntüsü yani Windows yedeği oluşturulduysa o Windows yedeğini geri yüklemek için "Sistem Görüntüsü Kurtarma" seçeneği tıklanır.

Eğer Windows'un başlangıcında onarım yapmak isterseniz "Başlangıç onarma" seçeneği seçilir.

DOS sistemi olarak bilinen komut istemine girip komutlarla işlem yapmak için "Komut istemi" seçilir.

Gelişmiş BIOS ayarları olarak da bilinen UEFI sistemine geçip ayarları düzenlemek için UEFI Donanım Yazılımı Ayarları seçilir.

Bu arada tabletin bozulma ya da kırılma durumlarında servis ücretleri ve yetkili servis bilgilerine de aşağıdaki resimlerden ulaşabilirsiniz.


Bu arada bu tür bilgiler kutunun içinden çıkan kullanım kılavuzunda da var.

Tabletiniz hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Vestel V Tab Windows Tablet Bilgisayar Klavyeli

  • Konu Sahibi
    SATILDI
    " X IPS
    intel x5-z 4c/4t 1,,92 ghz (1,66)
    4 GB LPDDR3, MHz RAM
    64GB eMMC Disk
    mAh Batarya

    kocaelinde okullarda dağıtmışlar. fiyatına g&#;re &#;ok iyi olduğu i&#;in 3 tane almıştım işime de yarıyorlardı, şu an ihtiyacım yok. bu fiyata bundan iyisi yok.
    aynı işlemci tabanlı diğer tabletlere bakın sıfırı &#;ok pahalı ve; ya rami 2 gb ya ekranı full hd değil, bataryası k&#;&#;&#;k vs..
    temel basit işlemlerin hepsini rahatlıkla yapar. y&#;kte 4 &#;ekirdek ghz'de &#;alışıyor. micro usb'den şarjdayken boşta 3 tane tam boy usb girişiniz var istediğiniz senaryo şeklinde kullanabilirsiniz. bataryası b&#;y&#;k; wi-fi kapali, d&#;ş&#;k ışıkta, kulaklıkla; 10 saat film izleyebilirsiniz!
    herhangi bir kısıtlaması, kilidi vs yoktur şu anda. istediğinizi yapabilirsiniz cihazla. windows 10 pro 64 bit y&#;kl&#;d&#;r. bazı windows updatelerinden sonra ekran dokunmatiği sapıtıyor onun i&#;inde driver yedekleri y&#;kl&#; g&#;ndereceğim zaten. driverı geri y&#;kleyip halledebilirsiniz.

    Bir &#;nceki nesil işlemcili tabletten kullanmıştım disk hızı &#;ok yavaştı 20 mbler civarı ve 2 gb rami yanında o da işkenceye &#;eviriyordu kullanım deneyimini. bunun disk hızı mb larda olduk&#;a iyi, ramde 4 gb.

    Elden Sefak&#;y Armonipark AVM'den teslim. &#;teki t&#;rl&#; kargo &#;creti alıcıdan.
    SATILDI

    Diğer Fotoğraflar:

    Vestel V Tab Windows Tablet Bilgisayar Klavyeli
    Vestel V Tab Windows Tablet Bilgisayar Klavyeli
    Vestel V Tab Windows Tablet Bilgisayar Klavyeli
    SATILDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 9 Temmuz ; >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Merhaba, hocam aynı cihazdan bende almıştım. Ben orijinalinde olan W10 sürümü dışında sürücülerin düzgün çalıştığı bir sürüm tespit edemedim. 21h1 de de sorun yaratıyor. Verdiğiniz cihazlarda sorunsuz olarak hangi w10 sürümü çalışıyor bilgi verirseniz sevinirim.

  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

Ülkemizde yılında yürürlüğe giren FATİH(Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) projesi kapsamında, her öğrenciye bir adet General Mobile veya Vestel tablet, her sınıfa Vestel akıllı tahta konulmasına karar verilmişti. Bu yazımızda elimize geçen V Tab model numaralı Windows tabletin incelemesini yapacağız.

Şimdi sözü fazla uzatmadan geçelim teknik özelliklerine:
&#; 64 GB SSD
&#; Windows 10 İşletim Sistemi
&#; &#; IPS &#; Panel Ekran
&#; 4 GB bellek
&#; Intel Atom x5-Z CherryTail Ghz İşlemci
&#; mAh batarya
&#; HD Graphics Onboard Ekran Kartı

Tabletiniz için herhangi bir oynama yapmadan önce önce cihazınızın MDM(Mobile Device Management) programı tarafından takip edildiğinizi belirtmek isteriz. Evet, Windows&#;ta da MDM var :/

CPU-Z:
CrystalDisk testi:
HD Tune:

Tabletin portları ise şu şekilde:

Tablette klavyedeki portlar dahil toplam 3 tane USB portuna sahip, bu da ayrıyeten USB Hub kullanma zorunluluğu bırakmıyor bizde.

Tabletin klavyesinin kısayolları ise şöyle:

Gravity Sensor(Yerçekimi Sensörü)

Tablette Kionix KXCJ sensör bulunuyor.

GPS

Evet yanlış duymadınız, bu tablette GPS özelliği mevcut.

Yazılım Bölümü

SiberUS Türkçe Sözlük

Kur Yazılım Türkçe-İngilizce Sözlük

Kodu Game Lab


OpenOffice

Calibre E-Kitap

BIOS

BIOS olarak her tablette olduğu gibi Aptio BIOS bulunuyor.




Ola ki tablet çöker, işletim sistemi vs. kurmak isterseniz sürücüleri buradan indirebilirsiniz.

Ayrıca tablete Dual Boot (Windows&Android) ben Remix OS kurdum, ekran dönmüyor, ses çıkmıyor ancak touchpad çalışıyor.

Bir daha ki incelemelerimizde görüşmek üzere 🙂

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası