ben fero boyu kilosu / Ben Fero Kimdir ? – Güncel Bilgiler

Ben Fero Boyu Kilosu

ben fero boyu kilosu

Ben Fero Rap müzik dünyasının son dönemlerde en beğenilen isimleri arasında yer almaktadır. Hakkında ise gerçek adı nedir? kaç yaşında? aslen nereli? gibi bir çok soru merak konusudur. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

yılında dünyaya gelen Ben Fero&#;nun gerçek ismi Ferhat Yılmaz&#;dır. Bazı kaynaklarda İzmir, bazı kaynaklarda ise Almanya Bonn doğumlu olduğu belirtilmektedir. Anne tarafından aslen Sivas, baba tarafından ise aslen Trabzon&#;ludur. Yaşantısını günümüzde İzmir&#;de sürdürmektedir.

Rap müzik ile tanışmasını 2pac dinlemesine bağlayan sanatçı ayrıca NBA hayranı kimliği ile tanınmaktadır. Profesyonel olmasada amatör olarak basketbol da da iddialı olduğunu belirtmiştir.

Ben Fero3
Ben Fero2
Ben Fero1

Rap severler tarafından Mahallemiz Esmer şarkısı ile tanınmış ve ciddi bir çıkış yakalamıştır. Ardından Kimlerdensin isimli şarkı ile başarıyı yakalamış, single çalışması &#;3 2 1 sonrasında ise Orman Kanunları adlı albüm ile müzik kariyerini sürdürmüştür.

Ben Fero boyu, kilosu, müzik kariyeri;

Müzik dışında ilk baştada belirttiğimiz gibi basketbol ile ilgilenmektedir. Bunların dışında fitness ile de ilgilenen Ben Fero cm boyunda, kilosu ise 68&#;dir.

En çok dinlemekten hoşlandığı isimler, 2Pac, N.W.A, Nas, DMX, 50 Cent, G Unit, The Game, Fabolous ve Young Jeezy. 50 Cent&#;i ise idolü olarak görmektedir.

Türkiye&#;de piyasada herşeyi dinlemeye çalıştığını, tarzı olmayan sanatçıları da takip ettiğini belirtmiştir. En çok Amerikan, Alman ve Fransızca şarkıları dinleyen ünlü isim son zamanlarda ise Future, Migos, Meek Mill, 21 Savage, Gucci Mane, Young Dolph, YoungBoy Never Broke Again, 6ix9ine, Ufo, Gzuz, Haftbefehl, Booba, Karis ve Seboy&#;u takip etmektedir.

Seslendirdiği Babafingo isimli parçaya klip çekmiş 20 Şubat tarihinde yayınlanmış ve kısa sürede 1 Milyon&#;un üzerinde izlenme elde etmiştir.

En son 28 Haziran tarihinde söz ve müziği kendisine ait Demet Akalın&#;ın klibi yayınlanmış bir hafta da 15 milyon izlenmiştir. Parçasında Demet Akalın&#;ın tesadüfen geçtiğini, hava kapalı kelimeleriyle başladığını ardından hava kapalı, ama akalım, Akalım kelimesinin ardından da tesadüfen Demet Akalın&#;ın geçtiğini söylemiştir.

Parçasında ki nakarat şu şekilde,

Hava kapalı, ama akalım
Arabaya bindim yürü bakalım
Tabi radyomuzda yine Demet Akalın
Bi kez olsun bizi çalmadın adamım
Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES)
Arabaya bindim yürü bakalım (SKRT)
Tabi radyomuzda yine Demet Akalın (SEPET)
Bi kez olsun bizi çalmadın adamım (NO)

KimNereli

Ben Fero Kimdir ?

Ben Fero kimdir,Ben Fero nereli,Ben Fero eşi kim ,Ben Fero Biyografisi, Ben Fero oynadığı filmler,Ben Fero hangi dini benimser, Ben Fero hakkında kısa bilgiler, Ben Fero yaşı kaç,Ben Fero ne zaman doğdu,Ben Fero boyu kaç, Ben Fero göz rengi nedir, Ben Fero, Turhan Selçuk hakkında merak edilenler, Ben Fero çocuğu var mı, Ben Fero hakkında notlar,Ben Fero hakkında kısa notlar, Ben Fero hakkında bilinmesi gerekenler

 

Sevgili okurlar; bugün sizlere oyuncu, sporcu, sanatçı vb gibi isimlerin biyografilerini hazırladık. Sevdiğiniz, beğendiğiniz, hayranı olduğunuz ve sıkça takip ettiğiniz kişilerin merak edilen yanlarını, iyi huylarını, kötü huylarını önünüze sereceğimiz bir biyografi hazırladık. Takipçisi olduğunuz kişinin hakkındaki yazıyı okuduktan sonra artık onu daha iyi tanıyacak ve daha iyi bir şekilde betimleyeceksiniz. Umarım bu biyografi yazımız size faydalı olur.

Ben Fero Nereli ?

Gerçek adı Ferhat olan Ben Fero, yılında Almanya&#;nın Berlin&#;den önceki başkenti Bonn şehrinde doğdu. 3 yıl Almanya&#;da yaşayan Ferhat daha sonra ailesiyle birlikte Türkiye&#;ye dönüş yaptı. Babası Trabzon, annesi Sivas&#;lıdır. İzmir&#;de yaşıyan ünlü rapçinin kilosu 68, boyu 1,77&#;dir.

 

Gerçek adı Ferhat olan Ben Fero, yılında Almanya’nın Berlin’den önceki başkenti Bonn şehrinde doğdu. 3 yıl Almanya’da yaşayan Ferhat daha sonra ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönüş yaptı. Babası Trabzon, annesi Sivas’lıdır. İzmir’de yaşıyan ünlü rapçinin kilosu 68, boyu 1,77&#;dir.

Uzun yıllardır rap müziğiyle amatör olarak ilgilenen Ben Fero, 8 yaşında rap müziğiyle unutulmaz rapçi 2pac&#;i dinleyerek tanıştı. yılları arasında üniversite eğitimini tamamlayıp, vatani görevini Kıbrıs’ta yaptı. ’li yılların başında amatör olarak rap denemeleri yaptı. İlk profesyonel çalışması ise yılında hazırladığı ‘Mahallemiz Esmer’ parçası oldu.

Ben Fero geçimini, İzmir’de faaliyetlerini sürdüren özel bir firmanın satış departmanında çalışarak sağlıyordu. &#;Kimlerdensin&#; adlı 2. parçasından sonra işten ayrıldı ve müzik kariyerine odaklandı.

Ben Fero, verdiği bir röportajda kendisini Sansar Salvo’nun şarkılarıyla büyüdüğünü, Türkçe Rap müziğinin kemik isimleri Mahsal, Firar, Kadıköy Acil, Hemsta, Cash Flow, Giotin, Server Uraz, Beta, Sagopa Kajmer, Fuat, Ceza, Killa Hakan’ın şarkılarını dinlediğini belirtti.

Kategoriler KİM KİMDİR

TwitterFacebookWhatsappYazdırPinterest

Ben Fero kimdir? Ben Fero’nun gerçek adı ne ve kaç yaşında?

Rap müzik dünyasının son dönemlerde en popüler ve en beğenilen isimleri arasında yer alan Ben Fero hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… Ben Fero kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu…

Yayınlanma:

Ben Fero kimdir? Ben Fero’nun gerçek adı ne ve kaç yaşında?

Ferhat Yılmaz, doğumludur. yılında yayınladığı Mahallemiz Esmer şarkısıyla tanınan Ben Fero hakkında merak edilenler haberimizde… Ben Fero nereli ve kaç yaşında?

FERHAT YILMAZ (BEN FERO) KİMDİR?

Ferhat Yılmaz, bilinen adıyla Ben Fero, yılında Almanya'nın Bonn şehrinde dünyaya gelmiştir. Anne tarafından aslen Sivas, baba tarafından ise aslen Trabzon’ludur. Lise eğitiminin ardından yılları arasında Üniversite eğitimini tamamlayan sanatçı, askerlik görevini Kıbrıs’ta tamamladı. Uzun yıllardır rap müziğiyle amatör olarak ilgilenen Ben Fero, 8 yaşında rap müziğiyle unutulmaz rapçi 2pac'i dinleyerek tanıştı.

’li yılların başında amatör olarak rap denemeleri yaptı. İlk profesyonel çalışması ise yılında hazırladığı ‘Mahallemiz Esmer’ parçası oldu. Seslendirdiği Babafingo isimli parçaya klip çekmiş 20 Şubat tarihinde yayınlanmış ve kısa sürede 1 Milyon’un üzerinde izlenme elde etmiştir.

Mahallemiz Esmer, Kimlerdensin, , Babafingo, Demet Akalın ve Biladerim İçin gibi önemli parçaları seslendiren Ben Fero, metre boyunda ve 68 kilodur.

AlmanyaanneaskerlikbabaDemet AkalınKimdirSivasTRABZON

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir