hayriye hanım ege otel / Hayriye Hanım Ege Hotel - Balıkesir Ayvalık Fethiye

Hayriye Hanım Ege Otel

hayriye hanım ege otel

GENEL BİLGİLER

Hayriye Hanım Ege Otel Yorum

Konaklayanları en iyi olanaklar içinde ağırlayan Hayriye Hanım Konağı, konforlu odaları, gün boyu hizmet veren resepsiyonu ve yemyeşik çevresi ile son derece rahatlatıcı bir tatili sizlere sunuyor.

Hayriye Hanım Ege Otel Öne Çıkan Özellikler

Açık Restoran
Wireless Internet
Hayriye Hanım Ege Otel Nerede?

Hayriye Hanım Konağı, Ayvalık merkezine m ve Edremit Havalimanı'na 42 km mesafededir.

Mesafeler & Kapasite
Yapım Yılı :
Oda Sayısı: 16 adet
Havaalanı Uzaklığı: 42 km
Şehre Uzaklığı: km
Sahil Özellikleri
Denize Uzaklığı: m
Mavi Bayrak: Yok
İskele: Yok
Otel Konsepti

Oda Kahvaltı konseptinde hizmet veren Hayriye Hanım Konağı'nda sabah kahvaltısı açık büfe şeklinde ücretsiz olarak sunuluyor. Tesis genelinde sunulan tüm içecekler ise ücretlidir.

Açılış - Kapanış Saatleri?
- Kahvaltı
- Geç Kahvaltı
- Öğle Yemeği
- Ara Yemek - Branch (Fulya Restaurant)
- Çocuk Restaurant
- Akşam Yemeği
- Geç Akşam Yemeği
- Erken Kahvaltı

Hayriye Hanım Ege Otel Hakkında

yılında turizm sektöründe hizmete başlayan Hayriye Hanım Konağı, tesiste konaklayan her misafirin memnuniyeti için çalışıyor. Çift kişilik, üç kişilik ve aile odası olmak üzere standart imkânlarda toplam 16 odası vardır.
Denize yaklaşık metrelik mesafede konumlanan otel Ayvalık merkezine ise çok yakındır. 24 saat boyunca resepsiyon hizmetinden faydalanabileceğiniz otelde, gözlerinizi Oda Kahvaltı konseptine göre sunulan sabah kahvaltısı ile açabilirsiniz.

Otel Aktiviteleri
Masaj
Ücretli Hizmet
ODA OLANAKLARI

Standart Oda

Üç kişilik odalarda bir tane çift kişilik ve bir tane tek kişilik yatak olabileceği gibi üç tane tek kişilik yatak da olabiliyor. İstenilirse ücretsiz bebek karyolası ve 6 yaşa kadar ücretsiz ilave yatak konulabilir. Bahçe manzaralıdır.

Daha fazla göster

Aile Odası

Aile OdasıAile OdasıAile Odası

Aile odalarında bir tane çift kişilik ve iki tane tek kişilik yatak vardır. İstenilirse ücretsiz bebek karyolası ve 6 yaşa kadar ücretsiz ilave yatak konulabilir.

Daha fazla göster

Standart Oda

İki kişilik odalarda bir tane çift kişilik yatak olabileceği gibi iki tane tek kişilik yatak da olabiliyor. İstenilirse ücretsiz bebek karyolası ve 6 yaşa kadar ücretsiz ilave yatak konulabilir.

Daha fazla göster


FİYATLAR

YORUMLAR

Tesis Bilgileri
  • Genel Tanıtım Ayvalık’ın merkezine m mesafede ev konforunda konaklama deneyimi vadeden Hayriye Hanım Ege Hotel, samimi atmosferi ve keyifli bahçesi ile öne çıkıyor. Sade şekilde dekore edilmiş modern odalarında rahat bir tatil ortamı sunan tesis, Oda Kahvaltı konsepti ile hizmet veriyor. Edremit Koca Seyit Havaalanı'na 42 km mesafede yer alan Hayriye Hanım Ege Hotel, Edremit'e 76 km uzaklıkta konumlanıyor.
  • Önemli Bilgiler
    • Giriş Saati
    • Çıkış Saati
    Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

    Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir.

    Rezervasyon yapan tüm misafirler; başta tesis, Sağlık Bakanlığı, yerel kurumlar/otoriteler olmak üzere, ilgili kurumların Covid ile ilgili olarak aldığı tüm tedbirlere uymak ve bu tedbirler kapsamında kendilerinden talep edilen tüm bilgileri tesise vermek zorundadır. Tedbirlere uymayan misafirlere sunulacak bazı hizmetler sonlandırılabilir. Misafirlerin Covid kapsamında alınan önlemlere uymaması halinde yaşanacak olumsuz durumlardan tesis ve ya Etstur sorumlu değildir.

    Misafirlerin sağlığını korumak amacıyla ilgili kamu kurumları tarafından alınan Covid önlemleri kapsamında; tesis, tanılı - temaslı veya kendisinden talep edilen bilgileri vermeyen müşterileri kabul etmeyebilir, izolasyon odasına alabilir, tesisten çıkışını isteyebilir veya ilgili kamu kurumlarının düzenlemeleri kapsamında gerekli görülen diğer işlemleri yapabilir.

Otel Bilgilerini Yazdır

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası