seramik fırın ayağı / Kordierite Plaka & Ayak – Kiltaş

Seramik Fırın Ayağı

seramik fırın ayağı

Lt Porselen Fırını

Fırın Tipi                                                                      KAMARA TİP

 

Model                                                                              RSH

 

Hacim                                                                                LT.

 

Maksimum Sıcaklık                                                           °C

 

İç Ölçüler (GxDxY)                                                            45x45x50cm

 

Dış Ölçüler (GxDxY)                                                         86x84xcm

 

Isıtma Yüzeyleri                                                                3 YÖNLÜ ( SAĞ - SOL - ALT )

 

Kontrol Ünitesi ( Standart)                                                DİJİTAL (5 SET + 15 ADIM)

 

Elektrik Kesintilerinde Otomatik Devreye Alma                VAR 

 

İstenilen Gün ve Saatte Otomatik Çalıştırma                     VAR

 

Rapor İnceleme                                                                  VAR / Son 8 Yakım

 

Termokupl                                                                         S TİPİ / S TYPE ( 0 - °C)

 

Termokupul Sayısı                                                             1 Adet (Arka Ortada)

 

Besleme                                                                              V V

 

Güç kW                                                                                 11kW

 

Isıtma Tipi                                                                            ELEKTRİKLİ KANTHAL A1 ( KANTHAL A1 WIRES)

 

Kontakt Tipi                                                                         SSR

 

Koruma Switch                                                                   VAR / AVAILABLE

 

Gövde Yapısı                                                                     GALVENİZ SAÇ

 

Şase Boyası                                                                      ELEKTROSTATİK TOZ BOYA

 

İzolasyon Tipi                                                                    AVRUPA ALÜMİNA TUĞLA (°C) ( EUROPEAN ALUMINA BRICKS)

 

Fiber Elyaf Cam Yünü                                                       YOK / N/A

 

Tekerlek                                                                            VAR / AVAILABLE

 

Ağırlık ( Yaklaşık)                                                               kg

 

CE Belgesi                                                                       VAR / AVAILABLE

 

Menşei                                                                            TÜRKİYE

 

Garanti Süresi                                                                  2 YIL / 2 YEARS

 

Servis Desteği                                                                 10 YIL / 10 YEARS

 

Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi                            VAR

 

Aksesuarlar ( Opsiyonel)                                                   Refrakter Raf ( Refractory Kiln Shelf) Refrakter Raf Ayağı (Refractory Prop)

 

Aksesuar Fırın Rafı Tavsiye Edilen ( Opsiyonel)             40*40 cm.

 

 

Kordierit M&#;llit ve SiC Fırın Malzemeleri

Silisyum Karbür Taşıyıcı Sistemler

Silisyum karbür taşıyıcı Beamler taşıyıcı destek plakaları seramik ve porselen fırınlarında C sıcaklığa kadar kullanılmaktadır. Teknik porselen ve seramik fırınları için de C'lere kadar kullanılan özel seçenekler sunulmaktadır. Türkiye’deki Porselen, Seramik ve Vitrifiye firmalarının tamamıyla sıcak iş ilişkileri içinde olan Teknotherm, taşıyıcı Beamler konusunda uzmanlaşmıştır.

Fırınlarda en önemli malzemelerden olan Beam ve destek profillerimiz mekanik ve ısısal dayanıklılıkları ve uzun ömürleriyle kullanıcılar için her türlü tasarruf imkanını sağlamıştır. Maksimum malzeme yükünü taşıyacak en ince ve en dayanıklı taşıyıcılarımız uygun yerleştirildiğinde malzemeler, fırında en az boşluk kalacak şekilde yerleştirilmiş olup, bu da işçilik, zaman ve enerjiden tasarruf anlamına gelmektedir.

Silisyum Karbür Fırın Raf Plakaları

Seramik ve Vitrifiye fırınlarında  pişecek malzemeyi taşıyan ve C sıcaklığa kadar dayanıklı, SiC plakalar, Teknotherm’in uzun yıllara dayanan deneyimi ve kalitesiyle müşterilere sunulmaktadır. 
 
Teknotherm’in SiC plakaları, ısısal şoklara dayanımı ve mekanik mukavemetiyle Türkiye’nin önde gelen seramik ve vitrifiye üreticilerinin öncelikli tercihi durumundadır. Teknotherm’in Silisyum Karbür plakaları, özel üretim teknolojileriyle en ince ve en mukavim özelliğe sahip olacak şekilde üretilirler. Böylece fırınınız en az enerjiyle çalışır. Aynı zamanda bir yüklemede daha fazla malzeme pişirebilirsiniz. SiC plakalar teknik seramik ve porselen fırınlarında da kullanılmaktadır.
 
Isısal homojenliğin çok önemli olduğu bu fırınlarda, SiC plakaların yapısının da homojen olması önem arz etmektedir. Kaliteli ve ekonomik SiC plakalarımızın kalitesiyle tanışan bütün fabrikalar bu plakaların sağladığı avantajlarla da tanışmıştır.

Kordierit Fırın Raf Plakaları

Özellikle Seramik, Vitrifiye, Porselen ve Teknik seramik malzemelerin pişirildiği fırınlarda taşıyıcı raf olarak kullanılan kordierit plakalar, C sıcaklığa kadar dayanıklıdır.  Kordierit ve Mullidurit plakalar çeşitli ölçülerde stoklarımızda sürekli bulabileceğiniz malzemelerdir.

Kordierit Plakaları dizebilmeniz için gerekli olan kordierit ayakları da özel olarak sipariş edebilirsiniz. Bütün bu malzemeler termal şoklara karşı dayanımlı, ısısal genleşmesi düşük   ve doğru kullanıldığında çok uzun ömürlüdür. 

Yapılan testlerde Teknotherm Kordierit plakalarının mekanik direncinin 12 Mpa basıncın da üzerinde olduğu anlaşılmıştır. Taşıyıcı rafların doğru seçilmesi uzun ve kısa vadede ürün maliyetlerinin de düşmesine yardımcı olmaktadır.

Teknik &#;zellikler

Kullanım Alanları

Data Sheet

Bu &#;r&#;n Hakkında Bilgi Al

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası