sağ altta reklam / Banner örnekleri

Sağ Altta Reklam

sağ altta reklam

[email protected]

Suunto 9 Peak Kullanım Kılavuzu

Medya kontrolleri

Telefonunuzda oynatılan veya telefonunuzdan başka bir cihaza yayınlanan müzik, podcast ve diğer medyayı kontrol etmek için Suunto 9 Peak kullanılabilir. Varsayılan olarak medya kontrolleri açıktır ancak Ayarlar » Medya kontrolleri altından kapatılabilir.

NOT:

Medya kontrolleri kullanmadan önce saatinizi telefonunuzla eşleştirmeniz gerekir.

Medya kontrollerine erişmek için saat yüzünde orta düğmeye basın veya egzersiz sırasında medya kontrol ekranı gösterilene kadar orta düğmeye basın.

Medya kontrol ekranında düğmelerin işlevleri şu şekildedir:

MediaControls

  • Oynat/Duraklat: Sağ üst düğme
  • Sonraki parça/bölüm: Sağ alt düğme
  • Önceki parça/bölüm: Sağ üst düğme (uzun basın)
  • Ses: Sağ alt düğme (uzun basın), ses kontrollerini açar
    • Ses kontrolleri ekranında, sağ üst düğme sesi artırırken sağ alt düğme sesi azaltır. Medya kontrol ekranına dönmek için orta düğmeye basın.

Medya kontrol ekranından çıkmak için orta düğmeye basın.

NOT:

Saatinizde dokunmatik ekran varsa, medya kontrolleri ekrandaki simgelere dokunarak da kullanılabilir.

Suunto 5 Kullanım Kılavuzu

Zamanlayıcılar

Saatinizde temel saat ölçümleri için bir kronometre ve geri sayım sayacı bulunur. Saat yüzünde, başlatıcıyı açın ve sayaç simgesini görene kadar ekranı yukarı kaydırın. Sayaç ekranını açmak için orta düğmeye basın.

Stopwatch icon Trainer

Ekrana ilk girdiğinizde, kronometre gösterilir. Bundan sonra, en son kullandığınız fonksiyon (kronometre veya geri sayım sayacı) hatırlanır.

Sayacın ayarlarını değiştirebileceğiniz Kronometreyi ayarla kısayol menüsünü açmak için, sağ alt düğmeye basın.

Kronometre

Orta düğmeye basarak kronometreyi başlatın.

Stopwatch Spartan Trainer

Orta düğmeye basarak kronometreyi durdurun. Orta düğmeye tekrar basarak devam ettirebilirsiniz. Sıfırlamak için alt düğmeye basın.

Stopwatch pause resume Trainer

Orta düğmeyi basılı tutarak sayaçtan çıkın.

Geri sayım sayacı

Sayaç ekranında, kısayol menüsünü açmak için alt düğmeye basın. Burada, önceden tanımlanmış bir geri sayım süresi seçebilir veya özel geri sayım süreleri oluşturabilirsiniz.

Countdown options Spartan Trainer

Orta ve sağ alt düğmelerle gerektiği şekilde durdurun ve sıfırlayın.

Orta düğmeyi basılı tutarak sayaçtan çıkın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası