iphone 5 s im kapandı açılmıyor / iphone 5s im kapandı ve açılmıyor ? - Sihirli Elma Soru & Cevap

Iphone 5 S Im Kapandı Açılmıyor

iphone 5 s im kapandı açılmıyor

iPhone Açılmıyor

iPhone Açılmıyor Kesin Çözüm , Akıllı telefon zaman zaman farklı sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Hiçbir şey elektronik ortamda sorunsuz çalışacağımızın farkında değildir. Bu yazıda, telefonumu açmayacaksınız, iPhone açılmıyor, iPhone 5S açılmıyor, iPhone 6 açılmıyor, iPhone 6s açılmıyor, bu tür soruları çözmeye yardımcı olacağız.

İOS cihazınızı kullanırken birçok sorun yaşarken, bunların çoğunu kolayca çözebilirsiniz. iPad veya iphone’unuz asla açılmazsa ne olur? Aslında, telefonunuzu başlatmaya çalıştığınızda mutlaka siyah bir ekran gördüğünüz anlamına gelmez.

Birçok iOS kullanıcısı zaman zaman benzer durumlarla karşılaşırken, sorun genellikle yazılım ayarları ile düzeltilebilir ve teknik servisle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Bu makalede, iPhone cihazlarını kapatma veya açma konusundaki çeşitli nedenleri ve olası çözümleri okuyabilirsiniz.

iPhone Açılışta Takılıyor

Belirtiler: Apple logosu ekranda kalır. Ekli bir ilerleme çubuğu da görebilirsiniz. Açılış sorunları daha büyük sorunların habercisi olabilir, ancak deneyebileceğiniz birkaç şey vardır. Önce telefonunuzu sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Bunu nasıl yaparsınız, iPhone modeline bağlıdır. Apple destek belgelerini burada kontrol etmenizi öneririz. iPhone’unuzu bir PC’ye veya Mac’e bağlayın. Itunes’un en son sürümünü yükleyin ve iTunes’u açın. iPunes iPhone’u görürse, bir yedek almalısınız.

Iphone Kapandi Acilmiyor

Cihazınızı seçin ve Özet sekmesinde şimdi Yedekle’yi tıklayın. Yedekleme tamamlandıktan sonra, Güncelleme’yi tıklatarak telefonunuzun yazılımını güncellemeyi deneyin. En son sürümdeyseniz, yeniden yüklemek için Geri Yükle’yi tıklatın.

Yani daha önceki bir yedeğe geri döneceksiniz. iTunes iPhone’u görmüyorsa, kurtarma moduna girmenin zamanı geldi. Bunun nasıl yapılacağı konusunda Apple’ın destek belgesine bakın. Daha sonra Ios’u geri yükleyip yeniden yükleyebileceksiniz. Bununla birlikte, bunu yapmanın yedeklemediğiniz her şeyi kaybedeceğini unutmayın.

İlginizi Çekebilir:Apple Teknik Servis Randevu Alma

iPhone Kapandı Açılmıyor Tamiri Mümkün Mü?

iPhone akıllı telefonunuz kapalı, ancak güç düğmesine bassanız bile karşılaşıyor veya açamıyor olabilirsiniz. Sadece iPhone açılmıyor, düğmelere basıldığında tepki vermiyor, sorun ekranın donmasıdır. Tüm bu durumları düşündüğünüzde, sorunu çözmenin farklı yolları vardır. Akıllı telefon ekranınızda görüntü yoksa veya görüntü donmuşsa, cep telefonunu yeniden başlatmaya zorlayabilirsiniz.

iPhone akıllı telefonunuzu kapatmaya zorlamak ve tekrar açmak, telefonunuzda bulunan veri kaybına neden olmaz. Cep telefonunuzun ekranı siyahsa, ancak düğmeler yanıt vermiyorsa ve cihazınızı güç düğmesiyle açıp kapatamıyorsanız, iPhone 6s, Apple logosunu ekranda görene kadar akıllı telefonlar için güç düğmesini ve ekran düğmesini tutabilir ve iPhone 7 ve üstü için uyku / uyanma düğmesi ve ses kısma düğmesi, Apple logosunu ekranda görene kadar basılı tutarak kapatılabilir.

iPhone 7 Açılmıyor Elmada Kalıyor

Her iki düğmeyi basılı tutmak yaklaşık 10 ila 15 saniye sürer. Tüm bunları denediyseniz, ancak yine de cihazınızla ilgili sorunu çözemiyorsanız, iPhone’unuzu yaklaşık 1 ila 1.5 saat şarj etmek için orijinal şarj cihazıyla şarj cihazına bağlayın. Ancak, şarj ederken bu süre içinde telefonunuzda şarj görmek gerekir. Bu süre zarfında ekranın şarj edildiğini görmüyorsanız, USB kablosunu kullanarak bilgisayardan şarj etmeyi deneyebilirsiniz.

Iphone 7 Reset Atma

Tekrar şarj olmazsa, farklı şarj cihazları ve adaptörleri denemelisiniz. Kullandığınız şarj cihazının sağlam ve hasarsız olduğundan emin olmalısınız. iPhone açamıyor veya ekran görüntülenmiyorsa adım adım yukarıda belirtilen tüm çözümleri denedim olsa bile, hala cihazınızda bir donanım sorunu var.

Cihazınızda karşılaştığınız her türlü donanım ve yazılım problemi için firmamızdan teknik servis alabilirsiniz, tüm sorunlarınız ve sorularınız için İphone teknik servisimize danışabilirsiniz.

iPhone 6 veya iPhone 6S Açılmıyor

iPhone 6’ınız herhangi bir şekilde kapanırsa ve açılamazsa, yukarıdaki ile aynı şeyi yapacağız. Ev tuşunu ve güç tuşunu aynı anda 15 saniye basılı tutun. iPhone 6 hala açılmazsa, DFU moduna geçmeyi deneyin. DFU moduna girmek göründüğü kadar kolay değildir. Burada doğru zamanı yakalamak çok önemlidir ve birkaç deneme yapmak zorunda kalabilirsiniz.

iPhone’u DFU moduna geçirmek için; iPhone’u Yıldırım kablosunu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes’u başlatın. iPhone’un güç tuşunu ve ev tuşunu aynı anda 10 saniye basılı tutun, ardından ev tuşunu basılı tutmaya devam etmek için güç tuşunu bırakın. Bilgisayarda “iTunes Kurtarma modunda bir iPhone algıladı”uyarısı göreceksiniz”

Bunu doğru bir şekilde yaptıysanız, Apple logosu veya iTunes simgesi iPhone ekranında görünmez. Düğmeleri daha uzun süre basılı tutarak işlemleri tekrarlayın. iPhone’unuzda sorun yaşıyorsanız, iPhone’u Geri Yükle’yi tıklatarak orijinal ayarlarınızı geri yükleyebileceğiniz bir mesaj görürsünüz.

Veya iTunes’u PC’den çalıştırın > lightning kablosunu bilgisayara takın > kabloyu telefona bağlamayı denemek için telefonun ana tuşunu basılı tutun. Dfu moduna geçerseniz, iCloud veya iTunes’da yedeklemeniz yoksa tüm bilgiler silinir.

iPhone’un açılmamasının nedeni yazılım ise, yukarıdaki adımlar sorunu çözecektir. Aşağıdaki yorum bölümünde bizimle sorunları paylaşabilirsiniz.

 Açılmıyor  Sorunu Çözümler

İlk olarak, iPad’inizin veya iphone’unuzun neden açılmadığı hakkında konuşalım. Bu genellikle iki nedeni vardır, ya yazılım sorunları, ya da pil ve diğer bazı teknik sorunlar bazı hasar. Durum yazılımdan kaynaklanıyorsa, telefonu yeniden başlatmaya zorlayabilirsiniz. Şimdi bazı yöntemleri inceleyelim;

Telefonunuz / tabletiniz çalışmadığında, önce force restart adlı bu işlemi denemelisiniz. Yazılım sorunları oluştuğunda, iPhone / iPad ekranı siyahlaşır ve telefon çalışmıyor gibi görünür. Yapmanız gereken nedir;

– Açma / kapama düğmesini ve ev düğmesini en az 15 saniye basılı tutun. (İPhone 7 ve sonraki cihazlar için, 15 saniye boyunca Açma / Kapama tuşunu ve ses kısma tuşunu basılı tutun.)

– Ekranda Apple logosunu gördüğünüzde elinizi alın.

Bu işe yaramazsa, birkaç kez daha deneyin ve değişmezse, diğer yöntemlere gidin.

Bu makale için google’de en çok aranan kelimeler;  iphone kapandı açılmıyor ne yapmalıyım, iphone açılmıyor elmada kalıyor, iphone şarj oluyor gözüküyor ama açılmıyor, iphone 6 şarj halindeyken kapandı açılmıyor, iphone 5 açılmıyor şarj olmuyor, iphone şarj oluyor ama açılmıyor, iphone 7 açılmıyor elmada kalıyor, iphone 5 açılmıyor elma yanıp sönüyor

iPhone Kapandı Açılmıyor Ne Yapmalıyım

iPhone Kapandı Açılmıyor Ne Yapmalıyım ; Her sabah iPhone telefonunuzu elinize alıp maillerinizi veya mesajlarınızı kontrol ediyorsunuz. Bu sabah işler biraz farklılaştı – iPhone açılmıyor. Karşınızda siyah bir ekran var ve hiçbir şey çalışmıyor gibi görünüyor. Peki, ne yapacaksınız?

Paniklemeyin

Derin bir nefes alın ve kahve hazır olmadan önce sorunu çözüp çözemeyeceğinizi öğrenin. iPhone açılmıyor diyorsanız, bir şey yapmadan önce birkaç dakika şarj edin. Belki dün gece telefonu takmayı unutmuşsunuzdur. İşe yaramazsa, farklı bir kablo deneyin veya telefonu bilgisayar gibi başka bir güç kaynağına takın.

Şarj kablosu, iPhone’un şarj portuna sıkıca oturmalıdır. Kablo uymuyorsa ve oynamıyorsa, şarj portunda kir olabilir. Bu durumda, iPhone’un kapalı olması ve şarj ederken açılmaması gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Önce şarj portuna üflemeyi deneyin. Daha sonra farklı talimatları deneyebilirsiniz. Hangi yöntemi izlerseniz izleyin, şarj portunu metal bir nesneyle temizlemeyin. Metal bir nesne kullanmak akıllı telefonunuzu mahvedebilir. Bağlantı noktasını temizledikten sonra iPhone tekrar şarj etmeyi deneyin. Şimdi şarj olup olmadığını görün, iPhone ki sorun çözülmedi mi?

Yeniden Başlatın

Şarj olup olmadığını kontrol ettikten sonra cihazı yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz. Yan düğmeyi (iPhone’un sağ tarafındaki tek düğme) birkaç saniye basılı tutun. iPhone açılıyor mu? Yoksa hala iPhone telefonum nasıl açılır diye soruyor musunuz?

Kapalı iPhone nasıl açacağınız sorusuna hala bir cevap bulamadıysanız, bunun için üzgünüz. Bununla birlikte, uygulayabileceğiniz birkaç yöntem daha vardır. iPhone 6’mın açılmadığını söylerseniz, yeniden başlatmaya zorlamayı deneyebilirsiniz. Güç düğmesine ve ev düğmesine aynı anda 10-30 saniye basın. Apple logosu görünene kadar basılı tutun. Bunu yaptıktan sonra, iPhone yeniden başlamalıdır. Düğmelere 30 saniyeden fazla bastıktan sonra hiçbir şey olmazsa, yeni bir şey denemeniz gerekebilir.

Fabrika Ayarlarına Döndürün

iPhone fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekebilir. Bunu yapmak için, iTunes en son sürümü Mac veya Windows cihazınıza yüklenmeli ve telefonun iPhone kablosuyla bilgisayara bağlı olması gerekir. iPhone simgesi iTunes oynat düğmesinin altında görünmelidir. İPhone’un açılmadığını ve bir Apple şeklinde kaldığını söylerseniz, çözüm aşağıdaki yöntemlerde olacaktır. Simgeyi gördükten ve tıkladıktan sonra, iTunes Geri Yükleme seçeneklerinden birini seçin. Bu işlem için iPhone yedeklemeniz gerekir. Ama eğer bir yedek değil ve benim iPhone kapalı ve açılmıyor diyorsan, hemen geri alabilirsiniz. Bu işlemden sonra geri yükleme işlemine devam edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: iPhone 6 Wifi Anteni Sorunları

Kurtarma Moduna Geçin

iPhone Kapandı Açılmıyor Ne Yapmalıyım ; Bu yöntemler işe yaramadıysa, iPhone Kurtarma modunda önyüklemeniz gerekebilir. Kurtarma modu iPhone 5S frozen iPhone 7 frozen gibi sorunlara çözümler sunar. Kötü haber şu ki, bu Mod iphone’daki tüm verileri siler. Verileri icloud’da veya bilgisayarda yedeklemeniz yararlı olacaktır. Kurtarma maduna girmek için iPhone kapatmanız ve bilgisayara bağlamanız gerekir.

Telefon bilgisayara bağlıyken, telefonu yeniden başlatmaya zorlamanız gerekir. Bu şekilde, iPhone kapalıysa ve açılmazsa ne yapmam gerektiği sorusuna kesin bir cevap bulabilirsiniz. Bunu yapmak için, uyku / uyandırma ve ev düğmesini aynı anda en az 10 saniye basılı tutun. Apple logosu ve kurtarma modu ekranını görene kadar düğmelere basmaya devam edin. iPhone fabrika ayarlarına geri yüklemek veya güncellemek isteyip istemediğiniz sorulur. Güncelleme seçeneğini seçtiğinizde, iTunes tüm verileri geri yükleyecektir.

Apple, iPhone’u kapatma sorunu hakkında şunları söylüyor: “iTunes yazılımının cihazınıza indirilmesini bekleyin. İndirme işlemi 15 dakikadan fazla sürerse ve cihazınız kurtarma madundan çıktıysa, bu adıma tekrar geldiğinizde güncellemek yerine tüm adımları tekrarlamanız ve fabrika ayarlarına geri yüklemeyi seçmeniz gerekir. “Tüm prosedürler tamamlandığında, cihazınızı tekrar kurmalısınız.

Sırada ne var?

Tüm adımları denediyseniz ve hala telefonumun kapalı olduğunu ve açılamayacağını söylüyorsanız, ne yazık ki iPhone’u tamir etmelisiniz. Açılmayan iPhone onarımı için Cep Hastanesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Cep Hastanesi İletişim Bilgileri

Bu makale için Google’da en çok aranan kelimeler ;  iPhone x kapandı açılmıyor ne yapmalıyım , iPhone 6 kapandı açılmıyor ne yapmalıyım , iPhone 11 kapandı açılmıyor ne yapmalıyım , iPhone kapandı açılmıyor Apple (elma) simgesinde kalıyor , iPhone kapandı açılmıyor bilgisayar görmüyor , iPhone kapandı açılmıyor 7 , iPhone 8 Plus kapandı açılmıyor ne yapmalıyım , iPhone 7 Plus kapandı açılmıyor ne yapmalıyım.

Açıklığına rağmen ortadan kaldırmamız gereken ilk neden şudur: pil varYa şarj olduğunu biliyorsunuz ya da bekleme / etkinleştirme düğmesine yaklaşık üç saniye basarak «Batarya yok".

Si Pili var ama tepki vermiyor aşağıdaki durumlar meydana gelebilir:

  • Ana sayfa düğmesine bastıktan sonra ana ekrana dönmüyor
  • Uyku / Uyanma düğmesine bastıktan sonra uyku modundan çıkmıyor
  • Herhangi bir düğmeye basıldığında etkinleşmez (veya açılmaz)
  • Apple logosunu gösteren ekranı geçmiyor
  • Engellenmiş veya tepkisiz görünüyor
  • "Kilidi Açma" veya "Kapatma" yapılamıyor

Bunlardan herhangi biri tek bir işlemle çözülebilir, bakalım ne olduğunu semptomlara daha doğru iPhone'unuzun sunduğu:

Indeks

Yanıt vermiyorsa veya bazı kontroller çalışmıyorsa

Bunu yapmak için iPhone'u yeniden başlatmanız gerekecek: Cihazınızın üst kısmında bulunan uyku / uyandırma düğmesini ekrana gelene kadar basılı tutun. kırmızı düzenleyici. Ardından, cihazınızı tamamen kapatmak için kaydırıcıyı sürükleyin. Cihaz kapandıktan sonra, Apple logosu görünene kadar Uyku / Uyanma düğmesini tekrar basılı tutun.

Yanıt vermiyor veya yeniden başlattıktan sonra etkinleşmiyor

Seçenek sıfırlanır, ancak yalnızca şu şekilde kullanılmalıdır: son kaynak ve yeniden başlatamazsanız. Sıfırlamak için, Uyku / Uyanma Sarmalını ve Ana Ekran düğmesini basılı tutun. 10 saniye en azından Apple elması görünene kadar.

Sıfırlama sorunu çözmez

Test etmek iTunes ile geri yükleyin:

  1. Cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes'u açın.
  2. Aygıt iTunes'da görünüyorsa, onu seçin ve tıklayın. geriÖzet panelinde.
  3. Aygıtınız iTunes'da görünmüyorsa deneyin kurtarma modunu zorla cihazda:
  1. Cihazın USB kablosunu yalnızca bilgisayarınıza bağlayın.
  2. USB kablosunu bağlarken cihazın ana düğmesini basılı tutun.
  3. Ekranı gördüğünde İtunes 'a BağlanBaşlat düğmesini bırakın. Bu ekranı görmezseniz yukarıdaki adımları bir kez daha tekrarlayın. iTunes şu şekilde bir mesaj açmalı ve görüntülemelidir: «iTunes, kurtarma modunda bir iPhone tespit etti. Bu iPhone'u iTunes'da kullanabilmek için geri yüklemelisiniz".
  4. Özet panelini kullanarak geri yükleyin.

Hiç birşey çalışmıyor

Kötü haberi olan olmak istemiyorum, bu yüzden Apple ile iletişime geçin, ve iyi şanslar!

Daha fazla bilgi - iPhone, IMEI tarafından kilitlendi


nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır