plaza 42 oto yıkama / Plaza42 Oto Yıkama | Selçuklu

Plaza 42 Oto Yıkama

plaza 42 oto yıkama

ALIŞVERİŞİN VE EĞLENCENİN DNA’SINI DEĞİŞTİRİYORUZ!



MACRO CENTER

AYRICALIKLI ÜRÜNLER VE ÖZEL MAĞAZA TASARIMI

Ayrıcalıklı ürün portföyü, yüksek standartlarda sunduğu müşteri hizmetlerine özel mağaza tasarımıyla Türkiye’nin seçkin süpermarket zinciri Macrocenter 42 Maslak’ta! Kurulduğu günden itibaren müşteri beklentilerine odaklanan, perakende sektöründe yenilikçilik ve gelişimle anılan Migros Ticaret A.Ş’nin markası Macrocenter, müşterilerinin yaşam tarzı ve tercihlerine özel hizmet ve ürünler sunuyor. Avrupa’nın ve dünyanın en ayrıcalıklı lezzetlerinin yanı sıra Anadolu’ya özgü tatları da sunan Macrocenter, beklentileri aşan hizmet kalitesi ile yaptığı her işe tutku ile imza atıyor ve her zaman bir adım önde olmaya devam ediyor..

MÖSYÖ

KURU TEMİZLEME & LOSTRA & TERZİ & OTO YIKAMA

Servis sektörünün en yenilikçi zincir markası Mösyö, 42 Maslak’ta yeni şubesini açıyor! Organik Kuru Temizleme Tüm yatırımını “Green Earth” patentli özel teknolojiye yapan marka, yeni nesil kuru temizleme yapıyor.

NEVA ECZANESİ

Maslakta hizmet vermekte olan Neva Eczanesi, yenilenen yüzü ile 42 Maslak’ta hizmet veriyor. Sağlık kurumları reçeteleri, kişisel bakım danışmanlığı, majistral ilaç yapımı alanlarında da profesyonel ekibi ile her türlü sağlık ihtiyacınızı karşılıyor.

NEZİH

KİTAP, KIRTASİYE

Nezih, ’ten beri kitap, kırtasiye ve oyuncak alanlarında en yeni, en renkli, en ilginç ürünleri, kaliteli bir mağaza ortamında müşterilerine sunmayı amaç edinmiş öncü bir firmadır. yılında İskele Kitabevi adıyla kurulmuş, yılında Nezih ismini alarak ilk mağazasını Şaşkınbakkal’da, ikinci mağazasını te Kadıköy’de açmıştır. Bugün toplam 31 mağazasıyla İstanbul ve Ankara’da hizmet vermektedir. Nezih, sektöründe oluşturduğu mağazacılık anlayışıyla bir çok firmaya da örnek ve ilham kaynağı olmaya devam etmektedir. Nezih Mağazaları 7’den 70’e herkesin, geniş ürün çeşitleri arasında aradığını bulabildiği, kendisini ya da sevdiklerini memnun edecek bir sürprizle karşılaşabildiği, kaliteli ve dürüst hizmet alabildiği popüler alışveriş noktalarıdır.

NICHE & CO.

ARTISTIC PARFUMERY

KOZMETİKTE DÜNYADA İLK KEZ DENEYİMLENECEK ÖZEL ÇALIŞMASIYLA 42 MASLAK’TA!

Niche & Co. lüksün temel prensipleri olan yüksek kalite, nev-i şahsına münhasırlık özelliklerinin yanı sıra niche olmanın gereği olan sanatkarlık/ustalık (savoir-faire) ve çok nadir bulunurluk özellikleri ile öne çıkan kozmetik ürünleri, özel moda tasarım ve objelerinin de müşterilerinin beğenisine sunacak yepyeni bir perakende markası!

SAÇ İSTANBUL

MÜRSEL ŞEFDELİ

ÖZEL KREASYONUYLA SAÇ MODASINA YÖN VERİYOR

Saç İstanbul markası hepsi ayrı ayrı ’lerden beri marka olmuş kendi kulvarlarında sağlam adımlarla ilerleyen 5 ayrı markadan oluşuyor. Farklı markaların bir araya gelerek oluşturduğu bu proje, çok yakın zamanda Türkiye’nin en iyi zincir firmalarından biri olacak ilk ve tek proje.
Saç İstanbul markası yakın zamanda kendi akademisi olan kendi kreasyonlarını yaratan ve saç modasına yön veren bir marka haline gelecek…

WATSONS

KİŞİSEL BAKIM

TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN KOZMETİK ZİNCİRİ

A.S. Watson Group’un bir parçası olarak yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki ’den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biri. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons’larda, zevkli ve eğlenceli bir mağaza konsepti içinde kozmetik, kişisel bakım ve onları tamamlayan yenilikçi ürün gruplarından ’i aşkın ürün her hafta tüketici ile buluşuyor.

Beni Yıka'nın Türkiye'deki Tüm Şubelerinde Geçerli Araç Yıkama ve Bakım Paketleri 19 TL'den Başlayan Fiyatlarla!

Farklı Paket Seçenekleri

Temizlik Paketi

Cilalı iç ve dış yıkama

Jant Temizleme

Lastik Siyahlatma

Sinek Böcek Sökücü 1lt Şişe Cam Suyu


Yaz Paketi

Cilalı iç ve dış yıkama

Jant Temizleme

Lastik Siyahlatma

Sinek Böcek Sökücü 1lt Şişe Cam Suyu

Klima Dezenfekte Bakımı (Odorbact)


Ramazan Paketi

Cilalı iç ve dış yıkama

Jant Temizleme

Lastik Siyahlatma

Sinek Böcek Sökücü 1lt Şişe Cam Suyu

Tavan, Kapı İçi, Direksiyon Dahil Ön Konsol Detaylı Temizlik ve Leke Çıkarma İşlemi


Ayrıntılı Paket

Cilalı iç ve dış yıkama

Jant Temizleme

Lastik Siyahlatma

Sinek Böcek Sökücü 1lt Şişe Cam Suyu

Tavan, Kapı İçi, Direksiyon Dahil Ön Konsol Detaylı Temizlik ve Leke Çıkarma İşlemi

4 Koltuk Detaylı Temizleme ve Leke Çıkarma

Oto Yıkama

Bugün otomobil, kentli yaşamının vazgeçilmez bir parçası durumundadır. Sürekli büyüyen ve çeşitlenen otomotiv dünyası, bu eğilimin sonucu olarak beraberinde pek çok yan iş kolunu da geliştirmektedir. BUnlardan biri deelbette oto bakım ve temizliği ya da yaygın kullanılan adıyla "Oto Yıkama"
İlk başlarda oldukça küçük bir iş kolu olarak başlayan oto yıkama, son zamanlarda çeşitlenen ihtiyaçlar ve rekabetkoşulları yüzünden ciddi bir sektör olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bu gelişimin çizgisinde var olma ve büyümeningerekleri de, elbette kurumların kendilerini yenileme ve geliştirmelerine bağlıdır.

Jant Temizliği

"Beni Yıka Detaylı Jant Temizliği" Ağır balata tozlarını hızlı şekilde temizleyen ve jantlarınıza şık görünüm sağlayan üründür. Jantlarınıza temizlik ve üstün parlaklık sağlar.

Aracınız Beni Yıka güvencesiyle Beni Yıka'nın eğitimli personelleri tarafından yıkanır. Jantları özenle temizlenir, lastikleriniz siyahlaştırılır. Bu işlemlerin tamamı, İtalya'dan ithal edilmekte olan ISO belgeli, insan sağlığına ve araç aksamlarına zarar vermeyen anti-alerjik Ma*Fra ürünleri ile yapılmaktadır. Bu işlemlere ek olarak ön camınıza yapışmış sinek ve böcek kalıntılarını temizleyici özellikte Beni Yıka 1 lt cam suyu hediye edilmektedir.

"Cilalı İç ve Dış Yıkama" ile pırıl pırıl bir görünüme sahip olacak "Jant Temizleme" ile parlak jantlarla göz kamaştıracaksınız. "Lastik Siyahlatma" uygulamamızla simsiyah jantlar aracınıza yeni gibi bir görüntü sağlayacak. "Beni Yıka Özel Sinek Böcek Sökücü 1 lt Şişe Cam Suyu" hediyemiz ile aracınızın camına yapışan böcek ve sineklerden %99 oranında kurtularak uzun yolda tertemiz camlarla daha güvenli bir yolculuk yapacaksınız. "Tavan, Kapı İçi, Direksiyon Dahil Ön Konsol Detaylı Temizlik ve Leke Çıkarma İşlemi", "4 Koltuk Detaylı Temizleme ve Leke Çıkarma" ve "Odorbact Klima Dezenfekte Bakım"ı ile de hem sizin hem de aileniz için sağlıklı bir araca sahip olacaksınız.
Bütün bu işlemler eğitimli personeller tarafından özenle yapılmaktadır.

Odorbact Out bir klima temizleyicisi değil, klima dezenfektanıdır.
Dünyada gribal ve polene bağlı hastalıkların %80'inin havalandırma sistemlerinden kaynaklandığını biliyor muydunuz? Tam 10 dakika içinde arabanızdaki virüsleri ve polenleri kovarak çocuğunuzu ve sevdiklerinizi sağlık içinde gideceğiniz yere ulaştırabilirsiniz. Odorbact Out klima sistemi içinde oluşmuş kötü kokuları ortadan kaldırarak, araba klimalarında biriken bakteri, mikrop ve mantarları ortadan kaldıran güçlü bir dezenfektandır.

Şubeler
Ankara - Yenimahalle - Baumax - (Açılış tarihi belli olmadığı için şuan satışa kapalıdır.)
Ankara Eryaman 5m Migros Şubesi 
Antalya - Kepez - Kipa Avm
Balıkesir - Balıkesir - Kipa Avm 
Bolu - Bolu - Kipa Avm
Çanakkale - Çanakkale - Kipa Avm 
Edirne - Edirne - Kipa Avm
Edirne - Keşan - Kipa Avm 
Isparta - Isparta - Kipa Avm
Isparta - Isparta - İyaşPark Avm
İstanbul - Kadıköy - Kozyatağı
İstanbul - Sarıyer - Tarabya
İstanbul - Üsküdar - Üsküdar
İstanbul - Silivri - Kipa Avm
İstanbul - Güngören - Haznedar 
İstanbul - Küçükçekmece - ArenaPark Avm 
İstanbul - Kadıköy - Fenerbahçe
İstanbul - Avcılar - Baumax
İstanbul - Bahçeşehir Migros 
İstanbul - Seyrantepe Şubesi 
İzmir - Bornova - Baumax - (Açılış tarihi belli olmadığı için şuan satışa kapalıdır.)
İzmir - Ödemiş
Kayseri - Migros (Açılış tarihi belli olmadığı için şuan satışa kapalıdır.)
Kocaeli - Derince - Kipa Avm
Kocaeli - Başiskele - Baumax 
Konya - Selçuklu - Kipa Avm 
Konya - Selçuklu - Real Avm

Muğla - Muğla - Kipa Avm 
Samsun - Canik - Baumax - (Açılış tarihi belli olmadığı için şuan satışa kapalıdır.)
Tekirdağ - Tekirdağ - Tekira Avm
Tekirdağ - Çorlu - Kipa Avm 
Yalova - Yalova - Kipa Avm

GERÇEK FİYAT TL

İNDİRİM%46

KAZANCINIZ TL

TL

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası