elife çelik / Login • Instagram

Elife Çelik

elife çelik

Son Dakika Elif Çelik Haberleri

  • Haz Iğdır'da öğretmenlerin olduğu araç kaza yaptı: 3 yaralıIğdır'da öğretmenlerin olduğu araç kaza yaptı: 3 yaralı

    Iğdır'da öğretmenlerin içinde olduğu otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu 3 öğretmen yaralandı. Kazada otomobil içinde bulunan ve öğretmen oldukları öğrenilen Gülden Atasu Yılmaz, Mine Yazıcı Küçük ve Elif Çelik Uludaş yaralandı. Yaralılardan Gülden Atasu Yılmaz'ın yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz Iğdır'da Öğretmenlerin İçinde Olduğu Araç Kamyonla Çarpıştı: 3 YaralıIğdır'da Öğretmenlerin İçinde Olduğu Araç Kamyonla Çarpıştı: 3 Yaralı

    Iğdır merkezinde meydana gelen trafik kazasında öğretmenlerin içinde bulunduğu araç, koyun yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada 3 öğretmen yaralandı. Yaralılardan biri yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haz Iğdır'da Kaza: 1'i Ağır 3 Öğretmen YaralandıIğdır'da Kaza: 1'i Ağır 3 Öğretmen Yaralandı

    Iğdır'da meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile koyun yüklü kamyon çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan 3 öğretmen yaralandı. Yaralılardan sürücü Gülden Atasu Yılmaz'ın sağlık durumu ağır.

  • May Siirt Valisi, kaymakam adaylarını kabul ettiSiirt Valisi, kaymakam adaylarını kabul etti

    Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, kaymakam adayları Elif Çelik ve İbrahim Karakuş'u makamında kabul etti. Siirt Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Vali Hacıbektaşoğlu, adaylara hayırlı olsun dileğinde bulundu ve başarılar diledi. Adaylar da kabullerinden dolayı Vali Hacıbektaşoğlu'na teşekkür etti.

  • Mar Sındırgı Akpınar Yaşam Merkezi atölyelerinde kurslar tamamlandıSındırgı Akpınar Yaşam Merkezi atölyelerinde kurslar tamamlandı

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde kadınların istihdamını arttırmak ve el becerilerini geliştirmek adına açılan kurslara katılan 75 kadın eğitimlerini tamamladı.

  • Mar Antalya'daki Dünya Masa Tenisi Gençlik Yarışması'nın üçüncü günü tamamlandıAntalya'daki Dünya Masa Tenisi Gençlik Yarışması'nın üçüncü günü tamamlandı

    Antalya'da düzenlenen Dünya Masa Tenisi Gençlik Yarışması'nın üçüncü gün mücadelesi tamamlandı.

  • Mar Sdd Genel Başkanı Sami Doğan: 'Gerekli Bilimsel Çalışmalar Sağlıklı Bir Şekilde Yapılmadan Konut İnşaatına Başlanması Doğru Değildir.Sdd Genel Başkanı Sami Doğan: "Gerekli Bilimsel Çalışmalar Sağlıklı Bir Şekilde Yapılmadan Konut İnşaatına Başlanması Doğru Değildir.

    Sosyal Demokrasi Derneği (SDD) Genel Başkanı Sami Doğan, 'Depremin Gölgesinde Türkiye' konulu toplantıda, “Gerekli bilimsel çalışmalar sağlıklı bir şekilde yapılmadan konut inşaatına başlanması doğru değildir. Buradan bütün yetkilileri uyarıyoruz, en kısa sürede yapılacak bir çalışmayla bu inşaat işleri durdurulmalıdır ve ancak bilimsel etütlerden ve artçı depremler bittikten sonra bölgede inşaat çalışmalarına başlanmalıdır. Özellikle yıkımın kent ölçeğinde yaşandığı illerimizde parçacı çözümler yerine bütüncül çözümlerin ortaya konulması gerekmektedir” dedi. Doğan, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini de belirtti.

  • Eyl ADÜ'de doçentlik deneme dersleri başladıADÜ'de doçentlik deneme dersleri başladı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerinin verdikleri doçentlik deneme dersleri Rektörlük Senato Salonu'nda başladı.

  • Ağu 'Seyahatsever' gençler Mersin'de deniz ve kültür turizmini bir arada tattı"Seyahatsever" gençler Mersin'de deniz ve kültür turizmini bir arada tattı

    Gençlik ve Spor Bakanlığının, yaz aylarında seyahat edecek gençlere yurtlarda ücretsiz konaklama imkanı sunan "Seyahatsever" projesi kapsamında Mersin'e gelen gençler, deniz ve kültür turizmini bir arada yaşamanın keyfini çıkardı.

  • Ağu Beykoz'da Yıkım Bugün de Sürdü. Mahalleli: 'Birilerinin Bu Olaya 'Dur' Demesi Lazım'Beykoz'da Yıkım Bugün de Sürdü. Mahalleli: "Birilerinin Bu Olaya 'Dur' Demesi Lazım"

    İstanbul’da AKP’li Beykoz Belediyesi, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına karşın Tokatköy Mahallesi’ndeki evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkmaya devam etti. Mahalleli Elif Çelik, yetkililere seslenerek, “Birilerinin bu olaya ‘dur’ demesi lazım” dedi.

  • Kas DEVA Partisi'nde istifa krizi! İl başkanı ile birlikte yönetimde bulunan 45 kişi görevlerinden ayrıldıDEVA Partisi'nde istifa krizi! İl başkanı ile birlikte yönetimde bulunan 45 kişi görevlerinden ayrıldı

    Son anketlerde yükselişe geçtiği gözlenen Demokrasi ve Atılım Partisi'nde arka arkaya istifa krizi yaşanıyor. Partinin Muş İl Başkanı avukat Elif Çelik Yolcu ile il ve ilçe yönetiminde yer alan 45 kişi partideki görevinden ayrıldı. Basın toplantısında Ali Babacan'a yüklenen Yolcu, "Daha ilk günden siyasetin ağababaları yereldeki temsilcileriyle birlikte partinin umut vadeden söylemlerine aykırı hareket etmişlerdir" ifadelerini kullandı.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası