muş tarım kredi kooperatifi iletişim / Mus Tarım Kredi Kooperatifi _ Muş

Muş Tarım Kredi Kooperatifi Iletişim

muş tarım kredi kooperatifi iletişim

Muş'ta "Tarım Kredi Kooperatif Market" açıldı

MUŞ (AA) - Muş'ta Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market" açıldı.

Merkez Zafer Mahallesi'nde düzenlenen törende konuşan Vali İlker Gündüzöz, Tarım Kredi Kooperatif Market'in 'inci şubesini kentte açtıklarını belirterek hayırlı olmasını diledi.

Söz konusu markette ürünlerin makul ve piyasa fiyatlarının altında olduğunu belirten Gündüzöz, şunları kaydetti:

"Buradan fırsatçılara da iyi bir mesaj veriliyor. Dünyadaki savaşlar, koronavirüs, enerji krizi gibi pek çok nedenden dolayı dünya ekonomisi küçülürken Türkiye ekonomisi son derece sağlam. Bu dış tehditlere ve içerden yapılan spekülasyonlara rağmen hızla büyüyor. İnşallah daha da büyüyecek. Bölgesinde küresel anlamda lider olan Türkiye, gıda alanında da güvenliği sağlamış bir ülke olarak yerini alacak. İlimizde ilki açılan Tarım Kredi Kooperatifi Market'in 2. ve 3. şubelerinin de devamı gelecek. Bu hafta birisi Ahlat'ta, birisi Tatvan'da olmak üzere 3 şube açılmış."

Açılışa, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Kasım Ermiş, İl Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde seafoodplus.info editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Dr. Adnan Gün, Beyoğlu/Şişhane doğumludur. Evli ve iki çocuk babasıdır. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü lisans mezuniyeti sonrası, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı, Para-Banka Bölümü yüksek lisans ve aynı üniversitenin İktisat Ana Bilim Dalı’nda, İktisat Teorisi Bölümü’nde doktora eğitimini tamamlamıştır.

Kariyerine Şekerbank T.A.Ş.’de Müfettiş Yardımcısı olarak başlamış ve  bankanın İstanbul’daki çeşitli birim ve şubelerinde şube müdürü/yönetici olarak görevler almıştır.

Dr. Adnan Gün, reel sektörde değişik iş kollarında mali konularda üst düzey yöneticilikler üstlenmiştir. Profesyonel iş süreçleri sonrasında, iş hayatını mali müşavir ve bağımsız denetçi, aynı zamanda meslek örgütü üye/yöneticisi olarak sürdürmüştür.

Mesleki tecrübe ve faaliyetleriyle bağlantılı olarak danışmanlık, yarı zamanlı öğretim görevliliği ile başta Asliye Ticaret Mahkemeleri olmak üzere, bankacılık, finans, vergi ve mali mevzuat konularında muhtelif mahkemelerde bilirkişilik, mütalaa ve kayyımlık faaliyetlerinde  bulunmuştur.

yılından itibaren, TMSF bünyesindeki  tasfiye halinde (Müflis) Asya Katılım Bankası A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür (İflas İdaresi Üyesi) ve Birleşim Varlık Yönetim A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlerini sürdürmektedir.

İki dönem İstanbul SM Mali Müşavirler Odası Denetleme Kurulu üyeliği ile TÜRMOB delegeliği yapmıştır. FENERBAHÇE Spor Kulübü Kongre, İSMMMO ve İSMMMD (Meslekte Birlik) üyesidir.

25 Mayıs tarihinde GÜBRETAŞ Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlamıştır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir