game of thrones nerden izleyebilirim 8 sezon / Game of Thrones 8 sezon internetten nasıl izleyebilirim?

Game Of Thrones Nerden Izleyebilirim 8 Sezon

game of thrones nerden izleyebilirim 8 sezon

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Game of Thrones 8. sezon yeni bölümü nasıl ve nereden izlenir? Game of Thrones GoT yeni sezon 1. bölüm detayı

Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm yayınlandı! Sabaha karşı ABD'de yayınlanan dizinin ilk bölümü, Türkiye'de de özel bir platforma ait kanalda Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak. Bu doğrultuda, 'Game of Thrones 8. sezon 1. yeni bölümü hangi kanalda ve nereden izlenir?' sorusu arama motorlarında yoğunluk kazandı. Haberimizin detaylarından, GoT kısaltması ile olarak da bilinen Game of Thrones 8. sezonuna ait tüm detaylarını bulabilirsiniz. Peki, Game of Thrones 1. yeni bölüm nasıl izlenir? İşte, merak edilen bilgiler

Büyük bir heyecanla beklenen Game of Thrones'un yeni sezon 1. bölümü ekranlara geldi. Dünya genelinde on milyonlarca hayranı bulunan dizi, 8. sezon ilk bölümüne de adeta fırtına gibi başladı. İlk bölümü izlemek isteyen bireyler ise, 'Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm nasıl ve nereden izlenir?' sorusu ile meraklarını gidermeye çalışıyor. Peki, Türkçe altyazı ile GOT nereden izlenir?

GAME OF THRONES TÜRKÇE ALTYAZILI NASIL VE NEREDEN İZLENİR?


İşte detaylar

GOT HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Game of Thrones, ABD'de yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmeden Türkiye yayıncısı Digiturk tarafından Türkçe altyazılı bir şekilde yayınlanacak. Diziyi takip edip izleyebilmeniz için Digiturk üyeliğinizin bulunması gerekiyor.

Game Of Thrones 8. sezon 14 Nisan'ı 15 Nisan'a bağlayan gece, sabaha karşı 'te Türkçe altyazılı olarak yayınlandı. Kaçıranlar için dizinin tekrarı ise 15 Nisan akşamı tekrardan ekranlara gelecek.

GOT 8. SEZON BÖLÜM BİLGİLERİ

Öte yandan, diğer sezonlardan farklı olarak 6 bölümden oluşacak GOT 8. sezon bölüm ve süreleri de belli oldu;

1. Bölümü 14 Nisan'da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak
2, Bölümü 21 Nisan'da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak
3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak
4. Bölümü 5 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
5. Bölümü 12 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
6. Bölümü 19 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

ÖNEMLİ HATIRLATMA

Türkiye'de dizinin bölümleri yayınlandığı günden bir sonraki saat 'den itibaren Digiturk'ten altyazılı olarak izlenebilecek.

8. SEZON HAKKINDA

Sekizinci sezon, diğer sezonlardan farklı olarak 6 bölümden oluşmuştur. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 'de başlandı ve Temmuz 'de bitti. Sezon, Nisan 'da yayınlanmaya başlanacak. Senaryo, George R. R. Martin'in yayımlanacak olan Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı romanlarından ve ek olarak yeni sahnelerden oluşacak.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağrılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

ARKADAŞINA GÖNDER

Game of Thrones 8. sezon yeni bölümü nasıl ve nereden izlenir? Game of Thrones (GoT) yeni sezon 1. bölüm detayı

SON DAKİKA

Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm nasıl izlenir? GOT funduszeue.info tüm bölüm tarihleri

Game of Thrones 8. sezon 5. bölüm nasıl izlenir? Şeklindeki sorular merak konusu oldu. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi fantastik dizilerinden biri olan Game of Thrones 8. sezon heyecanı devam ediyor. 5. bölümü dün sabaha karşı yayınlanan Game of Thrones'un final bölümünde ne olacağı da merak konusu oldu.

GAME OF THREONES 8. SEZON 5. BÖLÜM NASIL İZLENİR?

Dizinin ABD yayıncısı HBO ve yapım şirketi tarafından yapılan duyuruya göre dizi, ABD’de yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmeden Türkiye yayıncısı Digiturk, bölümü Türkçe altyazılı olarak yayınlayacak.

GAME OF THRONES 8. SEZON TÜM BÖLÜMLERİN TARİHLERİ

Game of Thrones'un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak:
1. Bölümü 14 Nisan’da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluştu
2, Bölümü 21 Nisan’da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluştu
3. Bölümü 28 Nisan’da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak
4. Bölümü 5 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
5. Bölümü 12 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
6. Bölümü 19 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

GAME OF THRONES 8. SEZON 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Game of Thrones’un Daenerys’in hikaye dizininde işlemeye çalıştığı “Deli Kraliçe” örgüsünü açıkçası biraz zorlama buluyoruz. Ancak Daenerys’in giderek yalnızlaştığı bir gerçek. Geçtiğimiz incelemelerde Dany’nin olmayan “sağ duyusunun” Jorah Mormont olduğundan bahsetmiştik. Bu bölüm ile Sör Jorah’ı son yolculuğuna uğurladık. Yani Dany’nin sağ duyusu da onunla beraber gitti. Öte yandan Sör Jorah, Dany’nin aklındakileri korkmadan anlatabileceği çok az sayıda insandan biriydi. Güvendiği de. Tyrion her ne kadar yanında olsa da Dany’nin ona tam olarak güvendiğini söylemek mümkün değil. Varys desen aynı şekilde. Missandei de bu isimlerden biriydi ancak bölümün sonunda infazın merkezinde yer alarak ona da veda ettik. Yani günün sonunda aslında Cersei ve Daenerys, savaşın iki uç tarafı olmasına rağmen aynı kaderde buluşan iki isim oldu bu bölüm. Cersei’nin kendinden başka güvenecek kimsesi yok, Daenerys’in de öyle. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

Bu bölüm karakterin nasıl kabul görmediğine de şahit olduk. 2 ejderha ve onlarca adamla, son vuruşu yapması için Arya’ya zaman kazandıran Daenerys oldu. Yine Kışyarı’nın bu kadar uzun süre tutulması da onun sayesindeydi. Ancak gün sonunda kahraman ejderhaya bağıran Jon Snow ilan edildi. Daenerys’in Gendry’e karşı cömertliği dahi onu öne çıkaramadı. Çünkü orası Jon Snow’un bölgesiydi ve Jon Snow’a güveniyorlardı. Targaryen kızına değil. Burada paranoya devreye giriyor. Daenerys, tahttaki yerinin pamuk ipliğine bağlı olduğunun farkında. Jon ona isterse onlarca kez diz çöksün, diyarın gerçek kontrolünü ele geçiremeyeceğinin farkında. Bu yüzden Jon’dan gerçek kimliğini bir sır olarak saklamasını istedi. Ancak işler orada da istendiği gibi gitmedi. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

Yalnız kalan Daenerys’in kararları ise bu boşlukla etkilenecektir. Bu bölüm hiç beklemediğimiz bir yerden dev bir ok yedik. Daenerys’in biricik çocuklarından bir diğeri, Rhaegal, beklenmedik bir donanma saldırısıyla öldü. Qyburn, Kral Toprakları’nda boş durmayarak hem kalenin surlarına hem de gemilere yerleştirilmek üzere pek çok arbalet üretmiş. Bu da yine yasta ve hayli paranoyak olan kahramanımızda büyük bir yara açtı. Ancak fitili ateşleyen Missandei oldu. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. Kaynak: Log

Game of Thrones 8. sezonu ne başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Game of Thrones nasıl izlenir?

Son derece yüksek bir finalle 7. sezonu noktalayan Game of Thrones, hayranlar&#;n&#; iki y&#;ll&#;k sab&#;rs&#;z bir bekleyi&#;e mahkum etmi&#;ti. Geçti&#;imiz aylarda serinin yeni sezonunun hangi tarihte yay&#;nlanaca&#;&#; duyuruldu ve izleyiciler için günler daha da geçmek bilmez bir hal ald&#;.

Dizinin ABD yay&#;nc&#;s&#; HBO ve yap&#;m &#;irketi taraf&#;ndan yap&#;lan duyuruya göre dizi, 14 Nisan’da televizyon ekranlar&#;ndan izleyiciyle bulu&#;acak. Dizinin ABD’de yay&#;nlanmas&#;n&#;n üzerinden 24 saat geçmeden, Türkiye yay&#;nc&#;s&#; Digiturk, bölümü Türkçe altyaz&#;l&#; olarak yay&#;na koyacak.

Önceki Sezonlar beIN CONNECT’te

Serinin Türkiye yay&#;nc&#;s&#; Digturk’e ait beIN Connect uygulamas&#;yla izleyiciler Game of Thrones dizisinin önceki sezonlar&#;na bu uygulamadan ula&#;abiliyor. Türkçe altyaz&#; ve dublaj seçenekleriyle yay&#;nlanan dizi, uygulama sayesinde ister ak&#;ll&#; telefonlar, ister tabletlerden izlenebiliyor. Ayr&#;ca destekleyen Smart TV’lere uygulamay&#; indirerek de seriyi izlemek mümkün.

Rekor Bekleniyor

&#;statistiksel veriler yay&#;nlayan Statia’da yer alan bilgilere göre dizinin 7. sezon final bölümü yaln&#;zca ABD’de milyon ki&#;i taraf&#;ndan izlenmi&#; ve serinin en çok izlenen bölümü olmu&#;tu. &#;ki senenin ard&#;ndan dizinin final sezonunun ilk bölümünün yaln&#;zca Amerika’da de&#;il dünyada da izlenme rekoru k&#;rmas&#; bekleniyor. Yap&#;m &#;irketinden yap&#;lan aç&#;klamada dizinin final sezonunun dünya çap&#;nda 1 milyar izlenmeye ula&#;mas&#; beklendi&#;i kaydedildi.

Farkl&#; Promosyon Çal&#;&#;malar&#; Dikkat Çekiyor

Dizinin halihaz&#;rda kemikle&#;mi&#;, sad&#;k bir izleyici kitlesi olmas&#;na ra&#;men yap&#;mc&#;lar diziye olan ilgiyi canland&#;rmak ve art&#;rmak için farkl&#; promosyon çal&#;&#;malar&#;na imza att&#;lar. Kuzey Amerika men&#;eili bir içecek firmas&#;yla yap&#;lan anla&#;man&#;n ard&#;ndan, s&#;cakken yaln&#;zca beyaz görünen, so&#;utulunca Game of Thrones dizisindeki hanelerin sancaklar&#;n&#;n belirdi&#;i teneke kutulu içecekler üretildi. Ayr&#;ca dünyan&#;n farkl&#; bölgelerine yerle&#;en 6 farkl&#; Demir Taht replikas&#;n&#; bulma yar&#;&#;mas&#; yapan &#;irket, bu sayede iki senenin ard&#;ndan bir miktar dü&#;en ilgiyi yeniden alevlendirmeyi ba&#;ard&#;. Dizinin yay&#;nlanmas&#;na say&#;l&#; günler kala hayranlar 5 taht&#; bulmay&#; ba&#;ar&#;rken 6. tahtla ilgili henüz bir geli&#;me olmad&#;.

7. Sezonda Ne Olmu&#;tu?

Serinin belki de en h&#;zl&#; ilerleyen ve olaylar&#;n finale ilerleyi&#;ini gösteren sezonu olan 7. sezonda sürpriz dolu olaylara tan&#;kl&#;k etmi&#; ve uzun zamand&#;r görmedi&#;imiz baz&#; karakterlerin ak&#;betini ö&#;renmi&#;tik. Yaz&#;n&#;n bundan sonraki bölümünün diziyi izlememi&#; fakat izlemeyi dü&#;ünen hayranlar&#; için “spoiler” dolu oldu&#;unu hat&#;rlatal&#;m.

Duvar&#;n ötesindeki tehlikeyi gören Jon Snow, Ejderhalar&#;n Annesi Daenerys ile ittifak yapm&#;&#; ancak mücadelenin ilk a&#;amas&#;nda ejderha Viseron Gece Kral&#; taraf&#;ndan öldürülmü&#; ve ölüler ordusuna kat&#;lm&#;&#;t&#;. Cercei ka&#;&#;t üzerinde Daenerys ile ittifak yapm&#;&#; gibi görünse de as&#;l plan&#; Daenerys ve Kuzey ordular&#;n&#;n yoklu&#;unda Westeros’u tamamen ele geçirmekti. Bu plana kar&#;&#; ç&#;kan Jamie karde&#;ine s&#;rt çevirmi&#;i ve Kral &#;ehri’nden ayr&#;lm&#;&#;t&#;. Jon Snow’un K&#;&#;tepesi’ne vekil olarak b&#;rakt&#;&#;&#; Sansa, Lord Baelish’in oyunlar&#;na kanmam&#;&#; ve sonunda Arya ile birlikte onu yarg&#;layarak infaz etmi&#;ti. Üç gözlü karga olan Brann, görülerinden birinde Jon Snow’un as&#;l ad&#;n&#; ve kimli&#;ini ö&#;renmi&#;, onun taht&#;n me&#;ru varisi oldu&#;unu anlam&#;&#;t&#;. Dizinin son sahnesinde Gece Kral&#;, Viseron’la birlikte duvarda gedik açm&#;&#;, ordusuyla birlikte gedikten geçerek Westeros’a ad&#;m atm&#;&#;t&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası