dünya ile benim aramda 1. bölüm izle / Dünyayla Benim Aramda izle | DiziPAL

Dünya Ile Benim Aramda 1. Bölüm Izle

dünya ile benim aramda 1. bölüm izle

Disney+

Giriş Tarihi:

Dünyayla Benim Aramda konusu nedir, oyuncuları kimler? Dünyayla Benim Aramda ilk fragmanı yayınlandı!

Dünyayla Benim Aramda dizisi Disney Plus platformunda yayın hayatına başlayacak. İlk tanıtımın geldiği dizinin fragman görüntüleri oldukça konuşulurken yapımda evlilik arefesindeki Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy başrolleri paylaşacak. Öte yandan diziseverler bu noktada "Dünyayla Benim Aramda konusu nedir, oyuncuları kimler?" soruları yanıt aramaya başladı. Dünyayla Benim Aramda dizisine dair detaylar

Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başlayan The Walt Disney Company'nin dijital yayın platformu Disney+'ın merakla beklenen ikinci orijinal yerli içeriği 'Dünyayla Benim Aramda' dizisinden ilk fragman izleyicinin beğenisine sunuldu. Disney+'ın ilk yerli dizisi ise Kaçış olmuştu.

Disney+'ın merakla beklenen bir diğer orijinal yerli içeriği 'Dünyayla Benim Aramda'dan ilk tanıtım yayınlandı. Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, Pınar Bulut'un kaleminin Hülya Gezer'in rejisiyle buluştuğu hikayesiyle dikkat çeken projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

'

Dünyayla Benim Aramda', büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor. Dizinin paylaşılan ilk tanıtımında duyulan "Bir aşkın bittiği nereden anlaşılır? Nasıl emin olunur artık gitmek gerektiğine?" sözleri ise izleyenlerin kendi hayatlarından birçok duygu bulacağının sinyallerini veriyor.

ARKADAŞINA GÖNDER

Dünyayla Benim Aramda konusu nedir, oyuncuları kimler? Dünyayla Benim Aramda ilk fragmanı yayınlandı!

SON DAKİKA

Dünya ile Benim Aramda 1.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Dünya ile Benim Aramda 1.bölüm ne zaman çıkacak, ne zaman yayınlanacak, ne zaman başlayacak, hangi kanalda, nereden izlenir, konusu, oyuncuları, fragmanı, izle gibi aramalarınıza funduszeue.info&#;dan yanıt bulabilirsiniz.

Dünya ile Benim Aramda 1.bölüm hakkında

Disney Plus Türkiye tarafından yayınlanan Disney Plus Türkiye’nin 2. orijinal Türk dizisidir. İlk sezonu toplam 8 bölümden oluşan dizi romantik, komedi ve drama türünde yer alıyor.

MF Yapım tarafından tasarlanan dizi İstanbul’da çekildi.

Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Zerrin Tekindor, İbrahim Selim, Melisa Döngel ve Metin Akdülger gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer üstlenirken, senaryosunu Pınar Bulut kaleme aldı.

Diziyi izlemek isteyen Disney Plus aboneleri Dünya ile Benim Aramda 1.bölüm ne zaman çıkacak? sorusunun yanıtını arıyor.

Bu sorunun yanıtı içeriğimizde!

Ama önce gelin dizi ile ilgili detaylara bi göz atalım.

Dünya ile Benim Aramda konusu

Dizinin konusu, uzaklaştığı sevgilisiyle ilişkisini ayakta tutmaya çalışan bir kadına odaklanıyor. İçindeki boşluğu aşkla doldurmaya çalışan kadın, zaman geçtikçe sevgilisinden uzaklaşır. İlişkisini ayakta tutmak isteyen kadın, bunun için sevgilisine sosyal medya üzerinden oyunlar oynamaya başlar.

‘Dünyayla Benim Aramda’, büyük bir aşk ve tutkuyla başlayan ilişkisinin artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor.

Dünya ile Benim Aramda Dizi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.