muharrem ince osman pamukoğlu / Osman Pamukoğlu’dan Muharrem’e ‘İnce’ Ayar! - Papik

Muharrem Ince Osman Pamukoğlu

muharrem ince osman pamukoğlu

De&#;erli bir ayd&#;n olan Lâle Gürman Han&#;mefendi göndermeseydi, haberim olmayacakt&#;. U&#;ur Dündar Halk TV’de HEPAR Ba&#;kan&#; Osman Pamuko&#;lu Pa&#;a ile Muharrem &#;nce’yi bulu&#;turuyor.

U&#;UR DÜNDAR AD&#;L DE&#;&#;L M&#;?

Söz alan &#;nce &#;unu söylüyor: “Kendimi at&#;l hissettim. Beni tek ça&#;&#;rsayd&#;n&#;z!” U&#;ur Dündar ise “Kendisinin daha fazla süre ald&#;&#;&#;n&#;, adil davrand&#;&#;&#;n&#;” ifade ediyor. Milli konularda keskin bir duru&#;u oldu&#;u için Pamuko&#;lu Pa&#;a izleyicilerden yo&#;un alk&#;&#; al&#;yor. Bunun üzerine &#;nce, “Örgüte bildirirdim, buraya 10 bin CHP’li gelirdi” mealinde bir cevap veriyor. Gergin görünen &#;nce, i&#;i birdenbire asker-siyasetçi ikilemine getiriyor. Meclis lokantas&#;nda çorban&#;n 1 TL. ama orduevlerinde 50 kuru&#; oldu&#;unu öne sürüyor. Pamuko&#;lu Pa&#;a, “Atma Recep, din karde&#;iyiz!” mealinde bir cevap veriyor. Gerçekten de ne &#;imdi ne de önceden orduevlerinde 50 kuru&#;a çorba verildi&#;ine hiç tan&#;k olmad&#;m. Muharrem &#;nce taraftarlar&#;, “Bilgi Edinme Yasas&#;” kapsam&#;nda Genelkurmay Ba&#;kanl&#;&#;&#;’na resmi olarak ba&#;vurup bu konuyu soru&#;turabilir!

KOBAN&#; &#;DMAN YURDU

Muharrem &#;nce askere laf sokmaya çal&#;&#;&#;yor; bu kez Pamuko&#;lu Pa&#;a, “Nedir bu ayr&#;cal&#;klar&#;n&#;z, maa&#;lar&#;n&#;z, harcamalar&#;n&#;z, yedi sülalenizin masraflar&#;, k&#;rm&#;z&#; pasaportlar” deyince, &#;nce f&#;s diye sönüyor! Çünkü di&#;er yolda&#;&#; gibi, halk&#;m&#;z&#;n kan a&#;lad&#;&#;&#;n&#; bilen ama atmaya gelince mangalda kül b&#;rakmayan vekiller, söz konusu kendi ç&#;karlar&#; olunca milletimize &#;öyle seslenir: “Haydi ver, ver, ver, çakt&#;rmadan yan cebime dü&#;ürüver” Bunlar sadece girizgâh!

VTR’deki as&#;l konu Kobani! CHP’de Kobanici s&#;k&#; bir klik oldu&#;unu dünya âlem biliyor. Yedekleri ile birlikte en az üç tak&#;m ç&#;kar: “Kobani Gençlik, Kobani &#;dman Yurdu, Kobanigücü!” Ama biz Muharrem &#;nce’yi bu grubun d&#;&#;&#;nda ulusalc&#; ekipte dü&#;ünüyorduk. Üstüne toz kondurmuyorduk. Ba&#;&#;m&#;zdan a&#;a&#;&#; kaynar sular döküldü! Neler duyduk: “Kobani’de bir dram ya&#;an&#;yor; buraya sahip ç&#;k&#;lmal&#;!” “Osman Pamuko&#;lu’ndan Muharrem’e ‘&#;nce’ ayar! Youtube” yazarak siz de bu ilginç VTR’yi internet ortam&#;nda izleyebilirsiniz

KIRMIZI Ç&#;ZG&#;S&#; OLMAYANLAR S&#;Z K&#;MS&#;N&#;Z?

Ta&#;lar yerine oturmaya ba&#;lad&#;. Muharrem &#;nce önce miting meydanlar&#;nda, Astsubaylar&#;n özlük haklar&#;n&#; savunma bahanesiyle, konunun bütünüyle d&#;&#;&#;nda olan subaylara giydirdi. Arkas&#;ndan &#;ngiliz Financial Times’a &#;a&#;&#;rtan bir demeç verdi: “Kürt sorununda bizim hiçbir k&#;rm&#;z&#;çizgimiz yoktur!” Daha sonra, “FETÖ’nün ölüm listesinde olan bir generalin rütbelerini sökece&#;ini” ifade etti. Bu general ise yurt içinde ve yurt d&#;&#;&#;nda PKK ve emperyalist güçlere kar&#;&#; ba&#;ar&#;yla yürütülen mücadelenin, di&#;er bir ifade ile vatan sava&#;&#;n&#;n en önündeki komutand&#;. Belli ki General kendini konumland&#;rma konusunda zaafa dü&#;mü&#;tü. Ama Generalin davran&#;&#;&#;n&#; ele&#;tiren daha iyi, daha do&#;ru, daha birle&#;tirici bir yöntem bulunabilirdi. Ama k&#;rm&#;z&#;çizgi kalmay&#;nca, demek ki hiçbir ulusal de&#;erin zerre kadar önemi kalm&#;yor K&#;rm&#;z&#;çizgi kalmay&#;nca, PKK ve emperyal güçlerle mücadele anlam&#;n&#; kaybediyor

ARTIK ÖNCE VATAN YOK!

Onlarca seçim kazanan Cumhurba&#;kan&#; Erdo&#;an bile, “Kürt sorununda hiçbir k&#;rm&#;z&#;çizgimiz yok!” dememi&#;ti, diyememi&#;ti. Aç&#;l&#;m&#; yüzüne gözüne bula&#;t&#;r&#;nca, millet 7 Haziran’da birinci sar&#; kart&#; gösterdi. Ad&#;m atmasayd&#;, 1 Kas&#;m’da ikinci sar&#; kart&#;n&#; görerek oyun d&#;&#;&#; kalacakt&#;. Uyand&#;, tav&#;r koydu ve ayakta kald&#;. &#;imdi b&#;rakt&#;&#;&#; yerden Muharrem &#;nce devam etmek istiyor. Ama ko&#;ullar tepeden t&#;rna&#;a de&#;i&#;ti. PKK hendeklere gömüldü. ABD’nin terörle Akdeniz’e uzanma rüyas&#; bitti. Muharrem Bey, de&#;il bir seçim, seçim kazansa bile Türkiye’nin kimyas&#; ile oynayamaz! ABD, AB ve her türlü u&#;ursuz gücü arkas&#;na alsa bile, ülkeden toz bile koparamaz! rolüne soyunmak hiç de iyi bir miras olmaz! Zaten öncelikle, CHP’nin vatansever güçleri kar&#;&#;s&#;na dikilir.

Nihat Genç, yeni CHP’de “Vatan&#;n ve Cumhuriyet’in anlam&#;n&#; yitirmi&#;” oldu&#;unu ileri sürdü. Abart&#;l&#; bulanlar olabilir. Ama &#;nce’nin, “Önce vatan de&#;il, önce adalet!” sözleri Nihat Genç’in gözlemlerine ciddi bir a&#;&#;rl&#;k kazand&#;r&#;yor. Bu vatan hepimizin! Gelin üç be&#; oy için vatan&#;m&#;z&#; kurban etmeyelim

Şu an halk tv'de muharrem ince ile osman pamukoğlu canlı yayında konuşuyorlar

  • Yarbay
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    programın kaydı var mı acaba.

    youtube da var hocam,bende ordan izledim.
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Saat 9'dan ye kadar yani bitene kadar izledim,Osman paşanın hi&#;bir hatası olmadan,dobra,realist konuşması &#;ok hoşuma gitti.

    İnce bile bu baskının altında kalıp sinirlendi,seyirci bazı s&#;ylemlerine g&#;ld&#;,dalga ge&#;ti felan.

    Ben Osman Pamukoğlu'nun iyi siyaset yaptığını d&#;ş&#;n&#;yorum,yalnız dikkatimi &#;ekti eskiden olmayan bir yaşlılık titremesi başlamış bu da &#;ok zamanının kalmadığını g&#;seafoodplus.info adamın kesinlikle ama kesinlikle meclise bir şekilde girmesi lazım.Şu baraj %5 olsaydı sokardık meclise ama..

    B&#;yle bu adamın eriyip gitmesine i&#;im acıseafoodplus.infoım programda dediği gibi bir ittifak olur,Paşa ve ekibi şu meclise girer,boyunun &#;l&#;&#;s&#;n&#; c&#;mle aleme g&#;sterir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    osman pamukoglu agresif bir general, muharrem ince de chpnin ger&#;ekten iktidar olmasını isteyen sapkasini onune koymus her t&#;rl&#; hatayı kabul edebilecek erdemde bir siyaset&#;i gibi konuştu. k&#;rt sorununu tıpkı erdal inonu gibi yok saymadan ilerlenmesi gerektiğini belirtti. bu sorunda hem sorunun oluşmasının temel taşlarından biri olan kenan evreni hem de pkkyı eleştirdi. pamukoglu ise sadece pkkya saydirmakla kaldi. aralarındaki fark her halinden belli oluyor. heparin bir şeyler yapacağını sanmıştım ama bu amat&#;rlukle mumkunu yok yuzde 1 dahi almasının.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
    Konu Sahibi
    quote:

    Orijinalden alıntı: Fidel Castro

    osman pamukoglu agresif bir general, muharrem ince de chpnin ger&#;ekten iktidar olmasını isteyen sapkasini onune koymus her t&#;rl&#; hatayı kabul edebilecek erdemde bir siyaset&#;i gibi konuştu. k&#;rt sorununu tıpkı erdal inonu gibi yok saymadan ilerlenmesi gerektiğini belirtti. bu sorunda hem sorunun oluşmasının temel taşlarından biri olan kenan evreni hem de pkkyı eleştirdi. pamukoglu ise sadece pkkya saydirmakla kaldi. aralarındaki fark her halinden belli oluyor. heparin bir şeyler yapacağını sanmıştım ama bu amat&#;rlukle mumkunu yok yuzde 1 dahi almasının.

    K&#;rt sorunu diye bir şey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

Osman Pamukoğlu'ndan IŞİD'i nasıl yok ederiz açıklaması

Osman Pamukoğlu'ndan IŞİD'i nasıl yok ederiz açıklaması

e

Osman Pamukoğlu, dün akşam Halk Tv'de, CHP'li Muharrem İnce ile birlikte Uğur Dündar'ın konuğu oldu. Programın gündemi, Ortadoğuda yaşanan gelişmeler ve çözüm süreciydi. Pamukoğlu, Ak Parti'yi, çözüm sürecinde Abdullah Öcalan'ın her dediğini yapmakla suçladı.

"TÜRKİYE SURİYE TOPRAKLARINA ASLA GİRMEMELİ"

Osman Pamukoğlu, ve 'de yaşanan savaşların Ortadoğu'yu mahvettiğini söylediği konuşmasında, "Türkiye suriye topraklarına asla girmemeli. Bizim orada işimiz yok. Geçilmeyecek, tehlikeli. Savaş denilen şeyin öncesi de içi de belirsizliktir." dedi.

Pamukoğlu: Türkiye suriye topraklarına asla girmemeli İZLE

Pamukoğlu, Uğur Dündar'ın, "IŞİD tehlikesi Türkiye tarafından nasıl algılanmalı, bununla mücadele nasıl olmalı?" sorusuna da şu cevabı verdi;

"TIRNAĞI OLAN BAŞINI KAŞISIN"

"Orada, Kobani, Cezire, Afrin var, Kürtlerin yaşadığı yerler. IŞİD, Kobani'yi yani ortadaki baklayı koparmaya çalışıyor. Sıra diğerlerine de gelecek. Kobani'ye gittiğinizde şunu görüyorsunuz. Yakalarında İmralı'dakinin resmi, makam odalarının arkasında İmralı'dakinin resmi, bir tarafta PYD'nin bir tarafta PKK'nın bayrağı. Kobani'de halk yok. Savaşanlar var. PKK isterse dağ kadrosunu Kobani'ye gönderir ama göndermiyor. Ne diyor Kandil'dekiler, "biz dağda çarpışırız kırsalda çarpışmayız." Pazarlık mı yaptınız nerede çaçarpışacağınızla ilgili. PKK, topraklarımızdan hiçbir zaman çekilmedi. İmralı'daki oradan tehdit ediyor sürekli. Şöyle olur böyle olur. Rojava ya da başka bir yer, bizim o topraklara yapabileceğimiz bi şey yok. Tırnağı olan başını kaşısın."

Osman Pamukoğlu'ndan IŞİD'i nasıl yok ederiz açıklaması İZLE

"KENDİ BAŞIMIZA IŞID'LE MÜCADELE EDEMEYİZ"

Osman Pamukoğlu, Türkiye'nin IŞİD'le nasıl mücadele edeğine ilişkin de şunları söyledi;

"Bunu kendi başına yapamaz. Suriye'nin yüzde 35'ini Irak'ın yüzde 30'unu aldığınız zaman ne yapacaksınız. ABD Devlet Başkanı bile 3 yılı alır dedi sonra da bu uzun sürer dedi. km'lik sınırımızı hayal edin. Muazzam bir şey. IŞİD'le temas etmemiz için bu sınırlardan km güneye girmemiz lazım. Bu birkaç tugayın, bin askerin yapabileceği bir şey değil. Bütün dünya bu konunun üzerine eğilecek. İttifak yapmadan bunu yapmak mümkün değil."

osman pamukoğlu

Google News ile Takip Et

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir