okyanus yüzme kursu / Yüzme Eğitimi - Okyanusfly

Okyanus Yüzme Kursu

okyanus yüzme kursu

Okyanus Yüzme Havuzu, Eyyübiye, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Eyyübiye şehrinde Okyanus Yüzme Havuzu konumuna Toplu Taşıma

Eyyübiye, Türkiye'deki Okyanus Yüzme Havuzu adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Okyanus Yüzme Havuzu adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Okyanus Yüzme Havuzu adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Okyanus Yüzme Havuzu için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Arap Meydanı; Kuyubaşı; 11 Nisan Stadyumu; Beykapısı; Spot Pazarı; Trafo.

OtobüsA43A61

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Okyanus Yüzme Havuzu için yol tarifi alın.

Okyanus Yüzme Havuzu adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Eyyübiye konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Okyanus Yüzme Havuzu için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Eyyübiye, Şanlıurfa

Trabzon Mehmet Akif Ersoy Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu, TrabzonGençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteriyor. Tesis, Yüzme sporu ile ilgilenen vatandaşlar ve yüzme öğrenmek isteyenler tarafından ilgi görüyor. Trabzon Yüzme Havuzu fiyatları, yüzme kursları, kurs kayıtları, çalışma saatleri, iletişim, telefon numarası, nerede gibi bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

trabzon olimpik kapalı yüzme havuzu


içindekiler

Trabzon Olimpik Yüzme Havuzu

Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu, her yaştan insana sağlıklı yaşam için gerekli spor ortamını bünyesinde barındırıyor. Tesis, 50&#;ye 25 metre boyutlarında, değişken derinlikte ve 10 kulvardan oluşan olimpikyüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca, 4 farklı yükseklikten atlama yapılabilen atlama kulesine sahip.

Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu Kullanım Şartları

Trabzon Yüzme Havuzu&#;na, günlük kullanım amaçlı giriş yapılabiliyor. Serbest yüzme için aylık abonelik yaptırabiliyorsunuz. Her bir yüzme seansı 1 saatlik dilimlerden oluşuyor. Yüzme havuzuna üyelik için, 1 fotoğraf, kimlik fotokopisi ile başvuruda bulunmanız gerekiyor. Çıkartacağınız üyelik kartına kontör yüklemesi yaparak giriş sağlıyorsunuz. Trabzon Olimpikhavuz hakkında ayrıntılı bilgiyi () 03 38telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

Yüzme Havuzu Çalışma Saatleri

Tesis, pazartesi hariç haftanın her günü hizmet veriyor. Trabzon Kapalı yüzme havuzu çalışma saatleri

ÇALIŞMA SAATLERİ

KARMA SEANS

SALI

ÇARŞAMBA

PERŞEMBE

CUMA

CUMARTESİ

PAZAR

olup, dönemlere ve düzenlenen müsabakalara göre serbest yüzme saatlerinde değişkenlik olabiliyor.

trabzon Olimpik yüzme havuzu fiyatları


Trabzon Olimpik Yüzme Havuzu Ücretleri

Trabzon Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuz fiyatları ,  üyelik kartınıza yükleteceğiniz kontör sayısına göre değişiklik gösteriyor.

Günlük giriş ücreti:
Yetişkin: 40 TL
Öğrenci: 20 TL

Abonmanlık ücretleri:

  • 5   girişlik kontör ücreti: TL 
  • 15 girişlik kontör ücreti: TL 
  • 40 girişlik kontör ücreti: TL 
  • 75 girişlik kontör ücreti: TL 

(Kontör yükletilen üyelik kartını satın almanız gerekiyor.)

Mehmet Akif Ersoy Olimpik Havuz Yüzme Kursu 

 Trabzon Kapalı havuz Kursları, 5 yaş arası çocuklara, haftada 2 gün 1&#;er saat  toplamda 8 saat olacak şekilde veriliyor. Her ay için yeni kayıt açılıyor. Yüzme kursu kayıtları, dönemlere göre belirlenen tarihlerde yapılıyor. Yüzme kursu fiyatları hakkında bilgileri () 03 38 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. 


Trabzon Olimpik Kapalı Havuz Nerede, Nasıl Gidilir?

Mehmet Akif Ersoy Kapalı Olimpik Yüzme Havuz yol tarifi için, Trabzon Havalimanı&#;na doğru ilerlerken &#;Spor Tesisleri&#; yazan yol ayrımından sağa dönmeniz gerekiyor. Daha sonra, köprü altından sola dönüp düz ilerlediğinizde deniz kıyısındaki yüzme tesisine ulaşırsınız. Üzerinde Spor Tesisleri yazan dolmuşlar ile gidebilirsiniz. Tesisin haritadaki konumunu görmek için tıklayın.

Kapalı Yüzme Havuzu İletişim

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuz iletişim bilgileri şöyle:

Adres: Üniversite mahallesi, Ahmet Suat Özyazıcı Caddesi Ortahisar/Trabzon

Telefon numarası : () 03 38

 

 

 


 

Yüzme havuzları hakkında detaylı bilgiler için tıklayın.

 

 


Yüzme havuzu hakkında yorumlarınızı aşağıdaki alana yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.


GezginSitesi

Yaz ayların gelmesi ile birlikte yüzme havuzlarına ve yüzme eğitimine talep artışı gözlenmektedir. Yüzme spor olarak vücudun pek çok bölgesini çalıştırdığı ve bir çok hastalığa iyi geldiği içinde tercih edilmektedir.

Yüzme, spor olarak tercih edilmekle birlikte bir aktivite olarakta çalışan bireyler tarafından tercih edilmektedir. Yüzme esnasında vucudun bir çok bölgesi çalışmakla birlikte suyun vucudumuzda uyandırdığı uyarılar kişilerin stres atmasına ve rahatlamasına sebep olmaktadır. İstanbul gibi büyük ve trafik sorunları olan bir ilde Üsküdar, Ataşehir ve Ümraniye civarında yaşıyorsanız bulunduğunuz lokasyon içinde Okyanusfly yüzme havuzu kullanımı ve eğitimini tercih edebilirsiniz. Yüzmenin insan sağlığına faydalarını sayarsak;

  • Vucüt kan dolaşımını iyileştirir
  • Diyabet riskini azaltır
  • Kolestrol seviyesini düzenler
  • Astım hastalığına iyi gelir
  • Kilo kontrolüne yardımcı olur
  • Kalp sağlığını destekler
  • Esnekliği artırır
  • Kemik sorunlarına iyi gelir
  • Tüm kasları güçlendirir

Yukarıda sayılan bu nedenlerden ve günün stresini atmak için haftada en az 1 gün yüzme tavsiye edilmektedir. Okyanusfly yüzme havuzu hizmetinde müşterilerinin hijyeni ve sağlığını göz önüne alaraktan dünyada gelişmiş ülkelerde bulunan dezenfeksiyon yöntemini getirmiştir. Yarı olimpik yüzme havuzu standartlarına sahip olan tesis yaz kış havuz suyu sıcaklığı ayatrlamasıda yapılmaktadır. Ayrıca tesis yüzme havuzu kullanıcılarına kendilerine en uygun olabilecek üyelik çeşitleri de sunmaktadır. Bulunduğu lokasyon itibariyle Ataşehir, Üsküdar ve Ümraniye de oturan kesime hitap etmesine rağmen hizmet kalitesi ve deneyimli ekibi ile İstanbul’un her semtinden ilgi görmektedir. Yüzme öğrenmek isteyenlere uzman hocalar eşliğinde eğitimler verilmektedir. Yüzme stilleri, doğru yüzme teknikleri gibi konular deneyimli hocalar tarafından eğitime katılanlara aktarılmaktadır. Hem özel ders ve hemde ücretsiz grup dersleri avantajı ile yüzme öğrenme imkanı bulunmaktadır. Üsküdar, Ümraniye ve Ataşehir lokasyonunda bulunan merkezimizde  yüzme havuzu ve  eğitimi  dışında diğer aktivitelerden de faydalanılmaktadır.

Okyanusfly sporu yaşam tarzı yapmak isteyenlerin adresidir. Yaşam tarzında kaliteden ödün vermek istemeyen ve aldığı hizmetten memnun olmak isteyen herkes burada bulaşmaktadır. Günün yorgunluğu ve stresini atmak isteyenler, sporu profesyonel olarak yapmak isteyenler ve kaliteyi doğru adreste bulmak isteyenlerin yeri olan Spor Merkezimiz, müşteri memnuniyeti ilkesi ile Ümraniye’de faaliyetini sürdürmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası