kırmızı oda rezzan gerçek hikayesi / Kırmızı Oda’da ekranlara gelen Rezzan'ın gerçek hikayesi ne? - Aktüel Bilgi

Kırmızı Oda Rezzan Gerçek Hikayesi

kırmızı oda rezzan gerçek hikayesi

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Kırmızı Oda Rezzan kimdir? Rezzan’ın hastalığı ne, hikayesi ne? Kırmızı Oda Rezzan’ın gerçek adı ve hayatı

Yeni sezonda Kırmızı Oda oyuncu kadrosuna adını yazdıran Nihal Yalçın, dizide Rezzan adlı karaktere hayat veriyor. Doktor Hanım’ın danışanı olarak diziye giren karakter, hastalığıyla dikkat çekiyor. Dizinin izleyicileri, Kırmızı Oda Rezzan kimdir, hikayesi ne, Rezzan’ın hastalığı ne gibi sorulara yanıt arıyor. Ayrıca Nihal Yalçın oyunculuğu ve rolü yaşayışıyla izleyicinin dikkatini çekiyor. İşte Kırmızı Oda Rezzan’ın gerçek adı, hayatı ve hastalığı.

Geçirdiği ağır psikolojik ataklar sebebiyle diziyi takip edenlerin gündemine oturan Rezzan karakteri; Kırmızı Oda Rezzan kimdir, hikayesi ne? Rezzan'ın hastalığı ne sorularıyla inceleme konusu haline geldi. Kırmızı Oda Rezzan'ın gerçek adı ve hayatı da ünlü oyuncu Nihal Yalçın hakkında merak edilenler arasında yer aldı. İşte karakter ve oyuncuyla ilgili merak edilenler.

KIRMIZI ODA REZZAN'IN HASTALIĞI NE?

Seslere karşı takıntılı olan, içindeki sesin onunla konuştuğunu iddia eden, ani hareketlere büyük tepki gösteren Rezzan cinlerin kendisini kontrol ettiğine inanıyor. Ağır ataklar geçiren Rezzan'ın psikoz evresinde olduğu ortaya çıktı. İş yerindeki Cafer'in kendi peşinde olduğunu iddia eden Rezzan, sürekli farklı sesler duyuyor ve halüsinasyonlar görüyor.

REZZAN'IN HİKAYESİ NE?

Madalyonun İçi isimli kitaptan uyarlanan dizide Rezzan'ın hikayesinin "Cinini Çıkardım" bölümünden uyarlandığı tahmin ediliyor. Kitaptaki bu bölüme göre, Rezzan'ın hastalığında büyük pay annesine ait. Annesi de şizofreni hastası olan Rezzan'ın bir ablası var, ancak henüz dizide yer almayan ablası, kitapta annesinin baskılarına dayanamayarak intihar ediyor.

ARKADAŞINA GÖNDER

Kırmızı Oda Rezzan kimdir? Rezzan’ın hastalığı ne, hikayesi ne? Kırmızı Oda Rezzan’ın gerçek adı ve hayatı

SON DAKİKA

Kırmızı Oda Boncuk'un gerçek hikayesi ne?

Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral'ın paylaştığı Kırmızı Oda dizisi yaşanmış hikayeleri anlatmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü oyuncuların konuk olarak katıldığı dizideki hikayeler cuma gecelerini adeta abluka altına alıyor. Reyting listelerinde rakiplerine fark atmayı başaran yapımın konusu Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabına dayanıyor. Senaryo hazırlanırken kitaptaki hikayenin temeline bağlı kalınanKırmızı Oda Boncuk hikayesinde bazı aşamalarda romandan ayrılıyor. Özellikle dizinin dahil olan Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakteri Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarını okuyanları şaşırttı. İşte Boncuk'un gerçek hikayesi Sizler için Boncuk'un gerçek hikayesini araştırdık.

İlk başlarda Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabında yer alan Rezzan'ın hikayesi Boncuk zannedildi. Çünkü kitapta Boncuk adında bir karakter bulunmuyor. Rezzan karakteri iş yerinden bir çocuğun kendisine aşık olduğunu zanneden ve "paranoid bozukluk" nedeniyle doktordan yardım alan genç bir kadındır. Paranoid bozukluk temelde halüsinasyon ve sanrıların zaman içerisinde gerçeklerin yerini alması durumunu ifade ediyor.

Madalyonun İçi kitabında Rezzan'ın hikayesinin bir alt kısmında bölümler arasında Boncuk'un hikayesi anlatılıyor. Rezzan seanstan çıktıktan sonra doktor hanımın odasına yeni bir kadın geliyor. Kitapta Boncuk kumral, uzun boylu, incecik ve güzel bir kadın olarak tasvir ediliyor. Kış günü olmasına rağmen incecik mavi bir pardesü ile doktor hanımın dikkatini çekiyor. Başında kocaman çiçekli ipek bir başörtüsü bulunuyor. Kitapta Boncuk'un adı Emine olarak veriliyor ve doktorun seansına erkek kardeşiyle birlikte geliyor.

Emine yıllardır yurt dışında yaşayan ve 3 çocuğu olan bir kadındır. Emine, 3 yıl öncesinde kadar sıradan ve sakin bir hayatı olduğundan bahsederken kimsenin kendisini anlamamasından şikayet ediyor. Kulağına sesler geldiğinden söz eden Emine, kendisini isteyenlerin çok olduğunu ve onu başkasına vereceklerini doktor hanımına anlatmaya başlıyor. Hollanda'da yaşayan Emine ve eşi hiç arkadaşları dostları olmadığından bahsediyor. Doktor hanım Emine'ye bazı ilaçlar veriyor ve 1 ay sonrası için bir kez daha randevulaşıyorlar.

Kitapta bir daha Emine'nin bir başka seansından söz edilmiyor. Romanda biraz havada kalan hikaye dizide her hafta işlenecek gibi duruyor. Ermişlerle konuştuğunu söyleyen Boncuk'un hastalığı da merak konusu oldu. Şizofreni ve paranoid bozukluk arasında bulunan Boncuk'un öyküsü özellikle sosyal medyada dikkatleri çekmeyi başardı.

Kırmızı Oda Rezzan kimdir, hastalığı nedir? Kırmızı Oda'nın Rezzan'ı Nihal Yalçın'ın biyografisi

Kırmızı Oda Rezzan kimdir, hastalığı nedir? Kırmızı Oda'nın Rezzan'ı Nihal Yalçın'ın biyografisi

funduszeue.info

Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ve başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda, cuma akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alıyor.

İkinci sezonuyla da izleyiciyi ekran başına kilitleyen ve sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer almayı başaran Kırmızı Oda'nın kadrosuna Nihal Yalçın dahil oldu.

Dizide Rezzan karakterine hayat veren Nihal Yalçın seyirciler tarafından araştırma konusu oldu. Öte yandan Nihal Yalçın'ın hayat verdiği Rezzan karakterinin hastalığı ve hikayesi merak ediliyor.

Peki Kırmızı Oda Rezzan kimdir, hastalığı ve hikayesi nedir? Nihal Yalçın kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte Kırmızı Oda'nın Rezzan'ı Nihal Yalçın hakkında bilgiler

KIRMIZI ODA REZZAN KİMDİR?

Ağır ataklar geçiren Rezzan’ın psikoz evresinde olduğu ortaya çıktı. İş yerindeki Cafer'in kendi peşinde olduğunu iddia eden Rezzan, sürekli farklı sesler duyuyor ve halüsinasyonlar görüyor.

''Madalyonun İçi'' isimli kitaptan uyarlanan dizide, Rezzan'ın hikayesinin "Cinini Çıkardım" bölümünden uyarlandığı iddia edildi. Kitaptaki bu bölüme göre Rezzan'ın hastalığında büyük pay annesine ait.

Annesi de şizofreni hastası olan Rezzan'ın bir ablası var. Ancak henüz dizide yer almayan ablası, annesinin baskılarına dayamayarak intihar etmişti.

Kırmızı Oda Rezzan kimdir, hastalığı nedir? Kırmızı Oda'nın Rezzan'ı Nihal Yalçın'ın biyografisi

NİHAL YALÇIN KİMDİR?

29 Mart tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Nihal Yalçın'ın ailesi Alevi ve Zaza kökenlidir. 5 çocuklu bir ailede dünyaya gelen Nihal Yalçın'ın bir erkek ve üç kız kardeşi vardır.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünden mezun olan Yalçın, yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde tamamlamıştır.

29 Mayıs tarihine kadar ''Kurusıkı'' isimli bir doğaçlama gösterisi sergilemiş ancak bir süre önce tiyatroyu bırakma kararı almıştır.

yılında ''Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?'' adlı filmde 'Zeyno Bacı' karakteri ile beyaz perdeye adım atan Nihal Yalçın, 'da ''Ay Lav Yu'' adlı filmde 'Rukiye' karakterini canlandırmıştır.

Canlandırdığı karakterlerle her zaman fark yaratan Nihal Yalçın, ''Avrupa Yakası'' dizisinin son sezonunda 'Meryem' rolünde izleyici karşısına çıkmıştır. Yalçın, 2 sezon boyunca, Jale Atabey'in yönettiği ve Gülse Birsel'in kaleme aldığı ''Yalan Dünya'' adlı dizide başrol oyuncularından biri olan 'Açılay' karakterini canlandırmıştır.

NİHAL YALÇIN'IN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Yol Ayrımı (Emine) / Sinema Filmi – Beş Kardeş (Canan) – Berlin Kaplanı (Elvan) / Sinema Filmi – Yeraltı (Türkan) / Sinema Filmi Yalan Dünya (Açılay) – Kurtuluş Son Durak (Goncagül) / Sinema Filmi – Araf (Derya) / Sinema Filmi – Cümbür Cemaat Aile (Rahime Yıldız) – Kış Masalı (Figen) – Avrupa Yakası (Meryem) – Hayatın Tuzu (Süheyla) / Sinema Filmi – Güldünya (Konuk oyuncu) – Ay Lav Yu (Rukiye) / Sinema Filmi – Şöhret Okulu (Sirvan) – Kurtlar Vadisi Pusu (Terörist) – Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (Zeyno) / Sinema Filmi –

Kırmızı Oda Rezzan kimdir, hastalığı nedir? Kırmızı Oda'nın Rezzan'ı Nihal Yalçın'ın biyografisi

Kırmızı Oda Rezzan kimdir, hastalığı nedir? Kırmızı Oda'nın Rezzan'ı Nihal Yalçın'ın biyografisi

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası