yeni turkcell faturasız paketler / En Uygun Turkcell Faturasız Tarifeler - ENUYGUN

Yeni Turkcell Faturasız Paketler

yeni turkcell faturasız paketler

Sözleşme Şartları

1. Sözleşme’nin Tarafları

İşbu Kart Saklama Hizmetleri Kullanıcı Sözleşmesi (“Sözleşme”), Aydınevler Mahallesi İnönü Caddesi No Küçükyalı Ofispark B Blok - Maltepe / İSTANBUL adresinde faaliyet göstermekte olan Turktell Bilişim Hizmetleri A.Ş. (“Turktell”) ile işbu Sözleşme’yi onaylanan kişi (“Kullanıcı”) arasında akdedilmiştir.

2. Sözleşme’nin Konusu

İşbu Sözleşme kapsamında Turktell, Kullanıcı’nın kredi kartı bilgilerini kaydetmesine ve Turktell anlaşmalı kurumları (“Üye İşyeri”) nezdinde yapacağı ödemelerde kayıtlı kredi kartlarını kullanmasına yönelik hizmetleri (“Hizmet”) sunacak olup, Sözleşme, tarafların bu kapsamdaki hak ve yükümlülüklerini ortaya koymak amacıyla akdedilmektedir.

İşbu Sözleşme kapsamında Turktell tarafından ödeme hizmeti sunulması, herhangi bir ödemeye aracılık edilmesi söz konusu değildir.

3. Hizmet’e ilişkin Usul ve Esaslar

Kullanıcı, işbu Sözleşme kapsamında, Üye İşyerleri nezdinde gerçekleştireceği işlemler özelindeki onayı dahilinde ödeme işlemlerinin kolaylaştırılması amacı ile kullanılmak üzere kredi kartı bilgilerini Turktell ile kendi rızası ile paylaşmaktadır. Paylaşılan bu bilgiler; kredi kartının bağlı olduğu banka, kredi kartının ön yüzünde yer alan ad soyad, kart numarası, son kullanım tarihi ile sınırlıdır.

Kullanıcı, Sözleşme kapsamında sağlanan bilgilerin kendisine ait olduğunu, doğru ve gerçek olduğunu, söz konusu kredi kartı ile yapılan tüm işlemlerden tek başına sorumlu olduğunu, bu işlemlere ilişkin olarak her türlü hukuki ve cezai sorumluluğun kendisine ait olduğunu kabul ve taahhüt eder.

Kullanıcı kart numarası, son kullanma tarihi ve güvenlik kodu bilgilerini sisteme girerek yapacağı ilk geçerli ödeme işlemi ile sisteme kayıt olur. Başarılı bir şekilde kart ekleyen Kullanıcı, daha sonraki kullanımlarda bir daha ek bir bilgi girmeyi gerektirmeden kartını kullanacaktır. Bu kapsamda; Kullanıcı kendi inisiyatifi doğrultusunda Turktell’in belirlediği limitler dahilinde istediği adette kredi kartını sisteme ekleyebilir. Kullanıcı, tüm bu kredi kartları ve bunların kullanımı ile gerçekleştirilen işlemlere ilişkin olarak işbu Sözleşme’nin geçerli olduğunu kabul eder.

Kullanıcı kredi kartı ile ödeme kanallarından birisinde işlem yapmak istediğinde, kendisine kayıtlı kredi kart(lar)ını ayırt edebileceği bilgiler (kart rumuzu, kartın son 4 hanesi vb) listelenerek, bu kart(lar)ı ile işlem yapmak isteyip istemediği sorulacak, isteyen kullanıcıların vereceği işlem onayı ile birlikte kullanıcının onayı ile sona erecektir. Turktell ileride işlem akışında değişik yapabilir, kullanıcının güvenliği için ek önlemler (şifre vb.) getirebilir. Kullanıcı, bu sistem dahilinde belirleyeceği ve kullanacağı tüm şifrelerin güvenliğinden ve gizliliğinden tek başına sorumlu olduğunu, şifrelerini üçüncü kişilerle paylaşmamayı, sisteme tanımladığı kredi kartı ile yapılan tüm işlemlerden tek başına sorumlu olduğunu kabul ve taahhüt eder.

Kullanıcı Turkcell Grup Şirketleri’ne ve iş ortaklarına ait kanallardan kaydettiği kartını kaybetmesi veya çaldırması durumunda bankası ile iletişime geçmek ve çalınan kartın kapatılmasını sağlamaktan kendisi sorumludur.

Kullanıcı, Turkcell abonesi olmadığı takdirde, hattın iptal ettirilmesi, devredilmesi ve kullanıma kapatılması koşullarında kayıtlı kartlarının Turktell’den kaldırılmasından kullanıcı sorumludur. Bu durumlarda kart(lar)ın kaldırılmamasından ve gerçekleşebilecek işlemlerden kullanıcı sorumludur.

Kullanıcı, Hizmet’in kullanımı sırasında işbu sözleşme ve yürürlükteki mevzuata uygun hareket etmekle yükümlüdür. Turktell tarafında herhangi bir aykırılık şüphesi söz konusu olduğu takdirde, Hizmet’i askıya alabilecek veya işbu sözleşmeyi feshederek sonlandırabilecektir. Kullanıcı, işbu sözleşme veya mevzuata aykırılığı neticesinde Turkcell Grup Şirketleri nezdinde meydana gelen tüm zararları tazmin edecektir.

Turktell, işbu Sözleşme kapsamındaki hak ve yükümlülüklerini, Kullanıcı’ya bildirim yükümlülüğü olmaksızın Grup Şirketlerinden herhangi birine devredebilecektir. Kullanıcı bu kapsamda işbu Sözleşme uyarınca Turktell’e sunmuş olduğu ve/veya Turkcell Grup Şirketleri tarafından işbu Sözleşme çerçevesinde toplanmış, oluşturulmuş bilgi ve verilerin, Hizmet’in sunulması amacı ile Turkcell Grup Şirketine devredilebileceğini kabul ile söz konusu devre peşinen muvafakat ettiğini beyan eder. Turktell, yürürlükteki mevzuata uyumu sağlamak adına herhangi bir zamanda Kullanıcı’dan ek bilgi, belge veya onay talep edebilecek olup, Kullanıcı bu talepleri yerine getireceğini kabul eder.

Sözleşme konusu Hizmet Turktell tarafından ücretsiz olarak sunulabileceği gibi, zaman zaman çeşitli kampanyalara konu edilebilecek veya ücrete tabi bir şekilde sunulabilecektir. Kullanıcı, Hizmet’i kullandığı müddetçe Turktell’in ücretlendirme politikası ile bağlı olduğunu kabul eder.

4. Kişisel Verilerin İşlenmesine ilişkin Esaslar

monash.pwıca ek olarak, Şirket, işbu Sözleşme’den doğabilecek herhangi bir uyuşmazlık durumunda, uyuşmazlık kapsamında gerekli savunmaların gerçekleştirilebilmesi amacıyla sınırlı olmak üzere ve ilgili mevzuat uyarınca belirlenen zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri saklayacaktır.

Kullanıcı her zaman için Çağrı Merkezi vb. Turkcell Grup Şirketlerince yönetilen kanallardan bilgilerinin kaydedilmesine ilişkin verdiği izni geri alabileceğini ve kayıtlı bilgileri silebileceğini kabul eder. Ancak Kullanıcı, bu durumda paylaştığı bilgilere istinaden sunulmakta olan servislerden yararlanamayacağını kabul eder. Buna ek olarak, Kullanıcı, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun maddesinin yürürlüğe girmesi ve işbu Sözleşme kapsamında uygulanması gerekmesi ile birlikte Turktell’e başvurarak kendisiyle ilgili;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahip olacaktır. Söz konusu haklar, yukarıda belirtilen kanalların yanı sıra Aydınevler Mahallesi İnönü Caddesi No Küçükyalı Ofispark B Blok - Maltepe / İSTANBUL adresine yazılı talep iletilerek kullanılabilecektir.

Turktell, yukarıda yer alan talepler uyarınca, gerekçeli olumlu/olumsuz yanıtını, yazılı veya dijital ortamdan gerçekleştirebilir. Taleplere ilişkin gerekli işlemler için ücret alınmaması esastır. Bununla birlikte, işlemlerin bir maliyet gerektirmesi halinde, Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun maddesine göre belirlenen tarife üzerinden ücret talep edilmesi mümkündür.

Kullanıcı, veri işleme iznini her zaman Turkcell Grup Çağrı Merkezleri aracılığıyla iptal edebilir. Veri işleme izninin iptali, bu sözleşme uyarınca paylaştığı bilgilerin işlenmesi ve paylaşılmasına engel teşkil etmez (bu konuda ve madde hükümleri geçerlidir) ancak Kullanıcı veri işleme iznini iptal etmesi durumunda Turktell’in sözleşme konusu Hizmet’i tam ve gereği gibi sunamayabileceğini kabul eder.

Turktell, ilgili mevzuatta belirlenen veya işbu sözleşmede ifade edilen şartlarda, işbu sözleşme kapsamında kendisine elektronik ortamda iletilen,

  • kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini,
  • kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini, ve
  • kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almayı, gerekli denetimleri yaptırmayı

taahhüt eder.

Turktell, bahsi geçen kişisel verileri bu işbu sözleşme ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklayamaz ve işleme amacı dışında kullanamaz. Turktell, işbu sözleşme hükümleri uyarınca dışkaynak hizmet sağlayıcılarla Kullanıcılar’a ait kişisel verilerin paylaşılması durumunda, söz konusu dışkaynak tedarikçilerinin de işbu madde altında yer alan taahhütlere riayet edeceğini beyan eder.

5. Hizmet ve Sözleşme’nin Yürürlüğü ve Sona Ermesi

İşbu Sözleşme konusu Hizmet’in kapsamı ve devamı Turktell’in inisiyatifindedir. Turktell, her zaman Hizmet’i sunmayı kısmen veya tamamen, süreli veya süresiz olarak, Kullanıcı’ya herhangi bir bildirim yapma yükümlülüğü olmaksızın durdurabilir. Kullanıcı uygulama üzerinde yapılacak iyileştirme ve diğer değişiklikleri uygulamak için Hizmet ve uygulamaya erişimin geçici olarak engellenebileceğini kabul eder.

İşbu Sözleşme Turktell ya da kullanıcı tarafından mevzuata uygun olarak feshedilmediği müddetçe yürürlükte kalır.

6. Sorumlulukların Sınırlandırılması

Turktell’in işbu Sözleşme kapsamındaki sorumluluğu Hizmet’in sunulması ile sınırlı olup, işbu sözleşmede yer alan hiçbir hüküm Turktell’in Hizmet kapsamında saklanmakta olan kredi kartı ile yapılan işlemlere ilişkin herhangi bir sorumluluğu bulunduğu şeklinde yorumlanmayacaktır. Söz konusu işleme ve işlem sonucunda temin edilen mal ve/veya hizmete ilişkin tüm sorumluluk satış işleminin tarafı olan kişi veya kuruma aittir. Kullanıcı, bu kapsamdaki her türlü talep ve şikayetini doğrudan ilgili kişi ve kuruma iletmesi gerektiğini bilmekte ve kabul etmektedir.

Kullanıcı tarafından sağlanan kart bilgilerinin tam, doğru ve güncel olmaması, kredi kartının geçersiz veya kullanılamaz olması gibi Turktell’den kaynaklanmayan nedenlerle işlem yapılamamasından dolayı Turktell’in herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır. Hizmet kapsamında saklanan kredi kartlarının güncel ve geçerli olmasından ve tam, doğru ve güncel bilgiler sağlanmasından münhasıran Kullanıcı sorumludur.

Hizmetler “OLDUĞU GİBİ” sunulmakta olup, bu kapsamda Turktell’in Hizmet’in Kullanıcı’nın şahsi beklentilerini karşılayacağı veya belirli bir amaca uygunluğu ile ilgili herhangi bir taahhüdü bulunmamaktadır. Turkcell Grup Şirketleri, kar kaybı, şerefiye ve itibar kaybı, ikame ürün ve hizmet temini için yapılan harcama vs. de dahil ancak bununla sınırlı olmaksızın Hizmet’in kullanımı neticesinde meydana gelen hiç bir dolaylı, özel, arızi, cezai zarardan sorumlu olmayacaktır.

7. Muhtelif Hükümler

İşbu Sözleşme’den doğabilecek ihtilaflarda Turkcell Grup Şirketleri’nin veritabanında, sunucularında tuttuğu elektronik ve sistem kayıtlarının, ticari kayıtlarının, defter ve diğer kayıtlarının, mikrofilm, mikrofiş ve bilgisayar kayıtları muteber bağlayıcı, kesin ve münhasır delil teşkil edecek olup bu madde HMK Madde anlamında kesin delil sözleşmesi niteliğindedir.

Eğer işbu Sözleşme’nin herhangi bir hükmü, herhangi bir sebepten ötürü geçersiz, mevzuata aykırı veya uygulanamaz hale gelirse, bu geçersizlik, uygulanamama veya mevzuata aykırılık hali olmasaydı nasıl uygulanacak idiyse, buna en yakın şekilde yorumlanır ve uygulanır. Böyle geçersiz, uygulanamaz veya mevzuata aykırı olarak kabul edilen bir hükmün mevcudiyeti diğer hükümlerin geçerliliği, yasalara uygunluğu ve uygulanabilirliğini etkilemez.

İşbu Sözleşme’nin uygulanmasında, yorumlanmasında, işbu Sözleşme dâhilinde doğan hukuki ilişkilerin yönetiminde yabancılık unsuru bulunması durumu da dâhil olmak üzere, Türk Hukuku uygulanacağını, sözleşmeden doğan veya doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul Çağlayan Mahkemeleri ve İcra Dairelerinin yetkili olacaktır.

Turktell, işbu Sözleşme’yi dilediği zamanda güncelleyebilecek olup, yürürlükte bulunan mevzuat kapsamında aksi bir zorunluluk söz konusu olmadığı sürece Turktell tarafından yapılan değişiklikler, değişiklik tarihi itibariyle yürürlüğe girecektir.

Kullanıcı yukarıda düzenlenen hususları okuyup anladığını, işbu kabul beyanının gerçek iradesini yansıttığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kullanıcı’nın elektronik olarak onay vermesi ile bu Sözleşme yürürlüğe girecektir.

turkcell icon

        Türkiye’nin önde gelen GSM şebekelerinden biri olan Turkcell yılında kurulmuştur. Türkiye’de kurulan ilk GSM firması olan Turkcell, en çok aboneye sahip olan firmadır. GNCTRKCLL, Profesyoneller Kulübü, Akıllı Kadınlar Kulübü, Emekliler Kulübü, Engel Tanımayanlar, Turkcell Kamu gibi çok sayıda farklı avantajlı kulübün olduğu firmada bireysel ve kurumsal olarak sürekli internet, sms ve konuşma kampanyaları yapıyor. Faturalı ve faturasız olarak Turkcell hatları kullanabiliyorsunuz.  

FATURASIZ TARİFE : 

         Faturasız telefon tarifeleri özellikle cep telefonu ile yapacağı görüşmelerde sürpriz faturalarla karşılaşmak istemeyenler için ideal. Konuşmak için ihtiyacınız olan süre, size uygun bir internet paketi ve mesajlaşmak istediğiniz kadar sms seçenekleriyle faturasız tarifeler hemen hemen her ihtiyaca karşılık verebiliyor. Üstelik kişiden kişiye göre değişen tarife seçeneklerine de sahip.

        Telefon ile konuşmayı sevenler konuşmanın daha uygun olduğu paketleri, internette gezinmeyi sosyal medyada paylaşım yapmayı sevenler interneti bol olan paketleri tercih edebiliyor. Eğer bayramlarda kutlama mesajı atmayı, dostlarınızla mesajlaşmayı seviyorsanız da sms hakkı daha fazla olan tarifeleri seçebilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi

  • Paket ücreti KDV-ÖİV dahil  TL'dir.
  • Yeni 8 GB Paketi'nden tüm bireysel ön ödemeli müşteriler yararlanabilir. 
  • Paket kotası bittikten sonra başka bir paketiniz yok ise kullanımlarınız durdurulur ve aşım ücreti yansıtılmaz.
  • Paket alındıktan sonra 4 hafta geçerlidir.
  • Kampanyada verilen, data paketinin 3G şebekesinde üst hız limiti 7,2 Mbps, G şebekesinde ise Mbps’tır.
  • G Hızını Deneme Kampanyası kapsamında G şebekesinde Mbps üst hız limiti sunulur.
  • 4 Haftalık paket aboneliği süresince, Turkcell Bayi Nakit POS kanalı dışındaki kanallardan satılan paketler 1 kere; Turkcell Bayi Nakit POS kanalından satılan paketler ise 4 kere alınabilecektir.
  • Turkcell Bayi Nakit POS kanalı dışındaki kanallardan satılan paketler için, 4 hafta sonunda aboneler paketlerini iptal etmedikleri sürece, hatlarında yeterli TL bakiyelerinin olması durumunda paket abonelikleri yenilenecektir.
  • Turkcell Bayi Nakit POS kanalından satılan paketler 4 hafta sonunda yenilenmeyecektir.
  • Paket Fiyatına KDV ve ÖİV dahildir.
  • Ücretlendirme periyodu KB’tır
  • Toplam Telsiz Kullanım Ücreti borcu biriken müşterilerimizin paket satın alabilmesi için Telsiz Kullanım Ücreti borcunun ödenmesi ile ilgili kurallar Telsiz Kullanım Ücreti sayfasında belirtilmiştir.
  • Kampanyaya katılan aboneler, yurt içi G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş sayılır. Aboneler böylelikle, Turkcell tarafından sunulacak olan G hizmetinin başlayacağı tarih itibarıyla, cihaz ve sim kartları da uyumlu ise herhangi bir ek işlem yapmadan G hizmetinden faydalanmaya başlayacaktır.
  • Nasıl kayıt olabilirim?

    YENI 8GB yazıp 'a gönderebilirsiniz. İsterseniz Turkcell bayilerinden, müşteri hizmetlerinden veya Turkcell Uygulaması'ndan da satın alabilirsiniz.

  • Başvuru SMS'i ücretli mi?

    Başvuru SMS’i ücretsizdir.

  • Ne zaman kullanmaya başlarım?

    Onay SMS'i geldikten sonra paketi kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Kimler yararlanabilir?

    Tüm bireysel ön ödemeli hat sahibi müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilirler.

  • Tarife/Paket her ay yenilenecek mi?

    Turkcell Bayi Nakit POS kanalı dışındaki kanallardan satılan paketler için, 4 hafta sonunda aboneler paketlerini iptal etmedikleri sürece, hatlarında yeterli TL bakiyelerinin olması durumunda paket abonelikleri yenilenecektir. Turkcell Bayi Nakit POS kanalından satılan paketler 4 hafta sonunda yenilenmeyecektir

  • Tarife/paket değişikliği yapabilir miyim?

  • Tarife/paket değişikliğim ne zaman devreye girer?

    Paket alındıktan kısa bir süre sonra devreye girer.

  • Tarife/Paket'in içeriği ve özellikleri nedir?

    Data paketinin üst hız limiti Mbps, aynı kapsama alanında yer alan internet kullanıcıları arasında önceliklendirme seviyesi 2. olacaktır.

  • Birden fazla kez paket alabilir miyim?

    Turkcell Bayi Nakit POS kanalı dışındaki kanallardan satılan paketler 1 kere; Turkcell Bayi Nakit POS kanalından satılan paketler ise 4 kere alınabilecektir.

  • Bu tarife/paket hangi paketler ile beraber kullanılamaz?

    Herhangi bir kısıt bulunmamaktadır.

  • Kullanmadığım Tarife/Paket faydalarım bir sonraki aya devreder mi?

  • Paketim yurt dışında geçerli mi?

    Hayır, yurt dışında geçerli değildir.

  • Nasıl İptal ederim?

    IPTAL YENI 8GBINTERNET yazıp 'a göndererek paketinizi iptal edebilirsiniz.

  • Tarife/paket dâhilindeki faydalarım bitince bilgilendirme yapılacak mı?

    Evet, bilgilendirme yapılmaktadır.

  • Tarife/Paket'ten kalan haklarımı nasıl öğrenebilirim?

    Kalan haklarınızı Turkcell Uygulaması'ndan ya da *#’yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz.

  • Tarife/Paketimi aşarsam ne kadar öderim?

    Paket kotası bittiğinde hızınız 1kbps’ye indirilir ve aşım ücreti yansıtılmaz

  • Numara değişikliği, devir, faturalı hatta geçişi, numara taşıma veya kendi isteğiyle hat kapama durumunda tarifem devam eder mi?

    Devir, ödeme tipi değişikliği, numara taşıma, abone isteğiyle hattı kapama durumlarında paket faydalarınız sonlanır. Numara değişikliği, sim card değişikliği, tarife değişikliği durumlarında paket faydalarınız devam eder.

  • Ücretlendirme periyodu nedir?

    Ücretlendirme periyodu KB’tır.

  • Kredi kartı ile hattıma paket yükleyeceğim, kart bilgilerimi kaydedersem bu bilgileri nerede ve nasıl saklıyorsunuz?

    Kart bilgileriniz Paycell ödeme platformunda PCI-DSS güvenlik sertifikalı bir altyapı ile saklanmaktadır. Kartlı Ödeme Endüstrisi Veri Güvenlik Standardı (PCI DSS), kredi kartının işlenmesi, iletilmesi ve saklanması aşamalarında uyulması gereken mantıksal ve fiziksel bilgi güvenliği kurallarını tanımlamaktadır. Bu kurallar PCI (Payment Card Industry) adı verilen ve aralarında American Express, MasterCard Worldwide, Visa, Discover Financial Services, JCB International gibi üyeleri bulunan bir konsey tarafından geliştirilmekte ve yayımlanmaktadır.
  • Kredi kartımı kaydederek paket yüklersem, yenilenme dönemlerinde paket ücretim kredi kartımdan mı tahsil edilecek?

    Otomatik yenilenen paketlerin ücreti, paket yenilenme tarihinde limitinizin uygun olması durumunda kredi kartınızdan tahsil edilecektir.

  • Kredi kartımı kaydetmeden de paket yükleyebilir miyim?

    Evet, kredi kartınızı kaydetmeden de paket yükleyebilirsiniz. Paket ücretiniz kredi kartınızdan tek seferlik tahsil edilir, yenilenme dönemlerinden TL bakiyeniz yeterli olması durumunda paketiniz yenilenmeye devam eder.

  • Paket yüklemek için kaydettiğim kredi kartımı nasıl güncelleyebilirim?

    Cep telefonunuzdan veya monash.pw’den Hesabım’a giriş yaparak kart ayarlarım menüsünden güncelleme yapabilirsiniz.

  • Paket yüklemek için kullandığım kredi kartım iptal oldu/kullanım tarihi geçti, ne yapmalıyım?

    Kredi kartınızın kayıtlı olduğu banka ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Kart bilgilerinizde değişiklik olduğunda cep telefonunuzdan veya monash.pw’den Hesabım’a giriş yaparak kart ayarlarım menüsünden değiştirebilirsiniz

  • Paket yüklemek için kullandığım kredi kartının limiti doldu, nasıl paket yükleyebilirim?

    Kredi kartınızın limiti yeterli değilse, SMS ile bilgilendirilirsiniz ve paket ücretiniz kredi kartınızdan tahsil edilemediği için hattınıza yükleme yapılmaz. Bankanızla görüşerek kart limitinizi uygun hale getirmeniz ve size gelen bildirim SMS'ine YENILE yazıp dönüş yapmanız sonrasında paketiniz yenilenir.

  • Kredi kartımı kaydederek paket yükledim, ancak TL bakimden paket ücretinin tahsil edilmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?

    Cep telefonunuzdan veya monash.pw’den Hesabım’a giriş yaparak kart ayarlarım menüsünden paket için seçtiğiniz ödeme tipini değiştirerek TL bakiyenizden ödemeye devam edebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır