sas holding süleyman aydın / İstanbul’da çifte ölümde ‘saadet zinciri’ iddiası - Son dakika haberleri – Sözcü

Sas Holding Süleyman Aydın

sas holding süleyman aydın

Haberin Tamamını Oku

9/20Saadet zinciri SAS Holding olayında şaşkına çeviren iddialar ‘ milyon TL kolilerle taşındı’
10/20Saadet zinciri SAS Holding olayında şaşkına çeviren iddialar ‘ milyon TL kolilerle taşındı’
11/20Saadet zinciri SAS Holding olayında şaşkına çeviren iddialar ‘ milyon TL kolilerle taşındı’
12/20Saadet zinciri SAS Holding olayında şaşkına çeviren iddialar ‘ milyon TL kolilerle taşındı’
13/20Saadet zinciri SAS Holding olayında şaşkına çeviren iddialar ‘ milyon TL kolilerle taşındı’
14/20Saadet zinciri SAS Holding olayında şaşkına çeviren iddialar ‘ milyon TL kolilerle taşındı’
15/20Saadet zinciri SAS Holding olayında şaşkına çeviren iddialar ‘ milyon TL kolilerle taşındı’
16/20Saadet zinciri SAS Holding olayında şaşkına çeviren iddialar ‘ milyon TL kolilerle taşındı’
17/20Saadet zinciri SAS Holding olayında şaşkına çeviren iddialar ‘ milyon TL kolilerle taşındı’
18/20Saadet zinciri SAS Holding olayında şaşkına çeviren iddialar ‘ milyon TL kolilerle taşındı’

İstanbul’da çifte ölümde ‘saadet zinciri’ iddiası

İstanbul'da SAS Holding A.Ş. yöneticisi Sibel Koçan'ın başından vurularak 3 milyon bin lira parasının gasp edilmesi ile eski eşi Süleyman Aydın'ın aynı gün 32'inci kattan düşerek hayatını kaybetmesi ile ilgili polisin çalışması sürüyor. Aydın'ın olaydan sonra aradığı ablasına "Sibel öldü. Bende yanına gidiyorum" dediği öne sürülürken, şirkette çalışan bir kişi Aydın ve şirketi hakkında "Saadet zinciri" iddialarında bulundu.

Habip ATAM

Yayınlanma: - 16 Haziran Güncellenme:

İstanbul’da çifte ölümde ‘saadet zinciri’ iddiası

Ataşehir, Küçükbakkalköy’de dün yaşanan olayda SAS Holding AŞ yöneticisi Sibel Koçan, saat ’da başından vurularak öldürüldü. Koçan’ın içinde 3 milyon bin lira bulunan çantasını alan saldırganlar, araçla kaçtı.

SAHTE PLAKALI ARAÇLA KAÇTILAR

Olay üzerinde çalışma başlatan polis, kısa sürede saldırganların kaçtıkları aracın plakasının farklı renkteki Peugeot marka bir otomobile ait olduğunu belirledi. Şüphelilerin sahte plaka taktıkları ortaya çıktı.

ESKİ KOCASI İNTİHAR ETTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü olayla ilgili çalışma yaparken, Sibel Koçan’ın eski kocası olan SAS Holding AŞ’nin sahibi Süleyman Aydın, Küçükbakkalköy’deki bir plazanın 32’nci katından düşerek hayatını kaybetti. Aydın’ın evinde yüklü miktarda para olduğu iddia edildi.

‘ARTIK YAŞAYAMAM’

Polis ekipleri Süleyman Aydın’ın ölümüyle ilgili de çalışma başlattı. Aydın’ın en son ablasını aradığı belirtildi. İddiaya göre Aydın’ın ablasına “Sibel ölmüş. Artık ben yaşayamam. Sibel’in yanına gidiyorum” dediği aktarıldı.

SAADET ZİNCİRİ İDDİASI

Çifte ölümle ilgili soruşturma sürerken, olayın arkasında, “Saadet zinciri” benzeri bir yapılanmadan kaynaklanmış olabileceği iddiaları ortaya çıktı. Süleyman Aydın, Sibel Koçan ve 3 kişiyle birlikte İzmir’de P… isimli bir şirkette yöneticiydi. Bu firmada, enerjiden teknolojiye kadar bir çok iş yapacaklarını iddia ediyordu. Ancak bu sistem için üyelikler oluşturuyorlardı.

ENERJİ YALANI

Saadet zinciri şeklinde faaliyet gösteren bu sistemde, broşür hazırlanıyor, bölgesel bazı gazetelere ve internet sitelerine ilan veriliyordu. İlanlarda 5 bin lira ile 15 bin lira arasında para kazanmak ister misiniz? deniliyordu. Görüşmeye giden kişilere ise, yine iddiaya göre,” Elektrik dağıtım yasasında değişiklik oldu. Elektrik abonelerini şirketimize üye yapacağız. Bu işlemler sayesinde faturalardan yüzde 5 para kazanacaksınız” deniyordu.

ELEKTRİK ABONELİĞİ 

Başvuran kişilere birer tablet veren şirket yöneticileri, “Bu cihazlara program yükleyeceğiz, hem elektrik abonesi yapılacak hem de bazı firmaların dijital portföy yönetimini yapacağız. Bu sayede büyük paralar kazanacaksınız”  sözleriyle insanları ikna ediyordu. İşi kabul edenlerden tablet için 2 bin lira alınıyordu.

‘ÜYE GETİRİN PARA KAZANIN’

İddiaya göre, firma kabul eden kişileri lüks otellerde ağırlayarak, toplantı düzenliyordu. Bu toplantılarda ise “Şirketimiz için üye getirin para kazanın” deniyordu. Her üyeden 2 bin lira alınacağı, üye getirenlere de yüzdelik pay verileceği belirtiliyordu. Getirilen kişilerin yeni üyeliklerinden de para kazanacakları iddia edilen kişilere Süleyman Aydın, örnek olarak gösteriliyor. Bu yöntemle çok para kazandığı öne sürülüyordu.

ÜYE YAPTI PARA ALAMADI

O üyelerden Sözcü’ye ulaşan M.K., “Yaklaşık 25 kişi üye yaptım ama elime para geçmedi. Bunların yüzünü görünce ayrıldım” diyerek dolandırıldığını öne sürdü. “Bana tablet vereceklerdi. Bu tabletle elektrik aboneleri ile görüşüp, aboneliklerimizi şirketimize geçirecektim. Tabletlere program yükeleceklerdi. Ama ne tablet gördüm. Ne de program yüklendi.” dedi. M.K., Süleyman Aydın ve Sibel Koçan’ın saadet zinciri yöntemiyle dolandırıcılık yaptıklarını öne sürdü.

SAS ENERJİ

İddiaya göre, İl ve ilçe sorumluları oluşturan ve bu kişilerden 50 bin liraya kadar para alan saadet zinciri yapısı anlaşılınca, İzmir’de yaşayan Süleyman Aydın, Sibel Koçan ve M.K. tehditler almaya başladı. Üç ismin bu tehditler üzerine İstanbul’a geldiği öne sürüldü. İddiaya göre, İstanbul’da SAS Enerji AŞ.’yi devreye sokan Süleyman Aydın çok sayıda abone oluşturdu.

ÖLÜM TEHDİTİ

Aydın’ın saadet zinciri yapılanması sebebiyle birçok ölüm tehdidi aldığı öne sürülürken, polisin olayın aydınlatılması için geniş kapsamlı çalışma başlatıldığı belirtildi.

İstanbul'da gasp dehşeti: Kadın çalışan hayatını kaybettiİlginizi Çekebilirİstanbul'da gasp dehşeti: Kadın çalışan hayatını kaybetti

AtaşehiraydındolandırıcılıkinternetistanbulizmirKadınÖlümparaPeugeotPolissaldırısilahlı saldırıSözcü

SAS Holding vurgunu soruşturmasında gözaltı sayısı 60’a yükseldi

Edinilen bilgiye göre, saadet zinciri sistemiyle 13 binin üzerinde kişinin dolandırıldığı SAS Holding’le ilgili soruşturma İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılmıştı.

Söz konusu şirket hesaplarındaki tutarsızlıklar, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettişleri ile MASAK tarafından hazırlanan raporlara yansıyan yöneticilerin kendi aralarındaki yüklü para transferleri ve ‘Piramit Sistemi’ndeki kayıp milyon liranın deşifre edildiği soruşturmayla ilgili 71 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısının talimatıyla harekete geçen İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bu sabah 11 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

Düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan şüpheli sayısının 60’a yükseldiği öğrenildi

Diğer 11 firari şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği, 1 zanlının yurt dışında olduğu tespit edildi.

Emniyete götürülen 60 şüphelinin polisteki sorgusuna bugün başlanırken, söz konusu holdingin yönetim kurulu üyesi Sibel Koçak 25 Haziran ’de para sevkiyatı yaptığı sırada Ataşehir’de silahlı saldırganlar tarafından başından vurularak öldürülmüş, holding sahibi Süleyman Aydın da aynı gün intihar ederek yaşamına son vermişti.

Binlerce kişinin dolandırıldığı iddiasıyla savcılık tarafından yürütülen soruşturma, giderek derinleşiyor.

#İstanbul, Yurt, Kayıp

SAS Holding vurgunu soruşturmasında 71 şüpheli hakkında operasyon: 50 gözaltı

Saadet zinciri sistemiyle üyelerinin dolandırıldığı SAS Holding’le ilgili soruşturma yılında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılmıştı.
Söz konusu şirket hesaplarındaki tutarsızlıklar, MASAK raporlarına da yansıyan yöneticilerin kendi aralarındaki büyük para transferleri ve ‘Piramit Sistemi’ndeki kayıp milyon liranın deşifre edildiği soruşturmayla ilgili 71 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Savcılık talimatıyla harekete geçen İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bu sabah 11 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.
Düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 50 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği, yakalanan 50 kişinin emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Söz konusu holdingin sahibi Süleyman Aydın yılında intihar etmiş, yönetim kurulu üyesi Sibel Koçan, 25 Haziran ’de para sevkiyatı yaptığı sırada başından vurularak öldürülmüştü.
Binlerce kişinin dolandırıldıkları iddiasıyla başlatılan soruşturma giderek derinleştiriliyor.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası