7 sınıf sosyal tarih şeridi / Osmanlı Tarih Şeridi – Ders Sosyal

7 Sınıf Sosyal Tarih Şeridi

7 sınıf sosyal tarih şeridi

Osmanlı Tarih Şeridi

Ders Sosyal LogoDers Sosyal Logo
Osmanlı Tarih Şeridi
Osmanlı Tarih Şeridi
  • Version
  • İndirme Adeti 161
  • Dosya Boyutu 142.76 KB
  • Doküman Adeti 1
  • Yükleme Tarihi 10 Şubat 2020
  • Güncelleme Tarihi 12 Şubat 2020

Ders : Tarih

Sınıf : 12. Sınıf

Açıklama : Osmanlı Tarih Şeridi (Sözel Alan)

Hazırlayan : Özgür Güvercin

Özgür Güvercin2020-02-12T19:41:56+03:00

Tarih Şeridi

Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.

* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ. * İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.

385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.


Ortalama Değerlendirme » puan

Aşağıdaki tarih şeridinde yer alan boşlukları uygun bir şekilde doldurunuz.

Aşağıdaki tarih şeridinde yer alan boşlukları uygun bir şekilde doldurunuz.‘a ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Aşağıdaki tarih şeridinde yer alan boşlukları uygun bir şekilde doldurunuz.

Aşağıdaki tarih şeridinde yer alan boşlukları uygun bir şekilde doldurunuz.

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Çalışma Sayfaları Kitabı Cevapları 2. Ünite Sayfa 15 Meb Yayınları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2023 Ders Kitabı Cevapları

Tarih Şeridi


Tarih Şeridi
Bölüm:Diğer Dokümanlar
Bu kategoride Tarih Şerididosyasına benzer başka dokümanlar da bulabilirsiniz. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki Diğer Dokümanlar linkine tıklayabilirsiniz. Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı ekleyene teşekkür edebilir, dosyaya oy verebilir, dosyaya yorum yapabilir ve dosyayı sosyal medya butonları ile facebook ve twitter sayfanızda paylaşabilirsiniz.
Dokümanı indirmek için aşağıdaki hemen indir linkine tıklayabilirsiniz.
Eklenme Tarihi:21.4.2008

Bu doküman şimdiye kadar 878 kez indirilmiş. (Bugün:0 , Bu ay:1)

   Bu dosyaya 6 kişi oy verdi. Oy ortalaması 2



Teşekkür Edenler:İlk siz teşekkür etmek ister misiniz?


Paylaşan
Ali DüzgünDoküman Arşivi'ni gör.(Sen de Paylaş)
Teşekkür Et Şikayet EtSitene Ekle

BU DOSYAYA BAĞLANTI (LİNK) VEREBİLMEK İÇİN GEREKLİ KODLAR...

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır