göbek basen eritmek için / Göbek Eritme Hareketleri YALAN, Göbek Yağları Böyle Erir (HIZLI!)

Göbek Basen Eritmek Için

göbek basen eritmek için

GÖBEK YA&#;LARI VE GÖBEK ER&#;TME HAREKETLER&#;

Göbek eritme hareketleri yalan!

Evet, yanl&#;&#; duymad&#;n&#;z, göbek ya&#;lar&#; için egzersiz biliminde böyle bir &#;ey yok!

Ama göbek ya&#;lar&#;ndan h&#;zl&#;ca ve etkili &#;ekilde kurtulmak istiyorsan&#;z sizin için diyet tavsiyeleri burada!

O kitap, bu tavsiye, TV’deki &#;u ki&#;i diye sonuç alamamaktan b&#;kmad&#;n&#;z m&#;? Size bu yaz&#;da ihtiyac&#;n&#;z olan &#;eyleri söyleyece&#;iz.

go&#;bek eritme

&#;yi haber, art&#;k göbe&#;inizi eritmek ve fit olmak için atman&#;z gereken ad&#;mlar&#; ö&#;reneceksiniz. Hem de ücretsiz diyet program&#; da verece&#;iz.

Kötü haber, öyle kolay de&#;il. Ciddi efor istiyor. 5 dakikada göbek eritme hareketleri diye bir &#;ey ne yaz&#;k ki yok, olsa bizim ekibimizdeki diyetisyen ve egzersiz bilimciler bilirdi.

Hayat&#;n&#;z&#; sa&#;lam temellere dayayarak de&#;i&#;tirin, ba&#;layal&#;m!

Neden Göbek Eritme Hareketleri Yalan?

E&#;er bu ho&#;unuza gitmediyse &#;unu belirtmek isteriz ki bu asl&#;nda kötü bir haber de&#;il.

Komple bölgesel incelme olay&#; egzersiz, fitness veya sa&#;l&#;kl&#; beslenme ile sa&#;lanamaz. Bunu ancak ve ancak ameliyat ile sa&#;layabilirsiniz, bu da kal&#;c&#; ve etkili bir yol olmaz.

Neden mi? Çünkü vücudumuzda ya&#;lar istedi&#;imiz yerden de&#;il, geneti&#;imizin istedi&#;i yerden gider. Göbek ya&#;lar&#; için de&#;il sadece, tüm ya&#;lar için bu ayn&#; prensipte.

Say&#;s&#;z kar&#;n kas&#;, mide ve bel hareketi yapmak bize hiçbir katk&#; sa&#;lamayacakt&#;r.

YouTube player

Yapt&#;&#;&#;m&#;z egzersizler çal&#;&#;t&#;rd&#;&#;&#; kas gruplar&#;n&#;n geli&#;mesine, güçlenmesine ve büyümesine neden olabilir; lakin üzerlerindeki ya&#;&#; yakamaz. Bu ya&#;&#;n yak&#;lmas&#; için günlük kalori ihtiyac&#;m&#;z&#;n yükselmesi; veya bu ihtiyaçtan daha az besin almam&#;z gerekmektedir.

Bunu sa&#;lad&#;&#;&#;m&#;zda vücutta ya&#; yakma gerçekle&#;ir.

Kalori ihtiyac&#;m&#;z nas&#;l yükselir? Metabolizmam&#;z h&#;zlan&#;rsa. Nas&#;l metabolizmam&#;z h&#;zlan&#;r? Hareket ederek!

Kardiyo yapmal&#;y&#;z, antrenman yapmal&#;y&#;z.

Nas&#;l kalori aç&#;&#;&#; olu&#;tururuz, az yiyerek. Bu kadar basit asl&#;nda.

A&#;a&#;&#;da ya&#; oran&#; hesaplay&#;c&#;m&#;z bulunmaktad&#;r. Buradan kendi ya&#; oran&#;n&#;z&#; ö&#;renebilirsiniz, ard&#;ndan göbek eritme yanl&#;&#;lar&#; ve do&#;rular&#; ile devam edelim.

Ölçüm yaparken dikkat etmeniz gerekenler:

  1. Boyun: adem elmas&#; etraf&#;ndan,
  2. Bel: en ince yerinden,
  3. Kalça (Yaln&#;zca kad&#;nlar için): en geni&#; yerinden;

kendinizi kasmadan, rahat &#;ekilde ölçmelisiniz.

Göbek Eritme Yolunda Yap&#;lan Egzersiz Yanl&#;&#;lar&#; 

Önce yanl&#;&#;&#; gösterelim, zaten göbe&#;i nas&#;l eritebilece&#;imizi anlar&#;z.

a&#;&#;rl&#;k antrenman&#; ya&#; yak&#;m&#;

A&#;&#;rl&#;k Antrenman&#; Yapmamak

Spor salonuna yeni ba&#;lad&#;ysan&#;z ve ya&#; oran&#;n&#;z biraz yüksek ise, özellikle göbek bölgenizde göbek eritme ile ilgili problemler ya&#;&#;yorsan&#;z genellikle antrenörlerin de yönlendirmesi ile çok fazla kardiyo egzersizlerine maruz kal&#;yorsunuz.

Maalesef ki yaln&#;zca burada kalmakta bir yanl&#;&#; var.

Tabii ki kardiyo egzersizleri yapmal&#;s&#;n&#;z fakat a&#;&#;rl&#;k antrenmanlar&#;n&#;n da program&#;n&#;za eklenmesi gerekmektedir.

A&#;&#;rl&#;k çal&#;&#;malar&#; ile birlikte kardiyo çal&#;&#;mas&#;n&#; desteklerseniz çok daha faydal&#; ve kal&#;c&#; sonuçlar elde edeceksiniz. Bununla ilgili 2 &#;eyi okuman&#;z&#; rica ediyoruz:

1- A&#;&#;rl&#;k antrenman&#; m&#; kardiyo mu daha etkilidir? 

2- Yeni ba&#;layanlar için fitness antrenman program&#; makalemize gidin ve oray&#; biraz kurcalay&#;n. Ücretsiz antrenman program&#;m&#;z var. E&#;er spor salonuna gitmek istemiyorsan&#;z evde vücut geli&#;tirme – fitness yapabilirsiniz. Hatta kad&#;nlar için fitness makalemiz ve programlar&#;m&#;z bile var. Hepsi ücretsiz!

 

Biz bu programlar için ciddi paralar talep ediyoruz, burada ücretsiz f&#;rsatlar&#; de&#;erlendirin! Gerçekten hayat&#;n&#;z&#; de&#;i&#;tiren &#;eylere birazc&#;k zaman yat&#;r&#;m&#; yap&#;n!

Çok fazla kar&#;n hareketi uygulamak 

göbek eritme kilo verme

Günümüzde maalesef ki çok fazla kar&#;n hareketi uygulaman&#;n göbek eritmede faydal&#; olaca&#;&#; dü&#;ünülmektedir ki bu büyük bir yanl&#;&#;t&#;r.

En iyi kar&#;n hareketlerini uygulay&#;n, en iyi antrenman programlar&#;n&#; uygulay&#;n, bunlar altta bulunan kar&#;n kaslar&#;n&#;z&#; güçlendirecek fakat aç&#;&#;a ç&#;karmayacakt&#;r. 

Öncelikle ya&#; oran&#;n&#;z&#;n belli bir seviyede olmas&#; gereklidir ki kar&#;n kaslar&#;n&#;z istedi&#;iniz görünümde olabilsin. Ya&#; yakma ise büyük bir oranda beslenme ile gerçekle&#;tirilmektedir. 

&#;&#;e yaramayan kar&#;n hareketleri uygulamak

Spor salonuna yeni ba&#;lad&#;n&#;z ve salonlarda maalesef ki profesyonel olmayan hocalarla dolu. Bu antrenörler sizi gereksiz egzersizlere yönlendirebilirler.

Bir önceki maddede söyledi&#;imiz gibi ne çok kar&#;n çal&#;&#;man&#;n bir faydas&#; var, ne de bu çal&#;&#;malarda uygulanan bir çok gereksiz kar&#;n hareketinin faydas&#; var, i&#;te bu yüzden size yard&#;mc&#; olacak e&#;itimcilerin profesyonel olup olmad&#;klar&#;na dikkat edin! 

YouTube player

Ya&#; yak&#;m&#; için acele etmek 

Kim istemez ki istenilen her &#;eyin çabucak olmas&#;n&#;…

Fakat her i&#;te oldu&#;u gibi ya&#;  yakma ve göbek ya&#;lar&#;n&#; eritmeiçin de istikrarl&#;, kararl&#;, disiplinli &#;ekilde ilerlemek önemlidir.

Çabuk halletmeyi dü&#;ünmek yerine uzun vadede sa&#;l&#;&#;&#;n&#;zdan ödün vermeden do&#;ru yöntemler ile ilerlemek sizler için çok daha faydal&#; bir yol olacakt&#;r. 

göbek ya&#;lar&#;

Bu i&#; iki hafta veya bir ay sürmeyecektir, birçok &#;eyi do&#;ru yapt&#;&#;&#;n&#;z zaman hem sa&#;l&#;k aç&#;s&#;nda hem de görüntü aç&#;s&#;ndan bir süre sonra istedi&#;iniz seviyelere yava&#;ça gelmeye ba&#;layacaks&#;n&#;z. Özellikle bu yolda acele etmek yerine kararl&#; &#;ekilde ilerlemeyi akl&#;n&#;za koyun! 

Göbek Eritme Yolunda Yap&#;lan Beslenme Yanl&#;&#;lar&#; 

Çok dü&#;ük kalori almak

Kilo verme ve göbek eritme için yakt&#;&#;&#;m&#;zdan daha az kalori almal&#;y&#;z.

Ço&#;u birey bu durumda çok dü&#;ük kalori alarak h&#;zl&#; sonuca ula&#;maya çal&#;&#;&#;yor. Fakat çok dü&#;ük kalori ald&#;&#;&#;m&#;zda kas kayb&#; ya&#;amam&#;z ve dolay&#;s&#;yla metabolizmam&#;z&#;n yava&#;lama ihtimali var. Ba&#;ta ya&#; yakmam&#;z&#; sa&#;lasa da kaloriyi daha da dü&#;ürmek zor olaca&#;&#; için duvara toslayabiliriz.  

Fitness beslenme makalemizdeki ad&#;mlar&#; takip ederek, günlük kalori ihtiyac&#;n&#; ö&#;renip, bu ihtiyac&#;n kalori alt&#;nda beslenmemiz yeterli olacakt&#;r. Sonra kilomuzu ve ölçümlerimizi takip ederek kademe kademe kalori k&#;smal&#;y&#;z. 

Süreci yeterince takip etmemek 

Göbek eritme yolunda dikkat etmemiz gereken en önemli noktalardan biri süreci takip etmek olacakt&#;r. Belimizin ne kadar inceldi&#;ini, kilomuzun nas&#;l de&#;i&#;ti&#;ini takip etmeliyiz. Bu sayede beslenmemizi de&#;i&#;imimize göre güncelleyebiliriz.

 göbek ya&#;lar&#; için tavsiyeler

Haftal&#;k veya 10 günlük aralarla ne durumda oldu&#;umuzu denetlememiz çok önemli. Haftadan haftaya ya&#; oran&#;m&#;z&#; ölçmeliyiz çünkü kilo vermesek dahi ya&#; yak&#;yor ve kas geli&#;tiriyor olabiliriz.

Bu sayede ya&#; yak&#;yorsak diyetimizi de&#;i&#;tirmemiz gerekmedi&#;ini anlayabildi&#;imiz gibi istedi&#;imiz gibi bir de&#;i&#;im olmuyorsa, diyetimizi de&#;i&#;tirebiliriz. Bu sayede sürekli istedi&#;imiz sonuca göre planlama yapt&#;&#;&#;m&#;zdan emin olabiliriz. 

Dü&#;ük protein almak 

Kilo vermek, göbek eritmek ve ya&#; yakmak için yeterince protein ald&#;&#;&#;m&#;zdan emin olmam&#;z önemli.

Yüksek protein diyetleri daha tok hissetmemizi sa&#;layacakt&#;r, kaslar&#;m&#;z&#;n geli&#;mesini destekleyece&#;i için metabolizmam&#;z&#; da yüksek tutacakt&#;r. 

göbek eritme diyeti

Güzel haber dü&#;ündü&#;ümüzden daha az proteine ihtiyac&#;m&#;z var.

Protein yaz&#;m&#;z&#; okuyarak ne kadar protein alman&#;z gerekti&#;ini ö&#;renebilirsiniz. Minimum olarak o de&#;erde protein al&#;m&#; sa&#;layabildi&#;imiz sürece herhangi bir problem kalmayacakt&#;r. 

Makro Besinleri Do&#;ru Da&#;&#;tmamak 

Makro besinler; protein, ya&#; ve karbonhidrat kalori de&#;erleriyle ald&#;&#;&#;m&#;z genel kaloriyi olu&#;turur.

Bu makro besinlerin da&#;&#;l&#;m&#;n&#; do&#;ru yapmam&#;z önemli. Karbonhidrat&#; çok yüksek tutmak veya çok az ya&#; almak gibi yanl&#;&#; makro besin düzenleri göbek eritmemizi zorla&#;t&#;rabilir.  

Makrolar&#; düzgün ayarlamak için ve genel beslenmeyle ilgili daha çok bilgi almak için “A&#;&#;rsa&#;lam Beslenme Rehberi”ne geçebilirsiniz. 

Çok &#;eker tüketmek 

Çok &#;eker tüketmek enerjimizi anla&#;&#;labilir &#;ekilde dü&#;ürecektir. &#;eker ani enerji kayna&#;&#; olsa da insülin hormonu çok salg&#;land&#;&#;&#;nda kan &#;ekerimizin gün içinde dalgal&#; bir hareket yapmas&#;na sebep olacakt&#;r. Bu durum da gün içinde kendimizi zaman zaman çok yorgun hissetmemize sebep olur.  

&#;nsülinin çok salg&#;lanmas&#; ya&#; depolanmas&#;n&#; artt&#;raca&#;&#; gibi, fiziksel aktivitemizi de düzgün uygulamam&#;za engel olabilir. &#;nsülini dü&#;ürmek için intermittent fasting diyetini deneyebilirsiniz. 

&#;nternet ve Televizyon Reklamlar&#;na Dikkat!  

&#;nternette ve bir çok tv program&#;nda ya&#; yakmakgöbek eritmekkar&#;n kas&#; yapmak vb. gibi reklamlar ile birçok antrenman ürünü vb. ürünler sat&#;lmaktad&#;r. Bu ürünler ile ilgilenmemenizi öneriyoruz, ço&#;u i&#;e yaramaz ve sadece pazarlama için sat&#;lan ürünlerdir. 

Motivasyonunuzu Kaybetmeyin! 

Hepimiz hedefimize giden yolda motivasyonumuzu kaybedebiliriz. Bunu engellemek için bir arkada&#;&#;m&#;z&#; hedefimize dahil edebiliriz. Birlikte geli&#;imi takip edip destek olabiliriz.

Bunun yan&#;nda ölçümlerimizi ve de&#;i&#;imimizi yaz&#;l&#; ve resimli olarak ar&#;ivleyebiliriz. Bu sayede ne kadar göbek eritti&#;imizi ve ne kadar kilo verdi&#;imizi görüp, motivasyonumuzu yüksek tutabiliriz. 

kas geli&#;tirme ve ya&#; yakma

H&#;zl&#; Ya&#; Yak&#;m&#; ve Doping Kullan&#;m&#; 

Maalesef ki bir çok sporda oldu&#;u gibi vücut geli&#;tirme ve fitnessta da doping kullan&#;m&#; mevcuttur.

Spora yeni ba&#;layan bir bireyseniz bu maddelerin neler oldu&#;unu bilmiyor olabilirsiniz. Bu maddeler supplement de&#;ildir. Vitamin, mineral, protein tozu gibi &#;eyler de&#;iller.

Bunlar doping, hormon i&#;neleri!

Hem salondaki BROlar (A&#;&#;rsa&#;lam sözlü&#;e göz at.) hem de profesyonel olmayan ve insanlar&#; yanl&#;&#; yönlendirebilen e&#;itimci diye tabir etti&#;imiz, fakat e&#;itimci olmayan ki&#;iler sizleri yanl&#;&#; yola sürükleyebilirler.  Sa&#;l&#;&#;&#;n&#;z ile ilgili problemler ya&#;ayabilirsiniz.

 

Özellikle h&#;zl&#; ya&#; yak&#;m&#;h&#;zl&#; göbek eritme gibi vaatler ile sizlere belirli ilaçlar&#; satmaya çal&#;&#;abilirler veya önerebilirler. Bu gibi durumlarda çok dikkatli olun! Göbek ya&#;lar&#; dünyan&#;n sonu de&#;il; bir &#;eyi riske atmaya de&#;mez. Size önerdikleri, satmaya çal&#;&#;t&#;klar&#; maddelerin ne oldu&#;unu iyice ara&#;t&#;r&#;n. Ya&#; yak&#;m&#;na yönelik bu maddelerin ço&#;u a&#;&#;r&#; termojeniktir ve vücuda ciddi zararlar&#; bulunmaktad&#;r. 

Ayr&#;ca çabuk göbek eritme gibi bir dü&#;ünceniz olmas&#;n. Spor isktirar, kararl&#;l&#;k ve sab&#;r ister, her &#;eyden önce düzenli bir beslenmeniz ve do&#;ru antrenman sisteminiz olur ise bu tarz maddelerin kullan&#;m&#;na ihtiyaç duymazs&#;n&#;z. Acele etmeden kararl&#;l&#;kla devam edin, ancak bu &#;ekilde geli&#;im sa&#;layabilirsiniz.

crıtıcman Zayıflatan Yağ Bel Göbek Basen Eritme-inceltme Terleme Atlet Tayt Korsesi zftrmal

crıtıcman Zayıflatan Yağ Bel Göbek Basen Eritme-inceltme Terleme Atlet Tayt Korsesi

KARGO BEDAVA

Satıcı : ZF MAĞAZA

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün ZF MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Ürün Termal Tayt ve Atlet Olmak Üzere İki Parçadır. Polimer Kumaştan Üretilmiştir. Vücut ısısını içerde hapsederek terlemenizi ve yağ yakım oranınızı hızlandırır. Bel, basen, göbek ve bacak çevresinde kısa sürede etkili incelme sağlar. Spor Yaparken veya hareket halinde Terlemenize Yardımcı Olur. Beden Tablosu: S BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm M BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm L BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm XL BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm XXL BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm XXXL BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm Ürün hijyenik ürün olup, trendyolun hijyenik kurallarına uygun hizmet verilir.
  • HİJYEN KURALLARINA UYGUN ÜRETİLMİŞTİR
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

crıtıcman Zayıflatan Yağ Bel Göbek Basen Eritme-inceltme Terleme Atlet Tayt Korsesi

  • Ürün Termal Tayt ve Atlet Olmak Üzere İki Parçadır. Polimer Kumaştan Üretilmiştir. Vücut ısısını içerde hapsederek terlemenizi ve yağ yakım oranınızı hızlandırır. Bel, basen, göbek ve bacak çevresinde kısa sürede etkili incelme sağlar. Spor Yaparken veya hareket halinde Terlemenize Yardımcı Olur. Beden Tablosu: S BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm M BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm L BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm XL BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm XXL BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm XXXL BEDEN Kilo Bel Cm, Basen Cm Ürün hijyenik ürün olup, trendyolun hijyenik kurallarına uygun hizmet verilir.
  • HİJYEN KURALLARINA UYGUN ÜRETİLMİŞTİR
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • ModelTayt
  • TipSpor
  • RenkSiyah

Göbek Eritme Aleti

Kolay Kullanılan Göbek Eritme Aleti

Göbek eritme ürünü sayesinde mekik çekmenize gerek kalmadan istediğiniz fiziğe kolayca sahip olabilirsiniz. Düzgün bir vücut, güzel bir sırt görüntüsü ve düz bir karın bölgesine bu ürün sayesinde kolayca kavuşabilirsiniz. Ev ortamında kolay bir şekilde kalori yakmanıza yardımcı olur. Göbek eritme aleti sayesinde ev ortamında kolayca istediğiniz fit görünüme kavuşabilirsiniz. Şınav ve mekik çekmeye gerek kalmadan ev ortamında kolayca spor yapabilirsiniz. Ev ortamında yapacağınız sporla daha eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz. Karın kaslarınızı aktif bir şekilde çalıştıran bu alet sayesinde güzel bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ayrıca bu ürün diğer spor aletlerine göre daha az çabayla istediğiniz görünümü elde etmenize imkân tanır. Günde ortalama 5 dakika vakit ayırarak yapacağınız aktivitelerle kısa bir süre içerisinde istediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. Üründe birden fazla egzersiz seçenekleri bulunur. Bu seçeneklerden istediğinizi seçebilirsiniz ve üründe yer alan seviyeleri ayarlayarak istediğiniz seviyede bir egzersiz yapabilirsiniz. Ürünün zemin ünitesinde bulunan pine elastik bantlarının boyutları istenilen boyutta ayarlanabilir. Elastik bantlarının boyu kısaltıldıkça direnç artar. Bu sayede egzersiz de zorlamış olur. Ürünle birlikte gelen görsel kullanım kılavuzundan belirli egzersizlerin sıralamasını görebilirsiniz. Egzersiz yaparken siz de burada yer alan sıralamaya uyarak bir egzersiz planı oluşturabilirsiniz. Egzersiz planı sonucunda en iyi sonucu elde etmek isterseniz de egzersizin başlangıç ve bitiş kısımlarına dikkat etmeniz gerekir. Ürünün tavsiye edilen kullanım şekli bu kullanım kılavuzu da yer almaktadır. Bu kılavuzda göre seçilen egzersizler tekrarla yapılmalıdır. Seviyeleri arttırarak gitmek gerekir. Yapacağınız egzersiz sizi zorluyorsa daha az dirençli olan egzersizleri seçebilirsiniz. Bu sayede kendinizi zorlamadan fit bir görünüme kolayca sahip olabilirsiniz. Kaslı bir görünüm elde etmek için tüm vaktinizi spor salonunda geçirmenize gerek kalmadan kolayca bu görünümü elde edebilirsiniz. Göbek eritme aleti sayesinde bu görünüme ev ortamında daha az çaba harcayarak sahip olabilirsiniz. Göbek eritme aletleri sayesinde evinizin konforlu ortamında kolayca spor yapabilirsiniz.

Her Eve Bir Karın Eritme Aleti

Karın eritme aletleri kopmayan lastikli bir spor aletidir. Kullanımı pratik olan bu ürün evinizde yer kaplamaz. Spor salonuna gitme ihtiyacını ortadan kaldıran bu alet, evinizde büyük bir alan kaplayan diğer spor aletleri gibi bir görüntü yaratmaz. Karın eritme aleti kolayca taşınabilir, kaldırılabilir bir özelliktedir. Spor ihtiyacınızı kolayca karşılayan göbek eritme aleti aynı zamanda uygun fiyatıyla da pahalı spor aletlerine göre daha kolay tercih edilebilir. Spor salonlarına gitmek yerine alternatif yollara başvuran spor yapmak isteyen insanlar daha konforlu bir ortamda vakit harcamadan fit bir görünüme kavuşmanın yollarını ararlar. Bu egzersiz spor aleti sayesinde konforlu ortamda fazla vakit harcamadan istenilen egzersizler kolayca yapılabilir. Ürün ayrıca kolay kullanımı sayesinde de egzersiz yaparken eğlenceli vakitler geçirmenize yardımcı olacaktır. Özellikle karın bölgenizi etkili bir şekilde çalıştırma imkânı sağlar ve bu sayede güzel bir karın görüntüsü elde etmenizi kolaylaştırır. Farklı egzersizleri bünyesinde barındırdığı için zorluk derecesini kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Bu sayede kendinizi zorlamadan, sıkılmadan kolayca egzersizlerinizi yapabilirsiniz. Bu sayede egzersizi kolay bir şekilde yapma imkânı sunar. Normalden daha kolay ve hızlı bir şekilde yağ yaktıran bu göbek eritme aleti zorunlu şınav ve mekik hareketlerinden uzak eğlenceli bir şekilde spor yapmamıza imkân sağlar. Kilo vererek kaslı bir vücuda sahip olma imkânı sağlar. Tüm bu çalışmalarla daha düz bir karına sahip olabilirsiniz. Bu ürün sayesinde bir yandan zayıflayıp bir yandan da sağlıklı bir forma kavuşabilirsiniz. Ürün kolay kullanımı sayesinde oldukça fazla tercih edilen bir üründür.

Göbek Eritme Spor Aleti

Göbek eritme spor aleti sayesinde daha ince bir vücut formuna kolayca sahip olabilirsiniz. Saatlerinizi spor salonlarında harcamak yerine ev ortamında forma girmenizi sağlayacak olan bu göbek eritme spor aleti kolay kullanımı sayesinde tercih edilen bir üründür. Toplanması ve saklanması kolay olan göbek eritme spor aleti, evinizde yer kaplamaz. İstediğiniz yere yanınızda götürme imkanı olan bu alet, profesyonel yapısıyla gittiğiniz yerde size spor salonu imkanlarını sağlar. Tekerlekli egzersiz lastikli spor zayıflama aleti 44 farklı egzersizi tek üründe toplamıştır. Üründe gerginlik ayarı yoktur. Standarttır. Bu göbek eritme aleti ile sıkı ve kaslı bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Göbek eritmek için spor aletleri çok fazladır. Size en uygun olabilecek, spor salonuna gitmenize gerek kalmayacak ve evinizde yer kalamayacak bu ürün sayesinde siz de yakınlarınıza göbek eritme aleti tavsiye edebilirsiniz. Termal sauna ürünü çok kullanışlı ve faydalı bir üründür. Ürünün en belirgin özelliği karın kısmına baskı uygulamasıdır. Karın kısmına baskı uygulayan bu ürün bu sayede fazla yemek yemenin önüne geçer. Mideye baskı uygulayarak daha az yemek yemenizi sağlayan bu ürün ayrıca karın bölgenizi terletmesiyle de kolayca incelmenize yardımcı olur. Ürün ayrıca vücudunuzu sardığı için güzel bir görüntü sergilemenize yardımcı olur. Ürünü kullanırken ayrıca egzersiz yaparak zayıflamanızı hızlandırmaya yardımcı olabilirsiniz. Bunun en kolay yöntemi de karın eritme aleti kullanmaktır. Termal sauna kemer ürünü ayrıca vücudunuzu sıcak tutar. Ayrıca ürün ayarlanabilir bir boyuttadır. Boyu ve en kısmı esneme özelliğine sahiptir. Bu sayede geniş kitlelerin kullanıma uygun bir üründür. Uzunluğu da esneyebildiği için fazla kilolu kişiler tarafından da rahatça kullanılabilir. Kilosu fazla olan kişilerin de kullanımında ekstra fayda sağlar. Uzunluğunda yaklaşık 10 cm gibi bir esneme payı bulunan bu ürün dış kısmındaki kaplamalı kumaş sayesinde tüm bedenlere uyumlu bir yapıdadır. Ürün overlok dikişli bir yapıda olduğu için sökülmelere ve yırtılmalara karşı dayanıklı bir yapıdadır. Ürün bu sayede uzun ömürlü kullanılabilir. 30 ila 40 derecede elde yıkama yapılabilen bu ürün ütülenmez. Ürün ayrıca ısı kaynaklarından uzak tutulmalıdır. Ürün içeriğinde yer alan yıkama ve bakım talimatları dikkate alınarak temizleme işlemi yapılmalıdır.

Göbek Yağı Eritme Aleti ve Programları

5 motorlu 7 programlı titreşimli masaj kemeri göbek eritme aleti ile istediğiniz görünüme kolayca sahip olabilirsiniz. Göbek yağı eritme aleti sayesinde bel bölgesindeki istenmeyen yağlanmadan kolayca kurtulabilirsiniz. Ürün unisex olarak kullanılabilir. 5 motorlu olan bu ürün aynı zamanda 7 programıdır. Birbirinden farklı 7 programı olan bu ürün titreşimlidir. Titreyerek masaj yapar. Bel bölgesindeki istenmeyen yağlardan kurtarır. Vücutta ciddi oranda bir incelme olmasını sağlar. Göbek yağı eritme aleti sade tasarım kumandası ile rahat ve kolay bir kullanım imkânı sunar. 2 fonksiyon titreşim gücü bulunur. Bu ürünü 5 farklı hız ayarı ile çalıştırabilirsiniz. 2 ayrı çalışma modu bulunan bu ürünle masaj yapabilir isterseniz de zayıflama kemeri olarak kullanabilirsiniz. Uygun bölgelerde kullanılması durumunda kas yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olur. Ürün sırt bölgelerinde, omuzlarda ve baldır gibi bölgelerde kullanılabilir bir özelliktedir. Günde sadece 10 dakika ayırarak bu ürünü kullanabilir daha konforlu bir yaşam sürebilirsiniz. Bu göbek eritme spor aleti sayesinde istenmeyen yağlardan kurtulabilirsiniz. Göbek eritmek için spor aletleri arayışına girdiyseniz en pratik yoldan bunu yapmak istiyorsanız bu ürünü kullanmak sizi oldukça memnun eder. Göbek eritme aleti titreşimli yapısı sayesinde siz otururken dahi zayıflamanıza yardımcı olur. Göbek eritme aleti fiyatları ürünlere göre farklılık gösterir. Bu alet uygun fiyatı ve kolay kullanımıyla sizin vazgeçilmez ürününüz olacaktır. 5 motorlu titreşimli masaj kemeri göbek eritme aleti sayesinde istenmeyen yağlardan kolayca kurtulabilirsiniz. Titreşim yayarak vücudun zayıflamasına yardımcı olur. Göbek eritme egzersiz aleti olan bu ürünün birçok faydası bulunur. Göbek eritme cihazı fiyatları baz alındığında oldukça ekonomik olan bu ürünün tercih edilme oranı artar. Göbek eritme aleti kullananlar oldukça memnun kalır. Titreşimli göbek eritme aleti sayesinde evinizde oturduğunuz yerden istediğiniz yerde kolayca zayıflayabilirsiniz. Göbek eritme aleti elektrikli bir yapıdadır. Şarj edilebilir ve tekrar tekrar şarj edilip kullanılabilir bir üründür. Evde göbek eritme aleti arayanlar için çok uygun olan bu ürün titreşimli göbek eritme aletleri fiyatları baz alındığında kolayca edinilebilir bir fiyattadır. En etkili göbek eritme aleti olabilecek bir üründür. Evinizde otururken, iş yaparken, temizlik yaparken, yemek yaparken dahi bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca spor yapmak ve zayıflamak için zaman ayırmanıza gerek kalmadan siz işlerinizi hallederken göbek eritme cihazı sizin yerinize zayıflamanıza yardımcı olur.

Göbek Eritme için Spor Aletleri

Siz de göbek eritmek için spor aletleri arayışına girdiyseniz bu ürünleri inceleyebilirsiniz. Ürün sayesinde mekik çekmeden mekik çekmenin etkilerine sahip olabilirsiniz. Kaslı bir vücut formuna kolayca sahip olabilirsiniz aynı zamanda zamanınızı da almayan bu ürün istediğiniz ortamda 5 dakika kullanarak istenilen etkilere kavuşabilirsiniz. İyi bir vücuda sahip olmak için spor salonlarına gitmenize gerek kalmaz. İstediğiniz ortamda ürünü kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kolay taşınabilir bir üründür. İstediğiniz yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Evde yer kaplamaz. Kolayca kaldırılıp saklanabilir, istediğiniz an tekrar tekrar kullanılabilir. Ürün kaslı bir vücuda kavuşmanızı sağlar. Ev ortamında eğlenceli bir şekilde spor yapmanıza imkân sağlayan bu ürün sayesinde kaslı bir sırt görüntüsüne kavuşabileceğiniz gibi düzgün kol ve omuzlara da sahip olabilirsiniz. Zaman sıkıntısı çekip fit bir formda olmak isteyen insanlar için çok uygun bir üründür. Ürün çok fazla zamanınızı almaz. Ev ortamında kolayca kullanabileceğiniz bu ürünler için spor salonuna gitmeniz gerekmez ve günlük programınızda zaman kayıplarına yol açmaz. Spor yapmak, fit bir görünüme kavuşmak eski dönemlerdeki gibi zor olan ve zahmetli olan bir iş değildir. Göbek eritme aleti sayesinde kolayca spor hareketleri yapılabilir. Böylece istenilen forma girilebilir. Üstelik paket içeriğine dâhil olan taşıma çantası sayesinde rahatlıkla istediğiniz ortamlara götürebilirsiniz. Kopmayan lastikli bir ürün olan spor aleti kullanımı pratik olan bir üründür. Ayrıca kullanımı pratik olan bu ürün evinizde de yer kaplamaz. Spor salonuna gitme ihtiyacı hissetmezsiniz. Ev ortamında sporunuzu yapma imkânı sunar. Ürün kolayca taşınabilir ve kaldırılabilir. İstediğiniz zaman çıkarıp kullanıp daha sonra kolayca kaldırabilirsiniz. Günde 5 dakika zaman ayırarak spor yapabilirsiniz. Spor yapmayı sevmeyenler ve spora vakit ayıramayanlar için çok kullanışlı bir üründür. Kolay kullanımda bir ürün olduğu ve zaman sıkıntısı yaramadığı için sporu alışkanlık olarak kazanmanızı sağlar. Sporu daha kolay ve eğlenceli bir hale getirir. Farklı egzersiz yapma imkânları sunan bu ürünle istediğiniz egzersizi seçebilir ayrıca zorluk derecesini istediğiniz seviyeye getirerek çalışma imkânı sağlayabilirsiniz. Bu ürünle birlikte istediğiniz egzersizleri istediğiniz tekrar sayısı kadar yapabilirsiniz. Kontrol tamamen sizin elinizdedir. Zorlu spor aletlerinden sıkılanlar için çok güzel bir alternatiftir. Spor yapmayı eğlenceli hale getirir. İçeriğinde bulunan taşıma çantası sayesinde sizinle istediğiniz yere gelebilir. Bu cihaz sayesinde artık spor yapmak eskisi kadar zor ve zahmetli olmaktan çıkmıştır.

Göbek Eritme Aleti N Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

“Göbek eritme aleti nasıl kullanılır?” diye incelediğimizde ilk önce 5 adet pine elastik bantların boylarının ayarlandığını görürüz. Ürünün pine elastiklerinin boyları istenildiği gibi ayarlanabilir. Bunun için ürünün bantlarının boylarını sararak istediğiniz ölçüye ayarlayabilirsiniz. Kendi istediğiniz egzersizi seçebilir, zorluk derecesini istediğiniz seviyede tutarak egzersizlerinizi yapabilirsiniz. Ürünün elastik bantlarının boyu kısalttıkça üründe oluşan direnç de artar. Bu sayede egzersizin de zorluğu artar. Kişiler istedikleri direnç seviyesini ayarlamak için bu bantların boyutunu ayarlayabilirler. Ürünle birlikte gelen görsel kullanım kılavuzunda bunlar detaylı şekilde yer almaktadır. Kılavuzu kullanarak istediğiniz seviyede bir egzersizi tercih edebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz zorlukta egzersiz yapma imkânına kolayca sahip olursunuz. Üründen en iyi sonucu elde etmek için kılavuzda yer alan aşamalarda özellikle başlangıç ve bitiş kısımlarına dikkat etmeniz gerekir. Ürünün tavsiye edilen kullanımı her egzersizi tekrarla yapmaktır. Daha sonra bunu istediğiniz doğrultusunda arttırabilirsiniz. Ürün sayesinde istediğiniz zorlukta egzersiz yaparken kolay bir şekilde istediğiniz forma kavuşabilirsiniz. Daha sağlıklı bir yaşam sürerken aynı zamanda daha fit bir görünüme de kavuşabilirsiniz. Bu sayede hem sağlıklı bir yaşam sürdürür hem de daha özgüvenli bir yaşam sürdürebilirsiniz. Göbek eritme aleti sayesinde istediğiniz görünüme ev ortamında daha az çaba harcayarak sahip olabilirsiniz. Bu göbek eritme aleti ile bir yandan eğlenirken bir yandan da sporunuzu yapabilirsiniz. Farklı kullanımları bulunan bu ürünlerle istediğiniz zorluk seviyesindeki egzersizleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede zorlanmadan kolayca spor yapabilir istediğiniz vücut görünümüne sahip olabilirsiniz. Göbek eritme aletleri ev ortamında veya istediğiniz herhangi bir ortamda kolay kullanıma sahiptir. Ayrıca kolayca taşıyıp istediğiniz yere götürüp istediğiniz yerde spor yapma imkânına sahip olabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi almak, kullanıcı yorumlarına bakarak ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kolayca satın alabilmek için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.

Evde Göbek Eritme Hareketleri

Estetik bir görünüme sahip olabilmek için ilk yapılması gerekenlerden biri göbek çevresinde biriken yağlardan kurtulmaktır. Fazla kilolun en büyük göstergesi olan göbek yağları aynı zamanda yakılması zor olan yağlar olarak bilinir. Evde yapabileceğiniz egzersizlerden oluşan sıkı bir çalışma programı ile göbek bölgenizde bulunan yağları rahatlıkla yakabilirsiniz. Ancak, uygulayacağınız evde egzersiz hareketleri göbek eritme hedefinize uygun olmalıdır. Öyleyse gelin, "Doğru hareketler ile evde göbek nasıl eritilir?" sorusunun cevabını birlikte inceleyelim.

Yarım Mekik

Yarım mekik hareketi, en etkili evde göbek eritme yöntemleri arasında yer alır. Aynı zamanda "crunches" olarak da isimlendirilen bu egzersizi herhangi bir spor ekipmanına ihtiyaç duymadan evinizde rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Harekete başlamak için yere sırt üstü uzanın ve ayak tabanlarınızı yere koyun. Ardından karın kaslarınızı kullanarak omuzlarınızı ve kürek kemiklerinizi yerden kaldırın. Bu pozisyonda 3 saniye kadar bekledikten sonra başlangıç pozisyonuna geri dönün. Gövdenizi yukarı doğru kaldırırken nefes vermeyi, indirirken de nefes almayı unutmayın. Yarım mekik hareketini her sette en az 11 tekrar yapacak şekilde set yapabilirsiniz.

Evde Dağ Tırmanışı

Evde yapılan göbek eritme hareketleri arasında yer alan bir diğer egzersiz ise dağ tırmanışıdır. Harekete başlamak için elleriniz omuz genişliğinden biraz açık olacak şekilde şınav pozisyonu alın. Ardından bir ayağınızı karnınıza doğru çekin. Bu çekme hareketi esnasında karın kaslarınıza odaklanın ve karnınızı iyice sıkın. Ayağınızı son noktaya kadar çektikten sonra geriye doğru itin ve harekete diğer ayağınızı çekerek devam edin. Hareket sırasında bacaklarınızı çekerken nefes vermeyi, iterken ise nefes almayı ihmal etmeyin. Dağ tırmanışı egzersizini maksimum tekrar sayısı ile 3 set uygulayabilirsiniz.

Ayak Vuruşu

Evde göbek ve basen eritme hareketleri arasında yer alan bir başka egzersiz de ayak vuruşudur. Harekete başlamak için sırt üstü uzanın ve ellerinizi vücudunuzun yanına koyun. Daha sonra her iki ayağınızı da yerden 15 santimetre kaldırın. Ardından sağ ayağınızı yukarı doğru kaldırın ve yavaşça tekrar diğer ayağınızın hizasına indirin. Sol ayağınız ile aynı hareketi tekrarlayın. Hareketi karın kaslarınızı sıkarak seri bir şekilde uygulayın. Egzersiz sırasında düzenli nefes alış verişine devam edin. Ayak vuruşu hareketini her sette tekrar yapacak şekilde en az 3 set gerçekleştirebilirsiniz.

Bisiklet Egzersizi

Daha hızlı sonuç alabilmek için evde göbek eritme hareketleri serinize bisiklet egzersizini de ekleyebilirsiniz. Bu hareket sayesinde göbek bölgesindeki yağlar ile birlikte yan yağların yakılmasını da sağlayabilirsiniz. Bisiklet egzersizinin başlangıç pozisyonu için yere sırt üstü yatın ve ayak tabanlarınızı yere koyun. Ardından ellerinizi boynunuzun altına yerleştirin. Daha sonra sağ dizinizi yerden kaldırın ve sol dirseğinize yaklaştırın. Tekrar yavaşça başlangıç pozisyonuna geri dönün ve hareketi sol diziniz ve sağ dirseğiniz ile tekrarlayın. Hareket sırasında dirseklerinizi yerden kaldırırken karın kaslarınızı kullanın, elleriniz ile boynunuzu zorlamayın. Egzersizi setler tekrar olacak şekilde en az 3 set yapabilirsiniz.

Kalçayı Kaldırma Hareketi

Evde göbek eritme antrenmanlarınızda kalçayı kaldırma hareketini de uygulayabilirsiniz. Özellikle alt karın kaslarını etkili bir şekilde çalıştıran bu egzersiz ile hedeflediğiniz inceliğe daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Harekete başlamak için sırt üstü yere uzanın ve avuç içleriniz yere gelecek şekilde ellerinizi vücudunuzun yanına koyun. Ardından bacaklarınızı birbirine yapışık olacak şekilde dizlerinizden kırmadan kaldırabileceğiniz son noktaya kadar kaldırın. Bu sırada omuzlarınızın ve başınızın sabit olduğundan emin olun. Daha sonra karın kaslarınızı iyice hissederek yavaşça başlangıç pozisyonunuza geri dönün. Ayaklarınızı kaldırırken nefes vermeyi, indirirken de nefes almayı unutmayın. Kalçayı kaldırma hareketini her set 10’ar tekrar olacak şekilde en az 3 set uygulayabilirsiniz.

Egzersiz yaparken hareketleri doğru bir şekilde uygulayabilmek için uygun spor kıyafetleri kullanmanız gerekir. Hayalini kurduğunuz ince görünüme sahip olmak için yaptığınız egzersizler sırasında ihtiyacınız olan spor kıyafetlerine Yalı Spor ayrıcalığı ile sahip olabilirsiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası