maltepe marmaray istasyonu / 1 MAYIS’TA MALTEPE’DEYİZ! – Oyuncular Sendikası

Maltepe Marmaray Istasyonu

maltepe marmaray istasyonu

İstanbul&#;un Anadolu Yakası&#;nda ulaşımın mihenk taşlarından biri olan ve uzun süren bir yeniden yapılma sürecinin ardından kullanıma açılan Marmaray tren yolu için Maltepe&#;de YHT durağı olacağı duyuruldu. Banliyö tren hattı Gebze ile Halkalı arasında çalışacak olan Marmaray hattı ile ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda YHT ile İstanbul-Ankara arası seyahat edilebilecek.

İstanbullunun özlemini çektiği banliyö tren hattı nihayet geri geldi. 76 kilometrelik hattın açılışı gerçekleştirildi. Marmaray hattının açılmasıyla İstanbul Maltepe&#;yi YHT sürprizi sevindirdi.

Maltepe YHT istasyonu

Ankara ile İstanbul&#;u bağlayan YHT hattı İstanbul&#;da ilk olarak Pendik&#;te duracak, ardından Kartal&#;ı es geçerek Maltepe&#;de duracak. Kartal, Sultanbeyli ve Sancaktepe gibi ilçelerden çok sayıda vatandaş YHT&#;ye binmek için Maltepe&#;ye gelecek. Böylece Maltepe esnafı için önemli bir gelir sağlanacak.

Açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından yapıldı. Yüksek Hızlı Tren Gebze, Pendik, Maltepe, Bostancı, Söğütlüçeşme, Haydarpaşa, Bakırköy ve Halkalı istasyonlarında duracak, Kartal&#;ı es geçecek. Ankara&#;ya gitmek isteyen vatandaşlar Kartal&#;da istasyon olmasına rağmen Pendik veya Maltepe&#;ye gitmek zorunda kalacak.

Maltepe Marmaray durağı nerede? Marmaray Maltepe istasyonu nasıl gidilir, sahile yakın mı?

Maltepe Marmaray durağı nerede? Marmaray Maltepe İstasyonu nasıl gidilir, sahile yakın mı? Marmaray kullanacak herkes için bu detaylar oldukça önemlidir.

Maltepe Marmaray Durağı Nerede?

Açık adres olarak bilgilendirmek gerekirse, Maltepe Marmaray Durağı, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alıyor. Maltepe ilçesindedir ve ulaşım da oldukça rahattır.

Buna ek olarak Maltepe Marmaray durağı yol tarifi de oldukça kolaydır.

Eğer bu istasyona gitmek istiyorsanız yapmanız gerekenler şunlar:

  • - Otobüs kullanabilirsiniz: F, 16A, 16D ve 17
  • - Tren kullanabilirsiniz: Marmaray
  • - Metro kullanabilirsiniz: M4
  • - Minibüs ya da dolmuş tercih edebilirsiniz.

Hepsi Maltepe Marmaray istasyonundan geçiyor. Ama burada önemli olan bir diğer detay ise Marmaray kullanımı oluyor. Çünkü Marmaray’ın iki ayrı hattı vardır ve her ikisi de geçiyor.

Maltepe Marmaray İstasyonuna Nasıl Gidilir?

Biraz daha detaylı anlatmak gerekirse Marmaray Maltepe İstasyonu’na gitmeniz için hangi duraklar arasında olduğunu bilmeniz lazım. Çünkü bir önceki ve sonraki durakları bilirseniz kaçırmazsınız ve rahatlıkla doğru durakta inebilirsiniz.

Marmaray Pendik- Ataköy Hattı durakları şu şekilde:

  • - Pendik, Yunus, Kartal, Başak, Atalar, Cevizli, Maltepe, Süreyya Plajı, İdealtepe, Küçükyalı, Bostancı, Suadiye, Erenköy, Göztepe, Feneryolu, Söğütlüçeşme, Ayrılıkçeşmesi, Üsküdar, Sirkeci, Yenikapı, Kazılıçeşme, Zeytinburnu, Yenimahalle, Bakırköy, Ataköy.

Eğer bunu kullanacaksanız, Cevizli durağından sonra inmelisiniz. Ataköy yönünden bindiyseniz de Süreyya Plajını geçtikten sonra inebilirsiniz.

Marmaray Halkalı- Gebze Hatta durakları ise şunlar:

  • - Halkalı, Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Florya, Florya Akvaryum, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazılıçeşme, Yenikapı, Sirkeci, Üsküdar, Ayrılıkçeşmesi, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca, Gebze.

Bu hattı kullanıyorsanız da Süreyya Plajından sonra inmelisiniz. Gebze yönünden geliyorsanız da Cevizli durağını geçince inin.

Maltepe Marmaray Durağı Sahile Yakın Mı?

İlk kez İstanbul’a gelenler ya da Marmaray’ı hiç kullanmayanlar bunu fazlasıyla merak ediyor. Maltepe Marmaray durağının Marmara Denizi’ne kıyısı bulunuyor. Aynı zamanda Süreyya Plajından sonraki durak olduğu için de evet, yakındır. İstediğiniz durakta inebilirsiniz.

Buna ek olarak merak edilen bir başka konu da sefer aralıklarıdır. Maltepe Marmaray durağından kaç dakikada bir tren geçiyor?

Bu hangi Marmaray hattını kullanacağınıza göre değişir.

  • - Halkalı- Gebze Marmaray hattı üzerinden gitmek istiyorsanız sefer aralıkları 15 dakikadır.
  • - Eğer Ataköy-Pendik istikametini kullanacaksanız da sefer aralıkları 8 dakikadır.

Aynı duraklar olduğu için istediğinize binebilirsiniz. Bu konuda herhangi bir sorun olmayacaktır. Sadece durakları kaçırmamanız önemli.

Bunlara ek olarak Marmaray ücretlerinden de bahsedelim:

  • - istasyon arası tam bilet 9,90 TL; öğrenci 4,83 TL
  • - istasyon arası tam bilet 12,73 TL; öğrenci 5,95 TL
  • - istasyon arası tam bilet 14,69 TL; öğrenci 7,09 TL
  • - istasyon arası tam bilet 16,95 TL; öğrenci 8,06 TL
  • - istasyon arası tam bilet 19,79 TL; öğrenci 9,48 TL
  • - istasyon arası tam bilet 21,91 TL; öğrenci 9,9 TL ödeniyor.

Yani ilk duraktan son durağa kadar gidecekseniz, tam bilet 21,91 TL alacakken öğrenci de 9,90 TL alacak. Biletlerinizi ona göre doldurabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası