bim mobilya ürünleri / BİM | Kataloglar & Aktüel Haziran | Tiendeo

Bim Mobilya Ürünleri

bim mobilya ürünleri

BİM'de bu hafta cuma neler var? BİM 30 Eylül aktüel ürünler satışta!

BİM'in bu hafta Cuma günü için hazırlanan aktüel ürünler raflarda yerini aldı. BİM'de bu hafta katlanır bisiklet, dikey süpürge, Arnica Elektrikli Süpürge ve Kitaplıklı Çalışma Masası gibi fırsat ürünleri yer alıyor. BİM aktüel ürünler kataloğunda bu cuma Kumtel Airfryer Yağsız Fritöz indirimli olarak satışa sunulacak. Peki BİM'e bu hafta başka neler gelecek? İşte BİM 30 Eylül aktüel ürünler kataloğu

BİM 30 Eylül AKTÜEL ÜRÜNLER

BİM 30 Eylül aktüel ürünler kataloğunda; Teknoloji, Mutfak ürünleri, mobilya, oyuncak, Tekstil ve Elektrikli Ev Aletleri grubunda muhteşem ürünler uygun fiyattan satışa sunulacak. BİM'de bu hafta dekoratif mobilya, kahve makinesi, lisanslı çocuk saatleri ve stanley yemek termosu dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca Katlanır Vitesli Bisiklet TL fiyatıyla Cuma gününden itibaren BİM Market reyonlarında müşterilerin alımına sunulacak.

BİM'DE BU HAFTA NELER VAR?

BİM'de bu hafta müşterinin beğenisine sunulan aktüel ürünler kataloğunda Teknoloji ve Elektrikli Ev Aletleri grubunda fırsat ürünleri yer alıyor. BİM'de bu hafta için hazırlanan katalogta öne çıkan fırsat ürünü Katlanabilir Vitesli Bisiklet oluyor. İşte 30 Eylül Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğunda; 4 çekirdek işlemci, Android özellikli GB Ram, 8 GB dahili hafızalı Dijitsu 43 İnç FHD Android TV 3, TL, Dijitsu 32 İnç Android TV 2, TL fiyattan satılacak.

BİM'de bu hafta teknoloji ürünleri devamında; HP markası ile 2 yıl garantili renkli ve siyah beyaz mobil baskı rahatlığı sunan HP Smart Tank AIO Yazıcı TL, HP Wifi Yazıcı TL, Polosmart Şarj Data Kablosu 34,50 TL,

Polosmart Nostaljik Radyo TL, Şarj Edilebilir El Feneri TL, Ledli Mesaj Panosu TL, Kablosuz Şarj Özellikli Masa Lambası TL, Samsung Akıllı Takip Cihazı Smart Tag TL'den yer alıyor.

Çocuklar için hazırlanmış ürünlerde ise; Lelia Oyuncak Manken Bebek 65 TL, Luna Gardırop Seti ve Makyaj Seti 75 TL, Pilsan 40 Parça Minikent 75,50 TL, Oyuncak Arabalar 12,50 TL, Dede Oyuncak Basket Potası ve Top Set 69 TL, Ana Kucağında Bebek 59,50 TL, Fen Bilimleri Ünite Hikayeleri 9,75 TL, Karma Masal Setleri 29,50 TL'den cuma günü BİM'de yerini alacak.

BİM aktüel kataloğundaki zücaciye kapsamındaki ürünlerde; Keramika Kahve Kupası 14,50 TL, Chef's Kek Kalıbı Çeşitleri 49,50 TL, Lav 3'lü Sunum Bardağı cc 49,50 TL, Kahve Desen 2'li Mutfak Havlu Seti 29,50 TL, Kahve Desen Mutfak Önlüğü 39,50 TL, Alpina Kare Kek Kalıbı ve 6'lı Muffin Kalıbı 69,50 TL, Dik Kenarlı Ayaklı Sunum Tabağı 59,50 TL, Tatlı Tabağı 6'lı Set 79 TL, Benante 7 Parça Çerezlik Seti 79 TL, Benante 2'li Oval Tabak 69 TL ve Tek Fiyat Ürünler 29,50 TL olarak satışa sunulacak.

Bu cuma BİM'de Tak çıkar pratik toz hazneli, otomatik kablo sarıcı özelliği, 5 metre kablosu 2 yıl garantisi ile hem uygulama hem mağazada geçerli Arnica Elektrikli Süpürge TL, Kumtel Airfryer Yağsız Fritöz TL, Black&Decker Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge TL fiyattan satılacak.

BİM kataloğunda Ariete Kahve Makinesi TL, Abdullah Efendi Keyif Türk Kahve Makinesi TL, Fakir Kahve ve Baharat Öğütücü TL, Stanley Kahve Demleme Aparatı TL fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunulacak.

A'de bu hafta neler var? A 29 Eylül aktüel ürünler kataloğu

BİM'in bu hafta için hazırlanan aktüel kataloğunda mobilya kapsamında; Doğtaş Kitaplıklı Çalışma Masası TL, Doğtaş Kitaplık TL, Ofis Fileli Çalışma Koltuğu TL, Katlanır özelliği ile yer kaplamayan 7 vitesli, çelik kadrolu, alüminyum V fren sistemi 2 yıl garantili olarak satışa sunulacak Bisiklet TL, Stanley ml Yemek Termosu TL, Dekoratif Solar Aydınlatma 99 TL'den yer alacak.

BİM'de bu hafta salı neler var? BİM 27 Eylül aktüel ürünler kataloğu

ŞOK 28 Eylül aktüel ürünler kataloğu! ŞOK'ta bu hafta neler var?

BIM aktüel Katalog () - Broşür + Aktüel ürünler

Toptan fiyatına perakende satış modeli ile BIM, BIM aktüel ürünler ve sanal broşürleriyle müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. Evinizin ihtiyaçlarına yönelik indirimleri erkenden yakalamanız artık mümkün! Mutfak gereçleri, temizlik malzemeleri, ev tekstili, elektronik aletler ve daha fazlası cazip fiyatlarla bulunabilir. Sanal BIM broşürü evinizi güzelleştirmek, daha fonksiyonel bir mutfak yaratmak veya temizlik malzemelerinde tasarruf etmek için harika bir araç! 


Aynı zamanda teknoloji tutkunları için de kaçırılmayacak fırsatlar burada. Evet bu doğru! Aradığınız ürün SAMSUNG 4K Ultra televizyon mu? Ya da başka bir elektronik? Kampanyalar sayesinde; elektronik ürünlerdeki indirimler ve fırsatlar, en son teknolojiye sahip olurken uygun fiyatlı alışverişi de mümkün kılıyor. Cep telefonlarından bilgisayarlara, televizyonlardan küçük ev aletlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sizleri bekliyor. Üstelik yapacağınız elektronik ürünlerde hem banka hem de kredi kartı için birçok taksit imkanı da bulunuyor.


BIM’in sanal katalogları düzenli bir şekilde güncellenir, son kataloğuna Katalog Salı ile ulaşabilirsiniz. BIM katalog müşterilere sunduğu indirimlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Gıda ürünlerinden ev gereçlerine, temizlik malzemelerinden elektronik aletlere kadar birçok kategoride fırsatlar bulunur. 


81 ilde, yüzlerde ilçede hizmetlerini devam ettiren BIM, evinizin Haziran ayı alışverişine talip! İhtiyaçlarınıza yönelik birçok seçenek arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Gıda ürünlerinden ev tekstiline, kişisel bakım ürünlerinden teknolojik cihazlara kadar her kategorideki ürünleri sanal kataloglarımızda bulabilirsiniz. Siz de en yakın mağazaya gidin, fiyatları kendi gözlerinizle görün!

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası