sabah gazetesi antalya haberleri / Antalya Kepez Haberleri - Antalya Kepez İlçesi Son Dakika Gelişmeleri

Sabah Gazetesi Antalya Haberleri

sabah gazetesi antalya haberleri

Korkutelili Gençler, Sabah Namazında Buluştu

Korkuteli ilçe müftülü&#;ü, ilçe gençlik koordinatörlü&#;ü taraf&#;ndan “Haydi gençler Cumartesi sabah namaz&#;nda Külliye camii’nde bulu&#;uyoruz” program&#; yo&#;un ilgi gördü. Bulu&#;maya Tarihi K&#;rkp&#;nar’&#;n alt&#;n kemerli Ba&#;pehlivan&#; &#;smail Balaban’da kat&#;ld&#;.Külliye camii’nde sabah namaz&#; sonras&#; Kuran&#; kerim okundu, salavatlar, tekbirler getirilip tespihler çekildi.Külliye Camii &#;mam Hatibi Halil Karaca, “ gençlerin ve ya&#;anan ça&#;&#;n me&#;guliyetlerinin farkl&#;la&#;t&#;&#;&#;na dikkat çekerek, “Zihinlerin farkl&#;la&#;t&#;&#;&#; bir dönemde ya&#;&#;yoruz. Dolay&#;s&#;yla bu etkinli&#;imizin birinci maksad&#; gençlerimizle camide bulu&#;mak, zararl&#; al&#;&#;kanlar&#; olan, suça kar&#;&#;m&#;&#; olan gençlerimizi camilerimizle ve din görevlilerimizle bulu&#;turarak onlara yard&#;mc&#; olmak ve ellerinden tutmakt&#;r” funduszeue.info namaz&#; bulu&#;mas&#;na karde&#;i Turan Balaban ile kat&#;lan Ba&#;pehlivan &#;smail Balaban, “Gençli&#;in önemine de&#;inerek milli ve manevi de&#;erlerimize s&#;ms&#;k&#; ba&#;l&#; ve ça&#;da&#; teknolojiyi iyi kullanan bir gençlik istediklerini vurgulayarak, kötü al&#;&#;kanl&#;klardan korunmak için spor yap&#;n&#;z. Spor yapmak güzel bir &#;ey sa&#;l&#;kl&#; ya&#;amak güzel ya&#;lanmak iyi ya&#;lanmak spor hiçbir zaman ömrü uzatmaz ömür dedi&#;iniz belli bir çizgidir ama güzel ya&#;lanmak o ömrü güzel geçirmek sa&#;l&#;kl&#; geçirmek için bedenli e&#;itim spor yapmak güzel bir &#;ey. Gençlere spor yapt&#;rmak güzel bir &#;ey onlar&#; kötü al&#;&#;kanl&#;klardan uzak tutmak onlar&#; sportif etkinliklere bekliyorum” diye konu&#;tu. Korkutelili Gençler, Sabah Namaz&#;nda Bulu&#;tu

Anadolu Ajans&#; ve &#;HA taraf&#;ndan yay&#;nlanan yurt haberleri funduszeue.info editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajanslar&#;n yay&#;nlad&#;&#;&#; &#;ekliyle mynet sayfalar&#;nda yer almaktad&#;r. Yaz&#;m hatas&#;, hatal&#; bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatab&#;, haberi servis eden ajanslard&#;r. Haberle ilgili &#;ikayetleriniz için bize ula&#;abilirsiniz

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Antalya konumu ve coğrafi yapısı gereği Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisidir. Akdeniz Bölgesinde yer alır.

Batı Torosların güneyi ile Akdeniz arasında kalmış bir bölümde bulunmaktadır. Şehrin yukarı kısımlarında kızılçamlar görülüfunduszeue.infoa'dan geçen tek akarsu şehrin doğusundaki Aksu Çayı'dır. Bu akarsuyun üzerinde Düden Şelalesi de bulunmaktadır.
Antalya ili iklimi genel olarak Akdeniz iklimine girmektedir.

Antalya'nın yakın çevresi yeraltı kaynakları bakımından çeşitlilik gösterir.
Antalya ili sahip olduğu Antalya Ovası ile tarımsal potansiyel ve ekolojik uygunluk açısından Türkiye tarımında önemli bir yere funduszeue.infolarının beşte birinde tarım yapılır.



Antalya Türkiye'de İstanbul'la birlikte turizmin lokomotifi konumundadır. Dört mevsim turizm olanaklarının ve tesislerinin olduğu bir il olması sonucu turistlerin yoğun ilgi gösterdiği şehirlerin başında gelir. Antalya'da kültür turizmi başta olmak üzere deniz, spor, sağlık, kış, kongre, yayla, mağara, kamp ve inanç turizmi yapılabilmekte bu turizm seçenekleri için tesisler bulunmaktadır.
yılı turizm istatistiklerine göre Antalya, dünyada en çok ziyaret edilen dördüncü il durumundaydı.Antalya'da kültür turizminin ağırlıklı olarak yapılacağı yerler kıyı şeridinin çeşitli yerleridir. Bu bölgede Kaleiçi, tarihi yapılar, tarihi cami ve kiliseler bulunmaktadır.] Antalya'da deniz turizmi de yine kıyı şeridi boyunca yapılmaktadır.

Antalya yaz turizmiyle öne çıksa da kış turizminde de ülkenin önde gelen illerindendir. Antalya'daki Saklıkent Kayak Merkezi kenti kış turizminde önde tutan tesislerdir.
Devamı
SON DAKİKA

T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Rakım:

Enlem:

Boylam:

Gün Doğumu:

Gün Batımı:

ANLIK DURUM ()

SAATLİK TAHMİN

SaatBeklenen HadiseSıcaklık (&#;C)Hissedilen Sıcaklık (&#;C)Nem (%)Rüzgar YönüOrt. Rüzgar Hızı (km/sa)Maks. Rüzgar Hızı (km/sa)
-

5 GÜNLÜK TAHMİN

Bu Merkeze Ait Uç ve Ortalama Değerler İçin Tıklayınız.

Güncelleme her gün saat ‘e kadar yapılmaktadır. (TSi)

  • Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş 3 saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir.
  • Saatlik tahminlerde “Rüzgâr Hamlesi” kısmında verilen değer, geçmiş 3 saatlik periyot içinde rüzgâr hızındaki ani artışı temsil etmektedir.
  • Saatlik tahminlerde "Hissedilen sıcaklık", aynı saatte tahmin edilen hava sıcaklığı ile nispi nem ve rüzgâr değerlerine göre hesaplanmaktadır. Bu sıcaklık, iklimsel çevre, giysilerin ısı direnci, vücut yapısı ve kişisel durumdan olduğu kadar, termometre sıcaklığı, nispi nem, rüzgâr ve radyasyon gibi dört meteorolojik faktörden etkilendiği için sübjektif bir kavramdır.
  • Diğer tahmin bilgileri, tahmini yapılan zaman civarında beklenen değerleri göstermektedir.
  • Bu sayfada kullanılan HAVA TAHMİNİ simgeleri ve SON DURUM simgelerinin açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Muratpaşa'da kutlamalar sabah sporuyla başladı

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'nin 19 Mayıs kutlamaları sabah sporuyla başladı. Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı'nda bir araya gelen yüzlerle ilçe sakini, gün boyu devam edecek kutlamalar öncesi spor yaptı. Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal da etkinliğe katıldı.
Antalya'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının bir durağı da Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı oldu. Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlendiği etkinlikte genç yaşlı, kadın erkek, yüzlerce ilçe sakini sabah sporu için bir araya geldi.
Meydanda kutlamalar Atatürk Anıtı'na çelenk sunma ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Belediye Başkanı Uysal, Cumhuriyet Meydanı'ndaki resmi törenlere katılırken Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı'nda anıta çelengi Başkanvekili Hüseyin Sarı sundu.  
Törenin andından, kent meydanında yaklaşık 20 dakika devam eden sabah sporu başladı. Belediye Başkanı Uysal ve eşi Ümran Uysal da kent meydanındaki sabah sporunda yer aldı. Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"19 Mayıs, bizim en umutsuz anlarda ülkemiz işgal altındayken dahi var olabilme irademizi 'Başarılmaz' denilen her şeyi başarabilme yeteneğimizi ifade ediyor. Bugün de yarın da hep 19 Mayıs ruhuna ihtiyacımız var. Her gün 19 Mayıs, her yer Samsun olsun. 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun."
Başkan Uysal'ın konuşmasının ardından sabah sporu tüm hızıyla devam etti. Etkinlik, hep birlikte Yıl Marşı'nın söylenmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası