ya istiklal ya izmihlal / A. Raif ÖZTÜRK: 14 Mayıs’ta ya istiklal, ya izmihlal

Ya Istiklal Ya Izmihlal

ya istiklal ya izmihlal

Altınova beldesinde "Ya İstiklal Ya İzmihlal" tiyatro oyunu sahnelendi

MUŞ - Korkut ilçesine bağlı Altınova beldesinde "Ya İstiklal Ya İzmihlal" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.


Korkut Kaymakamı ve Altınova Belde Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak'ın girişimleri sonucu kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Microfone Sanat Ses Sahne A.Ş oyuncuları, Altınova Yatılı Bölge Ortaokulunda "Ya İstiklal Ya İzmihlal" adlı oyunla öğrencilerle buluştu.


Öğrenciler ve veliler, oyunu ilgiyle izledi. Kaynak: AA


Altınova beldesinde Ya İstiklal Ya İzmihlal tiyatro oyunu sahnelendi1

Anadolu Ajansı ve İHA'nın sağladığı tüm Muş haberleri, bu bölümde seafoodplus.info editörlerinin herhangi bir içerik değişikliği yapmadan, ajanslardan alındığı haliyle direkt olarak yayınlanmaktadır. Muş Haberleri kategorisinde yer alan tüm haberlerin yasal sorumluluğu ilgili haber ajanslarına aittir.

Diyadinnet son dakika haberlerini paylaşın. Ayrıca Belediye, Korkut, Muş, Oğuzhan Ocak, Tiyatro ve Muş'un dört bir yanından Güncel haberleri alın.

Diyadin kaymakamı ve Belediye başkan vekili Kaymakam sayın Mustafa KARALİ, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile tarihinde gerçekleştirilen "Ya İstiklâl Ya İzmihlâl"  adlı tiyatro oyunu yoğun ilgiyle karşılandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası münasebetiyle  bayram hediyesi olarak gündüz öğrencilere iki  seans, akşam ise yetişkinlere  bir seans şeklinde sergilenen ve Millî Birlik ve Beraberlik duygularını yücelten  tiyatro oyunu, her bir seansta yaklaşık kişi tarafından izlendi. Oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce de vatandaşlarımızın, çocuklarımızın bu tür organizasyonlarla sıkça buluşturulacağı belirtildi ve program sonlandırıldı.

Kaynak:akgazete

Tercan’da “Ya İstiklal Ya İzmihlal” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Erzincan’ın Tercan ilçesinde Microphone Sanat Grubu tarafından “Ya İstiklal Ya İzmihlal” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
Kaymakamlık tarafından organize edilen, Mamahatun 17 Şubat Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Microphone Sanat Genel Koordinatörü İsmail Aydın, Türkiye’nin her köşesinde oyunu seyircilerle buluşturacaklarını belirterek, “Ya İstiklal Ya İzmihlal” oyunumuzla seyirciyi yüz yıl öncesine taşıyor, yakın tarihimizi yeniden yaşıyor ve hafıza tazeliyoruz. Bu toprakları vatan kılanların destanını anlatan oyunumuzla millî mücadele yıllarına ışık tutuyoruz” dedi.
Etkinlik sonunda tiyatro ekibi Kaymakam Musa Kazım Çelik’i makamında ziyaret etti.
Kaymakam Çelik, ziyaretlerinden duyduğumu memnuniyeti dile getirerek, ekibe teşekkürlerini iletti.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde seafoodplus.info editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir