istanbul iftar menüleri / İSTANBUL İFTAR MEKANLARI | Ne Kadara Yenir?

Istanbul Iftar Menüleri

istanbul iftar menüleri

İstanbul İftar Mekanları: 20 Farklı Mekan &#;nerisi

Ramazan ayında dışarıda iftar yapmak isteyenler bu listeyi inceleyebilir! İstanbul'da bulunan iftar mekanlarını sizler için derledik. İsteğinize, konumuzuna göre tercih yapabileceğiniz, birbirinden lezzetli 13 farklı mekanı sizler ile paylaştık. İşte, 20 farklı iftar mekanı önerisi;

  1. Köşebaşı

köşebaşı

Köşebaşı, Türkiye'nin belirli bölgelerinde 9 ayrı şubeye sahip bir restoran. Her restoranında Ramazan ayına özel iftar menüsü bulunuyor. İftar menülerinde iftariyelik, fındık lahmacun, dolma, gavurdağı salata, kebaplar ve tatlı seçenekleri bulunuyor. Oldukça geniş ve göz doyuran bir menü ile hizmet veriyor. 

Adres: Göztepe, Bağdat Cd. No, Kadıköy/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel:  53 53

funduszeue.info

  1. Uludağ Et

uludağ et

Uludağ Et, Ramazan ayına özel fiks menüsü ile iftarda misafirlerine hizmeti veriyor. Menülerinde iftariyelik, meze, lahmacun, içli köfte, salata, dört çeşit kebap ve tatlı seçenekleri bulunuyor. Deniz manzarası, açık ve kapalı oturma alanları bulunuyor. 

Adres: Şenlikköy, Basınköy Atatürk Köşkü Cd, Sahil Yolu No:2, Bakırköy/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel: 63 63

funduszeue.info

  1. Ali Ocakbaşı

ali ocakbaşı

Ali Ocakbaşı, Beyoğlu'nda bulunuyor. Ramazan ayına özel iftar menüsü ile servis veriyor. İftar için 4 kişinin altında rezervasyon almayan Ali Ocakbaşı, fiks menü ile hizmet veriyor. Menülerinde iftariyelik, salata, çorba, semsek, lahmacun, şaşlık, tavuk şiş, güllaç ve birçok farklı yemek bulunuyor. 

Adres: Gümüşsuyu, İnönü Cd. No, Beyoğlu/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel: 67 60

funduszeue.info

  1. Tuğra Restoran

tuğra restoran

Tuğra Restoran, Beşiktaş'ta bulunan Çırağan Sarayı'nın içerisinde yer alan bir Osmanlı restoranıdır. Ramazan ayına özel olarak bu restoranda klasik lezzetlerin modern yorumlarından oluşan menüler servis ediliyor. İftarının tadını nefis boğaz manzarası ile taçlandırmak isteyenler için iyi bir seçenek haline geliyor. 

Adres: Ciragan Palace Kempinski Hotel, Ciragan Caddesi 32, Çiragan Cd, Besiktas/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel:  73 33

  1. Fasuli

fasuli

Fasuli, İstanbul içerisinde altı farklı şube ile hizmet veriyor. Ramazan boyunca iftar menüsü vermesinin yanı sıra alakart servise de devam ediyor. Fix menüler yerine kendi istediklerinizi sipariş etmek isterseniz Fasuli'de iftar yapmayı tercih edebilirsiniz.

Adres: Müeyyedzade, Tophane İskele Cd. No, Beyoğlu/İstanbul

Google haritalarda bakın.

funduszeue.info

  1. Hamdi Restoran

hamdi restoran

Hamdi Restoran, Eminönü’nde konumlanıyor. Eminönü’nün cami ve deniz manzarasına hakim teras manzarası bulunuyor. Hamdi Restoran, ramazan ayında fiks menü ile hizmet veriyor. Sıcak ve soğuk ara öğünleri, ana yemek seçenekleri, çorba, tatlı ve meyve ile zengin bir iftar sofrası sizleri bekliyor.  

Adres: Rüstem Paşa Mah Tahmis Caddesi, Kalçin Sk. No, Eminönü

Google haritalarda bakın.

Tel:  03 90

funduszeue.info

  1. Sahan

sahan

Sahan, İstanbul'da bulunan 4 şubesinde de iftar veriyor. İftar için fiks menü seçeneği sunuyor. İftariyelik, sıcak ve soğuk ara yemekler, çorba, ana yemek ve tatlıdan oluşan geniş bir iftar menüsü ile servis veriyor. 

Adres: Suadiye, Bağdat Cd. /A, Kadıköy/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel: 19 19

funduszeue.info

  1. Bridge

bridge

Bridge Restoran, Üsküdar Nakkaştepe'de bulunuyor. Her iki köprüyü de görse de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü yukardan inanılmaz bir manzara ile izleme fırsatı sunan mekan oldukça  zengin bir iftar menüsüne sahip. 7 güne 7 farklı menü sunuyor. Gitmeden önce rezervasyon yaptırırken gideceğiniz günün menüsünü detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Mekanın vale ve otopark hizmeti de bulunuyor. 

Adres: Kuzguncuk, Nakkaştepe Yolu No, Üsküdar/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel: 95 85

funduszeue.info

  1. Fethipaşa Korusu

fethipaşa korusu

Fethipaşa Korusu, Üsküdar'da sahile yakın konumu ve doğası ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Geniş koru alanıyla şehrin içinde doğa ile iç içe olabilme imkanı sunuyor. Burada yürüyüş parkurları ve piknik alanları bulunuyor. Ayrıca koru içerisinde İBB'ye bağlı olan mekanlar bulunuyor. Bu mekanlar iftar hizmeti de veriyor. Aynı zamanda koru içerisindeki piknik alanlarında kendi malzemeleriniz ile iftar hazırlama imkanı da sunuyor. Fethipaşa Korusu, her gün 24 saat açık.

Adres: Kuzguncuk Mahallesi Paşa Limanı Caddesi Nacak Sokak No:6 / Üsküdar

Google haritalarda bakın.

  1. Kaşıbeyaz

kaşıbeyaz

Kaşıbeyaz, nefis İstanbul manzarası ve enfes yemekleri ile en sık tercih edilen mekanlardan birisi. Oldukça zengin bir iftar menüleri bulunuyor. İftariyelikler, günün çorbası, salatalar, ara sıcaklar, ana yemekler ve çeşitli tatlılardan oluşan menüsü ile hizmet veriyor. 

Adres: Köybaşı Cad. No Yeniköy / Sarıyer / İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel:  20 40 & () 50 00

funduszeue.info

  1. Florya Develi

florya develi

Florya Develi, Ramazan ayına özel fiks menüsü ile misafirlerini ağırlıyor. Rezervasyon usulü çalışıyor. Soğuk meze, ara sıcaklar, kebap çeşitleri, tatlılar ve içecek seçeneklerinden oluşan menüleri ile hizmet veriyor. 

Adres: Yeşilköy Mah. Yeşilköy Halkalı Cad. Develi Apt. No Bakırköy/İSTANBUL

Google haritalarda bakın.

Tel: 50 00

  1. Filizler Köftecisi

filizler köftecisi

Filizler Köftecisi, Üsküdar sahil yolu üzerinde Kız Kulesi'nin karşısında bulunuyor. Eşsiz İstanbul manzarasına karşı iftar yapmak isteyenlerin tercih edilebileceği yer. İftar menülerinde geniş bir iftariyelik tabak, mercimek çorbası, meze çeşitleri, ara sıcak olarak paçanga, ana yemek için köfte seçenekleri, tatlı ve içecek bulunuyor. Mekanda vale hizmeti de bulunuyor.

Adres: Harem Sahil Yolu No (Kız Kulesi Karşısı) İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel: ()

funduszeue.info

  1. Beyti Lokantası

beyti lokantası

Florya'da bulunan Beyti lokantası, fiks bir menü uygulamak dışında farklı bir uygulama yapıyor. Menülerinde bulunan yemeklerden, her şey dahil şekilde sipariş verebildiğiniz bir sistem ile hizmet veriyor. Lezzetli bir iftar yapmak isteyenler burayı tercih edebilirler. Beyti kebabı denemediyseniz bu enfes yemeği  iftarda yemenizi öneririz. 

Adres: Orman Sok. No:8 – Florya / İSTANBUL

Google haritalarda bakın.

Tel: +90 29 90

funduszeue.info

  1. Liman İstanbul

liman istanbul

Galataport İstanbul'da bulunan bu restoran, hem dekorasyonu, hem de manzarasıyla iftar için mutlaka gitmeniz gereken mekanlar arasında bulunuyor. Ramazan'a özel olarak iftar menüsü hazırlanan Liman İstanbul'da, iftariye tabağı, söğüş salata, reyhan şerbeti, zeytinyağlı enginar, kıtır mantı, patlıcanlı pilav gibi lezzetlere yer veriliyor. Tatlı olarak da katmer, kazandibi, güllü aş ve kazandibi seçeneklerine yer veriliyor.

Adres: Kılıçali Paşa Mahallesi, Meclis-i Mebusan Sok. O2 Blok No:8 D Galataport, Beyoğlu/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel: 09 48

funduszeue.info

  1. Lokanta Feriye

lokanta feriye

Michelin Rehberi'nin tavsiye listesinde bulunan Lokanta feriye, geleneksel iftar menüsü ile ön plana çıkıyor. Şef Birkan Erköylü'nün menüsünü hazırladığı lokantada, yerel malzemeler kullanılıyor. Üstelik Boğaz manzarası da, iftar yemeğine eşlik ediyor.

Adres: Yıldız, Çırağan Cd. No D:No, Beşiktaş/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel:  22 16

funduszeue.info

  1. Borsa Restaurant

borsa restaurant

İftar için fiks menü sunan Borsa Restaurant, zeytinyağlılar ve çorba ile başlangıç yapıyor. Ara sıcak olarak Karadeniz pidesi, su böreği ve etli karalahana sarmasına yer veriliyor. Ana yemekte tandır, döner ve köfte mevcut. Osmanlı tarzındaki dekorasyonu ile dikkatleri çeken bu mekanda, 10 farklı tatlı seçeneği bulunuyor.

Adres: Kandilli, Adile Sultan Sarayı, Vaniköy Cd No: 12, Üsküdar/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel:  03 04

funduszeue.info

  1. Kalbur Et

kalbur et

İçli köfte, semsek pide, çıtır börek, zeytinyağlı kuru patlıcan, kuzu tandır gibi kendine has lezzetleriyle ön plana çıkan Kalbur Et'in iftar menüsü, bir hayli zengin. Kebap konusunda da çok iddialı olan restorana, gitmeden önce rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Adres: Şerifali Mahallesi Turcan Caddesi, Atabek Sk. No, Ümraniye

Google haritalarda bakın.

Tel: 36 36

funduszeue.info

  1. Nevberi Restaurant

nevberi restaurant

Dünya mutfağından lezzetleri bir araya getiren Nevberi Restaurant'ta, iftar için çeşitli yiyecekler bulunuyor. Zeytinyağlılarla donatılan iftar menüsünde farklı ana yemek seçenekleri de mevcut.

Adres: Barbaros, Palladium Tower, Kardelen Sk. No:2 / C, Ataşehir/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel: 34 34

funduszeue.info

  1. Seraf Restaurant

seraf restaurant

Şef Sinem Özler'in Anadolu'nun en sevilen lezzetlerini sunduğu restoranda, iftar için özel olarak ana yemekler ve tatlılar bulunuyor. Keyifli bir iftar yemeği yemek istiyorsanız, Seraf Restaurant'a rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Adres: Mahmutbey, Peyami Safa Cd. 38/D, Bağcılar/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel:  55 05

funduszeue.info

  1. Avliya

avliya

Boşnak mutfağını sevenleri böyle alalım. Etnik dekorasyonu ve Boşnak mutfağından gelen lezzetleri ile Avliya'da güzel bir iftar yemeği yiyebilirsiniz. Soka, ajvar, Boşnak böreği, begova çorbası gibi lezzetlerden oluşan farklı menüleri, mutlaka denemelisiniz. 

Adres: Kocatepe, Avasköy Yolu Cd. 83/A, Bayrampaşa/İstanbul

Google haritalarda bakın.

Tel: 37 97

funduszeue.info

Şunlara da göz atın;

  1. İftar yemekleri
  2. Sahur yemekleri
  3. Kadıköy iftar mekanları
  4. Bursa iftar mekanları

İstanbul İftar Mekanları ve Fiyatları

1Birbirinden lezzetli yemekler yiyeceğimiz, pideye doyacağımız Ramazan ayı için restoranlar birbirinden lezzetli iftar menüleri hazırlamaya başladıfunduszeue.info olarak, sevdiklerinizle birlikte iftar sofralarının tadını doya doya çıkarmanız için İstanbulun en iyi iftar mekanlarını seçtik. Herkesin bütçesine uyması için farklı fiyat aralıkları sunan mekanları tercih ettik. Aslında hiçbir iftarın sevgiyle hazırlanmış bir aile sofrası gibi olmadığını da hemen söyleyelim. Aile sofrasında bir çorba, tadı damakta kalan bir sebze yemeği, leziz bir hoşaf ve pideyle oruç açmanın yerini hiçbir şey tutamaz. Çünkü Ramazanda kalbimiz en çok sevgi, huzur ve birliktelik istiyor. Yine de büyük grupları iftar sofrasında buluşturmak için restoranlar en iyi alternatif funduszeue.info nerede yapılır sorusunu soranlar için İstanbulun en iyi iftar mekanları rehberi

Birbirinden lezzetli yemekler yiyeceğimiz, pideye doyacağımız Ramazan ayı için restoranlar birbirinden lezzetli iftar menüleri hazırlamaya başladıfunduszeue.info olarak, sevdiklerinizle birlikte iftar sofralarının tadını doya doya çıkarmanız için İstanbul'un en iyi iftar mekanlarını seçtik. Herkesin bütçesine uyması için farklı fiyat aralıkları sunan mekanları tercih ettik. Aslında hiçbir iftarın sevgiyle hazırlanmış bir aile sofrası gibi olmadığını da hemen söyleyelim. Aile sofrasında bir çorba, tadı damakta kalan bir sebze yemeği, leziz bir hoşaf ve pideyle oruç açmanın yerini hiçbir şey tutamaz. Çünkü Ramazan'da kalbimiz en çok sevgi, huzur ve birliktelik istiyor. Yine de büyük grupları iftar sofrasında buluşturmak için restoranlar en iyi alternatif oluyor."İftar nerede yapılır?" sorusunu soranlar için İstanbul'un en iyi iftar mekanları rehberi

2Hilton İstanbul Bomonti

Hilton İstanbul Bomonti

İstanbul’un en beğenilen lezzet duraklarından biri olan The Globe Restoran, Ramazan boyunca İstanbullulara tarihi lezzetleri modern dokunuşlarla sunacak. Menüsünde, zengin iftariyelik seçenekleri, çorbalar, zeytinyağlılar, humus, imam bayıldı, vişneli yaprak sarma, Çerkez tavuğu, demirhindi şerbeti ve akide şerbeti gibi geleneksel Osmanlı mutfağından seçenekleri yer alacak. Günü irmik helvası, cevizli baklava, kazandibi ve damla sakızlı fırın sütlaç gibi geleneksel tatlılarla ve meyve damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak lezzetlerle funduszeue.infoşi başı fiyatı: 98 TLHilton İstanbul BomontiAdres: Silahşör Cad. No: 42 Şişli/İstanbulTelefon: () 30 00

3The Grand Tarabya

The Grand Tarabya

Boğazın eşsiz manzarasının size eşlik edeceği The Grand Tarabya Hotel'in iftar menüsünde çorba ve iftariyeliklerin yanı sıra zeytinyağlı büfeleri, turşu ve peynir stantları ve iştah açıcı şarküteri çeşitleri iftarınıza başlamak için sizleri bekliyor. İftar klasiği şerbetler, lokum ve helva çeşitleri, Türk tatlıları, lokma ve dondurma istasyonları ile iftarınızı tamamlayabilir ya da meyve çeşitleriyle hafif bir kapanış yapabilirsiniz. Ayrıca iftarı canlı müzik ve fasıl eşliğinde yapmak çok eğlenceli funduszeue.infoşi başı fiyatı: funduszeue.info Grand Tarabya Adres: Haydar Aliyev Cad. Sarıyer/İstanbulTelefon: () 33 00

4Mövenpick Hotel İstanbul

Mövenpick Hotel İstanbul

Mövenpick Hotel İstanbul , Ramazan ayı boyunca Azzur Restaurant’ta misafirlerine canlı fasıl müziğinin eşliğinde iftar büfesi funduszeue.infoşaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan çeşit çeşit iftariyelikler, Ramazan pideleri, zeytinyağlılar, tavuk dolması, kuzu güveç, beğendili tas kebabı, kuzu şaşlık kebabı, tereyağlı mantı ve güllaç, kaymaklı ekmek kadayıfı, sakızlı fırın sütlaç gibi Türk ve Osmanlı yemek kültürünü yansıtan seçkin örnekler, geleneksel Ramazan sofralarının keyfini yaşfunduszeue.infoşi başı fiyatı: TLMövenpick Hotel İstanbulAdres: Büyükdere Caddesi, Levent No:4, Akarsu Cad/İstanbulTelefon: ()

5Hilton Istanbul Bosphorus

Hilton Istanbul Bosphorus

Hilton İstanbul Bosphorus’un muhteşem Boğaz manzaralı restoranı Bosphorus Terrace ile efil efil esen açık hava mekanı Veranda Terrace, sıcak ramazan günlerinde içimizi serinletecek. İftariyeliklerle başlayan iftara soğuk başlangıçlar ve çorbalarla devam ediliyor. Günlük değişen Türk spesiyalleri ile karışık ızgara tabağı ve ızgara levrek fileto ana yemek alternatifleri olarak sunulacak. Yemek ramazanın zengin tatlı seçenekleriyle son funduszeue.infoşi başı fiyatı: funduszeue.info İstanbul BosphorusAdres: Harbiye, Cumhuriyet Cd. 50 Şişli/İstanbulTelefon: ()

6Fatih Karadeniz Pidecisi

Fatih Karadeniz Pidecisi

Fatih Karadeniz Pidecisi, Ramazan coşkusunu geleneksel lezzetlerle yaşamak isteyenleri Karadeniz usulü iftar sofrasına davet ediyor. Ama bu sofraya katılmak için bir gün öncesinden rezervasyon yaptırmanız şart. Trabzon tereyağı ile terbiye edilmiş ezogelin çorbasını misafirlerine iftar sürprizi olarak hazırlıyor. Bu lezzetin yanı sıra zengin bir iftariye tabağı, taş fırında ve odun ateşinde pişirilen pide çeşitleriyle de muhteşem bir iftar ziyafeti sunuyor. İftar sonrası nostaljik bir lezzet olan Hamsiköy fırın sütlacıyla akşamı sonlandıfunduszeue.infoşi başı menü fiyatları:Ezogelin Çorbası: 5 TLPide çeşitleri: 14 TL’den başlayan fiyatlarlaHamsiköy Fırın Sütlacı: 9 TLFatih Karadeniz PidecisiAdres: Zeyrek Mah. Büyükkaraman Cad. No: 45/47 Fatih – İstanbulTelefon: () 97 95

7Divan

Divan

Yeri bizim için ayrı olan Divan'ın ünlü lezzet markası Divan Lokanta , Ramazan'da da lezzetlerini bizlerle paylaşıyor. Güler yüzlü servis ekibiyle, keyifli bir akşam yaşamanızı sağlayacak. Açık büfenin kurulduğu iftar sofralarında size ailenizle bol bol sohbet ederek yemeğinizin tadını çıkarmak kalıfunduszeue.infoşi başı fiyatı: TLDivan LokantaAdres: Divan İstanbul No: 1, Asker Ocağı Cd. Şişli/İstanbulTelefon: ()

8Asitane Restaurant

Asitane Restaurant

Osmanlı mutfağının unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini, saray aşçılarının arşivlere geçmiş tariflerini tatmaya ne dersiniz? Sizi bilmeyiz ama biz çok heyecanlandık. Asitane Restaurant, Ramazan sofralarını iftariyeliklerle, çorbalarla, böreklerle ve şerbetlerle zenginleşiyor. Bu lezzetleri büyük bir keyifle yemekte bize düşüyor. Kişi başı ücret: 95 TLAsitane RestaurantAdres: Kariye Camii Sokak No:6, Edirnekapı/İstanbulTelefon: ()

9Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien'ın ramazana özel bir programı yok. Ama, çorba ve salatalar, sıcak tartine ve sandviçler, quinoa risottolu ızagara somonlar, sahan köfteler, kiş, lazanya, graten, ızgara tavuklu ve sebzeli penne gibi birbirinden leziz sıcak tabaklarıyla iftar vakti için bir seçenek. Ayrıca Le Pain Quotidien’ in doğal ve taptaze ekmekleri ve fırın ürünleriyle eşsiz lezzetleri evinize, iftar ve sahur sofralarınıza da taşıfunduszeue.info: LPQ Kanyon

10Çırağan Palace Kempinski

Çırağan Palace Kempinski

Çırağan Palace Kempinski, Laledan ve Tuğra adlı restoranlarında Ramazan için iki farklı iftar menüsü sunuyor. Eşsiz Boğaz manzarası ve Çırağan Sarayı’na karşı yemyeşil bahçeler içinde konumlanmış Laledan Restaurant’ın Ramazan ayı için hazırladığı iftar menüsünde Türk ve dünya mutfağından birçok lezzetli seçenek bulunuyor. Misafirler açık büfeden istediğini funduszeue.infoşi başı fiyatı: funduszeue.infoğra Restaurant’da Ramazan ayına özel iftar menüsü seçenekleriyle eşşiz lezzetler sunuyor. Ramazan boyunca açık büfede yer alacak tatlı çeşitleri de menüye funduszeue.infoşi başı fiyatı: TL.Çırağan Palace KempinskiAdres: Çırağan Cad. No: 32 Beşiktaş/İstanbulTelefon: () 46 46

11The Marmara Otelleri

The Marmara Otelleri

The Marmara Otelleri, ödüllü şefleriyle Ramazan’a özel hazırladığı menüleri ile misafirlerini zengin iftar sofralarında ağırlamaya hazırlanıyor. Türk ve Osmanlı yemek kültürünü yansıtan menüde, serpme iftariyeliklerden oluşan başlangıç tabağı, zeytinyağlı çeşitleri, soğuk başlangıç yemekleri, Osmanlı şerbetleri ve pek çok tatlı seçeneği bulunuyor. Bizim favorimiz ise Çilekli ve Bademli Güllaç funduszeue.info Marmara Pera ve Şişli’de: 65 TLThe Marmara Esma Sultan: TL + KDV

12Develi Restoran

Develi Restoran

Gaziantep Mutfağı'nın usta adreslerinden Develi Restoranları, gurme damaklara hitap eden kebaplarının yanı sıra kağıtta pastırma, içli köfte, Antep usulü kuru patlıcan dolması, tandırda firik pilavı, kaymaklı ekmek kadayıfı gibi lezzetlere menülerinde yer verecek. Ailece rahat bir iftar yemeği geçirebilmeniz için çocuk odaları da bulunan restoranda unutulmaya yüz tutmuş Ramazan ayı klasiklerini tatma imkanınız funduszeue.infoşi başı fiyatı: TL.

13Grand Hyatt Istanbul

Grand Hyatt Istanbul

İstanbul’un merkezleri yerlerinden biri olan Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul, şehrin gürültüsünden uzak 34 isimli restoranıyla bu yılda Ramazan ayına özel zengin iftar menüsüyle bizleri ağırlamaya hazır. Yaz mevsimine uygun, hafif ve ferahlatıcı lezzetlerden oluşan bir menü şimdiden iştahımızı açıyor. Kişi başı fiyatı: TLGrand Hyatt IstanbulAdres: Harbiye, Taşkışla Cd. No:1, Şişli/İstanbulTelefon: ()

14Lacivert Restorant

Lacivert Restorant

Tarihi boğaz yalısında konumlanan ve olağanüstü rıhtımıyla Lacivert Restoran, Ramazan ayı için hazırladığı hafif lezzetleri, konforlu ortamı ve muhteşem manzarasıyla ailecek iyi vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir funduszeue.info Hurması, Bodrum ve Milas’tan yöresel zeytin çeşitleri, Gökçeada doğal tereyağı, ev yapımı incir reçeli, Ezine beyaz peyniri ve Kars kaşarı gibi hafif lezzetlerle başlangıç yapabileceğiniz iftar menüsünde çorba olarak Adıyaman’dan yarma buğday, pirpirim otu, reyhan, nane, salatalık ve süzme yoğurttan yapılan soğuk çorbası ile yazın sıcak günlerinde serinletici birbirinden lezzetli yemeklerin yer aldığı iftar menüsü her damağa uygun tatlara yer funduszeue.infoşi başı fiyatı: TLLacivert RestorantAdres: Anadolu Hisarı Mh., Körfez Cd. NoTelefon: ()

15DoubleTree by Hilton Moda

DoubleTree by Hilton Moda

DoubleTree by Hilton Moda, Ramazan boyunca iftara gelen misafirlerini canlı fasıl müziği ile karşılayacak. Osmanlı ve Modern Türk mutfağını harmanlayan DoubleTree şefleri, menünün yanında şerbetler ve hoşaflar da sunacak. Otel içerisinde yer alan, yemyeşil bahçesi ve samimi atmosferi ile The Doubles Restaurant’ın Şefi Sinan Duran, menüsünde kendine özgü lezzetlerle misafirlerini ağırlayacak. yaş arası çocuklar için ücretsiz, yaş arası çocuklar için ise %50 indirim funduszeue.infoşi başı fiyatı: 99 TLDoubleTree by Hilton İstanbul-ModaAdres: Caferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No: 31 Kadıköy/İstanbulTelefon: () 43 44

16Swissôtel The Boshorus

Swissôtel The Boshorus

Özenle hazırlanan sofralarda, canlı fasıl eşliğinde zengin iftariyelikler, saray mutfağına özel tatlar, pide çeşitleri, lahmacun, döner, sıcak-soğuk et ve balık alternatifleri, kebap çeşitleri gibi tatlar bulunuyor. Muhteşem manzarası ve terasıyla yazın sıcağından kaçabileceğimiz mekanlardan. Kişi başı ücret: TLSwissôtel The BoshorusAdres: Vişnezade Mh., Acısu Sokaği No Beşiktaş/İstanbulTelefon: () 81 80

17Yeşil Ev

Yeşil Ev

Hagia Sophia Mansions” projesi kapsamında Soğukçeşme Sokak’taki tarihi konaklarla eş zamanlı olarak restore edilen Yeşil Ev; huzurlu iftar sofralarının en yeni adresi olarak misafirlerini bekliyor. Yüzyıllık çınarların gölgesiyle serinleyen bahçesinde orucunu açmak isteyenlere iyi bir alternatif olabilir. Kişi başı ücret: TLYeşil EvAdres: Cankurtaran Mh., Kabasakal Cd. No:5, Sultanahmet/İstanbulTelefon: ()

18Conrad İstanbul Bosphorus

Conrad İstanbul Bosphorus

İştahınızı kabartmaya hazır mısınız? İç pilav eşliğinde kuzu tandır, bulgur pilavı ve kremalı ıspanak eşliğinde servis edilen marine edilmiş tavuk şiş ve ağır ateşte fırınlanmış dana antrikot tadına doyamayacağınız ana yemek çeşitleri, Ramazan ayı boyunca bizleri Conrad İstanbul Bosphorus'da doyumsuz bir lezzete çıkarak. Geceye tatlılar eşliğinde Türk kahvesiyle nokta funduszeue.infoşi başı ücret: 95 TL ile TL arasında değişfunduszeue.info İstanbul BosphorusAdres: Cihannüma, Saray Cd, Beşiktaş/İstanbulTelefon: ()

19Sheraton İstanbul Ataköy

Sheraton İstanbul Ataköy

Sheraton İstanbul Ataköy, iki farklı seçenekle karşımıza çıkıyor. İster Cook Book ve Mey Türk restoranlarında keyifli bir iftar yemeğinde buluşun, isterseniz de açık büfe ve set menü alternatifini seçfunduszeue.info Türk mutfağından değil, dünya mutfağından da sayısız özel yemeği kendine has özel yorumu ile sunan Cook Book, şimdiden bizim favorimiz funduszeue.info Türk’te mavinin ve yeşilin bir arada olduğu muhteşem atmosferinde iftarın keyfini çıfunduszeue.info Book kişi başı fiyat: 90 TLMey Türk kişi başı fiyat: 80 TLSheraton İstanbul Ataköy​Adres: Adres: Rauf Orbay Caddesi Sahilyolu, AtaköyTelefon: ()

20Tadında Anadolu

Tadında Anadolu

Yolculuklarımız sırasında havalimanlarında ve İDO iskelerinde tercih etiğimiz restoranlardan olan Tadında Anadolu, Türkiye’nin dört bir yanından yerel lezzetleri ve birbirinden özel tarifleri iftar sofralarına taşıfunduszeue.infon ayı boyunca İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İDO iskelelerindeki Tadında Anadolu restoranları iftara özel lezzetlerle misafirlerine hizmet funduszeue.info: Atatürk Havalimanı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası