ege üni diş randevu / E.Ü. Diş Hekimliği Fakültesi

Ege Üni Diş Randevu

ege üni diş randevu

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı ve Tıp Fakültesi Pediatri Anabilim Dalının iş birliğiyle açılan “Sağlıklı Dişler Çocuk Kliniği”  hasta kabulüne başladı. Kliniğin açılışına EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nazan Ersin, Moda Tasarım Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ziynet Öndoğan,  Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fahinur Ertuğrul, Moda ve Tasarım Yüksekokulundan Dr. Öğr. Üyesi Ece Nüket Öndoğan ve akademisyenler katıldı. Ege Üniversitesi Moda ve Tasarım Yüksekokulu, “Sağlıklı Gülüşler” sosyal sorumluluk projesi kapsamında kliniğin duvarlarını çocuklara hitap eden ve tedavi sürecinde kendilerini daha konforlu hissetmelerini sağlayacak görsellerle donatarak kliniğe destek sağladı.

Kliniğin amacını anlatan Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nazan Ersin, “Bölgemizin ilk Diş Hekimliği Fakültesi olarak, koruyucu diş hekimliği uygulamaları kapsamında sağlıklı dişlere sahip nesillerin devamlığını sağlamak amacıyla Türkiye’nin ilk ‘Sağlıklı Dişler Çocuk Kliniği’ni hizmete açmanın sevincini yaşıyoruz. Kliniğimizin çalışmaları kapsamında; çocukların bebeklik döneminden itibaren düzenli olarak çocuk diş hekimini ziyaret etmelerini, çene ve diş gelişimlerinin takibini, oluşabilecek erken çocukluk dönem çürüklerinin teşhisini, oral hijyen eğitimleri vermeyi, koruyucu-önleyici tedavi ve uygulamalarının yapılmasını hedefliyoruz. Kliniğimizde, çocuklarımıza ağız hijyeni ve fırçalama eğitimleri verilerek doğru beslenme alışkanlıkları kazandırılıp, uzun dönemde sağlıklı diş ve dişetlerine sahip olmaları sağlanacak. Projede emeği geçen Fakültemiz Pedodonti Anabilim Dalına ve Tıp Fakültesi Pediatri Anabilim Dalına, Sağlıklı Dişler Kliniğimize hoş bir görüntü kazandıran Moda ve Tasarım Yüksekokuluna ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ziynet Öndoğan hocamıza,  destek olan herkese fakültem adına teşekkür ediyorum” dedi.

 



 
        



Ege Üniversitesi Hastanesin de  olduğu gibi Diş Fakültesi Hastanesi de E-Randevu sistemi ile randevulu hasta kabul etmektedir.

  E-Randevu  hastalara randevu alma kolaylığı sağlamaktadır. 

Hastane randevu sistemi yorum ve öneride bulunmak için alt kısımda bulunan yorum girin kutusuna yorumunuzu bırakabilirsiniz.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ

HASTANE NOTU :Suat Cemile Balcıoğlu Karşıyaka Polikliniği  hizmete açılmış olup E-Randevu sisteminden alacağınız randevu ile bu poliklinikte muayene olabileceksiniz .

Hastane Adres :Erzene Mahallesi Ankara Caddesi No/ Bornova/İZMİR

Suat Cemile Balcıoğlu Karşıyaka Polikliniği Adres: İmbatlı Anadolu Caddesi No Karşıyaka-İZMİR

Hastane İletişim Numarası: 0 () 27 00

Hastane Web Adresi ve Online Randevu : funduszeue.info

Son Güncelleme Tarihi : 19/04/


EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ RANDEVU ALMA

İzmir Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi randevu alma bölümümüze Hoş geldiniz. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi İzmir'in Diş Hekimliği alanında bir markası olmuştur. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Resmi hastanelerden olup İzmir Bornova İlçesinde bulunmaktadır. İzmir Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Randevu Almak İstiyorum için Yukarıdaki Randevu Albutonu tuşuna basınız. 


Randevu al
 tuşuna bastıktan sonra açılan ekrandan T.C. kimlik numaranız ve diğer istenen bilgiler ile Online hastane Randevu sistemine giriş yaparak Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden kolaylıkla Randevu alabilirsiniz. 

KAYNAK: funduszeue.info

  • Randevu sistemi iki bölümden oluşmaktadır; 1. Bölüm 13 Yaş ve Üzeri Hastalar, 2. Bölüm ise Yaş Arası (Pedodonti AD)  Hastalara verilen randevulardan oluşmaktadır.Lütfen Hastanız hangi yaş grubu arasında ise ilgili Bölümden randevu alınız.
  • Fakülte  sadece mesai saatleri içerisinde hizmet vermektedir.
    Bu nedenle tatil günlerine randevu verilmemektedir. (funduszeue.info)
  • Sorularınız için [email protected] adresine ulaşabilirsiniz.

RANDEVU SADECE İLK MUAYENE İÇİN ALINABİLİR.

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ TANITIM FİLMİ

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ TARİHÇESİ


Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi yılında, Dekan Prof. Dr. İsmail Ulutaş önderliğinde kuruldu. Temelde 3 bina üzerine kurulu bina, eğitim faaliyetleri, araştırmalar ve değişen diğer ihtiyaçlara karşılık vermek üzere yılında,  şu anki haline getirildi. 


Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim kalitesi, uzman kadrosu ile yüzyıla taşınmaktadır. Fakülte 'den fazla eğitimci, klinisyen ve araştırıcı, 'ü aşkın personeliyle doktoral akademik eğitiminin yanı sıra, 'e yakın öğrenciye 5 yıllık tezli yüksek lisans eğitimi vermektedir.

EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HAKKINDA BİLGİLER

Ege Bölgesinin tek Diş Hekimliği Fakültesi olan Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi yılında kurulmuştur. İlk mezunlarını yılında veren Fakülteden bugüne kadar Diş hekimi mezun olmuştur.   Her yıl Türk ve 12 yabancı uyruklu öğrenci olan fakültede öğrenim süresi  1 yıllık İngilizce hazırlık sınıfından (isteğe bağlı) sonra 5 yıldır. Şu anda öğrenim gören öğrenci sayısı dir.

Ağız Diş ve Çene Cerrahisi, Protetik Diş Tedavisi, Periodontoloji, Ortodonti, Pedodonti, Ağız, Diş ve Çene Radyoloji, Restoratif Diş Tedavisi ve Endodontiden oluşan 8 Anabilim Dalında 82 Profesör, 20 Doçent ve Araştırma Görevlisi eğitim, sağlık hizmetlerini sürdürmekte ve araştırma yapmaktadır.

Sürekli olarak yenilenen gelişmiş cihazlarla donatılmış kliniklerde yılda 60 bin civarında hasta tedavi edilmektedir.



           EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ GÖRÜNTÜLERİ


EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ULAŞIM

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine toplu taşıma araçları veya kendi aracınız ile ulaşabilirsiniz. 


Konak'
tan İzmir Metro ile Evka-3 yönüne doğru Ege Üniversitesi durağında indiğinizde ulaşabilirsiniz.


Buca
'dan  veya  numaralı otobüslerden birine binerek Bornova metro da indiğinizde oradan da metro evka-3 yönüne binip, bir sonraki durakta inerek ulaşabilirsiniz.

Karşıyaka
'dan İZBAN ile Cumaovası yönünde Halkapınar veya Hilal istasyonlarında İzmir Metro'ya aktarma yapınız. Metro ile Ege Üniversitesi durağında indiğinizde ulaşabilirsiniz.

Fahrettin Altay
'dan İzmir Metro ile Evka-3 yönüne doğru Ege Üniversitesi durağında indiğinizde Ege Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.

Gaziemir
'den  numaralı otobüs ile son durakta indiğinizde, daha sonra oradan metro ile  Ege Üniversitesi durağında indiğinizde ulaşabilirsiniz.

Otogar
'dan   numaralı otobüse ya da manisa kavşağından geçen dolmuşlara binerek  ulaşabilirsiniz

Havalimanı'ndan  numaralı otobüs ile son durakta indiğinizde metro ya da numaralı eshot ile ulaşabilirsiniz.

Alternatif
 olarak İzban ile Hilal veya Halkapınar istasyonlarından İzmir Metro'ya aktarma yapınız. Metro ile Evka-3 yönüne doğru Ege Üniversitesi durağında indiğinizde ulaşabilirsiniz.

Trenle gelirken Basmane hattından geliyorsanız, basmane garı içindeki metro basmane istasyonundan Evka-3 yönüne binerek Ege Üniversitesi durağında inebilirsiniz.

Alsancak hattından geliyorsanız, Alsancak garı içindeki izban alsanck istasyonundan menemen/Aliağa yönüne gidene binerek halkapınardan metroya aktarma yaparak, evka-3 yönü Ege Üniversitesi durağında inebilirsiniz.

Kendi aracınızla; Manisa yönünden geliyorsanız, İzmir’i gördüğünüz yerden itibaren çevre yolundan çıkarak sağ yoldan devam etmelisiniz. Turgutlu yönünden, Bornova şehir merkezi ayrımından sağ yola çıkarak devam etmelisiniz.


Kampüs içinde otopark mevcuttur. Engelli otoparkını kullanacaksanız, 0  nolu telefonu arayabilirsiniz.


        EGE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ULAŞIM





Etiketler: Ege Diş Hekimliği Randevu, Ege üniversitesi diş hekimliği randevu, Üniversite diş hastanesi randevu, Diş hekimliği fakültesi randevu alma, Ege üniversitesi diş hekimliği fakültesi muayene ücretleri, Ege üniversitesi hastanesi çoçuk diş bölümü randevu alma, Ege üniversitesi diş hekimliği randevu sistemi, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Telefon Numarası, Üniversite diş hastanesi randevu alma, Ege üniversitesi diş hastanesi randevu,Ege üniversitesi diş hastanesi yorumlar, Ege üniversitesi hastanesi çoçuk diş bölümü randevu alma, Ege üniversitesi diş hekimliği fakültesi muayene ücretleri, Ege üniversitesi diş hekimliği fakültesi periodontoloji telefon numarası, Ege üniversitesi diş hekimliği fakültesi röntgen sonuçları, Ege üniversitesi randevu telefon.




İZMİR KENT REHBERİ
 OLARAK  TÜM  HASTALARIMIZA  ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası