22 aralık hangi burç / 22 Aralık Hangi Burçtur? Burç Öğrenme - Tüm Hizmetler

22 Aralık Hangi Burç

22 aralık hangi burç

Oğlak (astroloji)

Oğlak Burcu 22 Aralık Ocak tarihleri arasında doğan insanların dahil olduğu burçtur.

Oğlak takımyıldızının ilk dekanınında, hedefine hızla giden bir ok olarak kabul edilen Sagitta bulunur. İkinci dekanatta başlıca yıldızlar olarak Al Tair ve Aquila vardır. Son dekanda ise Dolphin yani Yunus bulunur.

Eserlerde Oğlak[değiştir

Oğlak Burcunun olumlu ve olumsuz genel özellikleri

Zodyak’ın 12 burcundan onuncusu olan Oğlak burcunun döngüsü her yılın 22 Aralık – 19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşir. Yıldız haritanızda Oğlak burcu gezegen yerleşimine sahip olmasanız da yıl boyunca çeşitli gezegenler Oğlak burcunu ziyaret ederek bu burcun toprak enerjisini uyandırdığı için bu enerjiyi anlamak önemlidir. İşte, Oğlak burcuna dair bilinmesi gereken önemli özellikler…

Oğlak burcunun özellikleri (22 Aralık – 19 Ocak)

  • Sembolü: Oğlak
  • Elementi: Toprak
  • Niteliği: Kardinal (öncü)
  • Yönetici gezegeni: Satürn (disiplinin ve olgunluğun gezegeni)
  • Renk: Kahverengi, siyah
  • Gün: Cumartesi
  • Uğurlu sayılar: 4, 8
  • Uğurlu taşları: Turmalin, Zirkon, Yakut, Lal, Malahit
  • Vücutta tekabül ettiği yer: Diz, deri, kemikler ve dişler
  • Olumlu özellikleri: Sadık, ailesine düşkün, çalışkan, adanmış, dürüst, korkusuz
  • Olumsuz özellikleri: Kötümser, bağışlamaz, soğuk, maddiyatçı, burnu havada, umutsuz
  • En sevdiği şeyler: Kartvizitler, hedefler, iş unvanları, görev yapmak, aile, gelenek
  • Nefret ettiği şeyler: İstifa etmek, uluorta bağırmak, dikkatsizlik kaynaklı hatalar, kılavuz olmadan yolculuk yapmak, bir şeyi sırf yapmış olmak için yapmak,
  • Gizli tutkuları: Her ihtiyacı karşılamak
  • Güçlü yanları: Sorumluluk sahibi, disiplinli, otokontrollü olmaları, iyi yönetici olmaları
  • Zayıf yanları: Her şeyi bildiğini zanneden, bağışlamaz, küçümseyici olmaları

Oğlak burcunun kişisel özellikleri

Burçlar üç farklı niteliğe göre gruplanır: kardinal (öncü), değişken ve sabit burçlar. Yengeç burcu dört kardinal burçtan biridir. Bu burçlar mevsimleri başlatır. Koç, baharı; Yengeç, yazı; Terazi, sonbaharı; Oğlak ise kışı başlatır. Bu burçlar özgün olmayı severler ve yaptıkları her şeyde birinci olmayı isterler. Akım belirleyicidirler; arkadaş ortamlarında partileri, organizasyonları onlar başlatır.

Oğlak burcu toprak elementine bağlı üç Zodyak burcundan biridir (diğerleri Boğa ve Başak’tır). Oğlak burcu üçüncü ve sonuncu toprak burcu olduğu için, Boğa burcunun kaya gibi sağlam temelleriyle Başak burcunun hünerli planlarını büyük bir binaya dönüştürerek dünyaya hükmedeceği bir yer haline getirir. Oğlaklar Zodyak’ın usta stratejistleridir, her zaman bir beş-on yıllık planları vardır. Oğlak burcu gezegen döngüsünün etkisi altındayken en büyük hedeflerimizi gerçekleştirmeye ve hayatımızda uzun süreli yapılar inşa etmeye istekli hale geliriz.

Oğlak burcu sadece maddi dünyaya odaklanmakla kalmaz, bu dünyayı kullanmayı da becerebilirler. Ne yazık ki toprak elementi onları aynı zamanda sert ve bazen de inatçı kılar; o kadar ki bir ilişkide başka bir perspektiften bakmayı beceremezler. Kendi kişiliklerinden çok farklı olan insanların farklılıklarını kabullenmekte zorlanır ve kendi geleneksel değerlerini dayatmaya çalışabilirler.

Oğlak burcunun yönetici gezegeni acımasız ve otoriter Satürn’dür. Ayrıca Satürn psikolojik baskının gezegenidir; bu da Oğlak’ın yıkıcı tavırlarla çıkagelmesine sebep olabilir. Oğlak burcunun kaya gibi görüntüsünün altında korkunç sırlarla karşılaşırsanız şaşırmayın. Satürn’ün etkisi insanları pratik ve sorumluluk sahibi kişiler olmaya itse de diğer yandan da soğuk, mesafeli ve bağışlamaz insanlar olmalarına, suçluluk duygusu hissetmelerine ve geçmişe dönmelerine sebep olur.

Oğlak enerjisi inatçı ve kararlıdır; yüce hedeflere adanmış bir enerjidir. Zihnimizi sonuca odaklamamıza ve bitiş çizgisine ulaşmamıza yardımcı olur. Bitiş çizgisine ulaşmak destansı bir yolculuk olabilir; bu nedenle Oğlak’ın çelik gibi sinirlerine ve mukavemetine ihtiyaç duyarız. Az kullanılan yollardan gitmek bu geleneksel burcun tercih edeceği bir şey değildir. Bunun yerine Oğlak burcu zirveye ulaşan en düz ve en basit yolun haritasını çıkarır ve sonra da planına sadık kalır. Oğlak enerjisi son derece sert ve çıkarcı olabilir; vazifeşinas tarafı çöküşüne yol açabilir.

İlginizi çekebilir:Burçlara göre seyahat rehberi: Bir sonraki tatil planınızı burcunuza göre yapın

Oğlak burcu kadınının özellikleri

Oğlak burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

Oğlak burcu kadınıyla ilgili detaylı bilgi için tıklayın: Oğlak Burcu Kadını Özellikleri: Oğlak Kadınını Yakından Tanıyın

Oğlak burcu kadını – Aşk

Oğlak kadınları gençlik yıllarında bile her ilişkisini sonsuza kadar sürmeyecek bir ilişki olarak görmekte güçlük çekerler. Daha ilk buluşmada karşısındaki kişiyle yaşlandıklarında neye benzeyeceklerini düşünürler.

Ciddiyetsizlikten hoşlanmayan ve ciddi bir ilişki isteyen Oğlak kadını için sevgili olmak genellikle kafa karıştırıcıdır. Yakın arkadaşlarına, uzun süredir hayatında bulunan insanlara âşık olma ihtimali yüksektir. İlk bakışta aşk pek mümkün değildir; bir Oğlak kadının sizi sevdiğini fark etmesi uzun zaman alabilir.

Oğlak burcu kadını – Cinsellik

Cinsel açıdan, Oğlak kadının vahşi yanını görmeye hazırlıklı olun; doymak bilmez iştahı ve yabani tarafının tadına bakmaktan çekinmemesi ile Oğlak kadını, gündelik hayatta dominant olsa da sevişme esnasında kontrolü zaman zaman bırakmayı da tercih edebilir.

Oğlak burcu kadını – İlişkiler

Taliplilerinin gösterdiği ilgiye kayıtsız olan Oğlak kadını sizden son derece direkt olmanızı ve dosdoğruca çıkma teklifi etmenizi bekliyor olabilir. Ancak bu şekilde onun için bir şey hissedip hissetmediğinizi bilebilir. Yoksa sizin üstü kapalı çabalarınızı fark etmeyebilir.

Oğlak burcu kadınının sevdiği ve sevmediği şeyler

Genel olarak dört dörtlük bir canlı olan Oğlak burcu kadını etrafındaki her şeyin öyle olmasını ister ve çoğu zaman kılı kırk yararak oluşturduğu A Planı’ndan bilmediği bir B Planı’na ani geçişlerden hoşlanmaz – B Planı daha iyi bir seçenek olsa bile. Ciddi ve çalışkan olan Oğlak burcunun eğlenceye ayırdığı zaman bile dikkatli ve önceden planlanmıştır.

Oğlak burcu kadınına ne hediye alınır?

Oğlak burcu kadını geçmişe ve tarihe büyük ilgi duyarlar; bu nedenle evlerinde sık sık antikalar ve eski eşyalar bulunur – ne kadar eski görünümlüyse o kadar iyidir. Bu nedenle onlara antik bir değeri olan ya da bir şekilde geçmişi hatırlatan bir hediye almayı tercih edebilirsiniz.

Uplifers olarak Oğlak burçları için Trendyol&#;da oluşturduğumuz koleksiyonu incelemek için tıklayın.

İlginizi çekebilir:Burcunuza göre karakterinize en uygun kozmetik ürünü hangisi?

Oğlak burcu erkeğinin özellikleri

Oğlak burcu erkeği – Aşk

Oğlak erkekleri çoğu zaman acımasızlıkları ve zalimlikleri nedeniyle Zodyak’ın “kötü çocukları” olarak bilinirler. Öte yandan daha gençlik yıllarında kendi hayatlarını kurmaya başlarlar ve sorumluluk sahibi bir partner olurlar.

Oğlak burcu erkeği – Cinsellik

Duygusal açıdan çıkıntılı olabilen Oğlak burcu erkekleri söz konusu seks olduğunda tam tersi olabilir. Zaman zaman huysuz halleriyle baş etmeyi başarabilirseniz Oğlak erkeği sizi sadakatle ve yatak odasında güzel bir hizmetle ödüllendirecektir; o meşhur iş ahlâkını sizi mutlu etmek için uygulayacaktır.

Oğlak burcu erkeği – İlişkiler

Oğlak erkeğiyle birlikteyken onu sadece sabahleyin işe gitmeden önce ve akşam geç vakitte işten döndüğünde görme ihtimaliniz yüksek. Kendinize bir meşgale uydurduğunuz, bir işkolikle birlikte olmaktan sıkıntı duymadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır.

Oğlak burcu erkeğinin sevdiği ve sevmediği şeyler

Hedef odaklı Oğlak erkeğini, kariyer ile ilgili isteklerinden hiçbir şey alıkoyamaz. Her ne kadar aşırı ciddi görünseler de Oğlak erkeğini tanıdığınız zaman ne kadar hayat dolu olduğunu göreceksiniz. Oğlak erkekleri kara mizahı sever ve en iç karartıcı durumlarda gülünecek bir şey bulabilirlerse şayet içlerindeki melankolik eğilimi kontrol altına almayı başarabilirler.

Oğlak burcu erkeğine ne hediye alınır?

Oğlak erkeğine hediye almak zor olabilir çünkü israftan ve havailikten hiç hoşlanmaz. Yine de içten içe sevgi ve ilgi görmek için can atar. Oğlak erkekleri kaliteli şeylerden hoşlanır: Kaliteli deri eşyalar, ısmarlama giysiler, ceketler, antika eşyalar ya da nadir kitaplar hoşlarına gidecektir. En sevdiği yazara ait bir kitabın ilk baskısı güzel bir seçenek olabilir.

Uplifers olarak Oğlak burçları için Amazon&#;da oluşturduğumuz koleksiyonu incelemek için tıklayın.

Oğlak burcu erkeğiyle ilgili detaylı bilgi için tıklayın: Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri: Oğlak Erkeğini Yakından Tanıyın

Oğlak burcunun burç uyumu

Oğlak burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

Oğlak burcunun en iyi anlaştığı burçlar

Boğa – Oğlak uyumu

Her ikisi de toprak burcu olduğu için birbirlerinin hayata yaklaşımlarını doğal bir şekilde anlarlar. Her ikisi de paraya ve güvende olma hissine çok önem veren burçlardır; dolayısıyla hedefleri ve hayalleri ortak olacaktır. Boğa, Oğlak’ın her ikisi için de güvenli bir hayat inşa etme çabasını taktir ederken Oğlak da Boğa’nın evi çekip çevirme konusundaki kararlılığından memnun olacaktır.

Balık – Oğlak uyumu

Balık – Oğlak ilişkisi bireyler arası farklılıkların faydalı olduğu bir ilişki olacaktır. Oğlak, Balık’ın ayaklarının yere sağlam basmasını sağlar ve ona güvende olma hissi verirken Balık da hayata ciddiyetle yaklaşan Oğlak’ın hayattan biraz daha keyif almasını sağlayacaktır. Her ikisinin de birbirlerinin zayıf yönlerini tamamlayan özellikleri vardır ve bu sayede ilişkileri güzel bir geleceğe sahip olabilir.

Başak – Oğlak uyumu

Başak ile Oğlak, hayata yaklaşımları açısından bir elmanın iki yarısı gibidirler. Her ikisi de evi çekip çevirmeye büyük önem verirler. Sahip oldukları şeyler için çok çalışır ve elindekileri yüzeysel arkadaşlıklardan oluşan büyük bir grupla değil dikkatle seçtikleri küçük bir grup arkadaşla paylaşmayı severler. Her ikisi de daha ziyade pratik ve akıllı insanlar oldukları için ilişkileri romantik ya da tutkulu bir ilişki olmaz ama uzun süreli bir ilişki olmaya aday bir ilişkidir.

Oğlak burcunun anlaşamadığı burçlar

Koç – Oğlak uyumu

Koç ve Oğlak, iki burç birbirinden ne kadar farklı olabilirse o kadar farklıdır. Koç’un risk alma ve başını derde sokma merakı muhafazakâr ve vakur Oğlak’ın sinirini bozacaktır. Oğlak’ın da güvenli bir hayat ve geleceği planlama isteği, tipik olarak ölçüsüz ve müsrif olan Koç’un aklına yatmayacaktır. Her ikisi de her şeyin en doğrusunu bildiklerini düşündüğü için ilişkide ipleri eline almak isteyecek, birbirleriyle sürekli bir iktidar çatışması içinde olacaklardır.

Yay – Oğlak uyumu

Bilhassa Yay burcu için muhtemelen hayal kırıklığı olacak cinsel hayat bu ilişkideki en önemli sorunlardan biri olacaktır. Gerçekçi ve mantıklı Oğlak, Yay’ı uçarı ve çocuksu bulacakken eğlence düşkünü Yay da Oğlak’ın geri kafalı olduğunu düşünecektir. Aralarındaki ilişki büyük ihtimalle uzun süreli bir ilişki olmayacaktır.

Aslan – Oğlak uyumu

Aslan, muhafazakâr, mutaassıp Oğlak’ın gözüne çok ölçüsüz ve taşkın görünecekken Oğlak da övülmeyi, yakınlık kurmayı seven Aslan’a çok soğuk gelecektir. Bu iki burç gece ve gündüz gibidir; ilişkilerinde para, seks ve sosyal hayat gibi pek çok konuda uyuşmazlık yaşarlar. Pek çok Aslan – Oğlak birlikteliği genelde kısa ömürlüdür.

Belirsizler

Oğlak – Oğlak uyumu

Bir yandan iki Oğlak’ın ilişkisi itibarın, zenginliğin ve güvenliğin fazlasıyla yüksek olduğu pratik, başarı odaklı bir ilişki olabilecekken diğer yandan da eğer ara sıra yeni şeyler denemek için çaba sarf etmezlerse bu ilişki tutkudan, heyecandan mahrum olacaktır. Ayrıca her ikisinin de kariyerine odaklanıp evliliklerini unutma ihtimalleri var ki bu da ileride sorunlara yol açabilir.

Yengeç – Oğlak uyumu

Her ne kadar Oğlak’ın başarı odaklı yaklaşımı Yengeç’in güvende hissetme ihtiyacına ve rahatlık arayışına karşılık gelse de Oğlak’ın doğal mesafeliliği Yengeç’in duygusal ihtiyaçlarını doyurmayabilir. Bununla birlikte eğer Yengeç türünün pozitif bir örneğiyse, Oğlak’ın özverisi ona fazlasıyla yetecektir. Ayrıca ikisi de paraya önem verir, ki bu da ilişkilerine ahenk katacak bir özelliktir.

Oğlak burcuna uygun meslekler

Dürüstlükten, sadakatten, çalışkanlıktan hoşlanan, geleneğe ve içinde yaşadığı sisteme bağlı Oğlaklar için ideal meslekler, yönetim, finans, programlama ve hesaplamaları gerektiren mesleklerdir: Örneğin, “Sendikacı, borsacı, disiplin kurulu başkanı, arkeolog, mimar, icra memurluğu, kimyagerlik, kariyer danışmanı, çiftçi, müteahhit, jeolog, tarihçi, marangozluk” gibi.

İlginizi çekebilir: Yıldızlar aslında hangi işi yapmamız gerektiğini söylüyorlar

Oğlak burcu ünlüler

  • David Bowie,
  • Muhammad Ali,
  • Kate Middleton,
  • Martin Luther King Jr.,
  • Michelle Obama,
  • Zayn Malik,
  • Denzel Washington,
  • Nicolas Cage,
  • Meghan Trainor,
  • LeBron James,
  • Elvis Presley,
  • J.R.R. Tolkien,
  • Edgar Allen Poe

Eğer astronomik mutluluklar için astrolojik öneriler almak istiyorsanız, Uplifers’ın günlük burç yorumlarını takip edebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.