fatma izle netflix / Fatma dizisi 2. sezon yayınlanacak mı? Burcu Biricik müjdeyi verdi!

Fatma Izle Netflix

fatma izle netflix

Fatma Dizisi 1. Sezon 2. Bölüm Full İzle, Netflix Fatma 1. Sezon Tek Parça İzle

Fatma Dizisi 1. Sezon 2. Bölüm Full İzle, Netflix Fatma 1. Sezon Tek Parça İzle

Son dönemin en beğenilen kadın oyuncular arasında yer alan Burcu Biricik, yeni projesi Fatma ile izleyiciyi büyülemeye devam ediyor. Netflix'de yayın hayatına başlayan Fatma, Zafer'i ararken beklenmeyen kaosun içine sürükleniyor. Seyirciyi ekran karşısına kilitleyen Burcu Biricik'in Fatma dizisi 1. sezon tüm bölümlerini haberimiz üzerinden tek parça halde izleyebilirsiniz. Yeni dizi Fatma'ya izleyici puanınızı haberimize yorum yaparak verebilirsiniz. 

NETFLİX FATMA DİZİSİ KONUSU 

Başak Abacıgil tarafından hayata geçirilen, Özgür Önürme tarafından kaleme alınan dizinin konusu oldukça dikkat çekiyor. Temizlik işlerine giden Fatma, kayıp eşi Zafer’i ararken beklenmedik bir kaosun içine çekilir. Fatma kimsenin şüphelenmediği görünmez bir “temizlikçi” olduğunu fark eder.

FATMA DİZİSİ OYUNCULARI

Netflix'in son dönem yeni dizisi Fatma'da başrol oyuncusu Burcu Biricik'e Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Mustafa Tonak, Şehsuvar Aktaş, Umut Kurt, Sabahattin Yakut, Ecem Uzun gibi isimler eşlik ediyor. 

NETFLİX FATMA DİZİSİ 1. SEZON FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BURCU BİRİCİK (FATMA) KİMDİR?

4 Mayıs tarihinde Antalya’da dünyaya geldi. yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi. Burcu Biricik, lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar verdi. Daha sonrasında Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde eğitime devam ederken aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı. Biricik oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı. Başarılı oyuncu, yılında Show TV’de yayımlanan Maçolar dizindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı. Daha sonra Toprağın Günlüğü adlı kısa filmi çeken Burcu Biricik, Kanal D’de yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı.

NETFLİX FATMA DİZİSİ FRAGMANI

#Fatma Dizisi 1. Sezon 2. Bölüm Full İzle, Netflix Fatma 1. Sezon Tek Parça İzle

Netflix, yeni Türk dizisi Fatma ‘yı yayınladı. Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı Netflix’in yeni Türk yapımı dizi olarak izleyicisi beğenisine sunuldu. 

Dünya çapında milyon abonesinin bulunduğu çevrim içi içerik akış servisi sunan Netflix, platformdaki Türk yapımı çalışmalarını hızlandırdı. Bu bağlamda özellikle son aylarda pek çok Türk yapımı dizi ve film Netflix abonelerine sunuldu. Hatta Netflix, artan Türk dizi ve filmlerinin dünya çapında daha kolay bir şekilde erişim sağlanması için ‘Made in Turkey’ kataloğunu da bünyesine eklemişti. Şimdi ise Netflix’in üzerinde çalıştığı bilinen yeni bir Türk dizisi izleyici beğenisine sunuldu. 

Netflix’in yeni Türk dizisi Fatma’nın bölümleri 40’ar dakikadan oluşuyor. İlk sezonu 6 bölümden oluşan dizi şu an tüm dünyadan izlenebiliyor. 

Netflix’in yeni Türk dizisi Fatma’nın yapımcılığını Başak Abacıgil Sözeri üstleniyor. Özgür Önurme’nin kaleme aldığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmen koltuğunu paylaştığı psikolojik drama mini dizisi Fatma’da Burcu Biricik ile birlikte Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk rol alıyor.

Netflix dizisi Fatma’nın konusu

Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel haline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar.

Netflix Fatma ’nın fragmanı: