kırmızı meyveli cornflakes / Ülker Kellog's Special K Kırmızı Meyveli gr Cereal Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Kırmızı Meyveli Cornflakes

kırmızı meyveli cornflakes

Kellogg's® Special K® Kırmızı Meyveli

İçindekiler

Tahıllar % [Tam Buğday (% 54), Pirinç (% 46)], Şeker, Meyveli Tahıl Topları (%4) {Pirinç Patlağı (%48) [Pirinç (%82), Şeker, Buğday Unu (%6), Mısır Nişastası (%3), Kabartıcı (Kalsiyum Karbonat)], Şeker, Yulaf Ezmesi (%11,6), Mısır Nişastası (%6,4), Maltodekstrin, Ahududu Tozu (%3,3), Vişne Parçaları (%1,4), Glukoz Şurubu, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Aroma Vericiler (Ahududu, Vişne)}, Dondurularak Kurutulmuş Çilek (%1,5), Dut Pekmezi, Tuz, Glukoz Şurubu, Aroma Vericiler, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Renklendirici (Anatto), Antioksidan (Tokoferolce Zengin Ekstrat), Vitaminler [Nikotinamid (Niasin), Tiamin Mononitrat (Tiamin), Piridoksin Hidroklorür (Vitamin B6), Pteroilmonoglutamik Asit (Folik Asit), Riboflavin, Siyanokobalamin (Vitamin B12)], Mineral [Elementel Demir (Demir)].

Alerjenler

Gluten içerir. Eser miktarda süt ve süt ürünleri, fındık ve antep fıstığı içerebilir.

BESİN BİLGİLERİ

Kellog's Special K Kırmızı Meyveli gr

Zaman kısıtlılığı nedeniyle veya kilo kontrolü için pratik ve besleyici ara öğünler tercih edilir. Kellogg's gr kırmızı meyveli gevrek, faydalı ve lezzetli içeriğiyle kurtarıcı öğünler arasında yer alır. Kellogg’s, özellikle sabah aceleyle işe veya okula hazırlanırken size kolaylık sağlar ve uzun süre tok kalmanızı sağlayacak bir kahvaltının yerine geçer. Mineral ve vitamin yönünden oldukça zengin olan kırmızı meyveli gevrek, vücudun bir günlük besin ihtiyacının büyük bölümünü karşılar. Kellogg's kırmızı meyveli kahvaltılık gevrek, lif kaynağı içeriği sayesinde sindirim sistemini ve bağışıklığı son derece güçlendirir. Bu nedenle diyet yaparken güçten düşmemek için ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Miktar: gram
  • İçerik: Tahıllar, meyveli tahıl topları, yulaf parçaları, çilek, ahududu, vişne, dut pekmezi, vitamin ve mineraller
  • Kalori: 40 gramlık bir porsiyon kalori

Ülker Special K Kırmızı Meyvelinin Besin İçeriği Nasıldır?

Ülker Special K Kırmızı Meyvelinin Besin İçeriği Nasıldır?

Kellogg's gr kırmızı meyveli kahvaltılık gevrek; lif, vitamin ve mineral yönünden oldukça zengindir. Kellogg’s, sağlıklı bir yaşam için düzenli olarak tüketilmesi gereken tahılların, etkili, ve keyifli bir biçimde vücuda alınmasını sağlar. Special K kırmızı meyveli gevreğin içinde tam buğday, pirinç, yulaf ve nişasta bulunur. Meyveli tahıl topları, vişne parçaları, ahududu parçaları ve kurutulmuş çilekler; mısır gevreğini besleyici ve lezzetli hâle getirir. Kellogg's Special K kırmızı meyveli gevreğin şeker dengesi dut pekmezi, tuz ve şeker grubu bileşenlerle sağlanır. Eser miktarda süt içeren gevrek; B1, B2, B6, B12, niasin, folik asit, riboflavin vitaminleri ve demir minerali açısından oldukça zengindir. Alfa tokoferol ve askorbil palmitat gibi antioksidanları da içeren Kellogg's gevrek, hem besleyici hem de sağlıklı bir üründür.

Ülker Special K gr Kırmızı Meyveli Lezzetli mi?

Ülker Special K gr Kırmızı Meyveli Lezzetli mi?

Kellogg's kırmızı meyveli, içindekiler sayesinde hem oldukça lezzetli hem de besleyici bir öğün yerine geçer. Günlük hayatta yemek hazırlamak için vakit bulamadığınızda kırmızı meyveli gevrek sayesinde keyifli bir öğün tüketebilirsiniz. Kellogg's gr kırmızı meyveli kahvaltılık gevreğin içinde yer alan meyve parçaları, bu kurtarıcı öğünü oldukça lezzetli hâle getirir. Vişne, ahududu ve çilek gibi kurutulmuş meyveler, sütle buluştuğunda hafif yumuşayarak lezzet patlamalarına yol açar. Bunun yanında gevreğin içindeki meyveli tahıl topları ve pirinç patlakları, lezzeti en üst noktaya ulaştırır. Özellikle sabahları iştahsızlık nedeniyle kahvaltı yapmayı erteleyen herkes, kırmızı meyveli gevrek sayesinde güne enerjik ve mutlu başlayabilir. Ekşi ve tatlı lezzetlerin bir araya geldiği Ülker Kellogg's kırmızı meyveli kahvaltılık gevrek, gün içerisinde enerjik hissetmenizi sağlar.

Ülker Special K Kırmızı Meyveli Gevreği Kimler Almalıdır?

Kahvaltıları lezzetli, keyifli ve besleyici hâle getiren gevrek, günün her anında tercih edilebilir. Ara öğün olarak düşük kalorili, besleyici ve sağlıklı yiyecekler tüketmek isteyenler, Kellogg's gr kırmızı meyveli kahvaltılık gevreği tercih edebilir. Sindirim sistemini hızlandıran bu ürün, sağlıklı içeriğiyle günlük besin ihtiyacını karşılarken kilo kontrolünü de kolaylaştırır. Special K kırmızı meyveli kullananlar, ürünün yarattığı uzun süreli tokluk hissinden ve besleyiciliğinden sıkça söz eder. Kırmızı meyveli gevrek, bir kâse sütle ara öğün olarak tüketilebileceği gibi tatlı yapımında ve süslemesinde de kullanılabilir. Sevdiklerinize sağlıklı ve lezzetli tatlılar hazırlamak istiyorsanız kırmızı meyveli gevreği tercih edebilirsiniz. Dilerseniz siz de Kellogg's gr kırmızı meyveli yorumlarını inceleyerek ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası