dinazor melih gökçek / Akşener'den, Melih Gökçek'e Dinazor Parkı Eleştirisi - Herkes Duysun

Dinazor Melih Gökçek

dinazor melih gökçek

\n

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark hakkında yaptığı açıklamada, \"Dinozor da dinozor Benim zamanımda sağlamdı bunlar, şimdi görüyorum parçalamışlar\" dedi.

\n

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, milyon dolara mâl olan Ankapark'la ilgili Habertürk'te yayınlanan Olaylar ve Görüşler programına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

\n

\"Ankapark için vatandaş bana oy vermiştir. Mansur Yavaş burayı yok etmek için geldi. milyon dolarlık dinozor diyorlar. Bu yalan. 33 dinozorun maliyeti 4 milyon bin lira. Yavaş'ın ajansları var bunun üzerinden algı yapıyor. Dinozor da dinozor\" diyen Gökçek, iddialarını şöyle sürdürdü:

\n

\"Benim zamanımda sağlamdı bunlar, şimdi görüyorum parçalamışlar. Bunu bilerek yaptılar. Benim zamanımda sağlamdı. Mansur Yavaş'ın sorumluluğu yok diyorlar. Olur mu? Hırsızlık olmuş. Kim koruyordu buraları? Mansur Yavaş'ın güvenlik görevlileri kapıda duruyordu. Kimse giremiyordu içeri. Kim yaptırdı o zaman bunu? Mansur Yavaş buranın tahrip edilmesini istiyor.

\n

\"Bu mülk 29 yıl sonra çalışır durumda Atatürk Orman Çiftliği'ne verilmek zorunda\"

\n

Buranın ne olacağını halka soracakmış. Halka nasıl soracak? Nasıl bir anket yapacak? Kendisi ne isterse o sonucu çıkaracak. Gerçek sonuçları açıklamayacak. Madem öyle ver burayı Çevre Bakanlığına bakalım ne olacak? Mansur Yavaş burayı yok etmek için elinden geleni yapacak.

\n

Yavaş'ın buna yetkisi yok. Halka soracağım, yıkarım diyor. Senin yetkin yok buna. Bu mülk 29 yıl sonra çalışır durumda Atatürk Orman Çiftliği'ne verilmek zorundadır. Kimin yetkisi var peki? Tek yetkili Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'dir\"

\n\n\n\n

AKP'li Melih Gökçek, Ankapark'taki zararı açıklayamadı: 'Benim aldığım dinozorlar değil'

AKP'li Melih Gökçek döneminde Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerine kurulan, milyon dolara (14 Milyar TL) mal olan ve yalnızca 7 ay işletildikten sonra kapatılan, Ankapark’ın tahliyesi için açılan davada 18 Temmuz'da karar çıktı. Mahkeme, Ankapark'ın tahliyesine ve işletmenin Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine karar verdi. 

Bu durum üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'ın kapılarını tüm yurttaşlara açtı.

AKP'li Melih Gökçek kendisini AKP'ye yakın A Haber'de ilginç sözlerle savundu. 

Gökçek, şu ifadeleri kullandı: 

"Girin internete, aynen şöyle yazıyor: Dünyanın en zeki çocukları dinazorlarla uğraşan çocuklar.

(Dinozoru göstererek) Bunun gözleri ışıl ışıl yanan bir videosu vardı. Dinozorun hali. Görüyor musunuz? Bunun başka bir hali vardı. Gözlerinden ışıklar fırlıyor. Pırıl pırıldı.

Bu da aynı şekilde. Benim aldığım dinazorlar değil. Bunlar Mansur Yavaş'ın depodan çıkartıp, halkın önüne atıp, 'Bakın Melih Gökçek'in dinazorları' diye takdim ettiği, Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi'nden kalan eski dinozor artıkları. Sırf karalamak için yapıyor."


AKPAnkaparkAnkara Büyükşehir Belediyesimelih gökçekMansur Yavaş

Gökçek&#;ten &#;dinozor&#; açıklaması: Benim zamanımda sağlamdı bunlar

DUVAR- Eski Ankara Büyük&#;ehir Belediye Ba&#;kan&#; Melih Gökçek, milyon dolara mâl olan Ankapark'la ilgili Habertürk'te yay&#;nlanan 'Olaylar ve Görü&#;ler' program&#;na ba&#;lanarak de&#;erlendirmede bulundu.

Gökçek'in aç&#;klamalar&#;ndan sat&#;rba&#;lar&#; &#;u &#;ekilde:

"Ankapark için vatanda&#; bana oy vermi&#;tir. Mansur Yava&#; buray&#; yok etmek için geldi. milyon dolarl&#;k dinozor diyorlar. Bu yalan. 33 dinozorun maliyeti 4 milyon bin lira. Yava&#;'&#;n ajanslar&#; var bunun üzerinden alg&#; yap&#;yor. Dinozor da dinozor"

Gökçek, "Benim zaman&#;mda sa&#;lamd&#; bunlar, &#;imdi görüyorum parçalam&#;&#;lar. Bunu bilerek yapt&#;lar. Benim zaman&#;mda sa&#;lamd&#;. Mansur Yava&#;'&#;n sorumlulu&#;u yok diyorlar. Olur mu? H&#;rs&#;zl&#;k olmu&#;. Kim koruyordu buralar&#;? Mansur Yava&#;'&#;n güvenlik görevlileri kap&#;da duruyordu. Kimse giremiyordu içeri. Kim yapt&#;rd&#; o zaman bunu? Mansur Yava&#; buran&#;n tahrip edilmesini istiyor" diyerek aç&#;klamalar&#;n&#; sürdürdü.

'HALKA SORACA&#;IM, YIKARIM' D&#;YOR

Melih Gökçek, ba&#;lant&#;n&#;n son bölümünde "Buran&#;n ne olaca&#;&#;n&#; halka soracakm&#;&#;. Halka nas&#;l soracak? Nas&#;l bir anket yapacak? Kendisi ne isterse o sonucu ç&#;karacak. Gerçek sonuçlar&#; aç&#;klamayacak. Madem öyle ver buray&#; Çevre Bakanl&#;&#;&#;na bakal&#;m ne olacak? Mansur Yava&#; buray&#; yok etmek için elinden geleni yapacak.

Yava&#;'&#;n buna yetkisi yok. Halka soraca&#;&#;m, y&#;kar&#;m diyor. Senin yetkin yok buna. Bu mülk 29 y&#;l sonra çal&#;&#;&#;r durumda Atatürk Orman Çiftli&#;i'ne verilmek zorundad&#;r. Kimin yetkisi var peki? Tek yetkili Ankara Büyük&#;ehir Belediye Meclisi'dir" ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZ&#;)

 

 

 

\n

T24 Video Haber

\n

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark hakkında; \"Mansur Yavaş'ın gösterdiği dinozorlar benim değil. Bunlar eski dinozorlar. Mansur Yavaş'ın depodan çıkartıp, halkın önüne atıp 'bakın Melih Gökçek'in dinozorları' diye takdim ettiği Atatürk Orman Çiftliği hayvanat bahçesinden kalan eski dinozor artıkları.\" dedi.

\n

A Haber'de Merve Türkay'ın sunduğu Memleket Meselesi programına konuk olan Gökçek, Ankapark hakkında şunları söyledi:

\n

\"Bu da aynı şekilde o dönemden kalma. Bu benim aldığım dinozorlar değil Merve Hanım. Şunu bilmekte çok ama çok fayda var, benim aldığım dinozorlar değil. Mansur Yavaş'ın depodan çıkartıp, halkın önüne atıp 'bakın Melih Gökçek'in dinozorları' diye takdim ettiği Atatürk Orman Çiftliği hayvanat bahçesinden kalan eski dinozor artıkları. Sırf karalamak için yapıyor.

\n

Dinozorun hali, bu eski, görüyor musunuz bu dinozorları? Esas bunun bir başka hali var. Bunun gözlerinden ışıklar fırlıyor. Yani, pırıl pırıldı.\"

\n

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası