bayramoğlu plajı kadınlar / 🚌 Kocaeli - BAYRAMOĞLU KADINLAR PLAJI 1 Durağından Geçen Otobüs Hatları | Ne Vakit

Bayramoğlu Plajı Kadınlar

bayramoğlu plajı kadınlar

Kadınlar plajında fotoğraf yasağı

Burcu Özkaya Günayd&#;n

DUVAR - Türkiye’de bulunan kad&#;n plajlar&#;n&#;n baz&#;lar&#;nda kendi foto&#;raf&#;n da dahil olmak üzere foto&#;raf çekmek yasak, baz&#;lar&#;nda foto&#;raf çekmek için sadece küçük bir alan ayr&#;l&#;yor, baz&#;lar&#;nda ise serbest. Kad&#;n plajlar&#;nada foto&#;raf yasa&#;&#; öngören bir yönetmeli&#;e ula&#;amad&#;k. Bugün Türkiye’de faal olan baz&#; kad&#;n plajlar&#;n&#; arad&#;&#;&#;m&#;zda ise her plajda farkl&#; bir uygulaman&#;n oldu&#;unu tespit ettik.

Bu yasa&#;&#; kesin &#;ekilde uygulayan plajlardan birisi Kocaeli Bayramo&#;lu Plaj&#;. Bu plajdan foto&#;raf yasa&#;&#;yla ilgili çok say&#;da &#;ikayet geliyor. Bayramo&#;lu Plaj&#;ndan sorumlu ki&#;i “Kad&#;ndar plaj&#;nda foto&#;raf çekimi kesinlikle yasakt&#;r. Bu sadece bize özgü bir uygulama de&#;il, Türkiye’deki tüm kad&#;n plajlar&#;nda yasakt&#;r” derken, &#;stanbul Poyrazköy Plaj&#;’na rezervasyon alan tur &#;irketi yetkilisi ise plajda böyle bir yasak&#; olmad&#;&#;&#;n&#;, istenildi&#;i gibi foto&#;raf çekiminin yap&#;laca&#;&#;n&#; söyledi.

Kur&#;unlu Plaj&#;'nda uyar&#; yap&#;l&#;yor ama telefonlara el koyma giri&#;iminde bulunulmuyor.

Yalova Reis Kad&#;nlar Plaj&#;’ndan bir yetkili ise kalabal&#;&#;&#;n oldu&#;u yerde çekimin yasak oldu&#;unu, foto&#;raf çekimi için özel bir yerleri oldu&#;unu vurgulad&#;. Bursa Kur&#;unlu Kad&#;nlar Plaj&#; için konu&#;tu&#;umuz ki&#;i ise “Tesettürlü kad&#;nlar yo&#;un olarak plaj&#;m&#;z&#; tercih ediyorlar. Siz, kendinizi ya da çocu&#;unuzu çekerken arkadan ba&#;ka bir kad&#;n&#;n da kadraja alabiliyorsunuz. Bunlar&#;n önüne geçmek için böyle bir yasak var. Uyar&#;m&#;z&#; yap&#;yoruz ama kimsenin telefonunu falan da alm&#;yoruz” dedi.

Geçti&#;imiz hafta &#;stanbul’dan Kocaeli Dar&#;ca’da Bayramo&#;lu Plaj&#;’na giden Nurgül Öztürk, güvenli&#;in plaja ilk giri&#;ten itibaren yasa&#;a dair anonslar yapmaya ba&#;lad&#;&#;&#;n&#;, yasa&#;&#; duyunca çok &#;a&#;&#;rd&#;&#;&#;n&#; söyledi. Denize girerken daha rahat olmak istedikleri için kad&#;nlar plaj&#;n&#; tercih ettiklerini söyleyen Öztürk, “Karde&#;imle beraber daha rahat edece&#;imizi dü&#;ündü&#;ümüz için gitmeye karar verdik. Evimizin yak&#;n&#;ndan servis de vard&#;. Plaj giri&#;inde yasaklardan bahsettiler en ba&#;ta. Alkol, piknik tüpü ve foto&#;raf çekmek yasak dediler. Yasak garip geldi ama o kalabal&#;kta soramad&#;k” dedi.

'B&#;R DAHA YAPARSANIZ ÇIKI&#;TA ALIRSINIZ'

Plaja girdikten sonra da telefon yasa&#;&#;na dair anonslar&#;n devam etti&#;ini vurgulayan Öztürk, plaj görevlilerinin yan &#;ezlonglar&#;nda oturan ve selfie çeken iki genç k&#;z&#;n telefonuna el koymak için geldi&#;ini belirterek &#;öyle dedi: “K&#;zlar tepki gösterdi. Kendilerini çektiklerini, ba&#;kalar&#;n&#; çekmediklerini söylediler. Ben de tepki gösterdim. Görevliler telefonu almad&#;lar ama burada foto&#;raf&#;n yasak oldu&#;unu ve bir daha telefonla foto&#;raf çekimi olmas&#; halinde telefonlar&#;n ç&#;k&#;&#;ta güvenlikten al&#;naca&#;&#; söylendi. K&#;zlar&#;n daha sonras&#;nda bir iki sefer daha çekim yapma giri&#;imi oldu. Güvenlik yine yakalad&#; ve tekrar telefonlar&#;n&#; almaya çal&#;&#;t&#;. Genç k&#;zlar görevlilerin foto&#;raflara bakmas&#;n&#; istedi ve ba&#;ka bir kad&#;n&#; çekmediklerini, neden yasak oldu&#;unu söylediler. Görevliler ‘bize emir böyle, uymak zorunday&#;z. E&#;er bir çekim giri&#;imi daha görürsem telefonu alaca&#;&#;m, ç&#;k&#;&#;ta al&#;rs&#;n' dedi."

'YASAK ERKEKLERE UYGULANSIN'

Öztürk, yasa&#;&#;n çok anlams&#;z oldu&#;unu, hiçbir kad&#;n&#;n zaten bir ba&#;ka kad&#;n&#;n foto&#;raf&#;n&#; çekmedi&#;ini, kendi foto&#;raf&#;n&#; çekmesine de kimsenin kar&#;&#;mamas&#; gerekti&#;ine dikkat çekerek &#;öyle devam etti: Böyle bir yasak konulacaksa karma yerlerde erkeklere konulsun. Kad&#;nlar&#;n foto&#;raf&#;n&#; çekecek ki&#;i erkeklerdir. E&#;lenmek için gitti&#;im yerde böyle anlams&#;z bir uygulamay&#; kabul etmiyorum.”

Zaman zaman ablalar&#;yla kad&#;nlar plaj&#;na gitti&#;ini söyleyen Gurbet Yüksek, “Herkes kendini çekiyor ama etraftakiler panik oluyorlar kadraja giriyoruz diye. Ben kendimi çekmi&#;tim kimse takmay&#;nca sorun olmad&#;” dedi. Zehra Eser &#;stanbul Sar&#;yer’de kad&#;nlar plaj&#;na gitmi&#;. Foto&#;raf konusunda uyar&#; anonslar&#; yap&#;l&#;yormu&#; ama herkes bir ba&#;kas&#;n&#; kadraja almadan çekim yap&#;nca çok sorun olmam&#;&#;: “Bize 'Foto&#;raf çekerken kapal&#; olan kad&#;nlar arka planda görünüyor diye yasak var' demi&#;lerdi. Ama herkes dikkat ederek çekim yap&#;nca bir &#;ey demediler.”

Zaman zaman kad&#;nlar plaj&#;n&#; tercih eden Selma Kapi&#;en de Bayramo&#;lu Plaj&#;’nda foto&#;raf yasa&#;&#; ile kar&#;&#;la&#;m&#;&#;. Hiçbir kad&#;n&#;n ba&#;ka bir kad&#;n&#; çekmedi&#;ini, çekmeyece&#;ini ve bu yüzden de yasa&#;&#; anlamad&#;&#;&#;n&#;n alt&#;n&#; çizen Kapi&#;en &#;öyle konu&#;tu; "Bir yasak olacaksa kad&#;nlar plaj&#;nda de&#;il karma plajda olmal&#;."

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası