haxball avatar nasıl yapılır / Haxball ilginç Avatar nasıl yapılır. - Dailymotion Video

Haxball Avatar Nasıl Yapılır

haxball avatar nasıl yapılır

Haxball Şekilli Avatar Yapma

mum
Üyelik Tarihi
3 Nis
Konular
2,
Mesajlar
2,
MFC Puanı
1,
Adım 1 : Chat Kısmına /avatar Alt + (numlock tuşları) yazıyoruz.


funduszeue.info




Adım 2 : Kodu yazdıktan sonra tek haneli harf yazıyoruz.


funduszeue.info




Son olarakta görüntü bu olmalıdır.

funduszeue.info

Haxball Nasıl Oynanır? Püf Noktaları, Avatar Nasıl Değiştirilir?

Oyun oynamak için çok fazla zamanınız yoksa veya güçlü oyunları çalıştıracak bir bilgisayarınız mevcut değilse, Haxball sizin için en iyi seçenek olacaktır. Özellikle futbola meraklıysanız ve online oyun oynamaktan zevk alıyorsanız, 5 saniyede oyuna hazırsınız demektir. Tarayıcı bazlı olması ve karmaşık olmaması, uzun yıllardır Haxball&#;ın en çok tercih edilen tarayıcı bazlı online oyunlardan birisi olmasını sağlamıştır.

Haxball oyununda iyi olmak için aslında en çok ihtiyacınız olan şey pratik. Yine de oyuna dair vereceğimiz ince noktalar ile daha iyi bir oyuncu olacağınız da kesin.

Haxball Avatar Nasıl Değiştirilir?

Oyuna ilk giren oyuncuların aklına takılan soru, avatarın değiştirilme konusudur. Yazıya başlamadan önce bu soruya cevap arayan okurlarımız için onu aktaralım. Oyundaki sohbet kutucuğuna /avatar yazdıktan sonra istediğiniz şeyi yazıyorsunuz. Örneğin ben avatarıma &#;0&#; koymak istiyorsam, &#;/avatar 0&#; yazdıktan sonra entera basmam gerekir.

Bu konuyu da geçtikten sonra artık asıl konuşmamız gereken yerlere gelelim.

Haxball Nasıl Oynanır?

Oynanış konusunu aslında anlatmaya bile gerek yok fakat kısaca geçelim. Oyunda yön tuşları ile oyuncunuzu hareket ettiriyorsunuz ve X tuşu ile topa vuruyorsunuz. Aynı şekilde space tuşu ile de topa vuruyorsunuz. Bu kadar, oyunda başka hiçbir kural yok.

Listedeki odalardan birisine dahil olabilir veya oda kurabilirsiniz. Oda kurduktan sonra klasik bir harita yerine modifiye haritaları kullanmak için ise internetten indirdiğiniz haxball haritasını, harita seç bölümündeki &#;pick&#; butonuna basarak yükleyebilirsiniz.

Haxball Püf Noktaları Nelerdir?

  • Ergenlerle veya daha da kötüsü ilk okul çağındaki çocuklar ile uğraşmak istemiyorsanız, oyuna daha geç saatlerde girebilirsiniz.
  • Adam engellemeyi, ancak defansta bir diğer arkadaşınız da bulunduğu zaman deneyin. Arkanızdaki oyuncu sizden iyiyse, engellemenizi boşa çıkaracağı gibi sizin de önünüze geçerek avantaj sağlayacaktır.
  • Oyunda bol bol savunma yapmaya çalışın fakat bunun için acemi odalarına girin. Sadece ileride durarak, oyunun mekaniklerini öğrenmeniz mümkün değildir. Takım oyunu oynamaya çalışın, o zaman oyundan çok daha fazla zevk alırsınız.
  • Takım arkadaşınızın koştuğu topa koşmayın, sahalar zaten yeterince küçük. Burada oluşacak karambol ile birkaç saniye içerisinde kontra ve sonrasında kalende golü görebilirsin. ,
  • Çok oyuncu olan odalara girmeyin. Haxball en çok 2v2 veya 3v3 şeklinde zevkli olacaktır. 3v3 oynayacağınız odanın da maksimum 8 kişi kapasiteli olmasına dikkat edin.
  • Haxball aslında bir duvar oyunudur, top taca çıkmaz. O yüzden duvarlar ile aranız iyi olmalıdır, boş bir oda açıp duvarlar ile bol bol antrenman yapın. Parmak kıvraklığı kazandıktan sonra her şeyin çok daha kolay olduğunu görebilirsin.
  • Defansta 2 kişi varsa, 3. olarak siz de oraya girmeyin. Bu durum gol yeme riskinizi azaltmak yerine artırır.
  • Koşarken X&#;e basmayın, bu sizi yavaşlatır.
  • Topa rastgele vurmayın. Mutlaka nereye vuracağınıza karar vermiş olun.
  • Kaliteli bir klavye edinin, kalitesiz klavyeler işinizi zorlaştırabilir.
  • Acemiyseniz pro odasına, pro iseniz acemi odasına girmeyin. Bu bir nevi insanların zamanını çalmak ve durduk yere kavga çıkarmaya neden olmak demektir.

Haxball ile alakalı siz de kendi önerilerinizi aşağıdan bize iletebilirsiniz.




nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası