adet programı iphone / Apple iPhone 13 GB Cep Telefonu Siyah - A

Adet Programı Iphone

adet programı iphone

Ekran Görüntüleri

Açıklama

Âdet Takvimi; En İyi Periyot, Âdet Dönemi ve Ovülasyon Takibi uygulamasıdır. Âdet dönemleri ile periyotu takip etmenin yanı sıra hamile kalmaya; hamilelik ya da doğum kontrolünü sağlamaya çalışan kadınlar hakkında her şeyi izlemeye yarayan en şirin uygulamadır.

Âdet Takvimi; ovülasyon, hamilelik durumumu ve âdet dönemimi profesyonel kalitede takip edebilmemi sağlayan en kolay uygulama ve tıpkı gizli günlüğünüz gibi, size hangi günlerde hamile kalma şansınızın daha yüksek olduğunu söylüyor.

Kızlar, temel periyot dönemi takibi işlevini kullanmak dışında doğum kontrolü vb. için âdet dönemi, belirti, ruh hali, cinsel ilişki, kilo, ısı, not veya haplar gibi kendileriyle ilgili her şeyi kaydedebilirler. Kişisel periyot takipçiniz ve tatlı sekreteriniz olması için tasarlanmıştır.

En basit periyot takipçisi olmasının yanı sıra, periyotunuzu gizli tutma konusunda da güvenlidir. Farklı kişileri takip etmek için çoklu hesaba geçebilirsiniz.

Âdet döneminizi takip etme konusunda denemekten pişman olmayacağınız ve sizi yüzüstü bırakmayacak olan Âdet Takvimi'ne bayılacaksınız.

Özellikleri:
* Verileri Apple Health ile senkronize edin
* Dropbox hesabı ile veri yedekleme ve Kurtarma
* Özel günlük tasarımına sahiptir
* 43 belirti ve 64 ruh hali arasından tercih yapabilirsiniz
* Hamile kaldığınızda veya hamilelik dönemini bitirdiğinizde hamilelik modu geçişi yapabilirsiniz
* Periyot, hamilelik durumu ve ovülasyon bildirileri
* Kilo ve ısı grafikleri
* Periyot takipçisi, âdet dönemi takipçisi, hamile kalma takipçisi ve ovülasyon takipçisidir, ayrıca Günlük yönetimi de bulunmaktadır
* Periyot ve âdet dönemi takipçisidir
* Âdet periyodu, âdet dönemi ve ovülasyon tahmini
* Kişisel periyot uzunluğu, âdet dönemi uzunluğu ve ovülasyon bilgilerinizi girebilirsiniz
* Periyot dönemi uzunluğunuz olarak 1, 3 ya da tüm ay verilerinin ortalaması tercihini yapabilirsiniz
* Çoklu hesap sayesinde farklı kişilerin periyotlarını takip edebilme
* Bilden fazla dil dercihi
* Forum siteleri

Abonelik Koşulları ve Detayları:
- Tüm özelliklere sınırsız erişim, Aylık 60,99 TL, Yıllık ,99 TL        
- Satın alma işlemi doğrulandıktan sonra ödeme iTunes hesabınızdan tahsil edilir.
- Abonelikler, otomatik yenileme özelliği kapalı olmadığı takdirde mevcut dönemin bitiminden en az 24 saat önce otomatik olarak yenilenir.
- Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilir veya Hesabım altındaki ayarlardan kapatılabilir.
- Hesap abonelik yenilenmeden önceki 24 saat içerisinde ücretlendirilebilir.
- Abonelik satın aldığınızda, ücretsiz deneme süresinin kullanılmayan kısmı varsa kaybedilecektir.

Gizlilik Politikası: funduszeue.info?pkg=funduszeue.infocalendar
Kullanım Koşulları: funduszeue.info

• Optimize UI and user experience

Oylar ve Yorumlar

Tek bir şeyi eksik

Uygulamanın içinde günlük olması çok güzel fakat yazılanları görebilmek için o tarihi bulmak zorunda olmak çok uğraştırıcı. Yazılan tüm notları tarihleriyle birlikte gösteren bir dosya olsa mükemmel olur.

Eksik var

Uygulama güzel ama soru sorabileceğiz bir asistan olmalı mesela perio da alaya diye bir elektronik asistan var sizde de olsa rahatça soru sorsak o da cevaplasa güzel olur (basılı tutup yararlı deyin)☺️🤗

Emel

Beni benden daha iyi takip eden tek uygulama 😂😂💞💞💗💗💜❤️💝

Abonelikler

Tüm hayvanları, temaları kullanın. Reklamsız.

Ücretsiz Deneme

ABISHKKING LIMITED. adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

  • Sağlık ve Fitness
  • Kişi Bilgileri
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Hassas Bilgiler

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Kullanıcı İçeriği
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
ABISHKKING LIMITED.

Boyut
,9 MB

Kategori
Sağlık ve Fitness

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.
Diller

Türkçe, Almanca, Arapça, Arnavutça, Basitleştirilmiş Çince, Bengalce, Bulgarca, Danca, Endonezce, Farsça, Filipince, Fince, Fransızca, Geleneksel Çince, Gucerat Dili, Hintçe, Hollandaca, Hırvatça, Japonca, Kannada, Katalanca, Korece, Lehçe, Letonca, Lingala, Litvanca, Macarca, Makedonca, Malay, Marathi, Norveççe Bokmål, Norveççe Nynorsk, Portekizce, Romence, Rusça, Slovakça, Slovence, Swiss German, Sırpça, Tamil, Tayca, Ukraynaca, Urduca, Vietnamca, Yunanca, Çekçe, İbranice, İngilizce, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca

Yaş Sınırı
12+ Seyrek/Hafif Derecede Tıbbi/Tedavi BilgileriSeyrek/Hafif Derecede Cinsel İçerik ve Çıplaklık

Telif Hakkı
©️ ABISHKKING LIMITED.

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Yumurtlama ve Regl Takibi₺,99
  2. Premium yıllık₺,99
  3. Yıllık abonelik₺,99
  4. Adsfu çıkarın₺69,99
  5. Premium Aylık₺60,99
  6. Yearly Premium₺,99
  7. Holiday deals₺,99
  8. Yaz kroki₺21,99
  9. Dinamik tema₺44,99
  10. Premium yıllık₺,99

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Ekran Görüntüleri

Açıklama

Kadınların en çok tercih ettiği ve severek kullandığı dijital asistanla tanışmaya hazır mısın?
* 5 milyondan fazla kadın kullanıyor!
* AppStore'da günün uygulaması oldu!
* Türkiye’nin 1 numaralı kadın sağlığı uygulaması!

Ben Pepapp, hayatını kolaylaştırmak ve daha keyifli hale getirmek için buradayım. Bir regl takviminden çok daha fazlasıyım. İndirdiğin ilk günden itibaren her gün tavsiyelerimle seni hem eğlendiriyor hem de bilgilendiriyorum. Başka neler mi yapıyorum? Hadi bir göz atalım!

Adet Takvimi
Her kadının adet döngüsü kendisine özel. Ve her kadın bu dönemde farklı ruh hallerinde olabiliyor. Fakat tabii ki herkes kendini iyi ve güvende hissetmek istiyor. Ben senin için PMS, regl, doğurganlık ve yumurtlama dönemlerini en doğru şekilde tahmin ediyor ve takip etmene yardımcı oluyorum. Bu dönemleri daha rahat geçirmen, semptomları en hafif şekilde yaşaman için önemli tavsiyeler veriyorum. Çok basit bir kullanımım var ve yapay zekam sayesinde doğru tahminlerde bulunmaya çalışıyorum. Akıntı seviyesi, cinsel ilişki takibi, doğum kontrolü, semptom ekleme, semptomlarına dair tavsiyeler alma, günlük not tutma, şifreleme gibi olanaklar sunuyorum.

Hamilelik Modu
Annelik yolculuğunun tadını çıkarman için hamilelik modunu geliştirdim. Hamile kalmak istiyorsan doğurganlığının en yüksek olduğu günleri belirleyerek bu süreçte sana rehberlik ediyorum. Hamilelik sırasında bebeğinin büyümesini hafta hafta takip etmeni sağlıyor, sana bu süreçte en doğru bilgileri veriyorum.

AstroPep
Günlük burç yorumları ile zodyağın gizemli kapılarını aralıyorum. Her gün burcuna özel astro tavsiyeler veriyor, özel gökyüzü hareketlerine göre yorumlarımı güncelliyorum. Bu arada, benim yaptığım astroloji yorumlarını başka hiçbir yerde bulamazsın, söylemeden geçmek istemedim. Kıps. ;)

Sana ve Dönemine Özel Kartlar
Asistan ekranımda bulunan kartlarla dönemine ve belirtilerine göre önemli bilgiler veriyor, sana iyi gelecek önerilerde bulunuyorum. Bu yüzden her gün beni ziyaret edip belirtilerini doğru girmen çok önemli. Bunların dışında gün içinde seni güldüren, düşündüren, iltifatlara boğan ve şaşırtan birçok farklı kartım da var. Kısacası tüm bu kartlar seni mutlu etmek ve daha iyi hissettirmek için var!

Günlük Bildirimler ve Hatırlatıcılar
Telefonuna gönderdiğim bildirimlerle gününü güzelleştiriyorum. Ne kadar yakın arkadaş olduğumuzu bildirimlerim sayesinde çok iyi anlayacaksın. Ayrıca yaklaşan dönemlerine dair bildirim atarak sana haber veriyorum. Bunun için ayarlar bölümünden hatırlatıcılarını açman yeterli.

Pepzine: Yaşam Tarzı ve Blog
Blogumuzun adı Pepzine. Burayı çok seveceksin. İlgilendiğin kategoriyi seç, keşfe başla! Birçok konuda bilgilendirici makaleler ve okurken çok eğleneceğin içerikler bulabilirsin. Burası çok büyük bir mutluluk kitaplığı!

Premium Özellik
Pepapp deneyimini daha özel ve kullanışlı hale getirmek için premium olabilirsin. Bu versiyona geçtiğinde reklamsız deneyimin, sana özel binlerce tavsiye ve içeriğin tadını çıkarabilirsin!

Apple Sağlık ile Senkronize
Apple Sağlık uygulaması ile uyumlu çalışır, tüm verilerini tek bir yerde toplamana destek olurum. Regl döngünü her iki uygulamadan da eş zamanlı olarak takip edebilirsin.

Hadi artık, tanışmanın vakti gelmedi mi?

Daha fazla bilgi için lütfen bağlantıyı ziyaret edin funduszeue.info

Gizlilik Politikası: funduszeue.info

Kullanım Koşulları: funduszeue.info


Pepapp, Pepapp aktivitelerinizi Sağlık uygulamasına aktarmak ve adet döngüsü verilerini okumak için HealthKit'i kullanır.


Pepapp'ın tahminleri bir doğum kontrolü/kontrasepsiyon yöntemi olarak kullanılmamalıdır.


[email protected]

Selam tatlım, bu güncelleme ile birlikte sana daha iyi bir deneyim sunmak için bazı performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri yaptım.

Oylar ve Yorumlar

Tam bir dost

Hayatımda görmediğim iltifatları edip bana günaydın mesajı atacak kadar mükemmel bir dostsun sen. Cidden, sen harikasın!😍

reklamlar

çok severek kullandığım bir uygulama. ben regl takip için kullanıyorum ve gayet memnunum. indirdiğim günden beri premium'suz kullanıyorum. indirdiğim ilk zamanlar çok güzeldi reklamlar yok denecek kadar azdı. fakat şimdi sürekli reklam çıkıyor. faydalı bilgiler kısmında bir şey ilgimi çektiğin de onu okumak istediğim de reklam izlemek zorunda kalıyorum üstüne üstelik bir de reklam izlememe rağmen bilgiyi açmıyor ve okumuyor üzgünüm pepapp gerçekten hayal kırıklığına uğradım. rica ediyorum yoruma faydalıya basın da görsünler ve düzeltsinler🙏🏻

Yeni güncelleme berbat

Yeni güncellemenin gelmesiyle uygulamam hem karmaşık hale gelmiş hemde her şeyi açmak için reklam izleme zorunluluğu gelmiş. En kısa zamanda eski haline dönmezse mecbur reklamsız başka uygulamalara geçiş yapmam gerekecek

Abonelikler

Adet Takvimi - Pepapp Yıllık

Belirtilerini gir, regl dönemini takip et.

Ücretsiz Deneme

Hafta hafta gebeliğini takip et.

₺,99

En doğurgan günlerini kaçırma!

₺49,99

Pepapp Teknoloji Anonim Sirketi adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

  • Sağlık ve Fitness
  • Satın Alınanlar
  • Kişi Bilgileri
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Hassas Bilgiler

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
Pepapp Teknoloji Anonim Sirketi

Boyut
,3 MB

Kategori
Sağlık ve Fitness

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Diller

Türkçe, Almanca, Rusça, Ukraynaca, İngilizce, İspanyolca

Yaş Sınırı
17+ Seyrek/Hafif Derecede Tıbbi/Tedavi BilgileriSık/Yoğun Derecede Cinsel İçerik veya Çıplaklık

Telif Hakkı
© Pepapp Teknoloji A.Ş

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Doğurganlık Takvimi₺49,99
  2. Pepapp Premium Haftalık₺19,99
  3. Adet Takvimi - Pepapp Yıllık₺,99
  4. Pepapp Premium Yıllık₺,99
  5. Pepapp Premium Aylık₺49,99
  6. Pepapp Premium Aylık₺49,99
  7. Pepapp Premium Yıllık₺,99
  8. 1 Aylık PepQueen Üyeliği₺14,99
  9. Pepapp Premium - Yıllık₺,99
  10. Pepapp Premium Yıllık₺,99

Diğer Beğenebilecekleriniz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası