instagram unf yapanları gör / Instagram’da Takibi Bırakanlar Nasıl Bulunur? (Android, iOS) - Webtekno

Instagram Unf Yapanları Gör

instagram unf yapanları gör

Instagram Takip Etmeyenleri Bulma Programsız [iOS ve Android]

Instagram takip etmeyenleri bulmak istiyorsanız, yapmanız gereken işlemlere bakalım.

Instagram Takip Etmeyenleri Bulma Android ve iOS

Instagram Takip Etmeyenleri Bulma

Instagram takip etmeyenleri kolay bir şekilde bulabilirsiniz. iOS ve Android işletim sistemlerinde nasıl bulunur. Detaylarına bakalım.

1- Followers+ Followers Analytics for Instagram

Screenshot 15 3

Instagram takipçilerinizi takip edin, Instagram&#;da sizi takip etmeyenleri, sizi takip etmeyenleri öğrenin. Engelleyicileri tespit edin, hayranlarınızı görüntüleyin, en iyi arkadaşlarınızı sıralayın. Takip etmeyenleri görün. Sizi kimin engellediğini görün.

Followers+ Followers Analytics for InstagramiOS İNDİR

Followers+ Followers Analytics for InstagramAndroid İNDİR

2- Twitly Takipçi Analiz

Screenshot 14 1

Ücretsiz olarak kullanıcılara hizmet sağlayan Twitly uygulaması ile bulabilirsiniz. Twitly ile takipçileriniz ve takip ettikleriniz üzerinde tam kontrol sağlayın. Sizi takip eden ancak sizin takip etmediklerinizi bulabilirsiniz. Sınırsız sayıda Instagram hesabı ekleyebilirsiniz.

Twitly Takip EtmeyenleriOS İNDİR

Twitly Takip EtmeyenlerAndroid İNDİR

Instagramda takip etmeyenler nasıl bulunur programsız?

Programsız olarak bu işlemi yapmak istiyorsanız, detaylarına bakalım.

1- İlk olarak Ayarlara Giriş yapın.

2- Instagram profilimize girerek sağ üsteki 3 çizgiye tıklıyoruz.

3- Verilere Erişme tıklayın.

4- Sizi takip eden hesapları listeleyin.

5- Takip ettiğiniz hesapları listeleyin

6- Takip edenler ile takip etmeyenleri kıyaslayın.

Bu arada instagram ile ilgili bilgileri buradan funduszeue.info?s=instagram bulabilirsiniz.

Instagram Takip Etmeyenleri Bulma Uygulamaları Güvenli Mi?

İnternet ortamında aslında tamamen yüzde yüz güvenli diyemeyiz. Sonuçta uygulamalar instagram tarafından sağlanmıyor.

Tabi sizde bu uygulamalardan yararlanmak için kullanıcı adınızı ve şifre bilgilerinizi giriyorsunuz. Bu konuda funduszeue.info olarak sorumluluk kabul etmiyoruz.

Diğer yandan ise size tavsiyemiz eğer bu uygulamaları kullanırsanız şifrenizi hemen değiştirmeniz yönünde olacaktır.

Bu şekilde hesabı güvende tutabilirsiniz. Yine de içinizin en rahat edeceği yöntem tek tek bakarak en güvenli şekilde işlemi gerçekleştirmiş olursunuz.

Instagram Unfollow Ne Demek? Instagram UNF Ne Demek?

Instagram kullanıcıların biyografi bölümüne yazdığı Instagram Unfollow veya Unf kelimesi, takibi bırakırsan takibi bırakırım anlamına gelmektedir.

Yani bir kişiye beğenmiyorsanız, paylaşımlarını görmek istemiyorsanız unfollow yaparak yani takipten çıkarak onun paylaşımlarını bir daha göremezsiniz.

Bu arada eğer çıktığınız hesap gizli hesap ise o zaman hiç bir şekilde profillerini de göremezsiniz. Instagram takip etmeyenleri bulma ile ilgili bilgileri aktarmaya çalıştık.

Son olarak sizce Instagram takip etmeyenleri silme programı hangisi? lütfen görüşlerinizi bizimle yorumlarda paylaşın.

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: mobil

Instagram’da Takip Etmeyenleri Nasıl Görebilirim?

Instagram’da Takip Etmeyenleri Nasıl Görebilirim?

Her sosyal medya platformunda olduğu gibi Instagram içerisinde de kullanıcılar kendisini takip etmeyen bir hesabı takip etmek istemez. Instagram takip etmeyenler nasıl bulunur sorusu herkesin aklını kurcalar.

Eğer resmi ve tehlikesiz bir yöntem bulmak istiyorsanız, tek çözüm tahmin edilebileceği üzere takipçi listesini tek tek kontrol etmedir. Şayet düşük bir kitleniz varsa tamamlamanız oldukça kolaydır. Ancak saatlerce uğraştıracak bir listeniz varsa şu pratik çözüm uygulanabilir;

  1. Akıllı cihazınızdan Instagram’a girin.
  2. Hesabınızda oturum açarak, profil ekranınıza girin.
  3. Sizi takip edenleri açın.
  4. Bilgisayardan da hesabınıza giriş yaparak, sizin takip ettiğiniz listeyi açın.

Bu sayede pratik biçimde çözüm bulmanız mümkündür. Ne var ki günümüzde birçok kullanıcı bilgisayar üzerinden bunu yapmaya bile vakit bulamayabilir. Burada en sık kullanılan çözüm farklı uygulamalar kullanmadır. Burada üç seçenekten bahsedilebilir;

  1. Reports Pro
  2. FollowMeter
  3. Instagram Plus

Bunların hepsi kullanılabilecek olmakla beraber dikkatli olmanız gerekir. Zira bunların hepsi hesabınıza erişim gerektiren uygulamadır. İzin vermeden kullanmanın imkânsız olduğu söylenebilir. Çünkü aksi durumda kimi takip edip, etmediğiniz de görülemez.

Dolayısıyla üçüncü taraf uygulamalara dikkat etmeniz gerekir.

Report Pro ile Takip Etmeyenleri Görme

Eğer program kullanmak için kararlıysanız, ilk seçeneğiniz Report Pro’dur. Hem Android, hem de IOS cihazlarda bulunan uygulamaya,

  1. IOS cihazlar için: funduszeue.info
  2. Android cihazlar için: funduszeue.info?id=funduszeue.infospro

Linklerinden ulaşmanız mümkündür. Cihazınıza yükledikten sonra kullanımı şöyledir;

  1. Uygulamayı açın.
  2. Instagram hesabınıza erişme izni isterse onaylayın.
  3. Giriş yapmanız ardından, unfollowers kısmına girin. Buradan kimin takibi bıraktığı görülür.

Eğer izni reddederseniz program kullanılamayabilir. Bu durumda sıfırlayarak tekrar izin istemesini sağlamanız gerekir.

FollowMeter ile Takip Etmeyenleri Görme

Eğer Instagram unfollow yapanları görmek istiyorsanız, ikinci seçeneğiniz FollowMeter’dir. Android kullanıcılarına sunulmak olan aplikasyonu funduszeue.info?id=funduszeue.infoeter2&hl=en& linkinden indirmeniz mümkündür. Kullanımı şöyledir;

  1. Yükleme ve kurulum yapılınca programı açın.
  2. Program sizden Instagram hesabınıza giriş için izin talep ederse onaylayın.
  3. Hesabınızda oturum açarak, unfollowers kısmına bakın.

Bu sayede sizi kimin takip etmediğini kolayca bulmanız mümkündür. Tıpkı Report Pro üzerinde olduğu gibi erişim izni vermemek büyük olasılıkla kullanmanıza engel olur. Eğer reddetmişseniz ayarları sıfırlarsanız uygulama size yeniden soracaktır.

Instagram Plus ile Takip Etmeyenleri Görme

Instagram Plus üçüncü taraflar tarafından sunulan bir sürümdür. Sağladığı geniş özellikler nedeniyle günümüzde birçok kişi tercih eder. Bunlardan bir tanesi de takip etmeyenleri görmedir.

Eğer takip ettiğiniz kişilerin listesini açıp, profillerini tek tek ziyaret ederseniz burada sizi takip edip etmediği kolaylıkla görülür. Bundan sonra tek yapmanız gereken onu çıkarmaktır. Kullanmak isterseniz market uygulamalarında olmadığını bilmeniz gerekir.

Bu sebeple internet üzerinde gerek İngilizce, gerekse Türkçe bir kaynaktan indirilmelidir. Eğer markette olmayan bir uygulamanın nasıl kurulacağını bilmiyorsanız şu işlemler takip edilmelidir;

  1. APK dosyasını indirdikten sonra virüs programı ile tarayın. Böylece virüs olup olmadığı öğrenilebilir.
  2. Ardından telefonun ayarlar bölümünden güvenlik ekranını açın. Burada bilinmeyen kaynaklar seçeneğini devreye alın.
  3. İndirdiğiniz dosya üzerine dokunarak, çalıştır ve yükle seçeneklerini kullanın.

Bu üç madde ardından sadece beklemeniz gerekir. Bundan sonra Instagram hesabınıza giriş yapmanız yeterlidir.

Üçüncü Taraf Uygulamaları İzin Vermeden Kullanılabilir Mi?

Üçüncü taraf uygulamaları kişilerden hesabına erişim izni verdiğinde birçok kişi takip edip takipten çıkaranlar görme için bile olsa vermek istemeyebilir. Bu doğal olsa da, kabul etmemek büyük olasılıkla çalışmamasına sebep verir.


Instagram takip etmeyenler aracımızla sizi takip etmeyen tüm kullanıcılara erişebilecek, Instagram Unfollow ve takibi bırakanları kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Instagram en aktif olarak kullanılan sosyal medya mecrasıdır. Bu anlamda bir Instagram kullanıcısı için takipçilerin fazla olup, takip ettiklerinin az olması önem arz eden bir konu haline gelmiştir. Bu da takibe takip yapan kullanıcıları rahatsız eden bir duruma dönüşmüştür. Kendi hesabını unfollow yapan kullanıcıları tek tek ayıklamak çok uzun zaman alabilir ve sıkıcı bir işe dönüşebilir. Bundan dolayı TakipciShop olarak sizlere yepyeni bir araç geliştirdik. Sizin için geliştirdiğimiz Instagram Unfollow aracı ile sizin takip ettiğiniz ancak sizi takip etmeyen tüm kullanıcılara buradan erişebilir ve takibi bırakabilirsiniz. Aracımız hem hızlı hem de Instagram toplu unfollow yapma imkânı sunarak, kolayca kullanabileceğiniz bir şekilde tasarlanmıştır.

Instagram Takibi Bırakanlar Nasıl Bulunur?

Seni geri takip etmeyenlerin listesini aracımız ile kolaylaca tespit edebilirsiniz. Instagram Unfollow aracımız sayesinde Instagram takip etmeyenleri toplu silme imkânı bulacak, sizi Instagram’da takipten çıkaran tüm kullanıcıları görebileceksiniz. Tamamen ücretsiz ve % gizlilik çerçevesinde kullanabileceğiniz aracımız ile hiç bir şifre veya kişisel bilgi vermeden sınırsız kullanım yapabilmektesiniz. Takibi bırakanları veya unfollow yapanları listelemek için hemen aracımızı kullanabilirsiniz.

Instagram Takip Etmeyenleri Bulma

Instagram takip etmeyenleri bulma adımını uygulayabilmeniz için Instagram hesabınızın ‘herkese açık’ durumda olması gerekmektedir. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise, takipçilerinizin veya takip ettiklerinizin sayısı ve üstü olmamalıdır. Aksi halde sizi Instagram’da takip etmeyenler görünmeyecektir. Instagram unfollow edenleri görme işlemini sizin için geliştirdiğimiz aracımızla kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz, tek yapmanız gereken şey aşağıda belirttiğim aşamaları uygulamanız. 

Instagram Takip Etmeyenler Aracı Nasıl Kullanılır?

  • İlk olarak sitemizde sizin için geliştirdiğimiz aracımıza kullanıcı adınızı yazmanız gerekmektedir,
  • Kullanıcı adını yazdığınızda ‘sorgula’ butonuna tıklayıp, robot olmadığınızı doğrulamanız yeterli olacaktır.
  • Doğrulama sonrasında Instagram takibi bırakanlar aşağıda sıralanacaktır, buradan siz de sizi takip etmeyen kullanıcıları takipten çıkarabilirsiniz kolayca.

Gördüğünüz üzere Instagram takip etmeyenleri silme işlemi kolayca gerçekleştirebileceğiniz bir işlemdir. Aracımız, unfollow programı Instagram uygulamaları indirmenize gerek bırakmayacak şekilde tasarlanmıştır. Yani sadece aracımızı sitemiz üzerinden herhangi bir program indirmeden, Instagram takip etmeyenleri silme fırsatı bulabilecek hem de bu işlemi toplu bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Bu işlem bir defalığa mahsus değildir, yani Instagram takip etmeyenleri silme sınırsız bir şekilde sitemiz tarafından gerçekleştirilecektir. İstediğiniz zaman ücretsiz olarak sitemizi ziyaret edebilir, sizin için tasarladığımız araçlardan güvenle faydalanabilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti

Bize ulaşmak çok kolay. Whatsapp, Telefon ve Canlı Destek sistemimiz üzerinden bizlere ulaşabilir, sorularınızı yöneltebilirsiniz. Hesaplarınızın güvenliği bizim için en önemli konudur ve sitemiz üzerinden yapacağınız hiçbir işlemde güvenlik sorunu kesinlikle yaşamazsınız. Bu içerik hoşunuza gittiyse sizin için en uygun ve en özel fiyatlarla geliştirdiğimiz 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası