nissan qashqai 2015 dizel otomatik yorumları / Nissan Qashqai Kullanıcı Yorumları ve Görüşleri - funduszeue.info

Nissan Qashqai 2015 Dizel Otomatik Yorumları

nissan qashqai 2015 dizel otomatik yorumları

Konu: nissan qashqai benzinli

  • , #1

    speed çevrimdışı
    speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    nissan qashqai benzinli

    evet arkadaşlar kullanan varmı aramızda nasıldır ? dizellerinden genelde memnunlar ama benzinlisi hakkında fikirlerinize ihtiyacım varyakıt tüketimi komforu sorunu sorunsuzluğu ?


  • , #2


  • , #3

    speed çevrimdışı
    speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    teşekkür ederim kullanma şansınız olmuşmuydu ?


  • , #4


  • , #5

    speed çevrimdışı
    speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    çekişi felan nasıldı benzinli motor o kasada kasılmıyormu birazda olsa ?


  • , #6

    Oytun çevrimdışı
    Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    gayet güzel araba basit masit değil hiçbir tarafı. herkes yorum yapabilir kendince doğru yada yanlış o yüzden gider test edersin beğenirsen alırsın zevk meselesi. herhangi bir sorunu yok, kalitesiz bir tarafıda yok. sadece alma derim alabilirsen dizel al.. değer aradaki farka


  • , #7


  • , #8

    Ahmet.S çevrimdışı
    Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    makyajsız kasasını amcam den beri kullanıyodu 4 ay önce sattı yine makyajsız kasa en fulunden aldı benzinli bi ssıkıntı yaşadığını sanmıyorum olsaydı bilirdim bence çok güzel araba


  • , #9


  • , #10


  • , #11

    vkarayel çevrimdışı
    vkarayel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benzinli alıcam diyosan bunun yerine Mitsubishi'nin Tütkiyeye gün önce getirmeye başladığı bir araç var onu incele derim görünüş olarak hormonlu evo 10

  • , #12

    redbaron çevrimdışı
    redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AlıntıvkarayelNickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzinli alıcam diyosan bunun yerine Mitsubishi'nin Tütkiyeye gün önce getirmeye başladığı bir araç var onu incele derim görünüş olarak hormonlu evo 10
    asx den bahsediyorsun herhalde bende 10 gun once bir otoparkta gozucuyla funduszeue.info kismi gercekten cok etkileyici ama inceleme firsatim funduszeue.info ve e de bakabilirsin.

  • , #13

    CemVteC çevrimdışı

    gayet guzel araba dizeli cok iyi cokta az yakıyor kız arkadasımda vardı bnce kalitesiz bi arabada deil mantıklı bi arac..


  • , #14

    speed çevrimdışı
    speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    dün siparişini verdik hayırlısıyla arkadaşım içingüle güle kullansın yorumlar için teşekkürler modellerde yol ve motor gürültüsü sorunuda aşılmışdaha farklı bir izolasyon kullanmışlarbu bilgiyide ben aktarayım


  • , #15

    ygtrn çevrimdışı
    ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben olsam dacia duster'ın 4x4 modellerine bakardım benzinli dizel aynı motorları kullanıyorlar biliyorsun dci falan

  • , #16

    şimdi 50 bin lira civarlarına yeni sportage var 1,5 manuel benzin
    veya dizel 2 litre otomatik seçeneğide var ama o pahalıdır heralde, onada bakılabilir çelik motor sitesinden

    Human At Sight , Monster At Heart


  • Nissan Qashqai Kullanıcı Yorumları




    Nissan Qashqai Kullanıcı Yorumları ve Kullanıcı Tavsiyeleri

    Tavsiye Oranı: >Evet: %61 (84)   >Hayır: %39 (54)


    Osman34 <> Bir kaç ay önce dizelini aldım, tüketim şuan lt civarında, donanımı yeterli, performanstan ve tüketimden memnunum, ses yalıtımı da tatmin edici ancak ön konsol ve malzeme kalitesi biraz can sıkabilir, fiyat da biraz yüksek gibi.
    Tavsiye eder misiniz?: Evet


    İsimsiz <>:Yaklaşık bir aydır bu aracın dizelini kullanıyorum, yakıt ortalamam şuan lt civarında. Yüksek sürüş konumu olsun, performansı olsun, kullanımı olsun gayet güzel ama kullanılan malzemeler kalitesiz görünüyor.
    Tavsiye eder misiniz?: Evet


    Serhat Varol <>:Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve hayatımda kullandığım en kötü araç diyebilirim. Aracımı olumlu yorumları okuduktan sonra aldım ama hata yapmışım. Keşke karar vermeden önce deneme sürüşü yapsaymışım. Sert plastik kullanılmış, vites geçişleri gürültülü, yol sesi kabinde baya fazla, yokuşlarda araç güçsüz.. Olumlu yanları da var tabi ama olumsuz tarafları pişman olmama yetti.
    Tavsiye eder misiniz?: Hayır 


    A.B. <>:İkinci Qashqai'mi aldım.  Tam ihtiyaçlarıma göre bir araç, düşük viteslerde gaza biraz yüklenmek gerekiyor ama hızını aldıktan sonra gerçekten etkileyici. Kesinlikle tavsiye ederim.
    Tavsiye eder misiniz?: Evet


    Trabzon61<>:Süspansiyon kötü, benzinli motor güçsüz, vites yığılıyor, koltuklar berbat ve içi ucuz malzeme kaplı..
    Tavsiye eder misiniz?: Hayır


    MustafaK <>: Bir süre küçük SUV, crossover tarzı araçlar bakıyorduk, bir çoğunu test ettik, sonunda bu araca karar verdik. Araçtan memnunuz, süspansiyon biraz sert, ön konsol kötü onun dışında bi sıkıntımız yok.
    Tavsiye eder misiniz?: Evet


    Mehmet <>:Aracın içi ve bagajı dar, ön konsol ve iç mekan vasat.
    Tavsiye eder misiniz?: Hayır


    Ali <>: Dıştan geniş gibi görünüyor ama içi dar, tavan çok basık, alt donanımlar boş, alınacaksa üst donanımlar tercih edilmeli.
    Tavsiye eder misiniz?: Hayır


    Uğur <>: 5 aydır kullanıyorum, performansı gayet iyi, sürüş keyfi de aynı şekilde, konforu tatmin edici, yakıtta fena değil ama yol tutuşu biraz zayıf.
    Tavsiye eder misiniz?: Evet


    Emre <>:Birkaç gündür kullanıyorum, araç bahsedildiği kadar dar veya basık değil, çok zevkli bir sürüşü var. Yakıt konusuna gelirsek, belirli bir devire kadar normal sonrasında ise performansa bağlı olarak tüketim de artıyor doğal olarak.
    Tavsiye eder misiniz?: Evet


    Mustafa <>: Qashqai Tekna, Yorumları bilmem güzel araba bana ve aileme yetiyor benzinli olmasina ragmen yakiti az he cekiste bayiliyor bazen vitesi küçültüyor toparliyorum ama sorunsuz bir arac yuksek olmasi ayri bir avantaj ki kimse onunuze direksiyon kirmiyor daha buyukler hariç.
    Tavsiye eder misiniz?: Evet


    Mustafa <>: Dizel, 15 dakika test sürüşü çok haince kullandım ani duruş ani kalkış makas ve virajlara derinlemesine ve sert valla şaştım kaldım ben crv kullanıyorum yalan değil gözüm kaldı.
    Tavsiye eder misiniz?: Evet


    Özgür <>:Qashqai Platinum AVM ye 15 gündür biliyorum yol tutuşu on numara istediyin suratte istedigin hareketi hic sorunsuz yapabilirsin yokuş yukarı çok iyi yüksek ferah güzel bir araç tek kusuru debiaji çok hassas ince bir noktada karvriyor düz yol kalkisi bile sıkıntı. Bu konuda Bir önerisi olan varmi.
    Tavsiye eder misiniz?: Evet


    Okan <>:Geçen hafta 2. el model benzinli qashqai tekna aldım. Araç son derece oturaklı, yol tutuşu çok iyi. Daha önce benzinli alfa kullandığımdan dolayı bu araç bana çok ekonomik geldi, zorlamassanız yakıt tüketimi arabalara göre oldukça makul. Donanımı gayet yeterli. Olumsuz özellik olarak biraz hantallığından ve bazı iç parçaların kalitesiz olduğundan bahsedebilirim. Beklentilerimi fazlasıyla karşılayan bir araç, şu an için gayet memnunum.
    Tavsiye eder misiniz?: Evet 


    Can <>: Qashqai cvt. arabanın görünüşü ve sürüş pozisyonu çok güzel ama o kadar. orta konsol çok boş, iç malzemeler kalitesiz, yokuşlarda gitmiyor bile. yol tutuşu iyi olmasına rağmen çoğu zaman hızlanamıyor bile araba. bir arkadaşımda dizel düz vitesini kullandıktan sonra almaya karar vermiştim fakat cvt benzinli araçtan beklediğim performansı alamıyorum.
    Tavsiye eder misiniz?: Hayır 


    1. Sayfa -- 2. Sayfa -- 3. Sayfa -- 4. Sayfa -- 5. Sayfa




    Siz de Nissan Qashqai kullanıcısıysanız, test sürüşü yaptıysanız veya herhangi bir şekilde kullandıysanız, yorumlarınızla yol gösterin. Kullanıcı Yorumu Ekle

    Nissan Qashqai Çarpışma ve Güvenlik Testi

    Facebook'da Paylaş Twitter'da Paylaş Google+'da Paylaş

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası