marmaris nerede kalınır / Marmaris Gezi Rehberi | ELITE WORLD HOTELS & RESORTS

Marmaris Nerede Kalınır

marmaris nerede kalınır

MARMARİS&#;İN NERESİNDE KALMALI &#; EN GÜZEL MARMARİS OTELLERİ

Marmaris&#;te nerede kalınır? Marmaris&#;in farklı bölgelerinin farklı karakterleri ve farklı fiyat etiketleri var. Konaklamak için bölge tercihiniz, lüks mü, mütevazılık mı aradığınıza, turizmin göbeğinde mi olmak, sakin bir kaçamak mı istediğinize göre değişecektir.

Bu yazımızda hem sizin ihtiyaçlarınıza cevap veren bölgeyi bulmaya hem de bölgenin en iyi otellerini tanımınıza yardım ediyoruz.

Marmaris Seyahati Planlaması &#; Gelmeden Önce

Marmaris&#;e Nasıl Uygun Fiyatlı Uçak Bileti Bulurum?

Datça&#;ya uçakla gelecekseniz, en yakın havalimanı Dalaman Havalimanı. Marmaris merkez, Dalaman Havalimanı&#;ndan arabayla 1 saat 20 dakika sürüyor. Uçak biletinizi almadan önce mutlaka farklı havayolu firmalarının bilet fiyatlarını karşılaştırın deriz. Dalaman Havalimanı&#;na uygun fiyatlı UÇAK BİLETİ bulmak içinTIKLAYIN.


Araba Kiralamak Gerekir mi?

Evet, çünkü Marmaris&#;de Bozburun, Hisarönü, Selimiye, Söğüt gibi görülecek harika noktalar ve denize girilecek koylar var. Birinden öbürüsüne gitmek için kendi aracınızla gelmediyseniz, bir araç kiralamanızı öneririz. Dalaman Havalimanı&#;ndan uygun fiyatlı ARAÇ KİRALAMAK içinTIKLAYIN.

Marmaris’te Nerede Kalınır?

1. Merkez & İçmeler: Sezon dışı Marmaris&#;e geliyorsanız, birbirine komşu olan, Marmaris&#;in en büyük iki yerleşimi. Yılın tüm zamanı konaklamak ve yeme-içme için seçenek var. Fakat sezonda geliyorsanız kesinlikle pas geçmeniz gereken yerler.
2. Turunç:Merkeze yarım saat mesafedeki Turunç&#;un denizi ve doğası güzel ancak sadece Pilos ve Dionysos Village Hotel gibi tüm Marmaris&#;in en iyilerinden olan işletmeleri tercih ederseniz memnun kalacağınız bir yer.
3. Selimiye:Marmaris&#;in hem en güzel kiralık villa opsiyonlarının hem de en güzel butik otellerinin ve sempatik küçük işletmerinin olduğu bölgesi.
4. Bozburun:Marmaris&#;in en lüks ve en şık yacht otellerinin bulunduğu bölgesi. Mekanları ve sosyal hayatıyla akşamlarınızı keyifle geçirebileceğiniz bir yer. Dilerseniz Selimiye ya da Söğüt&#;te konaklayıp günübirlik mekanlarına da gelebilirsiniz.
5. Söğüt:Yine tatlı villa ve kır evi alternatifleri bulabileceğiniz, Selimiye&#;ye göre daha çok küçük ve samimi pansiyonların bulunduğu bölgesi. Marmaris&#;in en meşhur restoranlarından bazıları da burada.
6. Hisarönü:Marmaris&#;in bütçe dostu kamping ve bungalov tarzı işletmelerinin, inziva kafasındaki glamping&#;lerinin bulunduğu alternatif bölgesi. Az yapılaşmış olan bu bölgede yüksek standartları ile farklılaşan bir yer arayanlar D-Maris&#;a bakabilir.

Marmaris Otelleri Haritası

Haritayı zoom yaparak detaylı görüntüleyebilirsiniz.

  1. Dionysos Hotel
  2. Pilos Deluxe
  3. Tui Blue
  4. Karia Bel&#; Hotel & Restaurant
  5. Sabrinas Haus
  6. Miamai Butik Otel
  7. Bozburun Yat Kulübü
  8. Loryma Hotel Bozburun
  9. Losta Sahil Evleri
  10. Loca Hotel
  11. Kekik Otel Selimiye
  12. Swan Lake Boutique Hotel
  13. Gala Selimiye Hotel
  14. Loft
  15. Big Posedion Boutique Hotel
  16. Keyfim Butik Hotel
  17. Masal Tatil Evi
  18. Villa Bakacak
  19. Panjur Hotel
  20. Bademli Bahçe Otel
  21. D Maris Bay
  22. Martı Hemithea Hotel
  23. Golden Key Bördübet
  24. Club Amazon
  25. Bonjuk Bay
  26. Kocabahçe Glamping

Turunç Otelleri

1. Dionysos Hotel $$

Dionysos Hotel, Turunç mevkiinde, her biri panoromik deniz manzaralı, 2 restoran, spa, açık havuzu olan 43 suite ile hizmet veren bir butik otel. Ücretsiz açık büfe kahvaltı, wifi ve otopark sunuyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. 12 yaşında ve daha büyük misafirler kabul ediliyor. Ek ücret karşılığında 24 saat havaalanı servisi var. Odalarda klima, espresso makinesi, tv, saç kurutma makinesi mevcut. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 1 numara.

2. Pilos Deluxe Hotel $$

Pilos Deluxe Hotel, üç farklı konseptte 47 otel odası ile hizmet veren, 2 restoranı, açık havuzu ve özel plajı olan bir otel. Ücretsiz kontinental kahvaltı, wifi ve ücretsiz otopark sağlıyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesis her yaştan çocuk misafir kabul ediyor. Odalarda, klima, espresso makinesi, tv, minibar ve saç kurutma makinesi mevcut. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 2 numara.

Merkez Otelleri

3. Tui Blue Grand Azur $$$

Marmaris merkezde deniz manzaralı oda seçenekleri sunan, kendine ait bir plajı, restoranı, spa merkezi, açık ve kapalı havuzu bulunan 5 yıldızlı bir otel seçeneği.  Her şey dahil konaklamala hizmeti sunuyor. Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler fiyatlara dahil. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 3 numara.

Bozburun Otelleri

4. Karia Bel&#; Hotel $$$

Karia Bel’, Bozburun&#;un en güzel otellerinden. Denize sıfır konumda, özel iskelesi, restoranı ve teraslı odalarıyla yarım pansiyon hizmet veren bir seçenek. Her biri farklı dekore edilmiş, şık ve teraslı 29 odası var. Ücretsiz açık büfe kahvaltı, otopark ve wifi hizmeti sunuyor. Otele 12 yaşında ve daha küçük çocuk ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Odalarda klima, minibar, saç kurutma makinesi banyo, tv, veranda veya balkon mevcut. Detaylı bilgi için: Websitesi Haritada 4 numara.

5. Sabrinas Haus $$$

Sabrinas Haus, Simi Adası ve Ada Boğazı manzaralarına hakim konumu ile sadece deniz yoluyla ulaşılabilen, her biri farklı tasarlanmış 17 odalı bir butik otel. Odalarda klima, tv, minibar ve saç kurutma makinesi mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı ve wifi sunuyor. Tesiste spa olanakları da var. Otel dilerseniz, ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. Evcil hayvan ve çocuk kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 5 numara.

6. Miamai Butik Otel $$$

Bozburun Koyu’na hakim konumdaki Miamai Otel, 14 deniz manzaralı odası olan bir butik otel. İçinde havuzu ve Mia Wellness adında spa merkezi var. İşletme, ücretsiz alakart kahvaltı, wifi ve ücretsiz otopark sunuyor. 15 yaşında ve daha küçük çocuk ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Odalarda klima, minibar, duş, saç kurutma makinesi mevcut. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 6 numara.

7. Bozburun Yat Kulübü $$$

İçerisinde deniz manzaralı jakuzisi bulunandan, kendine ait plajı ve iskelesi olana farklı oda seçenekleri sunan butik bir konaklama seçeneği. Daha çok yatla gelenler için cazip. Fakat sadece yemeğe de gelebiliyorsunuz. Hatta konaklamadansa bu versiyonu daha popüler. Detaylı bilgi için: Websitesi Haritada 7 numara.

8. Loryma Luxury Butique Hotel $$

Loryma Luxury Boutique Hotel, Bozburun yarımadası üzerinde, yalnızca deniz yoluyla ulaşılabilen 15 farklı suit ile hizmet veren romantik bir butik otel. Tesis 8 yaş altı misafir ve evcil hayvan kabul etmiyor. Kendine ait bir plajı ve restoranı var. Otel ücretsiz tam kahvaltı, wifi ve ücretsiz otopark sağlıyor. Odalarda, klima, tv, minibar, saç kurutma makinesi ve tv var. Otelde yastık menüsü de mevcut. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 8 numara.

Selimiye Otelleri

9. Losta Sahil Evi $$

Selimiye sahilde hizmet veren 6 odalı bir butik otel. Tüm odalarında; banyo, duş, kasa, klima, kablosuz internet, balkon veya teras mevcut. Sabahları deniz manzarasına karşı kahvaltı ediyorsunuz. Ayrıca ücretsiz otopark da var. Tesis ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. Losta Sahil Evi 1 sadece 14 yaş ve üstü misafirlere hizmet veriyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 9 numara.

Losta Sahil Evi 2 $$

Losta Sahil Evi 2 ise, aynı işletmenin çocuk kabul eden tatil evi. Toplam 7 odası var. Odalarında minibar, klima, saç kurutma makinesi mevcut. Evcil hayvan yine kabul edilmiyor. Otel ücretsiz kahvaltı, wifi ve otopark hizmeti veriyor. Tesis ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 9 numara.

Losta Sahil Evi 3 $$

Losta Sahil Evi 3 de Losta Sahil Evleri&#;nin 8 odalı olanı. Odalarında minibar, klima, saç kurutma makinesi mevcut. Evcil hayvan yine kabul edilmiyor fakar her yaştan çocuk kabul ediliyor. Otel, ücretsiz kahvaltı, wifi ve otopark hizmeti veriyor. Tesis ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 9 numara.

Loca Hotel $$

Selimiye&#;de bulunan Loca Hotel, açık havuzu ve geniş bahçesiyle dikkat çeken 9 odalı bir otel seçeneği. Odalarda; minibar, wifi, klima ve saç kurutma makinesi gibi olanaklar bulunuyor. Tesis her yaştan çocuk misafir kabul ediyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Otelin ücretsiz açık büfe kahvaltı ve otopark hizmeti var. Tesis ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 10 numara.

Kekik Otel $$

Kekik Otel, Selimiye&#;ye hakim bir konumda, havuzlu ve 12 odalı bir otel. 12 yaşında ve daha küçük çocuk ve rehber köpek dışında evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesis misafirlerine özel ek ücret karşılığında havaalanı servis hizmeti veriyor. Odalarında, wifi, balkon, saç kurutma makinesi mevcut. Her gün ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 11 numara.

Swan Lake Butik Otel $$

Selimiye&#;deki Swan Lake Butik Hotel, 8 odası ile yetişkin oteli olarak hizmet veriyor ve 15 yaş altındaki misafirleri kabul edemiyor. Tesisin odalarından deniz manzarası görülebiliyor. Otelin bahçesinde yüzme havuzu yer alıyor. İşletme, her sabah açık büfe kahvaltı sunuyor. Otopark alanı ve wifi var. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 12 numara.

Gala Selimiye Hotel $$

Gala Selimiye Hotel, deniz manzaralı odaları, sonsuzluk havuzu, havuz içi kokteyl alanları ve geniş güneşlenme terasına sahip 10 odalı bir konaklama seçeneği. Tesise 12 yaşındak küçük çocuk ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Otelde her sabah ücretsiz tam kahvaltı veriliyor. Ayrıca wifi ve otopark da mevcut. Ek ücret karşılığında havalimanı transferi de ayarlanıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 13 numara.

Loft $$

Selimiye&#;ye yukarıdan bakacağınız, özellikle de yemekleri ile puan toplayan, temiz bir butik otel seçeneği. Güleryüzlü bir personeli var. Yürüyerek sahile 5 dakika mesafede. Bahçe ve deniz manzaralı odaları var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 14 numara.

Selimiye Big Posedion Boutique Hotel & Yacht Club $$

Denizde sıfır konumu ile Selimiye Big Posedion Boutique Hotel & Yacht Club, 20 odası olan, havuzlu,  ve kapalı restoranları ve saunası olan bir otel seçeneği. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Kimi odaları deniz manzaralı. Kendi plajı var. Konum olarak merkezin gürültüsünden uzaktaç. Oda kahvaltı olarak faaliyet göstermekte. Sabahları serpme kahvaltı sunuluyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 15 numara.

Keyfim Otel $$

Sahilde, sevimli, temiz, 6 odalı bir aile işletmesi. Kendine özel bir iskelesi ve plajı var. Huzurlu bir tatil arayanlara uygun. Yemekleri ayrıca beğeniliyor. Oda kahvaltı olarak hizmet veriyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 16 numara.

Masal Tatil Evi Selimiye $

Masal Tatil Evi, Selimiye&#;de 6 odalı, uygun fiyatlı, temiz bir otel seçeneği. 18 yaşından küçükler kabul edilmiyor. Panoramik manzarası, açık yüzme havuzu ve özel plajı var. Her sabah yöresel kahvaltı servisi var. Ücretsiz otopark ve wifi mevcut. Ek ücret karşılığında, havalimanı transferi de var. Odalarda klima, tv, minibar, saç kurutma makinesi var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 17 numara.

Villa Bakacak Selimiye $

Villa Bakacak, 4 adet deniz manzaralı odasıyla sadece yetişkinlere hizmet veren açık havuzlu bir butik otel. Sorumluluğunu almanız koşuluyla yanınızda 1 adet evcil hayvan almanıza izin veriliyor. Ücretsiz kablosuz internet, kontinental kahvaltı servisi var. Odalarda çay ve kahve makinası, klima, saç kurutma makinesi var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 18 numara.

Söğüt Otelleri

Panjur Söğüt Village $$

Söğüt&#;te, kendine ait bir iskelesi, bir tanesi denizin tam kenarında olan beach & restoranı bir tanesi denize kuşbakışı manzaraya hakim restoranı, havuzu, kafesi olan bir tesis. Panocco Restoran&#;ın da bulunduğu yer. Tüm odalarının boho-chic bir tarzı var. Söğüt&#;te iskelesi en keyifli yer. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 19 numara.

Bademli Bahçe Otel $$

Harika manzarası, hizmeti, güleryüzlü ve samimi işletmecileriyle Söğüt&#;te adeta gizli bir bahçe. Kafa dinlemek ve şehirden kaçmak için ideal. Türk-İngiliz sahiplerinin uzun yıllar hayal edip kavuştukları bir butik otel. Deniz manzaralı bir havuz, asırlık zeytin ve badem ağaçları, kekik, adaçayı ve lavanta ile dolu metrekarelik bir bahçesi var. Sadece yetişkin misafirlerin kabul edildiği 6 odası var. Kahvaltıda kendi yetiştirdikleri sebzeler ve ev yapımı reçeller sunuluyor. Detaylı bilgi için: Websitesi Haritada 20 numara.

Hisarönü Otelleri

D-Maris Bay $$$

D-Maris Bay, Hisarönü&#;nde, 5 yıldızlı, otel odası ile eşsiz manzaralar sunan, lüks ve konforlu bir konaklama seçeneği. Tesisin mavi bayraklı 5 plajı, 6 restoranı, tam donanımlı spası, tenis kortu, geniş açık havuzları var. Evcil hayvan kabul ediliyor. Tesise her yaştan çocuk misafir de kabul ediliyor. Otel ek ücret karşılığında havalimanı servisi de ayarlıyor. Ücretsiz otopark ve wifi mevcut. Odalarda da klima, tv, minibar, saç kurutma makinesi var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 21 numara.

Martı Hemithea $$

Martı Hemithea, Hisarönü&#;nde 3 restoran, 5 barı, tam donanımlı bir spası, açık havuzu olan 32 odalı bir konaklama seçeneği. Evcil hayvan ve 16 yaşından küçük çocuk kabul edilmiyor. Ücretsiz kablosuz internet ve ücretsiz otopark hizmeti sunuyor. Odalarında yastık menüsü, minibar, tv, klima, çay kahve makinesi var. Ek ücret karşılığında, gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ayarlanıyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 22 numara.

Bördübet Otelleri

Golden Key Bördübet $$$

Golden Key Bördübet, Hisarönü, Bördübet’de, nehir kıyısında doğayla iç içe konumu ile yarım pansiyon hizmet veren bir seçenek. Kendine özel plajı mevcut. İçinde açık havuz, tenis kortu, 3 restoran ve 2 bar var. Odalarında; klima, wifi, tv, jakuzi, minibar gibi olanaklar yer alıyor. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesis her yaştan çocuk misafir kabul ediyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı ve ücretsiz otopark mevcut. Ek ücret karşılığında, havalimanı transferi de var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın. Haritada 23 numara.

Marmaris Glampingleri

Club Amazon $$

Bördübet’te, her şeyden izole olabileceğiniz bir glamping alanı. Kamptaki en favori aktivitelerden biri de kampı da sarıp sarmalayan tatlı su yolunda kano yapmak. Konaklamayı bungalovdan çingene arabasına değişen farklı türde evciklerde yapıyorsunuz. Doğa yürüyüşlerinden bisiklet turlarına çok farklı etkinlikler de düzenleyen bir yer. 7 Adalar denilen yerde gün batımı ise anlatılmaz yaşanır. Detaylı bilgi için: Websitesi Haritada 24 numara.

Bonjuk Bay $$

Çamlı bölgesindeki Boncuk Koyu’da yer alan Bonjuk Bay, palmiye ağaçları altında bir cennet. Kendi manifestosunu yazmış, doğası, sağlıklı yemekleri ve etkinlikleri ile özel bir deneyim alanı. İçeride bazı komünite kuralları geçerli. Sık sık dj performanslarına ve zaman zaman kapalı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Lüks hizmet değil huzur ve komünite ortamı arayanlar için ugyun. Çocuklu aileleri, günübirlik gidenleri ve rezervasyon olmadan gelenleri kabul etmiyorlar. Detaylı bilgi için: Websitesi. Haritada 25 numara.

Kocabahçe Galmping $$

Bozburun Yat Kulübü&#;nün sahiplerinin glamping işletmesi. Doğa içinde, bostanlardan, bahçelerden ve denizden gelen taptaze seçeneklerin sunulduğu bir yer. Yarım pansiyon hizmet veriyor. En az iki gün için rezervasyon alınıyor. Tekne ile koya transfer sağlıyorlar. O sıra 10 kişi konaklıyorsa sabah ve akşam sağlıklı bir açık büfe kuruluyor. Çadır ile konaklamalarda tuvalet ve duş imkanı bulunuyor. Tüm bungalovlarda özel duş ve tuvalet bulunuyor. Detaylı bilgi için: Websitesi. Haritada 26 numara.

Marmaris Villa ve Kiralık Tatil Evleri

Eğer aile olarak veya arkadaş grubu ile geliyorsanız ev kiralamayı da düşünebilirsiniz. Kişi sayısı çok olduğunda otelden daha hesaplı olabilir. Marmaris’deki en güzel önerilerimizi Marmaris Villa ve Kiralık Tatil Evleri yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye’nin gözde tatil merkezlerinden olan Muğla iline bağlı Marmaris ilçesi, her yıl milyonu bulan yerli ve yabancı turist sayısıyla ön plana çıkan destinasyonlar arasında yer almaktadır. Eşsiz doğası, tarihe tanıklık eden yapıları ve berrak deniziyle birlikte ziyaretçilerine birçok imkanı bir arada sunan Marmaris, konaklama bakımından da pek çok alternatif sunmaktadır.

Uzun bir sahil şeridi olan Marmaris’de, el değmemiş koylardan, popüler plajlara kadar, denizin tadını çıkarabileceğiniz çok sayıda tesis hizmet vermektedir. Buralarda aileniz veya arkadaş gruplarınız ile birlikte gün boyu deniz, kum ve güneşe doyabilir, piknik, doğa yürüyüşü ve kamp gibi aktivitelerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Marmaris’te Nerede Kalınır?

Marmaris’te konaklama tesisi olarak hizmet veren işletmeler ilçe merkezinde ve sahile yakın konumlarda konuklarını ağırlamaktadır. Eşsiz deniz manzarasını keyifle izlemek isteyen ziyaretçiler tarafından genellikle sahil kenarında hizmet veren konaklama tesisleri tercih edilirken, bunun yanı sıra bölgede her bütçeye uygun otel, apart, pansiyon ve kamping tesisleri de yer almaktadır.

İlçe merkezinin yanı sıra Marmaris’e yakın konumlarda, özellikle Uzunyalı, Armutalan, Turunç, İçmeler ve Siteler bölgesinde de çok sayıda konaklama tesisi bulunmaktadır. Marmaris tatilinde tercih edebileceğiniz oteller arasında Martı Hemithea Hotel, Alya Villa Butik Otel, Kahveci Alibey Luxury Concept, Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel, Arya Boutique Otel, Comet Deluxe Hotel yer almaktadır.

Birbirinden konforlu ve kaliteli konaklama seçenekleri sunan Marmaris'te tatilinizi planlamak için Marmaris Otelleri sayfamızdaki otellere göz atabilirsiniz.

Martı Hemithea Hotel

Marmaris tatilinde tercih edebileceğiniz konaklama tesisleri arasında ön plana çıkan Martı Hemithea Hotel, bölgenin en popüler otellerindendir. Orhaniye mahallesi sınırları içerisinde hizmet veren otele ulaşımlar özel  araçla Bozburun Yolu’nu Orhaniye istikametine devam ederek, taksi veya Orhaniye dolmuşlarıyla gerçekleştirilebilmektedir. Martı Hemithea Hotel, Marmaris ilçe merkezine yaklaşık 24 kilometre uzaklıktadır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Martı Hemithea Hotel, oldukça lüks ve modern bir tasarıma sahiptir. Geniş ve ferah odalarıyla birlikte kendi evinizi aratmayacak bir konfor sunan otel, oda kahvaltı konsepti ile birlikte konuklarını ağırlamaktadır.

Açık ve kapalı restoranında, başta bölge mutfağı olmak üzere dünya mutfağından öne çıkan lezzetlerin servis edildiği otelin sunduğu imkanlar arasında masaj, spa, açık havuz, Mavi Bayraklı plaj ve ücretsiz otopark bulunmaktadır.

Aile konaklamaları için son derece uygun olan Martı Hemithea Hotel’de superior, deluxe, grand deluxe, premium suite ve powersuite tipi oda seçenekleri yer almaktadır. Otelin standart odalarında minibar, banyo, saç kurutma makinesi, Wi-Fi, lcd televizyon, kahve makinesi ve klima bulunmaktadır.

Marmaris’te gezilecek yerlere de yakın konumda bulunan otel, Dalaman Havalimanı’na , ilçe merkezine se 24 kilometre uzaklıktadır.

Martı Hemithea Hotel’de tek kişilik yapacağınız konaklamalarda ödeyeceğiniz ücret – TL aralığındadır.

Alya Villa Butik Otel

Marmaris tatilini butik otelde keyifli bir şekilde geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği Alya Villa Butik Otel, 17 kilometre uzaklıkta, ilçeye bağlı Turunç mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Deniz kenarının yanı sıra doğa ile iç içe, ormanlık ağaçlarla çevrili bir konumda hizmet veren otele ulaşımlar özel araç, taksi veye Turunç minibüsleriyle yapılabilmektedir. Otelde özel otopark alanı bulunmaktadır.

Villa tipi konaklama tesisi olan Alya Villa Butik Otel, geniş bahçesi, ferah odaları ve kaliteli müşteri hizmetleri ile birlikte konuklarını ağırlamaktadıfunduszeue.infoın metrekare olduğu konaklama tesisinin her odasında banyo, buzdolabı, çamaşır makinesi, dolap, su ısıtıcısı, mutfak, oturma grubu, saç kurutma makinesi, lcd televizyon ve klima bulunmaktadır. Tesis, toplamda 10 adet villası ile birlikte konuklarına hizmet vermektedir.

Aile konaklamaları için de ideal bir tercih olabilecek olan Alya Villa Butik Otel, açık havuzu ile birlikte, şehrin kalabalığından uzak, huzurlu bir şekilde tatil geçirmek isteyenler için oldukça uygun bir seçenektir.

Alya Villa Butik Otel’de tek kişilik konaklamalar için ödeyeceğiniz günlük ücret, – TL aralığında olacaktır.

Kahveci Alibey Luxury Concept

Marmaris’e bağlı Siteler mahallesinde hizmet veren Kahveci Alibey Luxury Concept, lüks tasarımı ve konuklarına sunduğu geniş imkanlarla birlikte bölgenin en çok tercih edilen tesislerindendir. İlçe merkezine 3 kilometre uzaklıkta bulunan otele ulaşımlar özel araç, taksi veya Siteler dolmuşlarıyla yapılabilmektedir. Otelde ücretsiz otopark alanı da hizmet vermektedir.

Marmaris ilçe merkezinde tercih edebileceğiniz otellerden olan Kahveci Alibey Luxury Concept, deniz kenarında, kendine ait plajı ile beraber konuklarını ağırlamaktadır. Lüks tasarımlara sahip toplamda 19 odasıyla birlikte konfor ve huzur vadeden otel, aile konaklamaları için de uygundur.

Bir kısmı deniz manzaralı olmak üzere standart, deniz manzaralı, yandan deniz manzaralı oda seçenekleriyle hizmet veren otelin standart odası 20 metrekare büyüklüğünde olup, içerisinde banyo, balkon, lcd televizyon, mini bar, kasa, dolap, saç kurutma makinesi, su ısıtıcısı ve yüksek hızda internet gibi imkanlar bulunmaktadır.

Sabah kahvaltıların ücretsiz bir şekilde sunulduğu otelde, kahvaltı haricindeki tüm yiyecek ve içecekler için ekstra ücret alınmaktadır. Marmaris tatilinde deniz keyfi yapmak için otelden uzaklaşmanıza gerek kalmayacak şekilde, otelin hemen önünde yer alan şezlonglu plaj ile birlikte kendinizi ayrıcalıklı hissedebileceğiniz Kahveci Alibey Luxury Concept’te ayrıca balayılar için özel konsept konaklama seçenekleri de yer almaktadır.

Kahveci Alibey Luxury Concept’te tek kişilik yapılacak olan konaklamalarda günlük ödeyeceğiniz ücret – TL aralığındadır.

Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel

Marmaris ilçe merkezinin güneybatısında, Şirinyer mahallesi sınırlarında hizmet veren Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel, içe merkezine yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Devasa büyüklüğe sahip termal otele ulaşımlar özel araç, taksi veya Şirinyer dolmuşlarıyla yapılabilmektedir. Özel aracıyla gidecek olanlar için ücretsiz otopark alanı da müşterilerin kullanımına sunulmaktadır.

Marmaris’in en geniş imkanlara sahip otellerinden olan Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel toplamda odasıyla birlikte konuklarını ağırlamaktadır. Kendine ait Mavi Bayrak statüsüne sahip plajında denizin keyfini çıkarabileceğiniz otelde aynı zamanda termal sularla vücudunuzu yenileyebilir, aquaparkında çocuklarınızla eğlenebilir veya spa salonunda günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Aile konaklamaları için uygun olan otel, yarım pansiyon ve tam pansiyon şeklinde hizmet vermektedir. Her odasında banyo, dolap, halı zemin, kasa, lcd televizyon, minibar, saç kurutma makinesi, telefon ve klima bulunan otelde ayrıca oda servisi de düzenli olarak yapılmaktadır.

Marmaris şehir merkezine 4 kilometre uzaklıkta yer alan otel, bölgede gezilebilecek önemli destinasyonlara da yakın konumdadır.

Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel’de tek kişi yapacağınız konaklamalarda günlük ödeyeceğiniz ücret – TL aralığındadır.

Arya Boutique Otel

Marmaris tatilini hem doğa ile iç içe bir konumda; hem de ekonomik bir konaklama tesisinde geçirmek isteyecek olan ziyaretçiler için uygun bir otel olan Arya Boutique Otel, ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta, İçmeler’de yer almaktadır. Otele ulaşımlar özel araç, taksi veya İçmeler dolmuşlarıyla yapılabilmektedir. Otelin kendine ait otopark alanı bulunmaktadır.

Geniş bir açık havuzuyla birlikte, etrafı çam ağaçlarıyla çevrili olan Arya Boutique Otel, toplamda 32 odasıyla birlikte konuklarını ağırlamaktadır. Aile tipi konaklamaların uygun olduğu otelde, standart, suit ve executive oda seçenekleri yer almaktadır. Standart odaları 35 metrekare büyüklüğünde olup, içerisinde balkon, lcd televizyon, saç kurutma makinesi, su ısıtıcısı, klima ve telefon bulunmaktadır.

Denize yaklaşık metre uzaklıkta yer alan otel, Dalaman Havalimanı’na 90 kilometre, Marmaris Otogarı’na ise 9 kilometre mesafede konumlanmaktadır.

Arya Boutique Otel’de tek kişilik konaklamalarda, gecelik olarak ödenecek ücret – TL aralığındadır.

Comet Deluxe Hotel

Marmaris’e bağlı Armutalan mahallesi sınırları içerisinde hizmet veren Comet Deluxe Hotel, ilçe merkezine 3 kilometre uzaklıktadır. Otele ulaşımlar özel araç, taksi veya şehir içi toplu taşıma araçlarıyla yapılabilmektedir. Otelin kendine ait otopark alanı da bulunmaktadır.

Denize yaklaşık metre uzaklıkta olan otelde düzenli olarak plaj servislerini kullanarak ücretsiz bir şekilde sahil kenarına ulaşım sağlanabilmektedir. Marmaris tatilinde tercih edebileceğiniz uygun fiyatlı ve konforlu otellerin başında gelen Comet Deluxe Hotel, toplamda 57 odasıyla birlikte konuklarını ağırlamaktadır.

Aile konaklamaları için de uygun olan otelde, standart, ekonomik, aile tipi oda seçenekleri bulunmaktadır. Standart tipinin 52 metrekare olduğu odalarda, banyo, banyo malzemeleri, kahve makinesi, lcd televizyon, makyaj masası, oda kasası, saç kurutma makinesi, mini bar ve klima bulunmaktadır.

Comet Deluxe Hotel’de tek kişilik ve gecelik konaklamalarda ödenecek olan ücret – TL aralığındadır.

Marmaris Denize Sıfır Oteller arasından seçiminizi yaparak tatilinizi Marmaris'in eşsiz sahillerinin yanı başında planlayabilirsiniz.

Marmaris Otelleri:

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Örnek Harita Görseli

Filtreler

Fiyat Aralığı

Olanaklar

Tümünü gör

Ücretsiz Havalimanı Servisi

Konsept/Tema

Tümünü gör

Tesis Türü

Tümünü gör

Konaklama Tipi

Spa & Sağlık

Tümünü gör

tesis listelendi.

Bize yapılan ödemeler sıralamayı nasıl etkiler?

En Çok Tavsiye Ettiklerimiz

  • Mirage World Hotel
  • Mirage World Hotel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(10 yorum)

Marmaris merkezine km uzaklıkta

Birden Çok Fiyat

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • Paşa Bey Otel
  • Paşa Bey Otel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(2 yorum)

Kemeraltı Mah, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine m uzaklıkta

TL

  • Club Sunset Apart
  • Club Sunset Apart
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(31 yorum)

Armutalan, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine km uzaklıkta

Tesis Fiyatı

Sadece Konaklama

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

Tesis Fiyatı

TL

  • T&G Apart Otel
  • T&G Apart Otel
Neredekal Değerlendirme4/5 Mükemmel

(10 yorum)

Marmaris merkezine km uzaklıkta

TL

  • Doğa Çiftlik Konaklama
  • Doğa Çiftlik Konaklama
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Hisarönü Mah, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine km uzaklıkta

TL

  • Mandalin Apart
  • Mandalin Apart
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(3 yorum)

Turgut Köyü, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine km uzaklıkta

Tesis Fiyatı

Sadece Konaklama

TL

  • Moda Beach Marmaris
  • Moda Beach Marmaris
Neredekal Değerlendirme/5 Çok İyi

(11 yorum)

Marmaris merkezine km uzaklıkta

funduszeue.info

%20 Tasarruf

Oda-Kahvaltı

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • Ege Zeytin Evleri
  • Ege Zeytin Evleri
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Turgut Köyü, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine km uzaklıkta

Tesis Fiyatı

Sadece Konaklama

TL

  • Yaren Pansiyon Marmaris
  • Yaren Pansiyon Marmaris
Neredekal Değerlendirme5/5 Mükemmel

(11 yorum)

Taşlıca Mah, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine km uzaklıkta

Oda-Kahvaltı

TL

  • Selimiye Saklı Bahçe Hotel
  • Selimiye Saklı Bahçe Hotel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(45 yorum)

Selimiye, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine km uzaklıkta

TL

  • İrem Apart
  • İrem Apart
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

( yorum)

Kemeraltı Mah, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine m uzaklıkta

TL

En uygun fiyat

En uygun fiyat:

funduszeue.info

TL

  • Golden Orange Apart Otel
  • Golden Orange Apart Otel
Neredekal Değerlendirme5/5 Mükemmel

(4 yorum)

Armutalan, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine km uzaklıkta

Tesis Fiyatı

Sadece Konaklama

TL

  • Kaptanın Yeri Pansiyon Restaurant
  • Kaptanın Yeri Pansiyon Restaurant

TL

  • Aloe Apart Marmaris
  • Aloe Apart Marmaris
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(17 yorum)

Cıldır Mah, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine km uzaklıkta

Tesis Fiyatı

Sadece Konaklama

TL

  •  Kaptanköy Butik Hotel
  •  Kaptanköy Butik Hotel
Neredekal Değerlendirme/5 Mükemmel

(62 yorum)

Marmaris merkezine km uzaklıkta

TL

  • Green Nature Diamond
  • Green Nature Diamond
Neredekal Değerlendirme/5 Çok İyi

(12 yorum)

Armutalan, Marmaris, Muğla

Marmaris merkezine km uzaklıkta

funduszeue.info

%30 Tasarruf

Herşey Dahil

TL

  • Gökmen Apartments
  • Gökmen Apartments
Neredekal Değerlendirme5/5 Mükemmel

(8 yorum)

Marmaris merkezine km uzaklıkta

Tesis Fiyatı

Sadece Konaklama

TL

  • Ay Işığı Söğüt Marmaris
  • Ay Işığı Söğüt Marmaris
Neredekal DeğerlendirmeHenüz Puanlanmamış

Marmaris merkezine km uzaklıkta

Tesis Fiyatı

Sadece Konaklama

TL

  • Oba09 Butik Otel - Restaurant
  • Oba09 Butik Otel - Restaurant

TL

  • Marmaris Körfez Butik Otel
  • Marmaris Körfez Butik Otel
Neredekal Değerlendirme5/5 Mükemmel

(8 yorum)

Marmaris merkezine km uzaklıkta

Tesis Fiyatı

Sadece Konaklama

TL

Marmaris Otelleri Ara

En uygun Marmaris otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Marmaris otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula

Şehir, ilçe, tema, otel adı ara

Giriş ve Çıkış Tarihi

Giriş ve çıkış tarihini seçin

D Maris Bay
D Maris Bay

D Maris Bay, Akdeniz ile Ege’nin kavuştuğu Datça Yarımadası’ndamisafirlerine denizle gökyüzünün buluştuğu gizli bir cennet vadediyor. Doğu’nun egzotik öğeleriyle batıya özgün çağdaş minimalizmi birleştirerek tasarlanmış iç mekanlarıyla göz dolduran otelde Klasik, Superior, Deluxe, Superior Suit, Junor Suit, Executive Suit, Premier Suit, Splendid Suit gibi geniş oda

Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel
Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel

Marmaris Plajı yanında tane sigara içilmeyen deniz manzaralı odası ile hizmet veren 5 yıldızlı Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel, rahat ve lüks bir tatil için ideal. Kendi özel iskelesi ve plajı olan otelde 2 açık yüzme havuzu, 2 kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzları ve ücretsiz su parkını da kullanabilirsiniz. Her şey dahil sistemiyle çalışan tesiste tüm yiyecekler ve

Angels Marmaris Hotel
Angels Marmaris Hotel

Çam ormanlarıyla kaplı bir yarımadada, 2,5 km uzunluğunda beyaz kumlu plajıyla unutulmaz bir tatil sunan Angels Marmaris Hotel, özellikle balayı tatilleri için ideal bir tesis. Deniz manzaralı konforlu suit odaları ve 2 katlı lüks müstakil villaları olan otelde toplamda tane sigara içilmeyen oda var. Çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz su parkı açık kapalı yüzme havuzları ve

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace
Grand Yazıcı Club Marmaris Palace

Marmaris'in İçmeler Koyu’nun doğal güzellikleri arasında, her şey dahil konseptiyle hizmet veren 5 yıldızlı Grand Yazıcı Marmaris Palace, tane Ege Denizi, çam ormanı ve havuz manzaralı odasında misafirlerini ağırlıyor. Otelin özel kum plajında ve iskelesinde denizin tadını çıkarabilir veya ücretsiz su parkı, açık yüzme havuzları ve 6 yaş altı çocuk havuzlarında

Hotel Aqua - All Inclusive
Hotel Aqua - All Inclusive

Ege’nin tadını çıkarabileceğiniz İçmeler Plajı’nın hemen yanında, deniz manzaralı sigara içilmeyen odasıyla aile ve balayı tatilleri için ideal olan Hotel Aqua, her şey dahil sistemiyle hizmet veriyor. Çam ormanı ve palmiye ağaçları arasında bulunan otelde deniz ve havuz manzaralı geniş aile odaları, kral daireleri ve engelli odaları bulabilirsiniz. İçmeler Plajı’nda

Green Nature Diamond
Green Nature Diamond

mükemmellik sertifikalı Green Nature Diamond; 5 yıldızlı konaklama olanakları, denize sıfır konumu ve muhteşem manzarasıyla hizmet veriyor. tane sigara içilmeyen odaya sahip otelin odalarında ise Ege Denizi manzaralı balkon, konforlu yataklar, şık bir Ege dekorasyonu, oturma alanları, büyük ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz internet sunuluyor. Saffron Ana Restoran’da taze malzemelerle açık

Hotel Mavi Deniz
Hotel Mavi Deniz

Mavi bayraklı Turunç Plajı’na sıfır konumda, ayrı kadın ve erkek havuzlarıyla muhafazakâr bir tatil deneyimi sunan Hotel Mavi Deniz’in denizin tadını çıkarabileceğiniz kendi özel plajı ve iskelesi var. 99 sigara içilmeyen odalı otelin odalarında deniz manzaralı balkon, modern dekorasyonlar, büyük ekran televizyon ve ücretsiz internet bulabilirsiniz. Otel; engelli odaları, bağlantılı ve

Marti Resort Deluxe
Marti Resort Deluxe

Doğa manzaralı villaları ve odalarıyla cezbeden Martı Resort Deluxe, Marmaris’e bağlı İçmeler’de keşif, eğlence ve dinlenme amaçlı seyahatlere ev sahipliği yapıyor. Ziyaretçilerine tabiatla baş başa kalma olanağı sağlayan tesiste huzur veren ormanlarla Ege mavisi arasında keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Otelin konukları masa oyunları, İtalyan bowlingi, plaj voleybolu, bilardo ve dart oynayabilirler.

Marina Villas
Marina Villas

Akdeniz’in en popüler koylarından biri olan Göcek’te, hem çam ve meyve ağaçları arasında huzurlu bir ortamda hem de beldenin alışveriş ve eğlence merkezilerine kısa bir yürüyüş mesafesinde hizmet veren Marina Villas, tam donanımlı villalarıyla aile ve muhafazakâr tatillerin yanı sıra balayı çiftleri ve arkadaş grupları için de keyifli bir tatil sunuyor. Göcek Çarşı

Turunc Premium Hotel
Turunc Premium Hotel

Ege’nin en güzel plajlarından Turunç Plajı’na sıfır konumda, her şey dahil bir tatil imkanı sunan Turunç Premium Hotel; özel engelli odaları, balayı daireleri ve bağlantılı aile odalarıyla toplamda tane deniz manzaralı odaya sahip. Mavi bayraklı metre uzunluğunda özel plajında cankurtaran, iskele, şezlong ve şemsiye bulunan tesisin açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, spa havuzu ve

Mirage World Hotel
Mirage World Hotel

Mirage World Hotel, Marmaris'in doğal güzellikleri ve temiz denizi ile ünlü tatil beldesi İçmeler’de, mavi bayraklı İçmeler Plajı’na sadece 2 dakika yürüyüş mesafesinde, sigara içilmeyen odasıyla yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor. Bağlantılı aile odaları ve jakuzili suit odaları olan otelde özel tasarımlı ve banyolu engelli odaları da sunuluyor. Odalarda ise

Can Garden Beach Hotel
Can Garden Beach Hotel

Side merkezine ve mavi bayraklı Side Halk Plajı'na sadece 10 dakika yürüyüş mesafesinde, denize sıfır konumda hizmet veren 4 yıldızlı Can Garden Beach Hotel, her şey dahil sistemiyle misafirlerini ağırlıyor. tane Akdeniz ve havuz manzaralı odası olan otel, çocuklu aileler için ideal çocuk ve ebeveyn odalı, verandalı ve bahçeli müstakil taş villalara da sahip. Tesisin her odasında rahat bir

Palmetto Resort
Palmetto Resort

Badem ağaçları ve çam balı ile ünlü Selimiye Köyü’nde doğa ile iç içe keyifli bir tatil yapabileceğiniz Palmetto Resort, 24 tane sigara içilmeyen ve özel dekorasyonlu odasıyla konuklarına hizmet veriyor. m2 büyüklüğünde meyve ağaçlarıyla süslü bir bahçesi olan otel, plaja sıfır konumda yer alıyor ve denizin tadını

Club Hotel Keskin Dalyan
Club Hotel Keskin Dalyan

Club Hotel Keskin Dalyan, misafirlerini Dalyan merkezine yakın konumda huzurlu ve konforlu bir konaklama deneyimine davet ediyor. Dalyan Boğazı’na yakın oluşu ve doğayla bütünleşik bir noktada olması misafirleri mavi ve yeşille buluşturan otel metrekarelik bir alan üzerine kurulu. Tesiste misafirlerin tadını çıkarabilecekleri 3 farklı yüzme havuzu ve 2 adet çocuk havuzu bulunuyor. Yüzme

Les Terrasses De Selimiye
Les Terrasses De Selimiye

Selimiye Koyu’nun muhteşem panoramik manzaraları eşliğinde keyifli bir Marmaris tatili yaşatan Les Terrasses De Selimiye, özenle tasarlanmış 12 tane sigara içilmeyen odasıyla hem balayı hem aile tatilleri için ideal bir butik otel. Butik otelin odalarında mavi beyaz tonlarla ferah dekorasyonlar, manzaralı ve mobilyalı balkon, modern koltuklarla geniş bir salon, taş duvar süslemeleri, ışık geçirmeyen perdeler,

Solto Selimiye Hotel
Solto Selimiye Hotel

Berrak denizi, temiz havası ve huzurlu atmosferi ile ünlü Selimiye’de denize sıfır konumda yer alan Solto Selimiye Hotel, 32 tane konforlu odasıyla yerli ve yabancı konuklarına hizmet veriyor.  Butik otelde 20 m2 ve 28 m2 arasında delüks orman manzaralı, standart kara manzaralı ve havuz manzaralı aile odası seçenekleri sunuluyor. Tesisin her odası modern dekorasyonlar ve büyük ekran televizyondan

Marmaris Hakkında

Muğla ilinin nüfusu en fazla olan 2. ilçesi olan Marmaris, huzur dolu bir tatil yapmak isteyen misafirleri ağırlıyor. Batısında Datça, kuzeyinde Ula ve güneyinde Akdeniz’in bulunduğu Marmaris, Ege Denizi ve Akdeniz’in kesişim noktasında yer alıyor. Genelde İngiliz ve yerli turistlerin tercih ettiği Marmaris’te her şey dahil konseptli lüks oteller ve butik oteller bulunuyor. Ilıman bir iklimin hakim olduğu Marmaris için sıcaklardan bunalmadan tatil yapabileceğiniz en güzel zaman ilkbahar ve sonbahar ayları.

Marmaris’e hava yolu ya da kara yolu ulaşım yollarını tercih ederek gidebilirsiniz. Uçakla seyahat etmek isterseniz Marmaris'e 88 km uzaklıkta bulunan Dalaman Havalimanı’nı kullanabilirsiniz. Havalimanından merkeze ulaşmak için Havaş servislerini tercih edebilirsiniz ya da araba kiralayabilirsiniz. Konaklayacağınız otelin havalimanı transfer seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Marmaris içinde günün her saatinde Marmaris’in popüler tatil beldelerine ulaşım sağlayan minibüs ve otobüsler bulunuyor. Bunları kullanarak ya da araç kiralayarak Marmaris’i gezebilirsiniz.

Marmaris tatilinizde İyonlalılar tarafından yapıldığı düşünülen Marmaris Kalesi’ni, farklı uygarlıklardan kalan Physkos, Loryma, Amos, Hydas gibi birçok antik kenti ziyaret edebilirsiniz. Cennet Adası ve Sedir Adası’nı mutlaka gezmelisiniz. Uzunyalı Plajı, Marmaris Halk Plajı ve Kleopatra Plajı Marmaris’te adından söz ettiren plajlar arasında. Marmaris tatiliniz esnasında tekne turuna çıkıp mavinin farklı tonlarını görebileceğiniz koyları keşfedebilirsiniz. Ayrıca parasailing, jet ski, flyboard, jeep safari, trekking gibi sporları da deneyimleyebilirsiniz. 

Marmaris’in popüler tatil beldesi İçmeler, berrak bir denizin sizi karşılayacağı Turunç, sakin bir tatil vadeden Selimiye, çam ağaçlarının sakladığı Bördübet ve tatilcilerin uğrak noktası Kumlubük koylarında mavi bayraklı ve kum sahillerin tadını çıkarabilirsiniz. Daha çok apart otellerin yer aldığı Marmaris Merkez'de konaklayamayı tercih edebilirsiniz. Bu bölgede akşamları eğlence arayışınıza cevap veren birçok restoran ve mekan bulabilirsiniz. Turunç ve İçmeler bölgelerinde ise her şey dahil konseptli birçok lüks otel bulunuyor. Ailenizle birlikte keyifle konaklayabileceğiniz aile otellerini de tercih edebilirsiniz. Çocukların kalabalığından uzak bir tatil yapmak isterseniz Turunç ve İçmeler'de sadece yetişkinlere hizmet eden oteller de bulunuyor. Muhafazakar otel arayışında olan ziyaretçilerin tercihi ise Armutalan bölgesi oluyor.

Marmaris Özet Bilgi

Konaklama Tesis
Popüler Otel D Maris Bay
Gecelik Başlangıç Fiyat TL
Popüler Bölge Marmaris İçmeler
Popüler Ziyaret Noktası Tavşan Adası

Marmaris Galeri

Marmaris Şehir Rehberi

Marmaris Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz ,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Marmaris Seyahat Yazıları

Marmaris Sıkça Sorulan Sorular

Marmaris’teki popüler 5 yıldızlı oteller içerisinde Martı Hemithea Hotel, Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel ve Golden Key Bördübet bulunuyor.

 

Marmaris’teki popüler ucuz oteller içerisinde Kemal Butik Hotel, Dalyan Hotel Caria Royal ve Ventum Apart bulunuyor.

 

Marmaris’in hem merkezinde hem de Turunç, Selimiye gibi turistik beldelerinde her zevke ve bütçeye uygun bir konaklama tesisi bulmak mümkün. Çocuklu aile, bebek dostu, aquapark ve SPA temalı otellerde ailenizle her şey dahil hizmeti alarak kalabilirsiniz. Çocuk seslerinden uzak bir tatil geçirmek isteyenlere özel yetişkin temalı oteller de bulunmakta.

Yaz sezonunda İngiliz ağırlıklı olmak üzere yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Marmaris’in rengârenk bir gece hayatı var. Her zevke uygun müzik yapan mekânları bulunan ilçenin ünlü bir barlar sokağı da bulunmakta. Gece kulübü, bar, meyhane ve çeşitli eğlence mekanları sabahın ilk ışıklarına kadar hizmet veriyor.

Yerli ve yabancı yüzbinlerce turist ağırlayan Marmaris’te yapılabilecek pek çok aktivite bulunmakta. Spor seven misafirler bölgede çeşitli doğa ve su sporlarını deneyimleme şansına sahipler. Daha sakin bir tatil arzu eden misafirler Marmaris Marina’dan yola çıkan günübirlik gezi tekneleriyle eğlenceli ve huzurlu bir gün geçirebilirler. Ayrıca Marmaris’in birbirinden güzel koylarını ziyaret ederek güneşlenip yüzebilirsiniz.

Marmaris’e en yakın havaalanı Muğla Dalaman Havaalanı’dır ve yaklaşık 95 km uzaklıktadır.

Ege Bölgesi’nde bulunan Marmaris, Muğla ilimize bağlıdır. Ege kıyısında yer alan ilçenin yakınlarında Selimiye, Datça, Turunç, İçmeler gibi çok sayıda tatil beldesi bulunuyor.

Marmaris’e kara, deniz ve hava yoluyla ulaşmanız mümkün. Havayoluyla ulaşmak isteyen misafirler Dalaman Havaalanı’na iniş yaparak HAVAŞ veya transfer hizmeti ile ilçeye ulaşabilirler. Marmaris Otogar’a pek çok büyük ilimizden direkt sefer bulunmakta. Bodrum ve Datça’dan, yaz sezonunda düzenli olarak deniz yoluyla ulaşım sağlayabileceğiniz seferler de mevcut.

Ülkemizin en sevilen turizm bölgelerinden biri olan Marmaris’te gezilebilecek çok sayıda kültürel ve doğal güzellik bulunuyor. Mavi ile yeşilin buluştuğu ilçede İçmeler, Turunç, Selimiye ve Dalyan görülmesi gereken beldelerinden. Kleopatra (Sedir) Adası, Baca Mağarası, Amos Antik Kenti, Kızkumu ve Marmaris Adası’nı da ziyaret edebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası